2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Balım amin
Sen baya kötü şeyler okumuşsun
Ben bu ara burayı bile takip edemiyorum
Yoğunluktan
Hastalığın her türlüsü zor
Bir yakınımız hamile idi ayrıntılıda sorun var dediler baya farklı farklı şimdi doğmuş gerçekten varmış sorunları çok üzgünlermiş
Toxoplazma filan da geçirmişti o mu hasar bırakmış bilmiyorum
Pimpirilliyiz diye alay edip dalga geçiyorlar ama tedbir bizden takdir Allahtan
Bütün tedbire rağmen yine de olabilir Allâh bilir yani

Unuttuk artık nasıl bir şeydi 6 ay oldu
bacı o kadar değil de benim teşviğimle oluyo huzursuz oluyormuş bir şey olacak diye kaygılanıyormuş
Nasıl geçiyor kız kv le
şuana kadar sorun yok elbiseyle gittim bacaklarını kapalı giysen keşke kızım kapan demiyorum ama dedi ben de kocam böyle seviyo dedim güldü ahshdhd bakalım allah kerim neler olacak

Aaa seninde mi patpata sarılı değildi.
Bende şok oldum sarılı değil iyi bir şey olmamış dedim.

Sen iyisin o zaman

Premıumda fıyat garantsıı var canım, bana hepsıpara olarak gerı donuyor fıyat dusunce

Hadi bakalıııımm Allah kolaylık versin

Ben de olmadı canım. Özellikle aradım iddia ettiler böyle bir şey yok diye. Sana nasıl iade ediyorlar?
Bu sekılde yazıyor hepsıpay hesabında, premıum fıyst garantısı dıye belırtılıyor

Eklentiler

• Screenshot_20230921_184036_com.pozitron.hepsiburada.webp
    21 KB · Görüntüleme: 29
Sut saklama siseleri iyi oluyor canim onceki sagdiginla sonrakini karistirmamak icin. Sut saklama posetleri de tarih yazip buzluga atmak icin iyi oluyor. Siseler sagim yapilabilmesi de guzelmis

Kızlar konusu açılmışken yazayım dedim, bu sağılan sütleri poşetlere tarihlerini yazıp koyuyoruz ya aynı zamanda akşam sağımı/ sabah sağımı olarak da belirtmekte fayda varmış. Akşam sağımları bebeğin uykuya geçişini kolaylaştırırken, sabah sağımı daha çok enerji verirmiş.

Valla bilmiyorumki canımbanada 1 i yok dedi diğeri var dedi tanımladılar.

Benim de maalesef en son ilişkide öyle oldu ve bir süre uzaklaştım canım istemedi resmen tekrar yanacak diye sanırım yeterince hazır olmadan yani ıslaklık vs olmadan olunca problem çıkıyor, hamilelikte bu hazır olma durumunda değişiklik yaşıyorum maalesef

Kocama Zecmel uyardı olmaz dicem artık başım ağrıyorun modası geçmişti zaten

İade talep ettim canım inat benimki. Liste fiyatında düşüklük olursa tanımlanıyormuş premiuma özel düştüğü için sistemde görüntülenemiyormuş o yüzden kupon tanımlayamıyorum dedi
Valla bilmiyorumki canımbanada 1 i yok dedi diğeri var dedi tanımladılar.

Annem beni ve ortanca kardeşimi evde ebeyle doğurmuş, öyle dikiş-kesi vs olmadan. Küçük kardeşimi hastanede doğurmuş, onda da bir tane dikiş atmışlar. Sonrasında da hiç sorun yaşamamış Allah'tan. İnşallah kesi-dikiş gibi şeyler olmadan, olsa da sorunsuzca iyileserek geçiririz. Korkutuyor bunlar beni nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…