2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar süt korumuyor arkadaşım ona güvendi 3 aylık bebeği kucağındayken hamileyim dedi bana ben şok

ben 40ımı spiral taktırarak kutlayacağım uzunca bir süre ikinci çocuğa hazır hissedeceğimi sanmıyorum

ben de utanmasam işe göndermeyeceğim o kadar libidom yüksek
Eda sen bensin
Ben kilo almadım malum azıcık g..tüm başım dolgunlaştı göğüsler Aldı başını gitti . Eşim halinden memnun ne güzel ele avuca geliyorsun diyor birbirimizi kovalayıp duruyoruz dışarıdan bakınca minimak bir göbüşüm var hamile gibi durmadığım için bizim için değişen birler olmadı

sen bensin de benimki beni görünce cin görmüş gibi oluyo korkuyormuş zarar vermekten öyle diyo

Ben de hamileliği hiç sevmedim tam anlattığın nedenlerden dolayı ozleyecegimi de sanmıyorum

Ben de hamileliği hiç sevmedim tam anlattığın nedenlerden dolayı ozleyecegimi de sanmıyorum
Ayyy yanliz olmadigi bilmek abartmadigimi gormek vallahi cok iyi geldi cunku nankor muyum ben diye sorguluyodum kendimi

Ayyy yanliz olmadigi bilmek abartmadigimi gormek vallahi cok iyi geldi cunku nankor muyum ben diye sorguluyodum kendimi
Bence alâkasi yok hareket ederken bile hareketlerim kısıtlı o kadar zor ki benim için herşeyi kendim yapardım şuan ayağa kalkmak oturmak herşey sıkıntı

Kızlar gece sabah aşırı su içiyorum sizin de öyle mi artık o kadar susuyorum ki gece kafamı kaldırmadan şişeyle su içebiliyorum

Ben bunu eşime anlattım bugün, dün sadece gece uyurken 700 ml su içmişim termosta buz gibi bir de her yudumda nasıl şükrediyorum nasıl dua allahım ne güzel şet yaratmışsın, çok şükür, bu ne ya su dünyanın en güzel şeyi, su olmasa ben napardım, canım suyum falan 4 kere de çişe kalktım ama

Bende öyleyim ya sürekli tuvalet sanki içtiğim hemen geri geliyor

Kızlar siveno 1500 ml deterjan e bebek ve Hepsiburada da 120 TL'ye düşmüş çok uygun fiyatı
Bir şey soracağım, ben yumuşatıcı kullanan biriyim, bu deterjanı yumuşatıcı kullanmadan mı kullanmalıyız? Çünkü baktım yumuşatıcısı yok diğerleri gibi

Kızlar bu vakit hala nst deyim sancı cıktı aclık tokluk takıbi yapılıyor diyete gecınce direkt tokluk da düzeldi.. Sancıyı yapan amnıo sıvı fazlalığı imiş asistanla knstm nasıl azalacak bu su bilmiyorum sancım da bu sebeple cıkıyormus. Diyetle biraz daha ilerlemesi önlenıomus ama fazla yani ve sancı yapıo hep. Bakalım sıvısı fazla olanlar dıkkat etsin yarın ola hayrola

Bir şey soracağım, ben yumuşatıcı kullanan biriyim, bu deterjanı yumuşatıcı kullanmadan mı kullanmalıyız? Çünkü baktım yumuşatıcısı yok diğerleri gibi
Bebekler de yumuşatıcı tavsiye edilmiyor ya belki o yüzden firma uretmemistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…