2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Maalesef cinsellik hala bazıları için tabu, ne üzücü. Valla ben isteyince pat diye söylüyorum hiç karşıdan bekleyen bir kadın olmadım hatta eşim tıraş olunca çok çekici gelir, tıraş olup gelince hemen yorganın altına giriyor kesin saldırıya uğrayacağım Yorgan beni koru falan diyor gülüp eğleniyoruz valla cinsellik sadece erkek için değil, umarım onlar da birna önce çözerler

Şu beğen butonunda bi de alkış olması lazım aynen öyle yaa Allah hak kılmış millette bi utanma var sanırsın sadece erkek için bişi

Ben görümcemin hediye ettiği hastane çıkışını vereceğim

Evlendik adamların tapusu bizde.
Yerimden kıpırdayacak halim olmuyor ah uhh yorgunum diye. Eşimi köşe bucak kovalıyorum özledim diye.
Zaten lohusa olunca 40 gün zorunlu ayrılık olacak. Son hasretleri giderin sonra ararsınız bu zamanları

Kızlar hepsiburadadan aldığımız bir ürünün fiyatı düşerse ücret iadesi olmuyormuş, aldığım bir ürün daha düşük fiyatta şu an. Müşteri temsilcisiyle görüştüm, ücret farkı olarak kupon tanımlayamıyoruz dedi

Canım bak ben telefon ettim telefondaki kız 500 tl kupon tanımlanır dedi aradaki fark 540 civarıydı öbür gün baktım tanımlanmamış hb destekten yazdım bu sefer oda dediki böyle bir uygulamamız yok. Dedim dünkü temsilci 500 tl kupon tanımlanacağını söyledi yapmıcaksanız ürünü iade edicem dedim. Hemen bakıyorum felan dedi sonra tanımladı. Sen daha iaden geçmediyse böyle dene tekrardan

Şu beğen butonunda bi de alkış olması lazım aynen öyle yaa Allah hak kılmış millette bi utanma var sanırsın sadece erkek için bişi
Nikahlı kocam dediğin gibi Allah hak kılmış ama maalesef ki canım Türk kadınları hep bastırılmış yetişiyor, ayıpmış gibi. Halbuki tam aksi. Çocuk yapın diye insanları zorluyorlar ama çocuğu göz göze yapılıyor sanıyorlar herhalde. Gayet kadının da ihtiyacı, ben ailemin yanında 1 ay kaldım geçen ay çok zor geçti bu anlamda. İnşallah artık kızlarımız kadınlarımız bu algıyı yener, öyle yetişmez
Ben şimdiden düşünüyorum napacağım diye Cinsellik hem ihtiyaç hem de bağ bence. Sadece haz almıyoruz aslında, bağlanıyoruz daha çok. Sezeryan olursak daha kolay ama normal doğum sonrası korkutuyor beni düşünüp duruyorum son zamanlarda. Kaşım yarıldı 10 dikiş vardı ağrısından duramadım dokunamadımuzun zaman, vajinal doğum yaparsam dikişim olursa nasıl yaparım meraktayım inşallah korkmam çok

Arada çok fark yok. 50 tl gibi bir fark var. O yüzden iade edim demedim. Kız ısrarla böyle bir uygulamamız yok. Ürün elinize gelmezse o süre zarfında fiyat değişikliği olursa tanımlıyoruz diyor, ben de tamam dedim kapattım

Belki dikişe hiç gerek kalmaz içini rahat tut, en kötüsünü düşünme

Belki dikişe hiç gerek kalmaz içini rahat tut, en kötüsünü düşünme
Maalesef ilk doğumda kesi hep oluyormuş ama yırtık olmasından iyidir. Yırtık sonrası çok ameliyat olunuyor ve bazen ameliyat ile bile toparlanamıyor.

Maalesef ilk doğumda kesi hep oluyormuş ama yırtık olmasından iyidir. Yırtık sonrası çok ameliyat olunuyor ve bazen ameliyat ile bile toparlanamıyor.
Ya ben buna inanmak istemiyorum hiç kesisiz doğum yapan illaki vardır. Güzel düşünmek istiyorum, normal doğumdan kaçırmayın beni

Eskiden kesi yokmuş ki kadınlar pat diye doğuruyormuş. Çevremde de dikişsiz doğum yapanlar var. Geçen gün bir doktor dinledim eskiden kadınlar tarlada dikişsiz doğuruyormuş falan artık kesi atmak ebelerin doktorların kolayına geliyor diyor. Tabii hepsi değil zan altında bırakmak olmasın. Kesi yapmak doğuran değil doğurtanın rahatlığını sağlıyor diyordu. Haksız da bulmadım adamı düşününce. Benim yengem ikizlerini dikişsiz doğurmuş. Artık ikiz bebeği dikişsiz doğumu bırak normal doğum yapılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…