2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim çok beyazım var canım doktorum organik olursa 16haftadan sonra boyamamın sakıncalı olmayacağını söylemişti ben de düğünümüz vardı bir kez boyadım çok çabuk da uzuyor yine bembeyaz oldu doğumdan önce son haftalarda bir kez daha boyamayı düşünüyorum phyto markasını kullanmıştım ben eczanelerde satılıyor sadece

Hastanelerde temizleme örtüleri var evet onlarla temizleniyor zaten yıkamak önerilmiyor hemen çünkü cilt üstünde olan o beyaz tabaka yani verniks bebek için çok faydalı. İlk başta enfeksiyona karşı da koruyor, bebeğin cildini nemli de tutuyor.

Bizim kızlar bugünlerde kudurduk oldu günlerimiz yakın olunca demekki böyle bir anda gelişim gösterecekleri bir haftadayız demekki
evet mesela 2 gün önce çok sakindi dünden beri kuduruk ben de biraz rahatladım ağrım mı var olabilir akıntım mı var olabilir falan diyorum çok incelemiyorum artık kendimi

evet mesela 2 gün önce çok sakindi dünden beri kuduruk ben de biraz rahatladım ağrım mı var olabilir akıntım mı var olabilir falan diyorum çok incelemiyorum artık kendimi
Evet canım dr burak hazine var ya instada onun videosunu izledim dün. Diyorki; karnınızda bir şey büyürken ağrının sancının olmaması imkansız. Siz amuda kalksanızda, bir hareket yapsanızda bebek su balonu gibi bir şeyin içinde. Benim akıntımda var, ağrımda oluyor dinlenince geçiyorsa rahat ediyorum

Teşekkür ederim, ben trendypldan söyledim ismi prozinc color, bir karşılaştırayım hem doktoruma sorayım ona göre bakarım

Kızlar LCW mastercard indirimini nasıl kullanıyorsunuz? Sepete geldim ödeme aşamasında düşmüyor tutar maalesef.

Ya çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldu bu değerlerde çıkıyor benim de insallah insüline gerek kalmaz

Doğum sonrası korunma işini bende çok kafama takıyorum. Şimdi pkos var 2 sene denedik klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım ama geçen sene boş gebelik oldu kürtaj olmuştum bu senede tüp bebek ile hamile kaldım. Ama korunmayayım zaten olmuyor kafasına giremem belli olmaz 4 sene sonra falan istiyorum 2. Çocuğu. Pkos olduğu için hangi korunma yöntemi uygun olur falan diye doktorla konuşmak en önemlisi bence. Herkesin vucudu farklı elinde sonunda.

Ok benim
Gibi senin de ben sadece kahvaltı önce ve sonrası ölçmeliyim hep normal çıkıyor, insallah hiç birimize insülin gerekmez ve yememizi de biraz esnetirler arada bir kek pasta çikolata gibi olmazsa da 3 ay sıkarız dişimizi bebişlerimiz yeter ki iyi olsun

işte bizim çekicilik biraz düşüyor malum üzerimize sinen bebek kokusu biraz kusmuk kokusu banyo bile yapmaya zaman bulamadığımız zamanlar olucak o yüzden bizden çok eşlere iş düşüyor bence bu konuda sadece ilişki değil bi sarılıp öpmek 2 güzel laf bile insanın içini ısıtıyor. inşallah onlar da bizi anlayıp bizi bu hallerimize rağmen ihmal etmezler yeni durumda anne ve baba olsak da eş olmaya da devam etmeliyiz tabi ki

işte bizim çekicilik biraz düşüyor malum üzerimize sinen bebek kokusu biraz kusmuk kokusu banyo bile yapmaya zaman bulamadığımız zamanlar olucak o yüzden bizden çok eşlere iş düşüyor bence bu konuda sadece ilişki değil bi sarılıp öpmek 2 güzel laf bile insanın içini ısıtıyor. inşallah onlar da bizi anlayıp bizi bu hallerimize rağmen ihmal etmezler yeni durumda anne ve baba olsak da eş olmaya da devam etmeliyiz tabi ki

Önerebilceğiniz doktor var mı
Keşke olsa bende araştırıyorum, bu ay oraya gidip orda Bi soruşturacağım.. Resul diye bir doktor önerdiler orda çalışan biriyle konuştum ama ben erkek istemiyorum siz bakın isterseniz

eşim korunsun valla o ilaçlara ben hiç güvenmiyorum

Beni de duyarsın inşallah yaaa ben istiyorum peşpeşe olsun yaş çok çünkü
Ay gerçekten mi valla helal olsun inşallah duyarız canım
Ben kendime çok düşkün bir kadınım oldu bitti ama tabii bebek olunca öncelik o olacak. Bence kadın da kendini bırakmasın, erkekte kadına yardımcı olsun. Mesela ben şimdiden anlaştım her gün akşam yarım saat duş molam olacak ve o bebeğe bakacak veya her cumartesi bebeğin büyük sorumluluğu onda olacak ben kitap okuyacağım, gezeceğim vs. Anlaşmamıza uyacağına da eminim. Tabii bize güzel şeyler söylemeliler ve bize yardımcı olmalılar zaten onlardan o ilgiyi göremezsek iyice salarız Allah korusun. Ve evet anne baba kimliğinin yanında eş olmayı asla unutmamalıyız. Benimki bana şimdiden sakın beni unutma oğlun gelince, aynı ilgiyi isterim yoksa bende battaniyeye sarılır yatarım diyor kendisi de 1.94 boyunda bir bebek

Ya dünden beri bebek pozisyonu değiştirdi sanırım hareketlerini az hissediyorum farklı yerlerde oynuyo bide az oynuyo. Panikte yapmamaya çalışıyorum ama aklımada takıldı
Gün içinde 10 hareketini saydın mu tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…