- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.321
Benim de kafama bu takılıyor. Pahalı bir şey vermeyin doğduğundaki sıvı çıkmıyor diyorlar. Onun için hemşireye üzülmeyeceğim bir şey ayarlayıp vericem. Lcw dan 3 lü hastane çıkışı almıştım indirimden onu vermeyi düşünüyorumBen belki senden önce yaptırırım beğenirsem atarım gruba nasıl olduğunu falanbu 10lu hastane çıkışını hemşireye mi vereceğiz. Kan falan olur mu? Gerçi 10lu olduğu için kan olsada öbürünü giydiririz.
Bimden kabin boy aldım canım daha kullanmadım ama bence kalitesi güzel alınabilirA101 den valiz aldınız mı kızlar? Nasıl kaliteleri güzel mi?
3.trimester de korunmasız ilişki erken doğumu tetikliyor geçen bir doktordan duydum videoyu bulunca atarım. Hatta bu yüzden doğum yaklaşınca ilişki tavsiye ediliyor kolaylaştırdığı için. Spermler rahim ağzına doğumu kolaylaştıracak bişi yapıyormuş bilimsel olarak unuttum şuankızlar merhaba, çok giremiyorum arada okumaya çalışıyorum ama hepsine yetişemiyorum açıkçası herkes iyidir umarım. benim size bir sorum var. biraz özel olacak ama ilişki sırası ve sonrasında yanma olmaya başladı bende. bu bişeye işaret falan değildir değil mi niye böyle oluyor anlamıyorum dünkünün acısı hala devam ediyor afedersiniz. sizde bi fark var mı bu konuda?
Ben orta boy alıcam. Kabin ve büyük boy bende var. Ama kabin boya sığmaz çok küçük geliyor gözüme. Biraz önce A101 e gittiğimde gördüm iki tane orta boy vardı fiyatlar uygun 499 emin olamadığım için almadım.Bimden kabin boy aldım canım daha kullanmadım ama bence kalitesi güzel alınabilir
Canım benim de oluyor, mantar enfeksiyonundan kaynaklı maalesef. Bol bol Yoğurt, kefir yiyip iç en faydalı olan o. Sabah akşam da Çamaşır değiştir. İnşallah kısa zamanda geçerkızlar merhaba, çok giremiyorum arada okumaya çalışıyorum ama hepsine yetişemiyorum açıkçası herkes iyidir umarım. benim size bir sorum var. biraz özel olacak ama ilişki sırası ve sonrasında yanma olmaya başladı bende. bu bişeye işaret falan değildir değil mi niye böyle oluyor anlamıyorum dünkünün acısı hala devam ediyor afedersiniz. sizde bi fark var mı bu konuda?
Benim devam ettiğim egzersiz programında 38 haftayı bitirmek üzere olan biri vardı. Hoca sert ilişki önerdi özellikle3.trimester de korunmasız ilişki erken doğumu tetikliyor geçen bir doktordan duydum videoyu bulunca atarım. Hatta bu yüzden doğum yaklaşınca ilişki tavsiye ediliyor kolaylaştırdığı için. Spermler rahim ağzına doğumu kolaylaştıracak bişi yapıyormuş bilimsel olarak unuttum şuanözellikle son 3 ayda dikkat etmemiz gerekiyor hepimiz 3.trimesterdeyiz son dk ya kadar sakin kalmakta fayda va diye düşünüyorum
Yani en fazla uzun kullanımda tekerleği kırılır onuda valizciler uygun fiyata yapıyor bence alabilirsiniz. Zaten görünce az çok anlıyorsunuz kalitelimi değilmi diyeBen orta boy alıcam. Kabin ve büyük boy bende var. Ama kabin boya sığmaz çok küçük geliyor gözüme. Biraz önce A101 e gittiğimde gördüm iki tane orta boy vardı fiyatlar uygun 499 emin olamadığım için almadım.
