- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.441
Ama imam o, bi okusa üflese a101 batardıBizim ilçeye domatesler varya 5.90 onlar gelmedi dediler bize imamda aradı a101 genel merkezi durumu anlattı adama kaç kg domates istiyorsaniz yollayayim dediler adama özel dometes geldi
Aynen ben de iade etmedim kumaşı kaliteli geldiBenimki de geldi.Silikon olmasa da diger kumaslar kadar leke tutmaz bence
Ahahhaha iman gücüyleAma imam o, bi okusa üflese a101 batardı
Insallah saglıckla kucagımıza da alalım, bu hayattan baska bı beklentim yokRabbim hayallerini kolaylıkla yaşamayı nasip etsin sana tatlım, üzülme belki ileride böyle sorunlar olmayacak bilemeyizGezerek veya yatarak hiç farkı yok anne olmak o kadar kutsal bişey ki ne şekilde olursa olsun harikayız muhteşemiz bravo bize ya
Sen yaparsin da benim icin o defter kapaniyor artikBızım herıfler aynı kafa
Insallahh canım benım, amınnkimi gezerek, kimi de ben gıbı yatarak doguruyor, yoksa hayalımde hep 3 cocuk vardı
Bakalım 5 6 yıl sonda fıkrım degısırse gelır yazarım buraya, belkı 3.yu yaparsın sen de
Sana şey soracam 1 litrelik termos 899 TL'ye geliyor a101 e fiyatı iyi mi senceBizim buralara hiç gelmemiş çok yakın mesafeli A101’ler var hepsine baktım yok, sevkiyatlarda problem varmış. Birine geldi ama içinden bez çıkmadı .
Bu arada familia tuvalet kağıdını Migros’tan 169al almıştım 144e satıyor a101 kazıklandım :)))
Yok yok baglatma, ben karsıyım tup baglanmasına da, belkı 40tan sonra canınız bebek sevmek ıstıcekSen yaparsin da benim icin o defter kapaniyor artikesim diyo ki tuplerini mi baglatsak acaba. O kadar yorulduk ki ailecek hamileliklerimden
Canim bu da acildiktan sonra cok uzun sure kullanilmiyor. Sterilligi giderKızlar bu serum fizyolojiklerde sorun çıktı ya aslında ben bu bize serum veriliyor ya ondan yapmayı düşünüyorum belki size de fikir olur eczanelerde satılıyor şundan
Bunların küçükleri var ml olarak en küçüğü 100 galiba ondan almayı düşünüyorum en küçüğü hangisi ise işteCanim bu da acildiktan sonra cok uzun sure kullanilmiyor. Sterilligi gider
Baglatmayi ben de dusunmuyorum canim o isin esprisiYok yok baglatma, ben karsıyım tup baglanmasına da, belkı 40tan sonra canınız bebek sevmek ıstıcek
Evet canim incecik kutusunda göndermişler benim ki ezilmisti biraz ama iadeyle uğraşmak istemedim dun gece 2 de koyduğum kaynar su bugün akşam 17.30 da hala mama yapcak kıvam kadar sıcaktı sıcak tutması cok iyi yaniAaa seninde mi patpata sarılı değildi.
Bende şok oldum sarılı değil iyi bir şey olmamış dedim.
Gecmis olsun canım nasıl bir ağrın vardıAğrım geçmeyince doğum evine gittim alttan muayene etti rahim ağzı kapalı 34 dediler bir sıkıntı görünmüyor gayet iyi . 27 haftadayım 28+1 gözüküyor sanırım büyüme ağrısı bişey çıkmadı çünkü idrar tahlili de temiz . Baş gelişliymiş.Progestan kullan dedi rahatlatır seni tedbir amaçlı durum böyle kızlar .
Kuzenimin eşi de gitti kedi sahiplendi. İki tane oğlu var büyüdü küçüğü 15-16 yaşında büyüğü üniversitede. Kedi sahiplenirken demiş bana 2 erkek yetiyor kız verinBaglatmayi ben de dusunmuyorum canim o isin esprisibuyuk konusmayayim da kendimi bi boslukta hissedersem bebek filan sevesim gelirse gider kedi sahiplenirim artik
Bende bunun sadece tarak ve fırçasını aldımKizlar selam super50 koduyla 177 tlye aldım ihtiyacı olan varsa bakabilir
Nst ye girdiniz miAğrım geçmeyince doğum evine gittim alttan muayene etti rahim ağzı kapalı 34 dediler bir sıkıntı görünmüyor gayet iyi . 27 haftadayım 28+1 gözüküyor sanırım büyüme ağrısı bişey çıkmadı çünkü idrar tahlili de temiz . Baş gelişliymiş.Progestan kullan dedi rahatlatır seni tedbir amaçlı durum böyle kızlar .
Hem bizim hem bebeğin sağlığı için hangisi elverişli ise öyle olmalı bence de. Kuzenimle doktoru normal doğum olarak ilerliyordu, çocuk içeride kakasını yapmış birden suyu bulanık gelince sezeryana alındı. Diğer kuzenim de aynı şekilde normal ilerledi sorunsuz, kordon dolanmış çocuğa kalp atışları yavaşlayınca apar topar sezeryanla aldılar. Gebelik süreci çok anlık değişebiliyor, o yüzden illa normal yapacağım diye kendimi endekslemiyorum. Şartlar ne gösterirse öyle olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsunDoktorun yönlendirmesinin önemli olduğunu düşünüyorum çevremde ki sezaryenlerin çoğu kendi istekleri üzerine çünki benim biraz özel durumlarım olmuştu ilk evlendiğim sıralar doktor operasyonumu bildiği için normal yaptırmayacağınu söyledi
Kızlar konusu oldu bugün aklıma geldi sorayım dedim bende kararsızım. Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Hap sadece bir kaç tanesi güvenliymiş maalesef yasmin değil. İğne vs de tavsiye edilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?