2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar şimdi geldim doktordan suyun biraz fazla dedi diyet filan söylemedi ama şekerin nasıl diye sordu normal çıkmıştı dedim bir şey demedi. Bebişin kilosu 1330 gram dedi ama ultrason görüntüsunde 1417 yazıyor boyu 39 cm olmuş. Böbrekleri çok az büyümüş ama derecesi yine hafif şekilde sıkıntı olmaz dedi demir ilacını da değiştirdim ferrum verdi sabah akşam 1 tane olarak kullanan var mıydı aranızda. sudem34 su için diyet yapayım diyorum biraz senin diyetin nasıldı canım ben bu konularda biraz cahilim

ay hahahahahhaha devlette çalışan çok insan alışmış maaşın yatmasına yat oğlum osman on dönüm bostan kafasıyla takılıyorlar hakkıyla işini yapan çok az insan kaldı
Ya doktor çok iyi oluyo hemşiresi sıkıntı ya hemşire çok iyi doktor sıkıntı öyle tuhaf işler

Maşallah haftasında gidiyo dimi gelişimi? birminikask2020 bak aynı haftadayız muhtemelen ölçüler yakındır diye düşünüyorum

Kızlar benim kontrolümdede suyun biraz fazla dedi şeker ölçümlerime baktı açlıklar biraz sınırda istersen tedbir amaçlı dahiliyeye bidaha görün dedi açlık tokluk baktı normal çıktı diyete devam ilaçlar aynı kasılmalar gerginlik için bisey demedi suyun biraz fazla ondan olur dedi ama miktarı ne söylemedi hayırlısıyla şu son aylarıda sağlıkla tamamlasak oğlumda suyum hiç artmamıştı ama bebek iki hafta ilerde gidiyordu Şimdide bebek haftasıyla uyumlu ama suyu biraz fazla.hep 1. De gebelik şekeri olup ikincide olmadı bende diyenler moral vermişti bana ama malesef ikincidede aynı benim süreç diyet diyet ölçüm

Maşallah haftasında gidiyo dimi gelişimi? birminikask2020 bak aynı haftadayız muhtemelen ölçüler yakındır diye düşünüyorum
Bu arada başı da aşağıdaymis muhtemelen seninkinin başı yukarı olduğu için tekmeleri aşağı yiyorsun şuan benim mideme sağa sola tekme atıyor

Bende de gebelik şekeri yok ama biraz fazla dedi sadece

Birde kan ilacını sabah akşam kullanmama rağmen kanım 10.4 ten10.9 olmuş sadece yine günde iki devam et dedi ne yiyip içmeli yükselmesi için çayı da artık tamamen kesicem açık içmeye başlamıştım ama azaltmamıştım

Bu arada başı da aşağıdaymis muhtemelen seninkinin başı yukarı olduğu için tekmeleri aşağı yiyorsun şuan benim mideme sağa sola tekme atıyor
Evet başı aşağıda olunca benimde mideme sağa sola tekme atıyordu, hıçkırık tutunca aşağıya baskı yapıyordu. Sanki düzelmeye başladı da demin yine midede bi hareketlilik vardı ama aşağıda da var değişik

Kendi nasıl isterse öyle davranıyor benimkine bakarken durmadı hiç

Kızlar yarın doktor kontrolüm var yaklaşık 1 aydır gidememiştim . Unutmamamak adına sorularımı hazırladım . Gözümden kaçan sormam gereken ekstra ne vardır sizce ( 26. Haftam bitmek üzere )

Eklentiler

• B75B9227-34DC-42B8-878F-023C40EFBA90.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 81
İhmal etme hemen Baska doktora git iyi bir perinatolog a. Doktor masallah be rahat. Hastanenin aciline gitsen nst ye baglar onu bile yapmamıs

Maşallah .. Benimde su fazla bana verılen listeyi paylasayım.

Kendi nasıl isterse öyle davranıyor benimkine bakarken durmadı hiç
Kız zaten benim ayrıntılı zamanında çocuğun duruşu çok komikti bi eliyle bi ayağı yukarda diğer eli totosunda diğer ayağıda aşağıda hatta ultrason çıktısını aldıydı biri eli diğeri ayağı nasıl bu şekle girmiş hiç bir fikrim yok

Eklentiler

• IMG_3689.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 88
Masallah bebise Bir kg i gecmisler ne guzel. Ben de sabah aksam kullaniyorum canin ferrumu. Ama pek etkisi yok sanki. Dun hgb yine dusuk cikti benim.

Kızlar yarın doktor kontrolüm var yaklaşık 1 aydır gidememiştim . Unutmamamak adına sorularımı hazırladım . Gözümden kaçan sormam gereken ekstra ne vardır sizce ( 26. Haftam bitmek üzere )
Bebeğim şimdi şöyle normal mi yoksa sezeryan mı diye bakmaları için çatı muayenesi gerekiyor bunun içinde 36.haftayı beklemen gerekiyor çünkü, bebeğin kilosu da önemli burda. Zayıf bebek dar çatıdan geçebilir ama çok kilolu olur çatı müsait değildir bunu anca bebeğin biraz daha büyüyünce anlaşılır bu yüzden 36 beklenir. Erken çatı muayenesi olmaz diye biliyorum istersen yine de bir sor.

Bu arada erken doğum riskin varsa çatıya erken bakılır öyle bi detayı atlamayım. Diğeri yine erken doğum riskin ya da ağrın falan yoksa nst ye şimdi bağlamaz yine en erken gerek görürse 34 de bağlayabilir 34 de bağlayanı duyduydum ama standart bir doğum gibi görünüyorsa haftalık kontrole geçtiğinde bağlar

L Lmntbrdgi canım a101 den termos alacaksan hadi kartla 500 TL üzeri alisverislerde 50 TL iade kampanyası vardi a101de onu da değerlendir istersen kasalarından ücretsiz alabiliyorsun hadi kart
Tamamdır canim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…