2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben organik de olsa güvenip kullanmam ✌
Burası TR
KV anlatıyo adam evde dışkılı bulamaç yapıp yumurta nın dışını kirletip köy yumurtası vs diye satıyormuş
Denetim yok bişey yok
Oda doğru her b*k var artık saklayayım da doğumdan sonra yapayım o zaman ben bunu

Aşkım benim ki hep sert ama günün büyük bir bölümü sert bak iki dk bir kalp atışını dinleyecekti hemşire bile hemen fark etti
Aynen canım çok haklısın oyle yapicam zaten degistirecektim ama bu kadsr zaman nasıl böyle bir doktora gitmişim diye kendime kızdım herkes doktor oluyor işte hakkımı helal etmiyorum asla.

Kizlar, evde şeker ölçenler açlık ve tokluk sabah kahvaltıdan sonra ortalama ne çıkıyor siz de? Kaça kadar normal ?

Bizim kızlar bugünlerde kudurduk oldu günlerimiz yakın olunca demekki böyle bir anda gelişim gösterecekleri bir haftadayız demekki

Bende de gebelik şekeri çıktı, dâhiliye ve diyetisyenim bu listeyi verdi. Az önce biri sormuştu galiba ne yiyorsunuz diye, benim listem su an bu şekilde. Diyetisyenim gidişata göre tekrar düzenleyecek.

Eklentiler

• IMG-20230920-WA0001.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 57
Saçınızı neden kestirmeyi erteliyorsunuz anlamadım ben 24 haftada üç kez kestirdim çünkü saçlarım kulak hızamda küttü bir de açık sarı kullanıyorum boyatamadığım için sık sık kestirip sarılardan kurtulmak hedefim

Bende de gebelik şekeri çıktı, dâhiliye ve diyetisyenim bu listeyi verdi. Az önce biri sormuştu galiba ne yiyorsunuz diye, benim listem su an bu şekilde. Diyetisyenim gidişata göre tekrar düzenleyecek.
Benim listeme çok benziyor ben de sadece kurubaklagil yemekleri yok ama mercimek çorbası var mesela.. offf benim 1 hafta oldu evde ölçüyorum, sen nasıl ilerleyeceksin? Önce ölçüm sonra tekrar mi
Bakılacak insülin gerekli mi değil mi diye? Bu arada geçmiş olsun, eğer benim gibi tatlı düşkünüysen biraz zorlanırsın, değilsen rahat

Maalesef batıl inanç var bebegin ömrünü kısalttırmışız diye… Ama din adamları da, doktorlarda böyle bişi yok diyolar… Eski babaanne inancı

Maalesef batıl inanç var bebegin ömrünü kısalttırmışız diye… Ama din adamları da, doktorlarda böyle bişi yok diyolar… Eski babaanne inancı
Hımm o nedenle annem kestirilmez di eskiden ama boşver diyip geveledi hiç bilmiyordum zaten böyle şeylerede hiç inanmam herşey Allah ın takdiri

Hastane çantasına bebek havlusu koyacak mıyız kızlar? Bazı hastanelerde temizliyorlarmış bazılarında ellemiyorlar bilemedim gerek var mı bavul dolup taşacak
Benim baktığım bazı listelerde vardı ama onlar yıkanması açısından istemişti. Hastanenin temizleme örtüleri var diye biliyorum muhtemelen gerek yok. Zaten yıkamıyorlar kendi örtüleriyle siliyorlar sadece

Ben 3 aylıkken kestirdim, yine kestirmek istiyorum ama bu sefer eşim kestirmemi istemiyor

Hem de nasıl tatlı düşkünüyüm Ben de dün diyete ve ölçmeye başladım. Her sabah, öğle akşam hem açlık hem tokluk ölçüyorum. Dâhiliye doktorum ve diyabet hemşiresi tokluk için ilk lokmayı ağzına attığında saate bak tam bir saat sonra tokluk ölçeceksin dedi. Yemeğe oturmadan da açlık ölçüyorum.

Dâhiliye, gebelik şekeri yüzde 80-90 diyetle kontrol altına alınıyor. Ama bazen listeye sıkı sıkıya uysan bile kontrol edilemeyebiliyor, o zaman insülin başlıyoruz dedi. Pazartesi tekrar çağırdı, ölçümlerimi götüreceğim. Duruma göre ilerleyeceğiz. İlk zamanlar sık kontrole çağıracağım, eğer şeker kontrol altına alınırsa takip zamanını esneteceğim dedi.

O zaman koymayayım en kötü fazladan müslin koymuştum onu kullanırlar

Hep öyle diyorlar o kadar inanmışım ki olmuyor a, hatta tüplere baktırdıktan sonra da dediler 3 ay içinde gebelik olabilir o zaman da olmadı, o yüzden kabullendim diyorum o kesimden olmayız herhalde
Ay öyle düşünme bence umut kesilmez Allahtan derler belki doğum sonrası rahim ve tüpler kendini toparlayacak bilemezsin. Yine de dikkat et sen
Tanıdığımiz birinin öyle oldu
Benim de bir iki tanıdığım var öyle olan
O kadar haklısın ki, bende qsla güvenmem bu konuda o yüzden kullanma demesine rağmen yasmin kullandım bir saniye geç kalsa hoop hoşgeldin Ebubekir sıddık eşin de bayağı kontrollü bir adammış gerçekten
Eskisi gibi olmaso zaten beklenemez bebek çıkıyor ordan ama egzersizlerle vs büyük oranda toparlıyormuş diye duydum ve mantıklı bakınca bence de öyle ama toplamasa bile erkeklerin bu konuyu pek şikayet hakkı olmamalı bence bende yasmin kullandım 6 ay kadar yan etki vs görmedim evet hormon yüksekmiş ama en iyisi hala o bence. Ay spiral de kesin çözüm değil yani
çok sağol canım inşallah bu ara probiyotiğe ağırlık veriyorum o zaman
Öyle yap canım benim de başladı antibiyotik kullandığım için, bende dünden beri Yoğurt, kefir falan

Kizlar, evde şeker ölçenler açlık ve tokluk sabah kahvaltıdan sonra ortalama ne çıkıyor siz de? Kaça kadar normal ?
Sabah uyanınca kahvaltıdan 1 saat önce ölçüyorum. Uyandıktan hemen sonra değil ama biraz vakit geçtikten sonra. Tokluk ise kural şöyle, ağzıma ilk lokmayı attıktan tam 1 saat sonra ölçmem gerekiyor. Endokrin doktorunun söylediği ben defterde tutuyorum, sabah açlık 94ten düşük Sabah tokluk ise 140tan düşük olmalı hatta 120 lerde istiyorlar. Umarım faydalı olmuşumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…