- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.481
Canım o kesik eğer gerçekten iyi atılırsa kendiliğinden kapanıyor ve düzeliyor eğer düzelmezse vajina daraltma işlemi yapılıyor ilerde o zaman da düzeliyor. Doğumdan hemen hemen sonra spora başlamak normal doğum kesi yerinin geç iyileşmesine ve öyle kalmasına neden oluyormuş. Zaten doğumdan 3-4 ay sonra başlanmalı spora diyor uzmanlar. Çünkü vücut süt üretmek için enerji gerekiyor onu spora harcarsak süt üretimi az oluyormuş. Vücut kendi dengesini kurunca başlamak tavsiye ediliyor.Ya bizim alt katimizda kadin dogumcu var o anlatti. Kesi atilmasi hem bebek kokay ciksin vs hem de atilmadiginda vajinanin cikisinda genisleme oluyomus. Bi kelime var yazamiyorum simdi. F ile baslayan. O oluyomus. Zevk acaip dusuyomus ondan sonra. Erkek icin de kadin icinde. Normal dogumun en buyuk dezavantaji oymus mesela. Ama ben olursa normal istiorum ayri
Allah yardimcilari olsun… bilipte ustune gitmemek sinavdan cikiyor tabi. Bilinmese okey ama nediyim Allah kolaylik versin…
Biz hic korunmadik olmadi ztn oyuzden korunmam die dusunuyorum
Ben de öyle hissediyordum ki bunu eşimle paylaştığımda (o da senin eşin gibi davranıyordu) öyle şey olur mu falan, konuştu güya ikna etti beni. Ama anacım yine yapmıyor o yapmadıkça hiç istemeyen ben daha çok istiyorum. Kısır döngüye girdikBu sevisme konusunda da esimin muhtesem yorumunu soliym eglenin. Ne o cocugun kafasina bambam vuramamtransferden onceydi en son bizimde unuttum vallahi hep dilimde ama yemio
Buarada sizde var mi.benim acaip ozguvenin dusuk. Yani istese mesela dielim ki kendimi hic sexy hissetmiyorum. Gobek fln. Ztn hareketim kisitli. Kadin gibi hissetmiyorum da nasil anlatiym.anlatabildim mi? Bole hisseden var mi?
Evet hemen onerilmiyomus. Ztn hoca ayarlar onu ya sindi baslayalim artik filan die. Bi de tabi hangi spor oldugu da onemli. Ay sporu dusunemiorum suan. Bence 4. Trimester bitmeden spora baslanmaz. Bebegin uykulari duzene giricek ki bizimkiler girsin. Yoksa yorgunlukla ne antreman olur ne sutCanım o kesik eğer gerçekten iyi atılırsa kendiliğinden kapanıyor ve düzeliyor eğer düzelmezse vajina daraltma işlemi yapılıyor ilerde o zaman da düzeliyor. Doğumdan hemen hemen sonra spora başlamak normal doğum kesi yerinin geç iyileşmesine ve öyle kalmasına neden oluyormuş. Zaten doğumdan 3-4 ay sonra başlanmalı spora diyor uzmanlar. Çünkü vücut süt üretmek için enerji gerekiyor onu spora harcarsak süt üretimi az oluyormuş. Vücut kendi dengesini kurunca başlamak tavsiye ediliyor.
Hahahahahahahahahs dhcjdshccjdjcjdhcjdyemin ederim sesli guldum. Yok bizimki net. O departman kapali dio bende 6hafta yasakmis 6+1i bekliyorum dioeum guluo. O arada vucudumda orjinaline doner tek umudum o. Guvenin kendine gelirBen de öyle hissediyordum ki bunu eşimle paylaştığımda (o da senin eşin gibi davranıyordu) öyle şey olur mu falan, konuştu güya ikna etti beni. Ama anacım yine yapmıyor o yapmadıkça hiç istemeyen ben daha çok istiyorum. Kısır döngüye girdiksonra herkes bebek ateş ölçeri alırken grupta ben sexy çamaşır aldım çözdük bu işi
evet benBu sevisme konusunda da esimin muhtesem yorumunu soliym eglenin. Ne o cocugun kafasina bambam vuramamtransferden onceydi en son bizimde unuttum vallahi hep dilimde ama yemio
Buarada sizde var mi.benim acaip ozguvenin dusuk. Yani istese mesela dielim ki kendimi hic sexy hissetmiyorum. Gobek fln. Ztn hareketim kisitli. Kadin gibi hissetmiyorum da nasil anlatiym.anlatabildim mi? Bole hisseden var mi?
