2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
bu doktoruma sormadım ama kızımda sormuştuk rahat takılın hiç bi sıkıntı yok demişti doktorumuz onu dinliyoruz biz hala :)

Canım benimde az önce idrar sonucum çıktı ve süpriz enfeksiyon 10 gün önceki tahlilde enfeksiyon bitmişti halbuki geri tekrarlamış doktor telefonda bildiğin evraka evraka ağrının sebebi bu enfeksiyon işte dedi yani hiç canını sıkma ikimizinde belirtileri aynı ve iki farklı doktorda enfeksiyon yorumu yapmış

Agah arkadaşım bebeğine koydu ismi çok hoşuma gitti

Canım benim de oluyor, mantar enfeksiyonundan kaynaklı maalesef. Bol bol Yoğurt, kefir yiyip iç en faydalı olan o. Sabah akşam da Çamaşır değiştir. İnşallah kısa zamanda geçer
ay ben mantar oldum canım yazın şimdi siz söyleyince düşündüm de o zamandan beri bu şikayetlerim benim demek ki tam iyileşmedim ben nioli yağına başlayayım en iyisi

Kız gelecek olanı hwr şey tetikler ama tabii dikkatte fayda var korunmasız çok yaşamadım hamilelikte. Sancı da olabiliyormuş bazen bende de oluyor doktor normal dedi ama insan korkuyor bazen

ay ben mantar oldum canım yazın şimdi siz söyleyince düşündüm de o zamandan beri bu şikayetlerim benim demek ki tam iyileşmedim ben nioli yağına başlayayım en iyisi
Mantar o kadar illet bişey ki bende bir ara sürekli oldu. Özellikle hamile kalmayı planladıktan sonra. Doktora gitmiştim mantar yerleşir geçmez vücudun düştüğü an ortaya çıkar demişti. Maalesef gebelşkte de tek çözümü probiyotik. Ama iyi tarafı şu dikkat edince 3 günde azalmaya başlıyor sonra geçiyor, çok geçmiş olsun hemen geçer inşallah

Kız gelecek olanı hwr şey tetikler ama tabii dikkatte fayda var korunmasız çok yaşamadım hamilelikte. Sancı da olabiliyormuş bazen bende de oluyor doktor normal dedi ama insan korkuyor bazen
Ya 2.trimesterde sorun yok dedi doktor ay bulsam atacam ama 3.de tetikleme ihtimali falan olabilir dedi şimdi doktor diyo bunu Nenem dese inanmam bide doğuma yakın bol bol yapın dedi
Al işte

hiç duymadım canım bi anlamına bakayım
doğuma yakın bol bol yapın diyince kocamın zaten gözleri bi parladı

Valla bizde yasak olmasa kocamı kuytuda sıkıştırırımda yasak işte valla sıkıştır gitsin köşelerde hep onlarmı yapacak
Ben dayanamayıp sıkıştırıyorum çoğu zaman, iyi ki yasağım yok doktorumla anlaşabildiğim tek konu buydu sağolsun

Ya 2.trimesterde sorun yok dedi doktor ay bulsam atacam ama 3.de tetikleme ihtimali falan olabilir dedi şimdi doktor diyo bunu Nenem dese inanmam bide doğuma yakın bol bol yapın dedi
Bana da doğal akışında hayatına devam et riskin yok dedi sadece 9.hafta bir kanama olmuştu o zaman 1 hafta yasaktı. Devam ediyoruz ama tabii hafif hafif 3 4 günde bir falan

Bana da doğal akışında hayatına devam et riskin yok dedi sadece 9.hafta bir kanama olmuştu o zaman 1 hafta yasaktı. Devam ediyoruz ama tabii hafif hafif 3 4 günde bir falan
Biz doğumdan sonraya artık nasip kısmet ama bebekten sonra bu konuyu ihmal etmemek gerekiyormuş eski düzen sıklıkta devam etmek gerekiyormuş ki bebek doğduktan sonra değişen çiftlerin temel sorunu bundan oluyormuş

O kadar doğru ki söylediğin, gerçekten çevrem de bu yüzden uzaklaşan o kadar çift var ki. Normal olursa bir süre mecbur beklenecek dikiş dolayısıyla ama sonrasında ilişki sıklığı eskiye dönmeli hatta fikrimce bir süre daha sık ve heyecanlı olmalı. Burda iş biraz fazla biz kadınlara düşüyor bence. Şimdi de elimden geldiğince ihmal etmiyorum, eşim sağolsun anlayışlı her zaman defalarca sorar bir sorun var mı diye. İnşallah doğum sonrası bir travma yaşamam ve dediğim gibi olur

Benimde aynı ilk 6ay yapmayan var arkadaşım anlatıyo sorunu yani erkek zorlamıyo eşinin istemediğini düşünerek kadın da hem zorlasın istiyo hem zorlamasın istiyo ikisi bi şu konuyu birbirlerine anlatsalar sorun çözülecek aslında. Çok çocuk istemişlerdi senelerce olmadı. Çocuk bi oldu bunlar boşanmanın eşiğinden döndü sırf şu yüzden. İsteyen desin canım Allah Allah niye evleniyoruz çocuk yapmışız şu konuyu konuşmaktan mı utanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…