- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.421
Bende şimdilik düşünmüyorum yani dediğim gibi çok şükür bu günlere de ama deprem sonrası düşük, sonra korunmama rağmen bir adet sonrası tekrar hamilelik, ağrısı, kanaması, psikolojik olarak yıpranması falan derken çok yoruldum. En az bir 4 sene dinlenmeyi düşünüyorum ben. Ayrıca evet her gün o bezi değiştirsin kusmuk silsinler bakalım yine aynı fikirde olacaklar mıBen suan 2.yı asla dusunmuyorum, neler cektım su 3 yılda, bızımkı de duygu sömürüsü yapıyor kardesı olmasın mı dıye, ben de olmasın dedım sustu, daha bunu dogurmadan 2.nın derdınde adamhergun poklu bez degıstırsın bakalım 2.dıcek mı merak edıyorum
Bence halime acıdı o anSuyuna gıtmıs senın baya
Gayet de yalan. Oglum dogduktan sonra esimin saclari hizla beyazlamaya basladiBen 10 yıl yaşlandım gibi hissediyorum gerçekten beni de gençleştirmedi ama belki birilerini gençleştirmiştir ya da bu koca bir kv yalanıdır
Ben hıc normal hamıle kalamadım, tüp bebek ve asılama ıle hanıle kaldım oncrkı 2 gebelıgım de, tekrar tup bebek yapmaya dermanım yok, belkı dedıgın gıbı 3 4 yıl sonra kendılıgınden olursa kabulum, ama tekrar tedavıyı gozum kesmıyor, hamılelık cok zor gecıyor serklaj oldu kanamam oldu. Yatarak gecıyor, o zaman kucagımda bebekle nasıl yatarımBende şimdilik düşünmüyorum yani dediğim gibi çok şükür bu günlere de ama deprem sonrası düşük, sonra korunmama rağmen bir adet sonrası tekrar hamilelik, ağrısı, kanaması, psikolojik olarak yıpranması falan derken çok yoruldum. En az bir 4 sene dinlenmeyi düşünüyorum ben. Ayrıca evet her gün o bezi değiştirsin kusmuk silsinler bakalım yine aynı fikirde olacaklar mı
Bana da şey çok zor geliyo bebek büyüyecek 4 5 yaşına gelecek. Uykusuzluk acılar bitecek tam o sırada sıfırdan aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyor. O yüzden hazır batmışken peşpeşe yapmak daha mantıklı gibiBende şimdilik düşünmüyorum yani dediğim gibi çok şükür bu günlere de ama deprem sonrası düşük, sonra korunmama rağmen bir adet sonrası tekrar hamilelik, ağrısı, kanaması, psikolojik olarak yıpranması falan derken çok yoruldum. En az bir 4 sene dinlenmeyi düşünüyorum ben. Ayrıca evet her gün o bezi değiştirsin kusmuk silsinler bakalım yine aynı fikirde olacaklar mı
Gecen gun almistim wee ninkini. Cöp oldu o daSerum fizyolojik çoğu markalarda Bakanlık incelemeye almış arkadaşlar sipariş etmeyin çözümlenene kadar
Bence de bıda dogurmayakBence halime acıdı o ankadın olanda o alttan bakmak için bir alet var ya spektrum mu ne onun başını soktu geliyorum hazırsan diyo diğeri bunu doğur bida doğurma diyo . Dışarıdan bakan için çok komikti. Bide tüm bunlar doğumhanede oluyo
Benimki de daha bu olmadan ikinci derdinde, abla olacak benim kızım diyorBen suan 2.yı asla dusunmuyorum, neler cektım su 3 yılda, bızımkı de duygu sömürüsü yapıyor kardesı olmasın mı dıye, ben de olmasın dedım sustu, daha bunu dogurmadan 2.nın derdınde adamhergun poklu bez degıstırsın bakalım 2.dıcek mı merak edıyorum
Oğlan çocukları erken yaşlandırıyormuş sanırım, benim de öyle mi olacak acabaGayet de yalan. Oglum dogduktan sonra esimin saclari hizla beyazlamaya basladibenim genetik olarak beyazlamaya yatkin degil
Çok geçmiş olsun gerçekten zorlu bir serüven ama Rabbim sonunu hayır etsin sağ salim kucağına al inşallahBen hıc normal hamıle kalamadım, tüp bebek ve asılama ıle hanıle kaldım oncrkı 2 gebelıgım de, tekrar tup bebek yapmaya dermanım yok, belkı dedıgın gıbı 3 4 yıl sonra kendılıgınden olursa kabulum, ama tekrar tedavıyı gozum kesmıyor, hamılelık cok zor gecıyor serklaj oldu kanamam oldu. Yatarak gecıyor, o zaman kucagımda bebekle nasıl yatarım
Kız ya batmışken yapalım derken o bataktan çıkamazsak? Birde böyle düşünBana da şey çok zor geliyo bebek büyüyecek 4 5 yaşına gelecek. Uykusuzluk acılar bitecek tam o sırada sıfırdan aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyor. O yüzden hazır batmışken peşpeşe yapmak daha mantıklı gibi
