- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.661
Cok kullanisli gorunuyor canim. Gule gule kullaninMobılya işi tamam, full mdf 4 kapılı dolap 13600, şifonyer 5450 o da full mdf. 6-8 haftada gelecekmıs.. Bbutikmobılyadan aldık
TatlımKızlar şeker yuklemesı yaptırdım, sanırım şeker var ben de, doktorum daha aramadı
Full MDF varmıydı ellerinde bu firmanın bana sorunca yonga levha demişti bir bölümüne demekki üründen ürüne içeriği değişiyor. Çok kibar duruyor ben beğendim. Güle güle kullansın bebeişin.Mobılya işi tamam, full mdf 4 kapılı dolap 13600, şifonyer 5450 o da full mdf. 6-8 haftada gelecekmıs.. Bbutikmobılyadan aldık
Canım bende bu hafta aynı durumdayım sadece bebek kilo aldı 46 kilo annesine ağırlık yapıyor.Kizlar bebegin hareketleri cok canimi acitiyor son zamanlarda. Yuzustu yatiyor, hanginiz boyle yatiyor demisti doktor en son kontrolde. Surekli asagiya calisiyor. Bazen ayagini kasigima sokuyor ittiriyor, karnimdan cikip gidiverecekmis gibi sipsivri ayagini ksrnimdan cikariyor. Yag tabakasi olmadigi icin daha cok hissedersin hareketlerini demisti doktor. Daha bi kilo bile olmayan bebek nasil bu kadar guclu aklim almiyor. Daha 3 ay var. Bakalim nasil gececek surec
Bence muzfan olmuştur her bebek bence bazı besinlere asira tepki veriyor
Canım muz enerji verir sabah ye
Ya bende anlamadım ki bu hafta aşırı az hissettim hareketlerini herhalde plasentaya vuruyor ondan hissetmiyorum falan dedim çok nazik nazik vuruyordu sert vurmuyordu. Normalde de muz yesem o kadar tepki vermezdi yani gündüz falan ama dün gece 1 dk bile durmadı. Bence bu hafta hem atak haftası tarzındaydı zaten 3. Trimestera girdim hemde muz etki ettiBu hafta bunlara bişi oldu ama du bakalım
Çok tesekkur ederiz canımCok kullanisli gorunuyor canim. Gule gule kullanin
Insallahh, ınsulın gerekmez ınsallahTatlım
Açlık şekerin iyi
ilk saat biraz yüksek ama sonra düşüş göstermiş.
Tam şeker demesede sadece dikkat et diyebilir.
Bız magazadan gıttık aldık canım, cogunun kapı mdf, gerı kalan kısım yonga levhaydı, full mdf olanla dıgerının arasında baya fark var, esım bıle gorur gormez bunu sectı bu cok saglam duruyor dıgerlerıne gore dedı. Dolap pesın aldıgımız ıcın 1100 lira ındırım yaptılar, şifonyer de karta böldürdük. Wger fıyatı uygun geldıyse bu sekılde de sıparıs verebılırsın, fıyatı doger yerlere gore cok uygun, ya da begendıgınız modelın hepsını full mdf de yaptırabılırsınız dedı, bız dırek orjınal ürünü sectıkFull MDF varmıydı ellerinde bu firmanın bana sorunca yonga levha demişti bir bölümüne demekki üründen ürüne içeriği değişiyor. Çok kibar duruyor ben beğendim. Güle güle kullansın bebeişin.
Bende bu hafta alacğaım heralde geçen aklımıza yatan modellerden birini
Sen diyince muz yedim bende hıçkırık tuttuYa bende anlamadım ki bu hafta aşırı az hissettim hareketlerini herhalde plasentaya vuruyor ondan hissetmiyorum falan dedim çok nazik nazik vuruyordu sert vurmuyordu. Normalde de muz yesem o kadar tepki vermezdi yani gündüz falan ama dün gece 1 dk bile durmadı. Bence bu hafta hem atak haftası tarzındaydı zaten 3. Trimestera girdim hemde muz etki etti
geçmiş olsun canım yaa hiç belli olmuyo inanırımKızlar selam bugün ufak çaplı bir bayılma yaşadım tek başına bir yere gitmeyin . Bugün gratis'e gideyim dedim evime 10 dakikalık mesafe alacaklarım vardı alışveriş yaptım bu arada %50 indirim var bugün tüm ürünlerde tam kasaya geldim ödeme yapacağım bir an gözüm karardı vücudumdan ter boşaldı ve oturdum bir yere nereye oturduğumu da farkında değilim AVM'nin revirinden hemen hemşire ve güvenlikler geldi tansiyonumu ölçtüler 9'a 5'e düşmüş hemen su ve çabuk kraker verdiler kendime geldim öyle aslında aç da gitmemiştim ama dikkatli olun tansiyonunu ne zaman düşeceği belli olmuyormuş
Geçmiş olsun canım dikkat etmek lazımKızlar selam bugün ufak çaplı bir bayılma yaşadım tek başına bir yere gitmeyin . Bugün gratis'e gideyim dedim evime 10 dakikalık mesafe alacaklarım vardı alışveriş yaptım bu arada %50 indirim var bugün tüm ürünlerde tam kasaya geldim ödeme yapacağım bir an gözüm karardı vücudumdan ter boşaldı ve oturdum bir yere nereye oturduğumu da farkında değilim AVM'nin revirinden hemen hemşire ve güvenlikler geldi tansiyonumu ölçtüler 9'a 5'e düşmüş hemen su ve çabuk kraker verdiler kendime geldim öyle aslında aç da gitmemiştim ama dikkatli olun tansiyonunu ne zaman düşeceği belli olmuyormuş
Eder eder benceSen diyince muz yedim bende hıçkırık tuttuakşama kadar hareket etsin diye herşeyi yicem gece uyutmayacak sonra görecem günümü
Bugun benım mınıgınde ayakları kafasının ustundeydı elıyle tutuyordu orda, güldük hattaKız zaten benim ayrıntılı zamanında çocuğun duruşu çok komikti bi eliyle bi ayağı yukarda diğer eli totosunda diğer ayağıda aşağıdahatta ultrason çıktısını aldıydı biri eli diğeri ayağı nasıl bu şekle girmiş hiç bir fikrim yok
Şuan iyi yaa çok şükürEder eder benceben takmamıştım 1 hafta çok az hareket etti bir anda patladı
yeaaaBugun benım mınıgınde ayakları kafasının ustundeydı elıyle tutuyordu orda, güldük hattaşekilden şekile giriyorlar, tam ultrason bıtımınde su ıctı agzı nasıl güzel kıpır kıpırdı.
