- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.461
Prezervatife devam. Hic konforlu olmasa daKızlar konusu oldu bugün aklıma geldi sorayım dedim bende kararsızım. Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Hap sadece bir kaç tanesi güvenliymiş maalesef yasmin değil. İğne vs de tavsiye edilmiyor
Ben süt saklma torbası almadım aventin biberon setini aldım lashion sağım makinasini direkt biberona sağıp eve bırakmayı düşünüyorumTamam benim için vakit önemli okadar sütüm olucakmı bilmiyorum ama en azından bi kalemi kapatayım teşekkür ediyorum
Biberonu iyimi biberon konusunu bayağıdır araştırıyorum buradanda okudum bi türlü karar veremedim teşekkür ediyorum
Çalışan anne olucam maalesef benim hamileliğim hem ikiz hem de tüp bebek olduğundan heyet raporluyum gebeliğin başından beri. Valla fiyatlar konusunda artık ne pahalı ne ucuz bilmiyorum ki çünkü herşey artık çok pahalı çok teşekkür ediyorum
Büyük oğluma burun spreyi içine doldurup kullanıyorum.Kızlar bu serum fizyolojiklerde sorun çıktı ya aslında ben bu bize serum veriliyor ya ondan yapmayı düşünüyorum belki size de fikir olur eczanelerde satılıyor şundan
Yok canım ben şırınga ile içinden 5-15 ml çekip burun spreyi şişesine koyuyorum kullanıyorum.Canim bu da acildiktan sonra cok uzun sure kullanilmiyor. Sterilligi gider
Yakın mesafeden gönderim mi diye düşürdüler ne bak biyologun patpata sarılı imiş.Evet canim incecik kutusunda göndermişler benim ki ezilmisti biraz ama iadeyle uğraşmak istemedim dun gece 2 de koyduğum kaynar su bugün akşam 17.30 da hala mama yapcak kıvam kadar sıcaktı sıcak tutması cok iyi yani
Gecmis olsun canım nasıl bir ağrın vardı
Arkadaşın öyle oldu yıllarca olmadı olmadıBizim zaten kolay olmadığı için geri çekilme ya da prezervatif ile büyük ihtimal. Bir de şak diye bu sefer oluyormuş
Biz evlendik evleneli hep eşim korundu yine öyle devam ederizKızlar konusu oldu bugün aklıma geldi sorayım dedim bende kararsızım. Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Hap sadece bir kaç tanesi güvenliymiş maalesef yasmin değil. İğne vs de tavsiye edilmiyor
Arkadaşın öyle oldu yıllarca olmadı olmadı
Sonra oldu
Sonra bunlar sadece bir sefer korunmuyor zaten kolay olmuyor nolacak diyolar iki kızı oldu peş peşe
Ona kalsa ikinciye cesaret edene kadar zaman geçerdi
AhahHa ben de sen gibi düşünüyorum buna bu kadar masraf ettik olmadı olmadı lohusa bitince süt müt korumaz şak diye oluverirBizim zaten kolay olmadığı için geri çekilme ya da prezervatif ile büyük ihtimal. Bir de şak diye bu sefer oluyormuş
İlk çocuğun sana ihtiyacı olacak kucağına alman gerekecek koşturma vb derken hamileligin tehlikeye girmez miBana da şey çok zor geliyo bebek büyüyecek 4 5 yaşına gelecek. Uykusuzluk acılar bitecek tam o sırada sıfırdan aynı şeyleri yaşamak çok zor geliyor. O yüzden hazır batmışken peşpeşe yapmak daha mantıklı gibi
AhahHa ben de sen gibi düşünüyorum buna bu kadar masraf ettik olmadı olmadı lohusa bitince süt müt korumaz şak diye oluverirneyse ben buna hazırlıyorum kendimi. Anasıda çok dengeli değil bebeğimin olur mu olur
Hiç korunmadık bilmiyorumKızlar konusu oldu bugün aklıma geldi sorayım dedim bende kararsızım. Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Hap sadece bir kaç tanesi güvenliymiş maalesef yasmin değil. İğne vs de tavsiye edilmiyor