Canım bu konuda fikir ayrılıkları var mesela bazı doktorlar da ilişki sırasında gelen miktar riskli değil eğer gebelik normal ilerliyorsa orgazm da sperm de erken doğuma sebep olmaz diyor. Kafalar karışık3.trimester de korunmasız ilişki erken doğumu tetikliyor geçen bir doktordan duydum videoyu bulunca atarım. Hatta bu yüzden doğum yaklaşınca ilişki tavsiye ediliyor kolaylaştırdığı için. Spermler rahim ağzına doğumu kolaylaştıracak bişi yapıyormuş bilimsel olarak unuttum şuanözellikle son 3 ayda dikkat etmemiz gerekiyor hepimiz 3.trimesterdeyiz son dk ya kadar sakin kalmakta fayda va diye düşünüyorum
Ali-Asaf☺Kızlar biz hala bizim oğlanlara isim bulamadık ya. Birine Asaf ismini koymayı düşünüyoruz eşim çok beğendi bende diğer bebişinde onunla uyumlu olsun ismi istiyorum ama bulamadım bir türlüAsaf ile uyumlu isim önerisine çok açığım
Yani en fazla uzun kullanımda tekerleği kırılır onuda valizciler uygun fiyata yapıyor bence alabilirsiniz. Zaten
SAnki böyle kırılıvericekmiş izlenimi uyandırdı ama fiyat uygun alınabilir gibiYani en fazla uzun kullanımda tekerleği kırılır onuda valizciler uygun fiyata yapıyor bence alabilirsiniz. Zaten görünce az çok anlıyorsunuz kalitelimi değilmi diye
heh evet canım aynen tahriş olmuş gibi ama tahriş olması için bi sebep yok niye böyle oluyor onu anlamadımHmm tahriş olmuş olabilir o zaman. Geçmiş olsun hamileyken her şey daha zor geliyor
Bize yasak değil de noluyor eşim yasak koyuyorGebeliğin başından beri ilişki yasak olan bizyapın bacım yapın
Bu sızlama bende de var dünden beri. Vajinamın sol tarafında. Dün gece hastanedeydim nstde sancı çıkmadı, açıklık vs de yok. Ama hala devam ediyor . Enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi doktor monurol verdi dün gece içtim onu hala devam ediyor ama sadece sol tarafında sürekli bir sızlama geçmiyor da. İnşallah geçerKızlar geçti sandığım o sızlama hissiyatı devam ediyor ya üstelik dün sadece sol tarafta diyordum şimdi bütün vajinada hissediyorum. Doktora mesaj attım bakalım gel derse gidicembide şimdi fark ettim elimle dudak kısımlarına bastırınca daha fazla ağrı sızlama oluyor. Bu bebito nasıl bir pozisyon aldıda böyle oldum anlamadım
ay mantar olmam inşallah yazın yaşadım o illeti çok fenaydı hatta ondan sonra öyle kaldı diyebilirim onun etkilerini mi yaşıyorum acaba halaBenim hamilelikten önce olmuştu öyle. Hemen arkasından mantar oldum. Akıntını takip et. Anlarsın zaten. Belki sadece öylesine olmuştur.
Ali ismine fobim varAli-Asaf☺
Aras-Asaf
Aslan-Asaf
Bu kadar geldi aklima
Aynen yapabiliyorken yapinGebeliğin başından beri ilişki yasak olan bizyapın bacım yapın
Bizimde en son bebeği yaptık resmen sonra bir türlü derdim bitmedi ki. Ona rağmen mantar enfeksiyon asla geçmiyorBize yasak değil de noluyor eşim yasak koyuyor
Heee oldu şişlikten hareket edemiyoruz zaten sakatlık makatlık çıkar siz yapın ben yapmamBenim devam ettiğim egzersiz programında 38 haftayı bitirmek üzere olan biri vardı. Hoca sert ilişki önerdi özellikle
ya korunmalı ilişkide sorun yok korumasızda tetikleyebilir. Nolur nolmaz yaa dikkat etmek lazım. Bide bende de sancı yaptı açıkçası bi deneme yanılma yapalım dedik. O gün ağrılı geçti korktuk. Kısacası şeyiniz hassassa her şeye tepki veriyorsa yapmamakta bence fayda varCanım bu konuda fikir ayrılıkları var mesela bazı doktorlar da ilişki sırasında gelen miktar riskli değil eğer gebelik normal ilerliyorsa orgazm da sperm de erken doğuma sebep olmaz diyor. Kafalar karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?