- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.381
Erhan karaalpi takip et instadan. Kesisiz dikişsiz doğurtuyor hepYa ben buna inanmak istemiyorum hiç kesisiz doğum yapan illaki vardır. Güzel düşünmek istiyorum, normal doğumdan kaçırmayın beni
Balım aminBiliyorum anlattinoncelikle sayili gun cabuk gecer. Bak 1 gecesi bitti bile hem allah hep boyle ayrilik versin boyle dusun gitti ama sizin icin aileniz icin yuvaniz icin gitti oyle dusun… hem turkiyede. En kotu 1 saat ucak mesafesinde. Cok daha uzaga da gidebilirdi.. anladigim kadaryla sen de cok aci cekmissin tam oh diceksin hep biseyler cikio.. ama sole dusun bu aslinda ser degil hayir. Cok guzel olucak sizin icin.. bak bnde ogrendim dun bizimki cts kucuk bi operasyon geciricekmis… hepimizin derdi var. Salt mutluluk yok. Hep sinavdayiz. Allah cocuklarimizla sinamasin canla sinamasin. Di mi sudem34
Sen baya kötü şeyler okumuşsunValla bi hışım aldim. Hem oyuncak hem ses cikariyo filan. Gorucez kaziklandim mi iyi mi yaptim
Pilates aşkım pilates
Ya sonra gordum 85le degistirdin ama yani ben 76dayim ya. Nie 10 gun var aramizda ya. Sat 1mart tabiki 10 gun olucak ama siz dogursaydiniz ya once
Esine sole esine. Tuy dokucu krem bence bu donemde kullanilmaz. İki dk esin yapsin.
Ben semra hanima 2 seneye yakin gittim. Bahcesehirdeydi. Hatta o gidince baska bi dr geldi oyle sorun yasadim ven dln uzun hikaye. Bukadin asiri tatli bilgili guven veren bi kadin. Bizzat cokca muayene oldugum icin biliorum. Bnde takip ediorum videolarini.
Bu da tam bir sarlatan. İki farkli arkadasim gitti. Biri tirnak yeme muahbbetine biri de gecmisi silme mi bisey. Bildigin bir sarlatan bu. He hatta bi kitabi vardi onu da okudum. Smdi yazarken hatirladim. Soyguncu bi herif bu. Abort
Yok ya felc riski degil eylul annelerinde olmus omurilige sizinti yapmis kahveler sunlar bunlar yuruyememis kiz baya sorun olnus
Bazi insanlarda omurilige sizinti yapiomus
Birinde de tam ilac verilirken kasilma gelmis o an kiz felc kaliyomus
Bi de bu bi kere yapiliomus. Epidural gerektikce veriliyomus. Biri doguramadan ilacin etkisi gecmis kabusa donmus dogumu. Kk da okudum hepsini
Spinal bence opsiyon olmamali yani hep kotu seyler anlattilar
29. Hafta bitince 7 ay bitmis olucak
6.5 ayliksin yani
bacı o kadar değil de benim teşviğimle oluyoUnuttuk artık nasıl bir şeydi 6 ay oldu
şuana kadar sorun yok elbiseyle gittim bacaklarını kapalı giysen keşke kızım kapan demiyorum ama dedi ben de kocam böyle seviyo dedim güldü ahshdhd bakalım allah kerim neler olacakNasıl geçiyor kız kv le
Ay ben bir heves onun kitabını aldım okudumErhan karaalpi takip et instadan. Kesisiz dikişsiz doğurtuyor hep
Aaa seninde mi patpata sarılı değildi.Elele madre aldim bende
Aksam eşim getirdi termosu oyle resimde göründüğü gibi rahatsiz etmedi ezigi gece sıcak su doldurdum sabah hala kaynardi o yüzden vazgectim iade etmekten ugrasamicamteşekkür ederim canım benim ❤
Evet bendim ezigi büyük değil sıcak tutması da jyi iadeyle uğraşmaya değmez yani canlar çok sagolun
Sen iyisin o zamanbacı o kadar değil de benim teşviğimle oluyohuzursuz oluyormuş bir şey olacak diye kaygılanıyormuş
şuana kadar sorun yok elbiseyle gittim bacaklarını kapalı giysen keşke kızım kapan demiyorum ama dedi ben de kocam böyle seviyo dedim güldü ahshdhd bakalım allah kerim neler olacak
