- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.581
Gruptaki hemen hemen herkes yaptırdı sayılırSelam kızlar, şeker yüklemesi yaptırdınızmı?
Bir çok kişi yaptırdı yaptıracak olanlar da varSelam kızlar, şeker yüklemesi yaptırdınızmı?
Canım türk kahvesi içYa dünden beri bebek pozisyonu değiştirdi sanırım hareketlerini az hissediyorum farklı yerlerde oynuyo bide az oynuyo. Panikte yapmamaya çalışıyorum ama aklımada takıldı
geçen gün de benim bebiş oldukça az oynadı benim de hareketsiz geçirdiğim bir gündü, dün ben bütün gün dışardaydım akşamına kudurdu durmadı. bence biraz yürüyüş yap bir kahve iç bekle bakalım oynayacak mı? bebekler bazı günler daha hızlı büyüyormuş o yüzden daha az hareket ediyormuş.Ya dünden beri bebek pozisyonu değiştirdi sanırım hareketlerini az hissediyorum farklı yerlerde oynuyo bide az oynuyo. Panikte yapmamaya çalışıyorum ama aklımada takıldı
İyi aklıma getirdin du yapıp içeyimCanım türk kahvesi iç
Bu hafta yürüyüşe başladım ama dün bişi oldu bence yeri değişti sümüksü akıntı geldi bide. Çok az oynadı yaa ay inşallah dönmemiştir ama bence döndügeçen gün de benim bebiş oldukça az oynadı benim de hareketsiz geçirdiğim bir gündü, dün ben bütün gün dışardaydım akşamına kudurdu durmadı. bence biraz yürüyüş yap bir kahve iç bekle bakalım oynayacak mı? bebekler bazı günler daha hızlı büyüyormuş o yüzden daha az hareket ediyormuş.
İçeri de sabit durmaz ki canım maşallah benim ki turluyorİyi aklıma getirdin du yapıp içeyim
Bu hafta yürüyüşe başladım ama dün bişi oldu bence yeri değişti sümüksü akıntı geldi bide. Çok az oynadı yaa ay inşallah dönmemiştir ama bence döndü
Endokrin konsültasyonu istedimi doktorunuz Eğer endokrin uzmanı bunu söyledi ise doğrudur doktora güvenmekte yarar var çünkü bendr çok araştırdım ilaçsız da takip ediliyorKafama çok takıldı, dün doktorumla konuştum, t4 tek başına değerlendirilmez TSH a da bakılır TSH ın normal ilaç başlanacak bir durum yok, gebelikte böyle dalgalanmalar olabilir dedi ama anlamsız bir şekilde kilo artışım oldu birden her zamanki gibi besleniyorum fakat her gün tartıda farklı bir şey görüyorum. 2 hafta sonra şeker yüklemem olacak o zaman bir daha konuşucam bu konuyu ama içim hiç rahat değil
Ya şuan kıpırdıyo ama karnımda değil şeyimde hissediyorum tekmeyi daha çok, galiba terste kaldı. Ya insanın aklına herşey geliyo acaba çok döndü de kordonu mu dolandı acaba ben mi bişi yaptım aklıma herşey geliyorİçeri de sabit durmaz ki canım maşallah benim ki turluyoryanında biraz da çikolata ye 2 saatte 10 hareket sayarsan normal belki uyuduğu vakit olursa telaş etme en çok ne zaman hareketliyse o zamani bekle
Kız olur mu olur yine de sıkı korunun hemen bir tane daha zor olur
Ben prezervatif sevemedim asla bir dönem yasmin kullandım gayet memnundum ama şimdi önerilmiyor
Senin işin kolaymış en iyisi öyle ama yine de tehlikesi var
Hoşgeldin 2.bebiş demek istemiyorsan hemen bir yol bulmak lazım
vajina genişlemesi 2 3 ay sonra düzeliyor canım büyük oranda. Bir miktar kalıyor e o da normal. Yine de ben kesi istemem herhalde zorunlu olmadıkça. Biz korunuyorduk yasmin kullandım ama şimdi kullanamayacağım tehlikesiz tek yol spiral ama onu da istemiyorum gibi
Kız 2.bebek gelirse birde hemeneğer düşünmüyorum diyorsan korun, korunmak iyidir işte nasibi olan bir şekil geliyor, göz göze bakışırken oldu demekki
Ay öyleymiş, büyükler süt korur diyor genelde ama öyle değilmiş o iş. Bende korkuyorum açıkçası ne yapsam nasıl yapsam diye
