- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.541
İnsülin falan verdiler mi bebeğin gelişimi nasılKızlar bu vakit hala nst deyim sancı cıktı aclık tokluk takıbi yapılıyor diyete gecınce direkt tokluk da düzeldi.. Sancıyı yapan amnıo sıvı fazlalığı imiş asistanla knstm nasıl azalacak bu su bilmiyorum sancım da bu sebeple cıkıyormus. Diyetle biraz daha ilerlemesi önlenıomus ama fazla yani ve sancı yapıo hep. Bakalım sıvısı fazla olanlar dıkkat etsin yarın ola hayrola
İnsülin yok en son 10 gun önce haftası ile uyumlu idi. Amnıo sıvı fazla ultrasona girdim devlet hast söylemedi sormadım bendeİnsülin falan verdiler mi bebeğin gelişimi nasıl
Canım pregesteron verdı dıe yazmıs sın faydasını gördünmü, burda asistana sordum fazlalık için ilaç yokmuş dıe ilacı yok dio. Karnımda sertlik sancı su fazlalığı. Serum aldım yine.Kızlar ayrıntılıdan çıktım.
Her şey iyi şükür elhamdülillah.
Sadece 8 gün önden gidiyor. Amniyon sıvım 70 . 50 ve altı olması gerekiyormuş.
80 üstü ciddi problemmiş.
Erken doğum hikayem olduğu için çok sağlam diyet verdi. Akdeniz türü beslen. Sadece sebze ve protein et süt yoğurt vs dedi. Meyveyi karbonhidrat tamamen kes dedi.
Progesteron fitil başladı her akşam yatmadan bir tane. Sancı azaltsın erken doğum tetiklemesin diye. 38.haftaya kadar kullan dedi.
Magnezyumi iki katına çıkardı.. Sabah akşam magosit +bonevit içeceğim.
Şeker ölçücem her gün sabah öğlen akşam
Sabah açlık sabah öğlen akşam tokluk toplam 4 kere
Tok ölçüm ağzına lokmayı ilk attığın dakikadan 60.dakika sonrası olacak tam.
Bende haberler böyle.
Korktuğum başıma geldi . Sımsıkı bir diyet yapacağım. Sağlık olsun bebeğim iyi olsun inşallah.
Zamanında doğsun sağlıklı ilerlesin.
Bir de karnımdaki sertlik gerginlik onlar sancı dedi. Suyun fazla olduğu için dedi. Şeker yüklemesi yapmış ve şeker çıkmış gibi hareket edeceğiz.
@Zeyzey2134 başka amniyon sıvısı fazla olan kim varsa kızlar dikkat edin. Doktorun öneri tavsiye ve önlemleri bunlar.
Ben de yumusatici delisiyim ama sadece ic camasirlarini bebek deterjani ile yikiyorum ve yunusatici koymuyorum.Bir şey soracağım, ben yumuşatıcı kullanan biriyim, bu deterjanı yumuşatıcı kullanmadan mı kullanmalıyız? Çünkü baktım yumuşatıcısı yok diğerleri gibi
Canım kadın doğumcu önermediCanım pregesteron verdı dıe yazmıs sın faydasını gördünmü, burda asistana sordum fazlalık için ilaç yokmuş dıe ilacı yok dio. Karnımda sertlik sancı su fazlalığı. Serum aldım yine.
Senın nasıl gidio ne durumdasın
Normalde fiyatı 1000 tl lerde diye biliyorum bence uygun.Sana şey soracam 1 litrelik termos 899 TL'ye geliyor a101 e fiyatı iyi mi sence
Ben de düşündüm de sonra dinlenme rekoru kıran elektrik süpürgesi sesini YouTube dan açar ses bombası ile odasında dinletirim diye düşünüp vazgeçtimSimdi ben kocam beyle hafiften atistim. Sonra o uyudu bende instagramda gezerken bitane takip ettigim kadin uyku arkadasini gostermis kendi kullandigi bende anlamsiz bisekilde aldim. Suan pismanim ama iade etmicemisikli beyaz gurultulu sacmasapan bi tavsan aldim. İnsallah ise yariyodur. Suan ofkeyle kalkip zararla oturmanin vucut bulmus haliyim..