Çok güzelmiş, güle güle kullanın. Ben kızıma genç odası almak istiyorum. Kiracılarımıza çıkın, biz geçicez dedik, çıkmıyorlar kaç aydır. Şimdi oturduğum evde nasıl sığacağız hiç bilmiyorum. Gardrobun bi gözünü kullanıcam artık bebek içinMobılya işi tamam, full mdf 4 kapılı dolap 13600, şifonyer 5450 o da full mdf. 6-8 haftada gelecekmıs.. Bbutikmobılyadan aldık
Aslında suan ıcın herseyı cokmmınık bı gozu yeter gıbı, ama ben de bunu cok uzun sure kullanırım dıye 4 kapılı aldımÇok güzelmiş, güle güle kullanın. Ben kızıma genç odası almak istiyorum. Kiracılarımıza çıkın, biz geçicez dedik, çıkmıyorlar kaç aydır. Şimdi oturduğum evde nasıl sığacağız hiç bilmiyorum. Gardrobun bi gözünü kullanıcam artık bebek için
Kan ben sadece sabah içiyorum 4-5 aydır sanırımKızlar şimdi geldim doktordan suyun biraz fazla dedi diyet filan söylemedi ama şekerin nasıl diye sordu normal çıkmıştı dedim bir şey demedi. Bebişin kilosu 1330 gram dedi ama ultrason görüntüsunde 1417 yazıyor boyu 39 cm olmuş. Böbrekleri çok az büyümüş ama derecesi yine hafif şekilde sıkıntı olmaz dedi demir ilacını da değiştirdim ferrum verdi sabah akşam 1 tane olarak kullanan var mıydı aranızda.sudem34 su için diyet yapayım diyorum biraz senin diyetin nasıldı canım ben bu konularda biraz cahilim
Geçmiş olsunKızlar benim kontrolümdede suyun biraz fazla dedi şeker ölçümlerime baktı açlıklar biraz sınırda istersen tedbir amaçlı dahiliyeye bidaha görün dedi açlık tokluk baktı normal çıktı diyete devam ilaçlar aynı kasılmalar gerginlik için bisey demedi suyun biraz fazla ondan olur dedi ama miktarı ne söylemedi hayırlısıyla şu son aylarıda sağlıkla tamamlasak oğlumda suyum hiç artmamıştı ama bebek iki hafta ilerde gidiyordu Şimdide bebek haftasıyla uyumlu ama suyu biraz fazla.hep 1. De gebelik şekeri olup ikincide olmadı bende diyenler moral vermişti bana ama malesef ikincidede aynı benim süreç diyet diyet ölçüm
Cevapları yazınca beni de etiketler misin?Kızlar yarın doktor kontrolüm var yaklaşık 1 aydır gidememiştim . Unutmamamak adına sorularımı hazırladım . Gözümden kaçan sormam gereken ekstra ne vardır sizce ( 26. Haftam bitmek üzere )
Ben organik de olsa güvenip kullanmam ✌Kızlar daha önce organik saç boyası kullanan oldu mu aranızda? Saçımın rengi açıldı biraz ve cingen gibi oldum organik boya sipariş ettim hem yorumlara bakarak çoğu hamile kullanmış ama yine de size de sormak istedim
Yaa o ayakları öpmesi yemesi ne tatlı olurbenim bebişin kudurukluğu üstünde dünden berikarnımda öne geliyor bir de kasılma gibi de değil bir tuhaf hissiyat oluyor bebek olduğunu anlıyorum elimle sağa sola oynatabiliyorum hissedebiliyorum çok tuhaf geliyo dün ayağını hissettim mesela ilk kez çok güzel bi histi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?