2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnsülin falan verdiler mi bebeğin gelişimi nasıl

Canım pregesteron verdı dıe yazmıs sın faydasını gördünmü, burda asistana sordum fazlalık için ilaç yokmuş dıe ilacı yok dio. Karnımda sertlik sancı su fazlalığı. Serum aldım yine.
Senın nasıl gidio ne durumdasın

Bir şey soracağım, ben yumuşatıcı kullanan biriyim, bu deterjanı yumuşatıcı kullanmadan mı kullanmalıyız? Çünkü baktım yumuşatıcısı yok diğerleri gibi
Ben de yumusatici delisiyim ama sadece ic camasirlarini bebek deterjani ile yikiyorum ve yunusatici koymuyorum.
Bebiskoda da yumusatici kullanmicam. Asla tavsiye edilmiyor

Canım kadın doğumcu önermedi
Perinatalog tamamen tedbir amaçlı verdi
Rahim ağzını güçlendirmek için yazdı.
Rahim ağzı uzunluğum şu an nasıl bilmiyorum
Kontrol muayenemede daha iki hafta var
Durumum ne inan bende bilmiyorum inşallah iyidir
Sertlik mertlik aynı ama
Geçen hafta çok yıprandım endokrin kadın doğum perinatalog vs
Şu an yoğunluk yorgunluktan odaklanamıyorum
İnsülin vurup diyet yapıp gerisini düşünemiyorum çünkü düşünecek vaktim ve imkanım yok
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Fazlalık için ilaç yokmuş dediğin ne onu anlamadım?

Sana şey soracam 1 litrelik termos 899 TL'ye geliyor a101 e fiyatı iyi mi sence
Normalde fiyatı 1000 tl lerde diye biliyorum bence uygun.
Migros’tan aldığım 169a tuvalet kağıdının aynısını bugün a101de 144e görünce . A101e gelen her şey diğer yerlere göre daha uygun demeye başladım

Ben de düşündüm de sonra dinlenme rekoru kıran elektrik süpürgesi sesini YouTube dan açar ses bombası ile odasında dinletirim diye düşünüp vazgeçtim

Ben de düşündüm de sonra dinlenme rekoru kıran elektrik süpürgesi sesini YouTube dan açar ses bombası ile odasında dinletirim diye düşünüp vazgeçtim
bn ose yariyomu bildiricem yaramiosa bosa para kaptirmamis olursun

Ben de gittim online da satılıyor gelmiyor dediler
Ben de internetten aldım. Bende 1-3-5 adet alma seçeneği yoktu , 2şer adet arttırarak alınıyordu iki kendime iki arkadaşıma aldım.

Ömer-asaf
Ali-asaf
Ben Agah ismini de seviyorum ama ağır olabilir mi bilemedim

Arkadaşın öyle oldu yıllarca olmadı olmadı
Sonra oldu
Sonra bunlar sadece bir sefer korunmuyor zaten kolay olmuyor nolacak diyolar iki kızı oldu peş peşe
Ona kalsa ikinciye cesaret edene kadar zaman geçerdi
B Babydustt olur mu olur benim bi tanıdığım da yıllarca denedi olmamış tüp bebek sonrasında tutmuş . Doğduktan sonra nasıl olsa olmuyor diyip doğumdan sonra 1 yıl dolmadan ikinciye hamile kalmış :)

Sıvı fazlalığı icın ilaç tedavisi varmı dıe sordum yok dedi. Uzmanda pek bişey demıo şekerden şüphelendi diyete basladım.
Yıpranmamak mümkünmü

Naptın canım sen hastaneden çıkabildin mi?
Sabahı ettik gene nst ile. Sonra serum sonra nst. Yine aynı seyler.
Doktorum la görüştüm buraya gel dedi ilaç verebılırmıs burda ılac yok sadece serum ve nst. Bu kısır döngü umarım çözülür

Sabahı ettik gene nst ile. Sonra serum sonra nst. Yine aynı seyler.
Doktorum la görüştüm buraya gel dedi ilaç verebılırmıs burda ılac yok sadece serum ve nst. Bu kısır döngü umarım çözülür
Cok gecmis olsun canım bide kendi doktorun görsün bakalım inşallah o bi çözüm bulur

Tamamdır o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…