2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım magnezyu oksit deıl de, magnesıum sitrat formunu kullansan bızım ıcın daha iyi, oksıt formu tam emılım saglamıyrmus, bır arastır istersen..
Ben magenesıum quatro ve magnesium diasporal kullanıyorun
Hiç bilmiyorum ben bunları ya, ayak ve bacaklarımda kramp var dedim bunu vermiş doktorum

Eklentiler

• Screenshot_20230921_215847.webp
    40 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20230921_215826.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 35
Ben hareket kısıtlamasından rahatsızım, patates çuvalı gibi yatmak hoşuma gitmiyor boş boş bu benim modumu düşürüyor
Benim libido 0, deniz yıldızı gibi kan verir gibi yatmak hoşuma gitmiyor en son olduğunda cok canım yandı o yüzden korkuyorum, eşim de beni motive etmeye çalışıyor bak son dakikaya kadar olması gerekiyormuş normal doğuma Yardımcı oluyormuş diyor, nerden öğrendin bunları diyorum, Google amcaya sordum diyor

Ay aynı biz eveet gördüğüm kadarıyla kim kaçarsa kovalanıyor.

Ya vallahi cok zor buyuk asla konusmam. Rabbim yardimcilari olsun cok sor hersey ustuste gekmis cok zor

Kız kilo vermekten yüzüm öyle çöktü ki anlatamam
Bir kuaföre gidip kaş bıyık aldırcam kaş bıyık bile o derece kendime bakamadım bu ara bende fenayım.
Bu hafta bakım günü yapalım
Valla bu hafta bitti haftaya yapalim. Ctsi bnmkinin operasyonu var yazdim ya obur tarafa. Anca sali sakjnlerim ben. Sonra yapalim

Ben hareket kısıtlamasından rahatsızım, patates çuvalı gibi yatmak hoşuma gitmiyor boş boş bu benim modumu düşürüyor
Sindi tabi ben en son biraktigimda hareket kisitlamasi yoktuben ve benim gibiler bilmezendhdjdnjdjddj valla bu kisimlarini hic sevmedim hamileligin. Yani bebislerimiz saglikla gelsin en buyuk oncelik bu tabi ama insan kendini ozluyor yahu

Kesinlikle hem çok seviyorum hamileliği hem de eski halimi özledim

Kesinlikle hem çok seviyorum hamileliği hem de eski halimi özledim
Ben sevmedim ya. İnsanlar anlatirdi ole guzel ah cok ozledim filan. Hic benlik bisey degil
Sigara icemiyorum
Surekli duzenli besleniyorum
Heryedigimi tartiyorum biciyorum
Her hareketimi dusunerek yapioeum egilip kalkmak sıkıntı corap giymekten nefret ettim
Arabada rahat degilim ucaga binmek tatil vs hep ya acil bisi olursa die yapamiorum
Tekrar yaziym sigara icemiyorum
Disardan yemek yiemiorum
Vucudumu begenmiorum
Uyuyamiorum
2,5 lt su icmek icin bi tarafimo yirtiyorum
Ki grupta ne zorluklar yasayanlar var. Okudukca sadce onlara sua edebilioeum
E detayliya girene kdr hep strestim fetal yaptirmama eagmen
Oynamaya baslayinca rahatladim
Surekli iyi mi die dusunmek filan

ben cok sevmedim ya hamileligi belirsizlik sevmiyorum ben. Az kaldi kavusnys cok sukur saglikla gelsin bebeklerimiz insallah

Şahsen bende sevmedim hamileliği, bir yay burcu olarak çok uzun vadeli belirsizlikler sevmiyorum psikolojim bozuldu artık bir de ben sigarayı asla bırakamadım sadece azaltabildim maalesef içerken çok üzülüyorum ama bırakamıyorum da, çok zormuş hamilelik ben herkese ayy ne abartıyor diyordum demek ki neymiş büyük konuşmamak lazımmış

Gerçekten sigara (kullanmıyorum ) ve su haricinde (normalde de çok içiyordum) ben de böyleyim ya, binlerce kere şükür bu hâlime elbette ama hissiyat olarak da fizyolojik olarak da "şöyle harika, böyle güzel" diyemiyorum.

İnan bende pek sevmedim inşallah hayırlısıyla bir an önce bitsin diyorum. Ben zayıfım normalde alışmışım kendim herşeyi yapmaya yatakta dönerken bile zorlanıyorum şuan bir yerden geçerken göbeğim totom takılıyor eski vücudumu özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…