- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.641
Ben hiç hemşire görmedim doktorumun yanındaYa doktor çok iyi oluyo hemşiresi sıkıntı ya hemşire çok iyi doktor sıkıntı öyle tuhaf işler
Kız sağlık ocağında seni hemşire takip etmiyo muBen hiç hemşire görmedim doktorumun yanındahemsirw ne yapıyor ki
Yok aile hekimi takip ediyorKız sağlık ocağında seni hemşire takip etmiyo mu
Bence muzfan olmuştur her bebek bence bazı besinlere asira tepki veriyorKızlar dün gece acıktım canım çok farklı saçma şeyler istedi bende hem tok tutar falan diye ayıptır söylemesi muz yedim. Benim beynim durmuyor. Çalışmaya devam ediyor. Asla uyku moduna giremiyorum. Bebekte öyle bütün gece zıplayıp durdu. Annem yoruldun artık uyu diyorum yok bana mısın demiyor. Bir kere de sütlü kahve içmiştim gece yatarken o zamanlar hareketlerini hissetmiyordum. Ondan sonra çok hissetmeye başlamıştım. Bu haftada atak haftasında mıydı neydi çok az hissettim hareketlerini. Hıçkırığı dışarıdan belli oluyordu ama vurduğu belli olmuyordu normaldede. Şimdi daha yeni uyandım gece uyuyamadım diye. Vurunca göbeğimden belli oluyor. Acaba muz mu yaptı bu kadar hareketli yoksa atak haftası tarzında bişey miydi ondan mı oldu çözemedim
Bana devlet ve ozelde de verılen liste benzer bir liste. Gun ıcınde paylasıyım.Bekliyorum. Şeker çıkmadı ama meyve filan etkisi olur mu acaba
Canım muz enerji verir sabah yeKızlar dün gece acıktım canım çok farklı saçma şeyler istedi bende hem tok tutar falan diye ayıptır söylemesi muz yedim. Benim beynim durmuyor. Çalışmaya devam ediyor. Asla uyku moduna giremiyorum. Bebekte öyle bütün gece zıplayıp durdu. Annem yoruldun artık uyu diyorum yok bana mısın demiyor. Bir kere de sütlü kahve içmiştim gece yatarken o zamanlar hareketlerini hissetmiyordum. Ondan sonra çok hissetmeye başlamıştım. Bu haftada atak haftasında mıydı neydi çok az hissettim hareketlerini. Hıçkırığı dışarıdan belli oluyordu ama vurduğu belli olmuyordu normaldede. Şimdi daha yeni uyandım gece uyuyamadım diye. Vurunca göbeğimden belli oluyor. Acaba muz mu yaptı bu kadar hareketli yoksa atak haftası tarzında bişey miydi ondan mı oldu çözemedim
Tamamdır bekliyorumBana devlet ve ozelde de verılen liste benzer bir liste. Gun ıcınde paylasıyım.
Nasıl olsa seker cıkmadı dıe bir haftaya bırakmıştım uygulamayı yanlıs yapmışım.
Meyveyi sütle yada yogurtla beraber tüketirsın.
Makarna pilav aşırı meyve suyu artırıyor diye biliyorum canımKızlar şimdi geldim doktordan suyun biraz fazla dedi diyet filan söylemedi ama şekerin nasıl diye sordu normal çıkmıştı dedim bir şey demedi. Bebişin kilosu 1330 gram dedi ama ultrason görüntüsunde 1417 yazıyor boyu 39 cm olmuş. Böbrekleri çok az büyümüş ama derecesi yine hafif şekilde sıkıntı olmaz dedi demir ilacını da değiştirdim ferrum verdi sabah akşam 1 tane olarak kullanan var mıydı aranızda. @sudem34 su için diyet yapayım diyorum biraz senin diyetin nasıldı canım ben bu konularda biraz cahilim
Makarna ve meyveMakarna pilav aşırı meyve suyu artırıyor diye biliyorum canım
Benim doktorun benden haberi yokYok aile hekimi takip ediyorbir tek tetenoz aşısı ile kanı hemşire alıyor kalp Atışı vb aile hekimim bakıyor
çok sağol canım inşallah bu ara probiyotiğe ağırlık veriyorum o zamanMantar o kadar illet bişey ki bende bir ara sürekli oldu. Özellikle hamile kalmayı planladıktan sonra. Doktora gitmiştim mantar yerleşir geçmez vücudun düştüğü an ortaya çıkar demişti. Maalesef gebelşkte de tek çözümü probiyotik. Ama iyi tarafı şu dikkat edince 3 günde azalmaya başlıyor sonra geçiyor, çok geçmiş olsun hemen geçer inşallah
Benim hemsirem takip ediyor her seyi. O iletisim kuruyor benimle. Aile hekimini gormuyorum bileYok aile hekimi takip ediyorbir tek tetenoz aşısı ile kanı hemşire alıyor kalp Atışı vb aile hekimim bakıyor
yani aslında benim tam öyle değil ve 1-2 aydır bu şekilde her seferinde öyle olduğu için hazır olamama falan değil bence benimki mantar olasılığı daha yüksekBenim de maalesef en son ilişkide öyle oldu ve bir süre uzaklaştım canım istemedi resmen tekrar yanacak diyesanırım yeterince hazır olmadan yani ıslaklık vs olmadan olunca problem çıkıyor, hamilelikte bu hazır olma durumunda değişiklik yaşıyorum maalesef
Ben şimdiye kadar hiç alttan muayne olmadım açıkcası.Bebeğim şimdi şöyle normal mi yoksa sezeryan mı diye bakmaları için çatı muayenesi gerekiyor bunun içinde 36.haftayı beklemen gerekiyor çünkü, bebeğin kilosu da önemli burda. Zayıf bebek dar çatıdan geçebilir ama çok kilolu olur çatı müsait değildir bunu anca bebeğin biraz daha büyüyünce anlaşılır bu yüzden 36 beklenir. Erken çatı muayenesi olmaz diye biliyorum istersen yine de bir sor.
Bu hafta bunlara bişi oldu ama du bakalımKızlar dün gece acıktım canım çok farklı saçma şeyler istedi bende hem tok tutar falan diye ayıptır söylemesi muz yedim. Benim beynim durmuyor. Çalışmaya devam ediyor. Asla uyku moduna giremiyorum. Bebekte öyle bütün gece zıplayıp durdu. Annem yoruldun artık uyu diyorum yok bana mısın demiyor. Bir kere de sütlü kahve içmiştim gece yatarken o zamanlar hareketlerini hissetmiyordum. Ondan sonra çok hissetmeye başlamıştım. Bu haftada atak haftasında mıydı neydi çok az hissettim hareketlerini. Hıçkırığı dışarıdan belli oluyordu ama vurduğu belli olmuyordu normaldede. Şimdi daha yeni uyandım gece uyuyamadım diye. Vurunca göbeğimden belli oluyor. Acaba muz mu yaptı bu kadar hareketli yoksa atak haftası tarzında bişey miydi ondan mı oldu çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?