2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar dün gece acıktım canım çok farklı saçma şeyler istedi bende hem tok tutar falan diye ayıptır söylemesi muz yedim. Benim beynim durmuyor. Çalışmaya devam ediyor. Asla uyku moduna giremiyorum. Bebekte öyle bütün gece zıplayıp durdu. Annem yoruldun artık uyu diyorum yok bana mısın demiyor. Bir kere de sütlü kahve içmiştim gece yatarken o zamanlar hareketlerini hissetmiyordum. Ondan sonra çok hissetmeye başlamıştım. Bu haftada atak haftasında mıydı neydi çok az hissettim hareketlerini. Hıçkırığı dışarıdan belli oluyordu ama vurduğu belli olmuyordu normaldede. Şimdi daha yeni uyandım gece uyuyamadım diye. Vurunca göbeğimden belli oluyor. Acaba muz mu yaptı bu kadar hareketli yoksa atak haftası tarzında bişey miydi ondan mı oldu çözemedim

Bence muzfan olmuştur her bebek bence bazı besinlere asira tepki veriyor

Bekliyorum. Şeker çıkmadı ama meyve filan etkisi olur mu acaba
Bana devlet ve ozelde de verılen liste benzer bir liste. Gun ıcınde paylasıyım.
Nasıl olsa seker cıkmadı dıe bir haftaya bırakmıştım uygulamayı yanlıs yapmışım.
Meyveyi sütle yada yogurtla beraber tüketirsın.

Canım muz enerji verir sabah ye

Tamamdır bekliyorum

Makarna pilav aşırı meyve suyu artırıyor diye biliyorum canım

çok sağol canım inşallah bu ara probiyotiğe ağırlık veriyorum o zaman

Kizlar bebegin hareketleri cok canimi acitiyor son zamanlarda. Yuzustu yatiyor, hanginiz boyle yatiyor demisti doktor en son kontrolde. Surekli asagiya calisiyor. Bazen ayagini kasigima sokuyor ittiriyor, karnimdan cikip gidiverecekmis gibi sipsivri ayagini ksrnimdan cikariyor. Yag tabakasi olmadigi icin daha cok hissedersin hareketlerini demisti doktor. Daha bi kilo bile olmayan bebek nasil bu kadar guclu aklim almiyor. Daha 3 ay var. Bakalim nasil gececek surec

Yok aile hekimi takip ediyor bir tek tetenoz aşısı ile kanı hemşire alıyor kalp Atışı vb aile hekimim bakıyor
Benim hemsirem takip ediyor her seyi. O iletisim kuruyor benimle. Aile hekimini gormuyorum bile

yani aslında benim tam öyle değil ve 1-2 aydır bu şekilde her seferinde öyle olduğu için hazır olamama falan değil bence benimki mantar olasılığı daha yüksek

Mobılya işi tamam, full mdf 4 kapılı dolap 13600, şifonyer 5450 o da full mdf. 6-8 haftada gelecekmıs.. Bbutikmobılyadan aldık

Eklentiler

• IMG_20230922_121205.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20230922_121146.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20230922_121125.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 78
Ben şimdiye kadar hiç alttan muayne olmadım açıkcası.
Aşağısı ne durumda bilmiyorum Çatıdan ziyade ben ne haldeyim onu merak ediyorum.
Hiç NTS'ye girmedim . Ama karın bölgem davul gibi sert . Sancım v.s yok ama sabah bizim kızlardan sağlık ocağına karın bölgesindeki sertliğe kasılma denilince şüpheye düştüm.Acaba bendede var ben mi fark edemedim diye.
Ben fazla minyonum normal istesemde son dönem bebeğe bağlı şekillenecek herlade benim doğum olayı

Bu hafta bunlara bişi oldu ama du bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…