2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bu serum fizyolojiklerde sorun çıktı ya aslında ben bu bize serum veriliyor ya ondan yapmayı düşünüyorum belki size de fikir olur eczanelerde satılıyor şundan

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-21-19-58-20-13_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 57
Insallah saglıckla kucagımıza da alalım, bu hayattan baska bı beklentim yok

Sen yaparsin da benim icin o defter kapaniyor artik esim diyo ki tuplerini mi baglatsak acaba. O kadar yorulduk ki ailecek hamileliklerimden

Sana şey soracam 1 litrelik termos 899 TL'ye geliyor a101 e fiyatı iyi mi sence

Kızlar bu serum fizyolojiklerde sorun çıktı ya aslında ben bu bize serum veriliyor ya ondan yapmayı düşünüyorum belki size de fikir olur eczanelerde satılıyor şundan
Canim bu da acildiktan sonra cok uzun sure kullanilmiyor. Sterilligi gider

Yok yok baglatma, ben karsıyım tup baglanmasına da, belkı 40tan sonra canınız bebek sevmek ıstıcek
Baglatmayi ben de dusunmuyorum canim o isin esprisi buyuk konusmayayim da kendimi bi boslukta hissedersem bebek filan sevesim gelirse gider kedi sahiplenirim artik

Aaa seninde mi patpata sarılı değildi.
Bende şok oldum sarılı değil iyi bir şey olmamış dedim.
Evet canim incecik kutusunda göndermişler benim ki ezilmisti biraz ama iadeyle uğraşmak istemedim dun gece 2 de koyduğum kaynar su bugün akşam 17.30 da hala mama yapcak kıvam kadar sıcaktı sıcak tutması cok iyi yani
Gecmis olsun canım nasıl bir ağrın vardı

Baglatmayi ben de dusunmuyorum canim o isin esprisi buyuk konusmayayim da kendimi bi boslukta hissedersem bebek filan sevesim gelirse gider kedi sahiplenirim artik
Kuzenimin eşi de gitti kedi sahiplendi. İki tane oğlu var büyüdü küçüğü 15-16 yaşında büyüğü üniversitede. Kedi sahiplenirken demiş bana 2 erkek yetiyor kız verin

Kuponla bu mama ve banyo oturagi da cok uyguna geliyor

Eklentiler

• Screenshot_20230921_201423_com.dmall.mfandroid.webp
    17 KB · Görüntüleme: 55
Nst ye girdiniz mi

Kızlar konusu oldu bugün aklıma geldi sorayım dedim bende kararsızım. Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Hap sadece bir kaç tanesi güvenliymiş maalesef yasmin değil. İğne vs de tavsiye edilmiyor

Hem bizim hem bebeğin sağlığı için hangisi elverişli ise öyle olmalı bence de. Kuzenimle doktoru normal doğum olarak ilerliyordu, çocuk içeride kakasını yapmış birden suyu bulanık gelince sezeryana alındı. Diğer kuzenim de aynı şekilde normal ilerledi sorunsuz, kordon dolanmış çocuğa kalp atışları yavaşlayınca apar topar sezeryanla aldılar. Gebelik süreci çok anlık değişebiliyor, o yüzden illa normal yapacağım diye kendimi endekslemiyorum. Şartlar ne gösterirse öyle olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun Sağlıkla, vakitlice alalım miniklerimizi inşallah

Bizim zaten kolay olmadığı için geri çekilme ya da prezervatif ile büyük ihtimal. Bir de şak diye bu sefer oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…