Hayır kadın doğum doktorum söylediEndokrin konsültasyonu istedimi doktorunuz Eğer endokrin uzmanı bunu söyledi ise doğrudur doktora güvenmekte yarar var çünkü bendr çok araştırdım ilaçsız da takip ediliyor
Kız geçen benim de öyle oldu tekme atınca alttan çıkacak sanıyordum 2 3 gün devam etti sonra düzeldiYa şuan kıpırdıyo ama karnımda değil şeyimde hissediyorum tekmeyi daha çok, galiba terste kaldı. Ya insanın aklına herşey geliyo acaba çok döndü de kordonu mu dolandı acaba ben mi bişi yaptım aklıma herşey geliyor
Döner yine muhtemelen çünkü rahat değil gibi hareketleri kısıtlı. Ay başkası olsa çok güzel akıl veririm ama kendim olunca panikKız geçen benim de öyle oldu tekme atınca alttan çıkacak sanıyordum 2 3 gün devam etti sonra düzeldi
Valla ben o 2 3 gün böyle oturamadim altta hissettiğim için hep uzandımDöner yine muhtemelen çünkü rahat değil gibi hareketleri kısıtlı. Ay başkası olsa çok güzel akıl veririm ama kendim olunca panik
Canım benim başlarda t4 normaldi tsh biraz yükseldi diye 25lik ilaç başladık. O zamandan beri t4 hep düşük geliyor. Doktora da soruyorum değerlerin iyi diyor demek ki normal dedim ben deKızlar serbest T4 ü düşük olan var mı aranızda? Doktor bana ilaç vermedi ama sürekli kilo aldığımdan canım sıkılıyor.
Ben aldım canım siveno üzerinde yumuşatıcı dahildir ayrıca kullanmaya gerek yok yaziyorduBir şey soracağım, ben yumuşatıcı kullanan biriyim, bu deterjanı yumuşatıcı kullanmadan mı kullanmalıyız? Çünkü baktım yumuşatıcısı yok diğerleri gibi
Ben ezelden bedi tiroid hastasiyim ara ara duzelir icmem ilac gebelikte yine basladi. Senin tsh in normalse iyota baktilar mi? Ona sa bakiyolar xnku. Bi de dusuklugunden ziyade yuksekligi daha tehlikeli. Hallolur o tah olmadigi icinKafama çok takıldı, dün doktorumla konuştum, t4 tek başına değerlendirilmez TSH a da bakılır TSH ın normal ilaç başlanacak bir durum yok, gebelikte böyle dalgalanmalar olabilir dedi ama anlamsız bir şekilde kilo artışım oldu birden her zamanki gibi besleniyorum fakat her gün tartıda farklı bir şey görüyorum. 2 hafta sonra şeker yüklemem olacak o zaman bir daha konuşucam bu konuyu ama içim hiç rahat değil
Yok toplamadiginda ameliyat yapiliomus hem erkek hem kadin icin zevk dusuyomus. Ama sezeryandan okdr korkuyorum ki bi de yani ole bi iz de istemiyorum. Ama nasip tabi..Kız olur mu olur yine de sıkı korunun hemen bir tane daha zor olur
Ben prezervatif sevemedim asla bir dönem yasmin kullandım gayet memnundum ama şimdi önerilmiyor
Senin işin kolaymış en iyisi öyle ama yine de tehlikesi var
Hoşgeldin 2.bebiş demek istemiyorsan hemen bir yol bulmak lazım
vajina genişlemesi 2 3 ay sonra düzeliyor canım büyük oranda. Bir miktar kalıyor e o da normal. Yine de ben kesi istemem herhalde zorunlu olmadıkça. Biz korunuyorduk yasmin kullandım ama şimdi kullanamayacağım tehlikesiz tek yol spiral ama onu da istemiyorum gibi
Kız 2.bebek gelirse birde hemeneğer düşünmüyorum diyorsan korun, korunmak iyidir işte nasibi olan bir şekil geliyor, göz göze bakışırken oldu demekki
Ay öyleymiş, büyükler süt korur diyor genelde ama öyle değilmiş o iş. Bende korkuyorum açıkçası ne yapsam nasıl yapsam diye
Aşkım bizimki de bzn sacma sapan yerlere giriyo hic sesi cikmio. Bazen de yerinde durmuyo. Bnm plesanta onde birde. Asla hissetmiyorum arada ve hareketli birbebek dusun..Ya dünden beri bebek pozisyonu değiştirdi sanırım hareketlerini az hissediyorum farklı yerlerde oynuyo bide az oynuyo. Panikte yapmamaya çalışıyorum ama aklımada takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?