Ya ben buna inanmak istemiyorum hiç kesisiz doğum yapan illaki vardır. Güzel düşünmek istiyorum, normal doğumdan kaçırmayın beni
Premıumda fıyat garantsıı var canım, bana hepsıpara olarak gerı donuyor fıyat dusunceKızlar hepsiburadadan aldığımız bir ürünün fiyatı düşerse ücret iadesi olmuyormuş, aldığım bir ürün daha düşük fiyatta şu an. Müşteri temsilcisiyle görüştüm, ücret farkı olarak kupon tanımlayamıyoruz dedi
Ben de olmadı canım. Özellikle aradım iddia ettiler böyle bir şey yok diye. Sana nasıl iade ediyorlar?Premıumda fıyat garantsıı var canım, bana hepsıpara olarak gerı donuyor fıyat dusunce
Hadi bakalıııımm Allah kolaylık versinbacı o kadar değil de benim teşviğimle oluyohuzursuz oluyormuş bir şey olacak diye kaygılanıyormuş
şuana kadar sorun yok elbiseyle gittim bacaklarını kapalı giysen keşke kızım kapan demiyorum ama dedi ben de kocam böyle seviyo dedim güldü ahshdhd bakalım allah kerim neler olacak
En son transferden 3gun once olmustu, bebıs 24 haftalık dusun yanıHhahahahahahah bu ben işte
Bu sekılde yazıyor hepsıpay hesabında, premıum fıyst garantısı dıye belırtılıyorBen de olmadı canım. Özellikle aradım iddia ettiler böyle bir şey yok diye. Sana nasıl iade ediyorlar?
Sut saklama siseleri iyi oluyor canim onceki sagdiginla sonrakini karistirmamak icin. Sut saklama posetleri de tarih yazip buzluga atmak icin iyi oluyor. Siseler sagim yapilabilmesi de guzelmis
Valla bilmiyorumki canımArada çok fark yok. 50 tl gibi bir fark var. O yüzden iade edim demedim. Kız ısrarla böyle bir uygulamamız yok. Ürün elinize gelmezse o süre zarfında fiyat değişikliği olursa tanımlıyoruz diyor, ben de tamam dedim kapattım
kızlar merhaba, çok giremiyorum arada okumaya çalışıyorum ama hepsine yetişemiyorum açıkçası herkes iyidir umarım. benim size bir sorum var. biraz özel olacak ama ilişki sırası ve sonrasında yanma olmaya başladı bende. bu bişeye işaret falan değildir değil mi niye böyle oluyor anlamıyorum dünkünün acısı hala devam ediyor afedersiniz. sizde bi fark var mı bu konuda?
Perine masajına daha erken başlasak ne olurki
Heee oldu şişlikten hareket edemiyoruz zaten sakatlık makatlık çıkar siz yapın ben yapmam
ya korunmalı ilişkide sorun yok korumasızda tetikleyebilir. Nolur nolmaz yaa dikkat etmek lazım. Bide bende de sancı yaptı açıkçası bi deneme yanılma yapalım dedik. O gün ağrılı geçti korktuk. Kısacası şeyiniz hassassa her şeye tepki veriyorsa yapmamakta bence fayda varyapanlar kendi bilir karışmıyorum demedi demeyin
Valla bilmiyorumki canımbanada 1 i yok dedi diğeri var dedi tanımladılar.
Annem beni ve ortanca kardeşimi evde ebeyle doğurmuş, öyle dikiş-kesi vs olmadan. Küçük kardeşimi hastanede doğurmuş, onda da bir tane dikiş atmışlar. Sonrasında da hiç sorun yaşamamış Allah'tan. İnşallah kesi-dikiş gibi şeyler olmadan, olsa da sorunsuzca iyileserek geçiririz. Korkutuyor bunlar beni nedense.Eskiden kesi yokmuş ki kadınlar pat diye doğuruyormuş. Çevremde de dikişsiz doğum yapanlar var. Geçen gün bir doktor dinledim eskiden kadınlar tarlada dikişsiz doğuruyormuş falan artık kesi atmak ebelerin doktorların kolayına geliyor diyor. Tabii hepsi değil zan altında bırakmak olmasın. Kesi yapmak doğuran değil doğurtanın rahatlığını sağlıyor diyordu. Haksız da bulmadım adamı düşününce. Benim yengem ikizlerini dikişsiz doğurmuş. Artık ikiz bebeği dikişsiz doğumu bırak normal doğum yapılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?