2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar biz hala bizim oğlanlara isim bulamadık ya. Birine Asaf ismini koymayı düşünüyoruz eşim çok beğendi bende diğer bebişinde onunla uyumlu olsun ismi istiyorum ama bulamadım bir türlü Asaf ile uyumlu isim önerisine çok açığım

Benim de kafama bu takılıyor. Pahalı bir şey vermeyin doğduğundaki sıvı çıkmıyor diyorlar. Onun için hemşireye üzülmeyeceğim bir şey ayarlayıp vericem. Lcw dan 3 lü hastane çıkışı almıştım indirimden onu vermeyi düşünüyorum

3.trimester de korunmasız ilişki erken doğumu tetikliyor geçen bir doktordan duydum videoyu bulunca atarım. Hatta bu yüzden doğum yaklaşınca ilişki tavsiye ediliyor kolaylaştırdığı için. Spermler rahim ağzına doğumu kolaylaştıracak bişi yapıyormuş bilimsel olarak unuttum şuan özellikle son 3 ayda dikkat etmemiz gerekiyor hepimiz 3.trimesterdeyiz son dk ya kadar sakin kalmakta fayda va diye düşünüyorum

Bimden kabin boy aldım canım daha kullanmadım ama bence kalitesi güzel alınabilir
Ben orta boy alıcam. Kabin ve büyük boy bende var. Ama kabin boya sığmaz çok küçük geliyor gözüme. Biraz önce A101 e gittiğimde gördüm iki tane orta boy vardı fiyatlar uygun 499 emin olamadığım için almadım.

Canım benim de oluyor, mantar enfeksiyonundan kaynaklı maalesef. Bol bol Yoğurt, kefir yiyip iç en faydalı olan o. Sabah akşam da Çamaşır değiştir. İnşallah kısa zamanda geçer

Benim devam ettiğim egzersiz programında 38 haftayı bitirmek üzere olan biri vardı. Hoca sert ilişki önerdi özellikle

Yani en fazla uzun kullanımda tekerleği kırılır onuda valizciler uygun fiyata yapıyor bence alabilirsiniz. Zaten görünce az çok anlıyorsunuz kalitelimi değilmi diye

Canım bu konuda fikir ayrılıkları var mesela bazı doktorlar da ilişki sırasında gelen miktar riskli değil eğer gebelik normal ilerliyorsa orgazm da sperm de erken doğuma sebep olmaz diyor. Kafalar karışık

Ali-Asaf☺
Aras-Asaf
Aslan-Asaf
Bu kadar geldi aklima

Yani en fazla uzun kullanımda tekerleği kırılır onuda valizciler uygun fiyata yapıyor bence alabilirsiniz. Zaten
Yani en fazla uzun kullanımda tekerleği kırılır onuda valizciler uygun fiyata yapıyor bence alabilirsiniz. Zaten görünce az çok anlıyorsunuz kalitelimi değilmi diye
SAnki böyle kırılıvericekmiş izlenimi uyandırdı ama fiyat uygun alınabilir gibi

Bu sızlama bende de var dünden beri. Vajinamın sol tarafında. Dün gece hastanedeydim nstde sancı çıkmadı, açıklık vs de yok. Ama hala devam ediyor . Enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi doktor monurol verdi dün gece içtim onu hala devam ediyor ama sadece sol tarafında sürekli bir sızlama geçmiyor da. İnşallah geçer

Benim hamilelikten önce olmuştu öyle. Hemen arkasından mantar oldum. Akıntını takip et. Anlarsın zaten. Belki sadece öylesine olmuştur.
ay mantar olmam inşallah yazın yaşadım o illeti çok fenaydı hatta ondan sonra öyle kaldı diyebilirim onun etkilerini mi yaşıyorum acaba hala

Benim devam ettiğim egzersiz programında 38 haftayı bitirmek üzere olan biri vardı. Hoca sert ilişki önerdi özellikle
Heee oldu şişlikten hareket edemiyoruz zaten sakatlık makatlık çıkar siz yapın ben yapmam
Canım bu konuda fikir ayrılıkları var mesela bazı doktorlar da ilişki sırasında gelen miktar riskli değil eğer gebelik normal ilerliyorsa orgazm da sperm de erken doğuma sebep olmaz diyor. Kafalar karışık
ya korunmalı ilişkide sorun yok korumasızda tetikleyebilir. Nolur nolmaz yaa dikkat etmek lazım. Bide bende de sancı yaptı açıkçası bi deneme yanılma yapalım dedik. O gün ağrılı geçti korktuk. Kısacası şeyiniz hassassa her şeye tepki veriyorsa yapmamakta bence fayda var yapanlar kendi bilir karışmıyorum demedi demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…