Benim ilk hamileligimde cok zor gecti. Serklaj, risk surekli yatis. Bi de rahim perde ameliyati olmam gerektigi icin 7 yil sonra cesaret edebildim tekrar. Oglum bu kadar kardes istedigi, benden baska kimsenin de ona bi kardes veremeyecgini de bildigim icin el mahkum gectim yine isin basinaBen hıc normal hamıle kalamadım, tüp bebek ve asılama ıle hanıle kaldım oncrkı 2 gebelıgım de, tekrar tup bebek yapmaya dermanım yok, belkı dedıgın gıbı 3 4 yıl sonra kendılıgınden olursa kabulum, ama tekrar tedavıyı gozum kesmıyor, hamılelık cok zor gecıyor serklaj oldu kanamam oldu. Yatarak gecıyor, o zaman kucagımda bebekle nasıl yatarım
Şekersiz de denerimBen sekersiz yaptim onu. 1 sb seker cok seker. Asiri kotu oluyo tadi ama ilac niyetine icip seker almadim aklinda olsun. Gerek yok seker tuketmeye
Ay hicbisey senden ve bebeginden onemli degil lutfen takma ve sinirlenme bizi de haberdar et
Bu grup cok anlamio o isten. O isin sorumlusu @melegimcan etiketleyemediysem kizlar yardim edin
Buradaki kizilciklar dağdan falan toplaniyor daha ekşi oluyorErzurumun kızılcıgı ile iç Anadolu da satılan kızılcık bana hiç aynı gelmiyor ahh memleketim benim suyu bile ayrı
Avnetin falan biberonlariyla da uyumlu lashion bir de lashion sağım makinasinin yanında biberonda geliyorKızlar merhaba bebeklerimin ilk hediyesini teyzesi aldı Lansinoh çiftli elektrikli göğüs pompası şimdi onlar için Anne Sütü Saklama poşetleri alıcağım da birde aynı markada Şişeleride var onları da almam mantıklı mı? ben hiç alışveriş yapmadım bebekler için buradaki hanımlar çok bilgilimadem bunlar aradan çıksın birde göğüs ucu kremi, koruyucu ve göğüs pedi ekledim sepete almışken lansiohtan ayrıca şişelerede direk sağım yapılıyormuş
Bızım herıfler aynı kafaBenimki de daha bu olmadan ikinci derdinde, abla olacak benim kızım diyorbismillah dedim önce bir gelsin
Insallahh canım benım, amınnOğlan çocukları erken yaşlandırıyormuş sanırım, benim de öyle mi olacak acababenim eşimin bir tel beyazı var diye 1 aydır gidip gelip dertleniyor belki oğlan doğunca artarsa 2.çocuk fikrinden vazgeçer
Çok geçmiş olsun gerçekten zorlu bir serüven ama Rabbim sonunu hayır etsin sağ salim kucağına al inşallahbundan sonra da dilerim tedavisiz rahat bir gebeliğin olur hayırlı zamanda.
Kız ya batmışken yapalım derken o bataktan çıkamazsak? Birde böyle düşünbenim eşim sağolsun zaten hiperaktif asla durmuyor yerinde, çocuk erkek onun için de genelde hareketli olur erkekler diyorlar. Valla bacım ben yapamam üst üste gibime geliyor. Ama şimdi büyük konuşmayayım pat diye 2.olur Firdevs yöreoğlu ve çetin özder modunda hastane koridorunda bekleriz falan
Bakalım 5 6 yıl sonda fıkrım degısırse gelır yazarım burayaBenim ilk hamileligimde cok zor gecti. Serklaj, risk surekli yatis. Bi de rahim perde ameliyati olmam gerektigi icin 7 yil sonra cesaret edebildim tekrar. Oglum bu kadar kardes istedigi, benden baska kimsenin de ona bi kardes veremeyecgini de bildigim icin el mahkum gectim yine isin basina
Bizim ilçeye domatesler varya 5.90 onlar gelmedi dediler bize imamda aradı a101 genel merkezi durumu anlattı adama kaç kg domates istiyorsaniz yollayayim dediler adama özel dometes geldiA101 hep böyle yapıyor ya aktüel ürün diye yayınlayıp getirmiyorlar kac defa yaşadım sabahın köründe gidiyorum gelmedi diyorlar kapıda ne özür yazısı ne bişey çok disiplinsiz bir market Bim de asla böyle birsey olamaz
Benimki de geldi.Silikon olmasa da diger kumaslar kadar leke tutmaz bencealmila000 mamajoonun askısı gekdi ama silikon değil
Rabbim hayallerini kolaylıkla yaşamayı nasip etsin sana tatlım, üzülme belki ileride böyle sorunlar olmayacak bilemeyizInsallahh canım benım, amınnkimi gezerek, kimi de ben gıbı yatarak doguruyor, yoksa hayalımde hep 3 cocuk vardı
Kız gibi hissettim ama zerre anlamıyorumEki Görüntüle 3304971 10+2 tahminleriniz nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?