2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim annemde dikişsiz doğumlarını yapmış dört çocuğunuda aileden kimseden destek almadan tek başına doğurup tek başuna bakmış hepsine inşallah bizde onlara çekmişizdir bende normalden vazgeçmek istemiyorum doktorum sezaryen günü ayarlayacağım dediği halde

Biz hiç doğum hakkında konuşmadık doktorumla herhalde son haftalarda konuşacak, ne düşünüyor bilmiyorum açıkçası, benden normal doğum beklemiyordur kesin çok pinpirikliyim, vajinal muayenede bile kasılıyorum acıyor diyorum

Benim doktorum normalden yana, ben de bir sorun olmadığı takdirde Allah izin verirse normal istiyorum ama hayırlısı neyse öyle olsun. İlla normal ya da illa sezeryan diye bir tutumum yok, durumum neyi gösterirse artık.

Evet dediğinizde haklısınız ama işte risk almak istemiyor doktorlar kesi hep atılıyor yoksa elbet kesisiz doğum olur rahatlarına geliyor kesi atıp çıkarmak

Korkmak çok normal bence canım bende korkuyorum. Benim çevremde de var dikişsiz doğuran çok kişi. İnşallah bizler de öyle oluruz. Eskiden zaten herkes öyle doğuruyormuş. Ay böyle diyince de babaannem gibi hissettim kendimi ama durum bu

Canım söyle düşün normal doğum olsa 40 gün iyileşme için süremiz var birazda sen kendin dikkat edersin
Şunu unutma normal doğum yapanların hep 3er 5er demekki normalleşme sürecine kızlı adapte oluyorlar

Evet dediğinizde haklısınız ama işte risk almak istemiyor doktorlar kesi hep atılıyor yoksa elbet kesisiz doğum olur rahatlarına geliyor kesi atıp çıkarmak
Aslında risk olacak bişey yok bebek zaten kaygan sıvısıyla geliyor yeterli açıklık, düzenli nefes ve ısınma, doğru koordinasyon ile olur ama işte kesi atıp almak kolay geldiği için öyle yapıyorlar. Yani bence öyle. Umarım ben böyle olmayan birine denk gelirim ne diyim

Ay bana çok feci moral verdin şuan sağol orası da doğru, şimdiye kadar yapanlar nasıl yapmışsa bizde öyle yaparız herhalde adapte olurum inşallah ama o 3 5 orda kalsın, Allahın gücüne gitmesin çok şükür her halime ama hamilelik beni 10 yıl yaşlandırdı şimdilik cesaretim yok

Benim doktorum normalden yana, ben de bir sorun olmadığı takdirde Allah izin verirse normal istiyorum ama hayırlısı neyse öyle olsun. İlla normal ya da illa sezeryan diye bir tutumum yok, durumum neyi gösterirse artık.
Doktorun yönlendirmesinin önemli olduğunu düşünüyorum çevremde ki sezaryenlerin çoğu kendi istekleri üzerine çünki benim biraz özel durumlarım olmuştu ilk evlendiğim sıralar doktor operasyonumu bildiği için normal yaptırmayacağınu söyledi

Benimkide
Aaa seninde mi patpata sarılı değildi.
Bende şok oldum sarılı değil iyi bir şey olmamış dedim.
Benim termos pattat +şeffaf kutu içindeydi
Canım eşler şimdiden 2. Planı yapıyor bize soran yok . Pembe dolap kapağı beğendim 2. Erkek olabilir diye diretti almadı bana soran yok gözün alıyor mu diye

Gençleştirir diyorlar ama bende de hiç gençlik etkisi olmadı beyazlarım artmış olabilir

Benim de bir iki gün önce 1 sene sonra da bir kızımız olursa 4 5 sene yapmayız artık dedi. Sadece yüzüne baktım o zaten anlaması gerekeni amladı kız bizim şu 7 ayda nelere canımız sıkılmış, ne ağrılar buşantılar yaşamışız adamlar 2.planı yapıyor tövbee

Bizde de ben diyorum bir yaşına girince ikinciyi yaparız diye. Eşim diyor bir tane neyimize yetmiyo

Ben suan 2.yı asla dusunmuyorum, neler cektım su 3 yılda, bızımkı de duygu sömürüsü yapıyor kardesı olmasın mı dıye, ben de olmasın dedım sustu, daha bunu dogurmadan 2.nın derdınde adam hergun poklu bez degıstırsın bakalım 2.dıcek mı merak edıyorum

Dün gece acilde bir kadın bir erkek doktor ilgilendi benimle. Gençti ikisi de. Vajinal muayene olmak istemiyorum diye ağladım erkek olan valla çok haklısın kadın olsam ben de alttan baktırmaya çok korkardım diyo baya zorlandım elimi falan tuttu sakin ol, bebeğin cinsiyeti ne diye sordu. Kız deyince , bak ne güzel ilkte kızı bulmuşsun işte bida da doğurma yeter diyo

Suyuna gıtmıs senın baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…