- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.521
Kızlar süt korumuyor arkadaşım ona güvendi 3 aylık bebeği kucağındayken hamileyim dedi bana ben şokKızlar konusu oldu bugün aklıma geldi sorayım dedim bende kararsızım. Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Hap sadece bir kaç tanesi güvenliymiş maalesef yasmin değil. İğne vs de tavsiye edilmiyor
ben 40ımı spiral taktırarak kutlayacağım uzunca bir süre ikinci çocuğa hazır hissedeceğimi sanmıyorumİnan bende pek sevmedim inşallah hayırlısıyla bir an önce bitsin diyorum. Ben zayıfım normalde alışmışım kendim herşeyi yapmaya yatakta dönerken bile zorlanıyorum şuan bir yerden geçerken göbeğim totom takılıyoreski vücudumu özledim
O da zor ya bnde ne yapacağımı düşünüyorumben 40ımı spiral taktırarak kutlayacağım uzunca bir süre ikinci çocuğa hazır hissedeceğimi sanmıyorum
Eda sen bensinben de utanmasam işe göndermeyeceğim o kadar libidom yüksek
sen bensin de benimki beni görünce cin görmüş gibi oluyoEda sen bensin
Ben kilo almadım malum azıcık g..tüm başım dolgunlaştı göğüsler Aldı başını gitti . Eşim halinden memnun ne güzel ele avuca geliyorsun diyorbirbirimizi kovalayıp duruyoruz dışarıdan bakınca minimak bir göbüşüm var hamile gibi durmadığım için bizim için değişen birler olmadı
Ben de hamileliği hiç sevmedim tam anlattığın nedenlerden dolayı ozleyecegimi de sanmıyorumBen sevmedim ya. İnsanlar anlatirdi ole guzel ah cok ozledim filan. Hic benlik bisey degil
Sigara icemiyorum
Surekli duzenli besleniyorum
Heryedigimi tartiyorum biciyorum
Her hareketimi dusunerek yapioeum egilip kalkmak sıkıntı corap giymekten nefret ettim
Arabada rahat degilim ucaga binmek tatil vs hep ya acil bisi olursa die yapamiorum
Tekrar yaziym sigara icemiyorum
Disardan yemek yiemiorum
Vucudumu begenmiorum
Uyuyamiorum
2,5 lt su icmek icin bi tarafimo yirtiyorum
Ki grupta ne zorluklar yasayanlar var. Okudukca sadce onlara sua edebilioeum
E detayliya girene kdr hep strestim fetal yaptirmama eagmen
Oynamaya baslayinca rahatladim
Surekli iyi mi die dusunmek filan
ben cok sevmedim ya hamileligi belirsizlik sevmiyorum ben. Az kaldi kavusnys cok sukur saglikla gelsin bebeklerimiz insallah
Ben almıştım canım iki tane biri büyük boy biri kabin boy ben memnunum yani hor kulanilmazsa uzun ömürlü gibi çoktandır aldım ama ben ikisi galiba 700 bile yapmamıştı o zamanA101 den valiz aldınız mı kızlar? Nasıl kaliteleri güzel mi?
Şahsen bende sevmedim hamileliği, bir yay burcu olarak çok uzun vadeli belirsizlikler sevmiyorum psikolojim bozuldu artıkbir de ben sigarayı asla bırakamadım sadece azaltabildim maalesef içerken çok üzülüyorum ama bırakamıyorum da, çok zormuş hamilelik ben herkese ayy ne abartıyor diyordum demek ki neymiş büyük konuşmamak lazımmış
İnan bende pek sevmedim inşallah hayırlısıyla bir an önce bitsin diyorum. Ben zayıfım normalde alışmışım kendim herşeyi yapmaya yatakta dönerken bile zorlanıyorum şuan bir yerden geçerken göbeğim totom takılıyoreski vücudumu özledim
Ayyy yanliz olmadigi bilmek abartmadigimi gormek vallahi cok iyi geldiBen de hamileliği hiç sevmedim tam anlattığın nedenlerden dolayı ozleyecegimi de sanmıyorum
Bence alâkasi yok hareket ederken bile hareketlerim kısıtlı o kadar zor ki benim için herşeyi kendim yapardım şuan ayağa kalkmak oturmak herşey sıkıntıAyyy yanliz olmadigi bilmek abartmadigimi gormek vallahi cok iyi geldicunku nankor muyum ben diye sorguluyodum kendimi
kız kocama güvenmiyorum yoksa ben de taktırmamO da zor ya bnde ne yapacağımı düşünüyorum
Kızlar gece sabah aşırı su içiyorum sizin de öyle mi artık o kadar susuyorum ki gece kafamı kaldırmadan şişeyle su içebiliyorum
Bende öyleyim ya sürekli tuvalet sanki içtiğim hemen geri geliyorBen bunu eşime anlattım bugün, dün sadece gece uyurken 700 ml su içmişimtermosta buz gibi bir de her yudumda nasıl şükrediyorum nasıl dua allahım ne güzel şet yaratmışsın, çok şükür, bu ne ya su dünyanın en güzel şeyi, su olmasa ben napardım, canım suyum falan 4 kere de çişe kalktım ama
Bende öyleyim ya sürekli tuvalet sanki içtiğim hemen geri geliyor
Bir şey soracağım, ben yumuşatıcı kullanan biriyim, bu deterjanı yumuşatıcı kullanmadan mı kullanmalıyız? Çünkü baktım yumuşatıcısı yok diğerleri gibiKızlar siveno 1500 ml deterjan e bebek ve Hepsiburada da 120 TL'ye düşmüş çok uygun fiyatı
Bebekler de yumuşatıcı tavsiye edilmiyor ya belki o yüzden firma uretmemistirBir şey soracağım, ben yumuşatıcı kullanan biriyim, bu deterjanı yumuşatıcı kullanmadan mı kullanmalıyız? Çünkü baktım yumuşatıcısı yok diğerleri gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?