2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Prezervatife devam. Hic konforlu olmasa da

Ben süt saklma torbası almadım aventin biberon setini aldım lashion sağım makinasini direkt biberona sağıp eve bırakmayı düşünüyorum

Kızlar bu serum fizyolojiklerde sorun çıktı ya aslında ben bu bize serum veriliyor ya ondan yapmayı düşünüyorum belki size de fikir olur eczanelerde satılıyor şundan
Büyük oğluma burun spreyi içine doldurup kullanıyorum.
Okyanus sularının sprey kapağı hemen bozuluyor çöp oluyor
Canim bu da acildiktan sonra cok uzun sure kullanilmiyor. Sterilligi gider
Yok canım ben şırınga ile içinden 5-15 ml çekip burun spreyi şişesine koyuyorum kullanıyorum.
Tuzlu su zaten niye bozulsun ilaç değil bir şey değil.. Skt var üstünde zaten.
Yakın mesafeden gönderim mi diye düşürdüler ne bak biyologun patpata sarılı imiş.
Ben çok takıntılıyım içime sinmezse canım sıkılır.

Bizim zaten kolay olmadığı için geri çekilme ya da prezervatif ile büyük ihtimal. Bir de şak diye bu sefer oluyormuş
Arkadaşın öyle oldu yıllarca olmadı olmadı
Sonra oldu
Sonra bunlar sadece bir sefer korunmuyor zaten kolay olmuyor nolacak diyolar iki kızı oldu peş peşe
Ona kalsa ikinciye cesaret edene kadar zaman geçerdi

Biz evlendik evleneli hep eşim korundu yine öyle devam ederiz

Arkadaşın öyle oldu yıllarca olmadı olmadı
Sonra oldu
Sonra bunlar sadece bir sefer korunmuyor zaten kolay olmuyor nolacak diyolar iki kızı oldu peş peşe
Ona kalsa ikinciye cesaret edene kadar zaman geçerdi

Bu benim başıma gelirse hiç şaşırmam

Bizim zaten kolay olmadığı için geri çekilme ya da prezervatif ile büyük ihtimal. Bir de şak diye bu sefer oluyormuş
AhahHa ben de sen gibi düşünüyorum buna bu kadar masraf ettik olmadı olmadı lohusa bitince süt müt korumaz şak diye oluverir neyse ben buna hazırlıyorum kendimi. Anasıda çok dengeli değil bebeğimin olur mu olur

İlk çocuğun sana ihtiyacı olacak kucağına alman gerekecek koşturma vb derken hamileligin tehlikeye girmez mi

Benim mesela sebepsizdi gebelik oluşmaması, şimdi kafam rahat diye hop hamile kalıyormuşum ayyyy

Hiç korunmadık bilmiyorum

Aras

Benim mesela sebepsizdi gebelik oluşmaması, şimdi kafam rahat diye hop hamile kalıyormuşum ayyyy
Benim de öyle yaaaa sebepsiz inferlite idi meğersem bebek 70-80 bin harcamazsak gelmeyecekmiş sebebi buymuş. Bakalım inşallah ikinci acır ana babasına bedavadan hayırla gelir.

Baglatmayi ben de dusunmuyorum canim o isin esprisi buyuk konusmayayim da kendimi bi boslukta hissedersem bebek filan sevesim gelirse gider kedi sahiplenirim artik
Bızım evde kedı de var kuş da, bu bebıs 3.aslında, belkı ogluma arkadas sahıplenırız bız de

Ya bizim alt katimizda kadin dogumcu var o anlatti. Kesi atilmasi hem bebek kokay ciksin vs hem de atilmadiginda vajinanin cikisinda genisleme oluyomus. Bi kelime var yazamiyorum simdi. F ile baslayan. O oluyomus. Zevk acaip dusuyomus ondan sonra. Erkek icin de kadin icinde. Normal dogumun en buyuk dezavantaji oymus mesela. Ama ben olursa normal istiorum ayri

Allah yardimcilari olsun… bilipte ustune gitmemek sinavdan cikiyor tabi. Bilinmese okey ama nediyim Allah kolaylik versin…

Biz hic korunmadik olmadi ztn oyuzden korunmam die dusunuyorum

Biz yeni evli sayılırız hiç korunmadık şimdi de korunalım diyip unutuyoruzbizim bebekte uzaktan oldu herhangi bir girişimde bulunamamıştık henüz doktor bile şaşkın

Bu sevisme konusunda da esimin muhtesem yorumunu soliym eglenin. Ne o cocugun kafasina bambam vuramam transferden onceydi en son bizimde unuttum vallahihep dilimde ama yemio
Buarada sizde var mi.benim acaip ozguvenin dusuk. Yani istese mesela dielim ki kendimi hic sexy hissetmiyorum. Gobek fln. Ztn hareketim kisitli. Kadin gibi hissetmiyorum da nasil anlatiym.anlatabildim mi? Bole hisseden var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…