- 9 Nisan 2023
- 400
- 805
- 18
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.701
Benim çok beyazım var canım doktorum organik olursa 16haftadan sonra boyamamın sakıncalı olmayacağını söylemişti ben de düğünümüz vardı bir kez boyadım çok çabuk da uzuyor yine bembeyaz oldu doğumdan önce son haftalarda bir kez daha boyamayı düşünüyorum phyto markasını kullanmıştım ben eczanelerde satılıyor sadeceKızlar daha önce organik saç boyası kullanan oldu mu aranızda? Saçımın rengi açıldı biraz ve cingen gibi oldum organik boya sipariş ettim hem yorumlara bakarak çoğu hamile kullanmış ama yine de size de sormak istedim
Hastanelerde temizleme örtüleri var evet onlarla temizleniyor zaten yıkamak önerilmiyor hemen çünkü cilt üstünde olan o beyaz tabaka yani verniks bebek için çok faydalı. İlk başta enfeksiyona karşı da koruyor, bebeğin cildini nemli de tutuyor.Benim baktığım bazı listelerde vardı ama onlar yıkanması açısından istemişti. Hastanenin temizleme örtüleri var diye biliyorum muhtemelen gerek yok. Zaten yıkamıyorlar kendi örtüleriyle siliyorlar sadece
Beni de duyarsın inşallah yaaaAy öyle deme Ben çok duydum tüp bebek veya tedavi sonrası kendiliğinden gebelik
Çok güzel canım bayıldım tam benim istediğim gibiMobılya işi tamam, full mdf 4 kapılı dolap 13600, şifonyer 5450 o da full mdf. 6-8 haftada gelecekmıs.. Bbutikmobılyadan aldık
evet mesela 2 gün önce çok sakindi dünden beri kudurukBizim kızlar bugünlerde kudurduk oldugünlerimiz yakın olunca demekki böyle bir anda gelişim gösterecekleri bir haftadayız demekki
Evet canım dr burak hazine var ya instada onun videosunu izledim dün. Diyorki; karnınızda bir şey büyürken ağrının sancının olmaması imkansız. Siz amuda kalksanızda, bir hareket yapsanızda bebek su balonu gibi bir şeyin içinde. Benim akıntımda var, ağrımda oluyor dinlenince geçiyorsa rahat ediyorumevet mesela 2 gün önce çok sakindi dünden beri kudurukben de biraz rahatladım ağrım mı var olabilir akıntım mı var olabilir falan diyorum çok incelemiyorum artık kendimi
Teşekkür ederim, ben trendypldan söyledim ismi prozinc color, bir karşılaştırayım hem doktoruma sorayım ona göre bakarımBenim çok beyazım var canım doktorum organik olursa 16haftadan sonra boyamamın sakıncalı olmayacağını söylemişti ben de düğünümüz vardı bir kez boyadım çok çabuk da uzuyor yine bembeyaz oldu doğumdan önce son haftalarda bir kez daha boyamayı düşünüyorum phyto markasını kullanmıştım ben eczanelerde satılıyor sadece
Çok teşekkür ederiz sheilata teyzesiÇok güzel canım bayıldım tam benim istediğim gibiGüzel günlerde kullanın
Sabah uyanınca kahvaltıdan 1 saat önce ölçüyorum. Uyandıktan hemen sonra değil ama biraz vakit geçtikten sonra. Tokluk ise kural şöyle, ağzıma ilk lokmayı attıktan tam 1 saat sonra ölçmem gerekiyor. Endokrin doktorunun söylediği ben defterde tutuyorum, sabah açlık 94ten düşük Sabah tokluk ise 140tan düşük olmalı hatta 120 lerde istiyorlar. Umarım faydalı olmuşumdur
Ok benimHem de nasıl tatlı düşkünüyümBen de dün diyete ve ölçmeye başladım. Her sabah, öğle akşam hem açlık hem tokluk ölçüyorum. Dâhiliye doktorum ve diyabet hemşiresi tokluk için ilk lokmayı ağzına attığında saate bak tam bir saat sonra tokluk ölçeceksin dedi. Yemeğe oturmadan da açlık ölçüyorum.