Bu sevisme konusunda da esimin muhtesem yorumunu soliym eglenin. Ne o cocugun kafasina bambam vuramamtransferden onceydi en son bizimde unuttum vallahi hep dilimde ama yemio
Ben bi şeyi 40 kere söylersen olur taktiğini kullanıyorum evde sürekli şöyle gezen bi panda var “oooo ne kadar sexyim di mi, baksana ne güzel görünüyorum, ooo göğüslerimde büyüdü harbi çok sexiyim” falan önce kendimi inandırdım sonra eşimiHahahahahahahahahs dhcjdshccjdjcjdhcjdyemin ederim sesli guldum. Yok bizimki net. O departman kapali dio bende 6hafta yasakmis 6+1i bekliyorum dioeum guluo. O arada vucudumda orjinaline doner tek umudum o. Guvenin kendine gelir
Gecen en sevdigim geceliklerimden birini giyim dedim panda gibi oldum. Adam istese ben istemem. Kim bi pandayla sevismek isterki
Bence de olsun yaBu benim başıma gelirse hiç şaşırmam
Ay siz böyle yazınca eşime sordum, benim önceki halim mi sexy di şimdiki Halim mi dedim şimdiki diyorevet ben
Yok girmedim doktor istemediNst ye girdiniz mi
Canım aldırmak istemediler doktorlar alalım filan dedi hep.Ya bizim alt katimizda kadin dogumcu var o anlatti. Kesi atilmasi hem bebek kokay ciksin vs hem de atilmadiginda vajinanin cikisinda genisleme oluyomus. Bi kelime var yazamiyorum simdi. F ile baslayan. O oluyomus. Zevk acaip dusuyomus ondan sonra. Erkek icin de kadin icinde. Normal dogumun en buyuk dezavantaji oymus mesela. Ama ben olursa normal istiorum ayri
Allah yardimcilari olsun… bilipte ustune gitmemek sinavdan cikiyor tabi. Bilinmese okey ama nediyim Allah kolaylik versin…
Biz hic korunmadik olmadi ztn oyuzden korunmam die dusunuyorum
Kız kilo vermekten yüzüm öyle çöktü ki anlatamamBu sevisme konusunda da esimin muhtesem yorumunu soliym eglenin. Ne o cocugun kafasina bambam vuramamtransferden onceydi en son bizimde unuttum vallahi hep dilimde ama yemio
Valla ben de, kılo artısının da etkısı var bunda, sureklı evdeyım yatıyorum, pıjama modu hep, hıc seksi deılımBu sevisme konusunda da esimin muhtesem yorumunu soliym eglenin. Ne o cocugun kafasina bambam vuramamtransferden onceydi en son bizimde unuttum vallahi hep dilimde ama yemio
Ben hareket kısıtlamasından rahatsızım, patates çuvalı gibi yatmak hoşuma gitmiyor boş boş bu benim modumu düşürüyorBu sevisme konusunda da esimin muhtesem yorumunu soliym eglenin. Ne o cocugun kafasina bambam vuramamtransferden onceydi en son bizimde unuttum vallahi hep dilimde ama yemio
Canım magnezyu oksit deıl de, magnesıum sitrat formunu kullansan bızım ıcın daha iyi, oksıt formu tam emılım saglamıyrmus, bır arastır istersen..Sevişme konusuna ortadan dalmak istemezdim ama şu ilacı kullanan var mı?Kramplarım için yazdı doktorum, fayda sağlıyor mu?
O da mı arastırma listesinde??Gecen gun almistim wee ninkini. Cöp oldu o da
Benim en sevdiğim reçel kızılcık teyzemler gelirken getircek anneme göndermişler bana direkt reçelBuradaki kizilciklar dağdan falan toplaniyor daha ekşi oluyorbugün abla bahçesinden toplamış 2 yoğurt kabı bana da al dedi utandım almadım keşke alsaydım
En mantıklısı benceKızlar bu serum fizyolojiklerde sorun çıktı ya aslında ben bu bize serum veriliyor ya ondan yapmayı düşünüyorum belki size de fikir olur eczanelerde satılıyor şundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?