2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende şimdilik düşünmüyorum yani dediğim gibi çok şükür bu günlere de ama deprem sonrası düşük, sonra korunmama rağmen bir adet sonrası tekrar hamilelik, ağrısı, kanaması, psikolojik olarak yıpranması falan derken çok yoruldum. En az bir 4 sene dinlenmeyi düşünüyorum ben. Ayrıca evet her gün o bezi değiştirsin kusmuk silsinler bakalım yine aynı fikirde olacaklar mı

Suyuna gıtmıs senın baya
Bence halime acıdı o an kadın olanda o alttan bakmak için bir alet var ya spektrum mu ne onun başını soktu geliyorum hazırsan diyo diğeri bunu doğur bida doğurma diyo . Dışarıdan bakan için çok komikti. Bide tüm bunlar doğumhanede oluyo

Ben 10 yıl yaşlandım gibi hissediyorum gerçekten beni de gençleştirmedi ama belki birilerini gençleştirmiştir ya da bu koca bir kv yalanıdır
Gayet de yalan. Oglum dogduktan sonra esimin saclari hizla beyazlamaya basladi benim genetik olarak beyazlamaya yatkin degil

Ben hıc normal hamıle kalamadım, tüp bebek ve asılama ıle hanıle kaldım oncrkı 2 gebelıgım de, tekrar tup bebek yapmaya dermanım yok, belkı dedıgın gıbı 3 4 yıl sonra kendılıgınden olursa kabulum, ama tekrar tedavıyı gozum kesmıyor, hamılelık cok zor gecıyor serklaj oldu kanamam oldu. Yatarak gecıyor, o zaman kucagımda bebekle nasıl yatarım

Bana da şey çok zor geliyo bebek büyüyecek 4 5 yaşına gelecek. Uykusuzluk acılar bitecek tam o sırada sıfırdan aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyor. O yüzden hazır batmışken peşpeşe yapmak daha mantıklı gibi

Ağrım geçmeyince doğum evine gittim alttan muayene etti rahim ağzı kapalı 34 dediler bir sıkıntı görünmüyor gayet iyi . 27 haftadayım 28+1 gözüküyor sanırım büyüme ağrısı bişey çıkmadı çünkü idrar tahlili de temiz . Baş gelişliymiş.Progestan kullan dedi rahatlatır seni tedbir amaçlı durum böyle kızlar .

Benimki de daha bu olmadan ikinci derdinde, abla olacak benim kızım diyor bismillah dedim önce bir gelsin

Gayet de yalan. Oglum dogduktan sonra esimin saclari hizla beyazlamaya basladi benim genetik olarak beyazlamaya yatkin degil
Oğlan çocukları erken yaşlandırıyormuş sanırım, benim de öyle mi olacak acaba benim eşimin bir tel beyazı var diye 1 aydır gidip gelip dertleniyor belki oğlan doğunca artarsa 2.çocuk fikrinden vazgeçer
Çok geçmiş olsun gerçekten zorlu bir serüven ama Rabbim sonunu hayır etsin sağ salim kucağına al inşallah bundan sonra da dilerim tedavisiz rahat bir gebeliğin olur hayırlı zamanda.
Kız ya batmışken yapalım derken o bataktan çıkamazsak? Birde böyle düşün benim eşim sağolsun zaten hiperaktif asla durmuyor yerinde, çocuk erkek onun için de genelde hareketli olur erkekler diyorlar. Valla bacım ben yapamam üst üste gibime geliyor. Ama şimdi büyük konuşmayayım pat diye 2.olur Firdevs yöreoğlu ve çetin özder modunda hastane koridorunda bekleriz falan

Benim ilk hamileligimde cok zor gecti. Serklaj, risk surekli yatis. Bi de rahim perde ameliyati olmam gerektigi icin 7 yil sonra cesaret edebildim tekrar. Oglum bu kadar kardes istedigi, benden baska kimsenin de ona bi kardes veremeyecgini de bildigim icin el mahkum gectim yine isin basina

Şekersiz de denerim

Erzurumun kızılcıgı ile iç Anadolu da satılan kızılcık bana hiç aynı gelmiyor ahh memleketim benim suyu bile ayrı
Buradaki kizilciklar dağdan falan toplaniyor daha ekşi oluyor bugün abla bahçesinden toplamış 2 yoğurt kabı bana da al dedi utandım almadım keşke alsaydım

Avnetin falan biberonlariyla da uyumlu lashion bir de lashion sağım makinasinin yanında biberonda geliyor

Benimki de daha bu olmadan ikinci derdinde, abla olacak benim kızım diyor bismillah dedim önce bir gelsin
Bızım herıfler aynı kafa
Insallahh canım benım, amınn kimi gezerek, kimi de ben gıbı yatarak doguruyor, yoksa hayalımde hep 3 cocuk vardı
Bakalım 5 6 yıl sonda fıkrım degısırse gelır yazarım buraya , belkı 3.yu yaparsın sen de

Bizim ilçeye domatesler varya 5.90 onlar gelmedi dediler bize imamda aradı a101 genel merkezi durumu anlattı adama kaç kg domates istiyorsaniz yollayayim dediler adama özel dometes geldi

Insallahh canım benım, amınn kimi gezerek, kimi de ben gıbı yatarak doguruyor, yoksa hayalımde hep 3 cocuk vardı
Rabbim hayallerini kolaylıkla yaşamayı nasip etsin sana tatlım, üzülme belki ileride böyle sorunlar olmayacak bilemeyiz Gezerek veya yatarak hiç farkı yok anne olmak o kadar kutsal bişey ki ne şekilde olursa olsun harikayız muhteşemiz bravo bize ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…