7 ayla bizUnuttuk artık nasıl bir şeydi 6 ay oldu
ArasKızlar biz hala bizim oğlanlara isim bulamadık ya. Birine Asaf ismini koymayı düşünüyoruz eşim çok beğendi bende diğer bebişinde onunla uyumlu olsun ismi istiyorum ama bulamadım bir türlüAsaf ile uyumlu isim önerisine çok açığım
Benim de öyle yaaaa sebepsiz inferlite idi meğersem bebek 70-80 bin harcamazsak gelmeyecekmiş sebebi buymuş. Bakalım inşallah ikinci acır ana babasına bedavadan hayırla gelir.Benim mesela sebepsizdi gebelik oluşmaması, şimdi kafam rahat diye hop hamile kalıyormuşumayyyy
Bızım evde kedı de var kuş da, bu bebıs 3.aslında, belkı ogluma arkadas sahıplenırız bız deBaglatmayi ben de dusunmuyorum canim o isin esprisibuyuk konusmayayim da kendimi bi boslukta hissedersem bebek filan sevesim gelirse gider kedi sahiplenirim artik
Ahhaha bu bızHiç korunmadık bilmiyorum
Ya bizim alt katimizda kadin dogumcu var o anlatti. Kesi atilmasi hem bebek kokay ciksin vs hem de atilmadiginda vajinanin cikisinda genisleme oluyomus. Bi kelime var yazamiyorum simdi. F ile baslayan. O oluyomus. Zevk acaip dusuyomus ondan sonra. Erkek icin de kadin icinde. Normal dogumun en buyuk dezavantaji oymus mesela. Ama ben olursa normal istiorum ayriEskiden kesi yokmuş ki kadınlar pat diye doğuruyormuş. Çevremde de dikişsiz doğum yapanlar var. Geçen gün bir doktor dinledim eskiden kadınlar tarlada dikişsiz doğuruyormuş falan artık kesi atmak ebelerin doktorların kolayına geliyor diyor. Tabii hepsi değil zan altında bırakmak olmasın. Kesi yapmak doğuran değil doğurtanın rahatlığını sağlıyor diyordu. Haksız da bulmadım adamı düşününce. Benim yengem ikizlerini dikişsiz doğurmuş. Artık ikiz bebeği dikişsiz doğumu bırak normal doğum yapılmıyor.
Allah yardimcilari olsun… bilipte ustune gitmemek sinavdan cikiyor tabi. Bilinmese okey ama nediyim Allah kolaylik versin…Balım amin
Sen baya kötü şeyler okumuşsun
Ben bu ara burayı bile takip edemiyorum
Yoğunluktan
Hastalığın her türlüsü zor
Bir yakınımız hamile idi ayrıntılıda sorun var dediler baya farklı farklı şimdi doğmuş gerçekten varmış sorunları çok üzgünlermiş
Toxoplazma filan da geçirmişti o mu hasar bırakmış bilmiyorum
Pimpirilliyiz diye alay edip dalga geçiyorlar ama tedbir bizden takdir Allahtan
Bütün tedbire rağmen yine de olabilir Allâh bilir yani
Biz hic korunmadik olmadi ztn oyuzden korunmam die dusunuyorumKızlar konusu oldu bugün aklıma geldi sorayım dedim bende kararsızım. Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Hap sadece bir kaç tanesi güvenliymiş maalesef yasmin değil. İğne vs de tavsiye edilmiyor
Aynen bende öyleyim de işte yapczk bisey yokYakın mesafeden gönderim mi diye düşürdüler ne bak biyologun patpata sarılı imiş.
Ben çok takıntılıyım içime sinmezse canım sıkılır.
Biz yeni evli sayılırız hiç korunmadık şimdi de korunalım diyip unutuyoruzKızlar konusu oldu bugün aklıma geldi sorayım dedim bende kararsızım. Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Hap sadece bir kaç tanesi güvenliymiş maalesef yasmin değil. İğne vs de tavsiye edilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?