Ben de düşündüm de sonra dinlenme rekoru kıran elektrik süpürgesi sesini YouTube dan açar ses bombası ile odasında dinletirim diye düşünüp vazgeçtim
Ben de gittim online da satılıyor gelmiyor dediler
Ben de internetten aldım. Bende 1-3-5 adet alma seçeneği yoktu , 2şer adet arttırarak alınıyordu iki kendime iki arkadaşıma aldım.işte şubede bulamayıp online alanlardan biri benim.
Stokları ortak ilk satış internetten yapılınca şubeye dağıtamıyorlardır.
Ben yerinizde olsam yarını yada başka şubeyi beklemem 2-3 tane alacaksınız 4 numarasdan direkt alın A101 online üzerinden yarın kapınızda
Ömer-asafKızlar biz hala bizim oğlanlara isim bulamadık ya. Birine Asaf ismini koymayı düşünüyoruz eşim çok beğendi bende diğer bebişinde onunla uyumlu olsun ismi istiyorum ama bulamadım bir türlüAsaf ile uyumlu isim önerisine çok açığım
Benim internette önüme düşüyor dikişsiz normal doğumlar . Bence kötüyü çekmeyelimYa ben buna inanmak istemiyorum hiç kesisiz doğum yapan illaki vardır. Güzel düşünmek istiyorum, normal doğumdan kaçırmayın beni
B Babydustt olur mu olur benim bi tanıdığım da yıllarca denedi olmamış tüp bebek sonrasında tutmuş . Doğduktan sonra nasıl olsa olmuyor diyip doğumdan sonra 1 yıl dolmadan ikinciye hamile kalmış :)Arkadaşın öyle oldu yıllarca olmadı olmadı
Sonra oldu
Sonra bunlar sadece bir sefer korunmuyor zaten kolay olmuyor nolacak diyolar iki kızı oldu peş peşe
Ona kalsa ikinciye cesaret edene kadar zaman geçerdi
Sıvı fazlalığı icın ilaç tedavisi varmı dıe sordum yok dedi. Uzmanda pek bişey demıo şekerden şüphelendi diyete basladım.Canım kadın doğumcu önermedi
Perinatalog tamamen tedbir amaçlı verdi
Rahim ağzını güçlendirmek için yazdı.
Rahim ağzı uzunluğum şu an nasıl bilmiyorum
Kontrol muayenemede daha iki hafta var
Durumum ne inan bende bilmiyorum inşallah iyidir
Sertlik mertlik aynı ama
Geçen hafta çok yıprandım endokrin kadın doğum perinatalog vs
Şu an yoğunluk yorgunluktan odaklanamıyorum
İnsülin vurup diyet yapıp gerisini düşünemiyorum çünkü düşünecek vaktim ve imkanım yok
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Fazlalık için ilaç yokmuş dediğin ne onu anlamadım?
Naptın canım sen hastaneden çıkabildin mi?Sıvı fazlalığı icın ilaç tedavisi varmı dıe sordum yok dedi. Uzmanda pek bişey demıo şekerden şüphelendi diyete basladım.
Yıpranmamak mümkünmü
Sabahı ettik gene nst ile. Sonra serum sonra nst. Yine aynı seyler.Naptın canım sen hastaneden çıkabildin mi?
Cok gecmis olsun canım bide kendi doktorun görsün bakalım inşallah o bi çözüm bulurSabahı ettik gene nst ile. Sonra serum sonra nst. Yine aynı seyler.
Doktorum la görüştüm buraya gel dedi ilaç verebılırmıs burda ılac yok sadece serum ve nst. Bu kısır döngü umarım çözülür
Normalde fiyatı 1000 tl lerde diye biliyorum bence uygun.
Migros’tan aldığım 169a tuvalet kağıdının aynısını bugün a101de 144e görünce . A101e gelen her şey diğer yerlere göre daha uygun demeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?