- 24 Aralık 2021
- 2.965
- 14.983
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.501
Hiç bilmiyorum ben bunları ya, ayak ve bacaklarımda kramp var dedim bunu vermiş doktorumCanım magnezyu oksit deıl de, magnesıum sitrat formunu kullansan bızım ıcın daha iyi, oksıt formu tam emılım saglamıyrmus, bır arastır istersen..
Ben magenesıum quatro ve magnesium diasporal kullanıyorun
Hiç bilmiyorum ben bunları ya, ayak ve bacaklarımda kramp var dedim bunu vermiş doktorum
Boyle bır yazı okumuştumHiç bilmiyorum ben bunları ya, ayak ve bacaklarımda kramp var dedim bunu vermiş doktorum
Ben de de varKızlar ya benim uyurken salyam akmaya başladısizde de var mı böyle bir şey? Şaka gibi
Benim libido 0, deniz yıldızı gibi kan verir gibi yatmak hoşuma gitmiyor en son olduğunda cok canım yandı o yüzden korkuyorum, eşim de beni motive etmeye çalışıyor bak son dakikaya kadar olması gerekiyormuş normal doğuma Yardımcı oluyormuş diyor, nerden öğrendin bunları diyorum, Google amcaya sordum diyorBen hareket kısıtlamasından rahatsızım, patates çuvalı gibi yatmak hoşuma gitmiyor boş boş bu benim modumu düşürüyor
Benim libido 0, deniz yıldızı gibi kan verir gibi yatmak hoşuma gitmiyor en son olduğunda cok canım yandı o yüzden korkuyorum, eşim de beni motive etmeye çalışıyor bak son dakikaya kadar olması gerekiyormuş normal doğuma Yardımcılar oluyormuş diyor, nerden öğrendin bunları diyorum, Google amcaya sordum diyor
Artık zor kaçıyorum her gördüğü yerde şansını deniyor utanmasa işe gitmeyecekAy aynı biz eveetgördüğüm kadarıyla kim kaçarsa kovalanıyor.
Artık zor kaçıyorum her gördüğü yerde şansını deniyor utanmasa işe gitmeyecek
Az kaldı az diyoruz ama çocuk süreli uyanacak o zamanda nanayBen de üzülüyorum ama napim yanicanımın acısı, kendimi kötü hissetmem falan birikti libido yıkık. Az sabır diyorum hep vınnn kaçış
Evet o da var riskli listesindeO da mı arastırma listesinde??
Ya vallahi cok zor buyuk asla konusmam. Rabbim yardimcilari olsun cok sor hersey ustuste gekmis cok zorCanım aldırmak istemediler doktorlar alalım filan dedi hep.
Yazık hep sorunlu idi hamileliği.
Bebek sahibi olmak için de çok uğraştılar.
Maddiyat da çok yok.
Kızı da işten tazminatsız çıkarmışlar
Ordan da 35000 parasız kalmış parasız kalmışlar
Valla bu hafta bitti haftaya yapalim. Ctsi bnmkinin operasyonu var yazdim ya obur tarafa. Anca sali sakjnlerim ben. Sonra yapalimKız kilo vermekten yüzüm öyle çöktü ki anlatamam
Bir kuaföre gidip kaş bıyık aldırcam kaş bıyık bile o derece kendime bakamadım bu ara bende fenayım.
Bu hafta bakım günü yapalım
Sindi tabi ben en son biraktigimda hareket kisitlamasi yoktuBen hareket kısıtlamasından rahatsızım, patates çuvalı gibi yatmak hoşuma gitmiyor boş boş bu benim modumu düşürüyor
Ya vallahi cok zor buyuk asla konusmam. Rabbim yardimcilari olsun cok sor hersey ustuste gekmis cok zor
Valla bu hafta bitti haftaya yapalim. Ctsi bnmkinin operasyonu var yazdim ya obur tarafa. Anca sali sakjnlerim ben. Sonra yapalim
Sindi tabi ben en son biraktigimda hareket kisitlamasi yoktuben ve benim gibiler bilmez endhdjdnjdjddj valla bu kisimlarini hic sevmedim hamileligin. Yani bebislerimiz saglikla gelsin en buyuk oncelik bu tabi ama insan kendini ozluyor yahu
Ben sevmedim ya. İnsanlar anlatirdi ole guzel ah cok ozledim filan. Hic benlik bisey degilKesinlikle hem çok seviyorum hamileliği hem de eski halimi özledim
Ben de septembor almıştım n11 e geri iade etmek için bağlandım sonuç bekliyorumGecen gun almistim wee ninkini. Cöp oldu o da
Şahsen bende sevmedim hamileliği, bir yay burcu olarak çok uzun vadeli belirsizlikler sevmiyorum psikolojim bozuldu artıkBen sevmedim ya. İnsanlar anlatirdi ole guzel ah cok ozledim filan. Hic benlik bisey degil
Sigara icemiyorum
Surekli duzenli besleniyorum
Heryedigimi tartiyorum biciyorum
Her hareketimi dusunerek yapioeum egilip kalkmak sıkıntı corap giymekten nefret ettim
Arabada rahat degilim ucaga binmek tatil vs hep ya acil bisi olursa die yapamiorum
Tekrar yaziym sigara icemiyorum
Disardan yemek yiemiorum
Vucudumu begenmiorum
Uyuyamiorum
2,5 lt su icmek icin bi tarafimo yirtiyorum
Ki grupta ne zorluklar yasayanlar var. Okudukca sadce onlara sua edebilioeum
E detayliya girene kdr hep strestim fetal yaptirmama eagmen
Oynamaya baslayinca rahatladim
Surekli iyi mi die dusunmek filan
ben cok sevmedim ya hamileligi belirsizlik sevmiyorum ben. Az kaldi kavusnys cok sukur saglikla gelsin bebeklerimiz insallah
Gerçekten sigara (kullanmıyorum ) ve su haricinde (normalde de çok içiyordum) ben de böyleyim ya, binlerce kere şükür bu hâlime elbette ama hissiyat olarak da fizyolojik olarak da "şöyle harika, böyle güzel" diyemiyorum.Ben sevmedim ya. İnsanlar anlatirdi ole guzel ah cok ozledim filan. Hic benlik bisey degil
Sigara icemiyorum
Her hareketimi dusunerek yapioeum egilip kalkmak sıkıntı corap giymekten nefret ettim
Arabada rahat degilim ucaga binmek tatil vs hep ya acil bisi olursa die yapamiorum
Disardan yemek yiemiorum
Vucudumu begenmiorum
Uyuyamiorum
ben cok sevmedim ya hamileligi belirsizlik sevmiyorum ben. Az kaldi kavusnys cok sukur saglikla gelsin bebeklerimiz insallah
ben de utanmasam işe göndermeyeceğim o kadar libidom yüksekArtık zor kaçıyorum her gördüğü yerde şansını deniyor utanmasa işe gitmeyecek
Ahh keşke bende öyle olsam ama 0ben de utanmasam işe göndermeyeceğim o kadar libidom yüksek
İnan bende pek sevmedim inşallah hayırlısıyla bir an önce bitsin diyorum. Ben zayıfım normalde alışmışım kendim herşeyi yapmaya yatakta dönerken bile zorlanıyorum şuan bir yerden geçerken göbeğim totom takılıyorBen sevmedim ya. İnsanlar anlatirdi ole guzel ah cok ozledim filan. Hic benlik bisey degil
Sigara icemiyorum
Disardan yemek yiemiorum
Vucudumu begenmiorum
Uyuyamiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?