2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Mobılya işi tamam, full mdf 4 kapılı dolap 13600, şifonyer 5450 o da full mdf. 6-8 haftada gelecekmıs.. Bbutikmobılyadan aldık
Full MDF varmıydı ellerinde bu firmanın bana sorunca yonga levha demişti bir bölümüne demekki üründen ürüne içeriği değişiyor. Çok kibar duruyor ben beğendim. Güle güle kullansın bebeişin.
Bende bu hafta alacğaım heralde geçen aklımıza yatan modellerden birini

Canım bende bu hafta aynı durumdayım sadece bebek kilo aldı 46 kilo annesine ağırlık yapıyor.
Tekmeleri hareketleri benide çok yordu
çok sert dönüşler tekmeler havada uçuşuyor. bu hafta suyumuz biraz azalıyor benim bildiğim haeketleri geçen haftaya göre daha net hisediyoruz. Kilo almadıysak ve göbek bölgemizde yağ tabakası filan yoksa bu şekilde net hissetmemiz normal diye biliyorum.Ama yarın doktora gidince bu durum normal mi sorarım

Bence muzfan olmuştur her bebek bence bazı besinlere asira tepki veriyor
Canım muz enerji verir sabah ye
Bu hafta bunlara bişi oldu ama du bakalım
Ya bende anlamadım ki bu hafta aşırı az hissettim hareketlerini herhalde plasentaya vuruyor ondan hissetmiyorum falan dedim çok nazik nazik vuruyordu sert vurmuyordu. Normalde de muz yesem o kadar tepki vermezdi yani gündüz falan ama dün gece 1 dk bile durmadı. Bence bu hafta hem atak haftası tarzındaydı zaten 3. Trimestera girdim hemde muz etki etti

Kızlar selam bugün ufak çaplı bir bayılma yaşadım tek başına bir yere gitmeyin . Bugün gratis'e gideyim dedim evime 10 dakikalık mesafe alacaklarım vardı alışveriş yaptım bu arada %50 indirim var bugün tüm ürünlerde tam kasaya geldim ödeme yapacağım bir an gözüm karardı vücudumdan ter boşaldı ve oturdum bir yere nereye oturduğumu da farkında değilim AVM'nin revirinden hemen hemşire ve güvenlikler geldi tansiyonumu ölçtüler 9'a 5'e düşmüş hemen su ve çabuk kraker verdiler kendime geldim öyle aslında aç da gitmemiştim ama dikkatli olun tansiyonunu ne zaman düşeceği belli olmuyormuş

Cok kullanisli gorunuyor canim. Gule gule kullanin
Çok tesekkur ederiz canımüstümden buyuk bır yuk kalktı
Tatlım
Açlık şekerin iyi
ilk saat biraz yüksek ama sonra düşüş göstermiş.
Tam şeker demesede sadece dikkat et diyebilir.
Insallahh, ınsulın gerekmez ınsallah
Bız magazadan gıttık aldık canım, cogunun kapı mdf, gerı kalan kısım yonga levhaydı, full mdf olanla dıgerının arasında baya fark var, esım bıle gorur gormez bunu sectı bu cok saglam duruyor dıgerlerıne gore dedı. Dolap pesın aldıgımız ıcın 1100 lira ındırım yaptılar, şifonyer de karta böldürdük. Wger fıyatı uygun geldıyse bu sekılde de sıparıs verebılırsın, fıyatı doger yerlere gore cok uygun, ya da begendıgınız modelın hepsını full mdf de yaptırabılırsınız dedı, bız dırek orjınal ürünü sectık

Sen diyince muz yedim bende hıçkırık tuttu akşama kadar hareket etsin diye herşeyi yicem gece uyutmayacak sonra görecem günümü
geçmiş olsun canım yaa hiç belli olmuyo inanırım

Geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım

Sen diyince muz yedim bende hıçkırık tuttu akşama kadar hareket etsin diye herşeyi yicem gece uyutmayacak sonra görecem günümü
Eder eder bence ben takmamıştım 1 hafta çok az hareket etti bir anda patladı

Bugun benım mınıgınde ayakları kafasının ustundeydı elıyle tutuyordu orda, güldük hatta şekilden şekile giriyorlar, tam ultrason bıtımınde su ıctı agzı nasıl güzel kıpır kıpırdı.

Eder eder bence ben takmamıştım 1 hafta çok az hareket etti bir anda patladı
Şuan iyi yaa çok şükür
yeaaa maşallah

Mobılya işi tamam, full mdf 4 kapılı dolap 13600, şifonyer 5450 o da full mdf. 6-8 haftada gelecekmıs.. Bbutikmobılyadan aldık
Çok güzelmiş, güle güle kullanın. Ben kızıma genç odası almak istiyorum. Kiracılarımıza çıkın, biz geçicez dedik, çıkmıyorlar kaç aydır. Şimdi oturduğum evde nasıl sığacağız hiç bilmiyorum. Gardrobun bi gözünü kullanıcam artık bebek için

Hastane çantasına bebek havlusu koyacak mıyız kızlar? Bazı hastanelerde temizliyorlarmış bazılarında ellemiyorlar bilemedim gerek var mı bavul dolup taşacak

Kızlar daha önce organik saç boyası kullanan oldu mu aranızda? Saçımın rengi açıldı biraz ve cingen gibi oldum organik boya sipariş ettim hem yorumlara bakarak çoğu hamile kullanmış ama yine de size de sormak istedim

Aslında suan ıcın herseyı cokmmınık bı gozu yeter gıbı, ama ben de bunu cok uzun sure kullanırım dıye 4 kapılı aldım

Kan ben sadece sabah içiyorum 4-5 aydır sanırım
Balım ben diyet listesi uygulamıyorum ama sana yediklerimi yazayım.

Sabah iki yumurtadan kaşarlı tereyağında omlet veya 2 haş. Yum sarı ve organik
Zeytin 5 tane
1 domates 1 salatalık biraz peynir bazen 1 dilim Siyez veya kara buğday ekmeği

Arada kefir badem veya fındık veya ceviz

Yemekler susuz etli sebze,salata
Etli bakliyat , salata
Sebze ,yoğurt , salata

Genelde bu tarz bazen sabah geç kalkacaksam oğlumu uğurlarken 3_4 ceviz yiyip su içip yatıyorum ilk öğünü ara ile yapıyorum
Geçmiş olsun
Su azalsın da diyet dahiliye insülin şeker ölçümü yapılır dert değil
Yeter ki sağlıklı doğup büyüsünler
Kızlar yarın doktor kontrolüm var yaklaşık 1 aydır gidememiştim . Unutmamamak adına sorularımı hazırladım . Gözümden kaçan sormam gereken ekstra ne vardır sizce ( 26. Haftam bitmek üzere )
Cevapları yazınca beni de etiketler misin?
Sürekli online değilim 2 haftadır tam okuyamıyorum sayfayı

Ben organik de olsa güvenip kullanmam ✌
Burası TR
KV anlatıyo adam evde dışkılı bulamaç yapıp yumurta nın dışını kirletip köy yumurtası vs diye satıyormuş
Denetim yok bişey yok

benim bebişin kudurukluğu üstünde dünden beri karnımda öne geliyor bir de kasılma gibi de değil bir tuhaf hissiyat oluyor bebek olduğunu anlıyorum elimle sağa sola oynatabiliyorum hissedebiliyorum çok tuhaf geliyo dün ayağını hissettim mesela ilk kez çok güzel bi histi

Yaa o ayakları öpmesi yemesi ne tatlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…