Dâhiliye, gebelik şekeri yüzde 80-90 diyetle kontrol altına alınıyor. Ama bazen listeye sıkı sıkıya uysan bile kontrol edilemeyebiliyor, o zaman insülin başlıyoruz dedi. Pazartesi tekrar çağırdı, ölçümlerimi götüreceğim. Duruma göre ilerleyeceğiz. İlk zamanlar sık kontrole çağıracağım, eğer şeker kontrol altına alınırsa takip zamanını esneteceğim dedi.
bazı babalara bu mod geliyormuş canım. yavrucağın içerde bişeyden haberi yok aslında amaSıkıştırıyorum yine de olmuyorÇok inat ikna edemiyorum ayıpmış, kızımız varmış
işte bizim çekicilik biraz düşüyor malum üzerimize sinen bebek kokusu biraz kusmuk kokusu banyo bile yapmaya zaman bulamadığımız zamanlar olucak o yüzden bizden çok eşlere iş düşüyor bence bu konuda sadece ilişki değil bi sarılıp öpmek 2 güzel laf bile insanın içini ısıtıyor. inşallah onlar da bizi anlayıp bizi bu hallerimize rağmen ihmal etmezler yeni durumda anne ve baba olsak da eş olmaya da devam etmeliyiz tabi kiO kadar doğru ki söylediğin, gerçekten çevrem de bu yüzden uzaklaşan o kadar çift var ki. Normal olursa bir süre mecbur beklenecek dikiş dolayısıyla ama sonrasında ilişki sıklığı eskiye dönmeli hatta fikrimce bir süre daha sık ve heyecanlı olmalı. Burda iş biraz fazla biz kadınlara düşüyor bence. Şimdi de elimden geldiğince ihmal etmiyorum, eşim sağolsun anlayışlı her zaman defalarca sorar bir sorun var mı diye. İnşallah doğum sonrası bir travma yaşamam ve dediğim gibi olur
işte bizim çekicilik biraz düşüyor malum üzerimize sinen bebek kokusu biraz kusmuk kokusu banyo bile yapmaya zaman bulamadığımız zamanlar olucak o yüzden bizden çok eşlere iş düşüyor bence bu konuda sadece ilişki değil bi sarılıp öpmek 2 güzel laf bile insanın içini ısıtıyor. inşallah onlar da bizi anlayıp bizi bu hallerimize rağmen ihmal etmezler yeni durumda anne ve baba olsak da eş olmaya da devam etmeliyiz tabi kiO kadar doğru ki söylediğin, gerçekten çevrem de bu yüzden uzaklaşan o kadar çift var ki. Normal olursa bir süre mecbur beklenecek dikiş dolayısıyla ama sonrasında ilişki sıklığı eskiye dönmeli hatta fikrimce bir süre daha sık ve heyecanlı olmalı. Burda iş biraz fazla biz kadınlara düşüyor bence. Şimdi de elimden geldiğince ihmal etmiyorum, eşim sağolsun anlayışlı her zaman defalarca sorar bir sorun var mı diye. İnşallah doğum sonrası bir travma yaşamam ve dediğim gibi olur
Keşke olsa bende araştırıyorum, bu ay oraya gidip orda Bi soruşturacağım.. Resul diye bir doktor önerdiler orda çalışan biriyle konuştum ama ben erkek istemiyorum siz bakın istersenizÖnerebilceğiniz doktor var mı
eşim korunsun valla o ilaçlara ben hiç güvenmiyorumKızlar konusu oldu bugün aklıma geldi sorayım dedim bende kararsızım. Doğum sonrası nasıl korunmayı düşünüyorsunuz? Hap sadece bir kaç tanesi güvenliymiş maalesef yasmin değil. İğne vs de tavsiye edilmiyor
Ay gerçekten mi valla helal olsunBeni de duyarsın inşallah yaaaben istiyorum peşpeşe olsun yaş çok çünkü
Ben kendime çok düşkün bir kadınım oldu bitti ama tabii bebek olunca öncelik o olacak. Bence kadın da kendini bırakmasın, erkekte kadına yardımcı olsun. Mesela ben şimdiden anlaştım her gün akşam yarım saat duş molam olacak ve o bebeğe bakacak veya her cumartesi bebeğin büyük sorumluluğu onda olacak ben kitap okuyacağım, gezeceğim vs. Anlaşmamıza uyacağına da eminim. Tabii bize güzel şeyler söylemeliler ve bize yardımcı olmalılar zaten onlardan o ilgiyi göremezsek iyice salarız Allah korusun. Ve evet anne baba kimliğinin yanında eş olmayı asla unutmamalıyız. Benimki bana şimdiden sakın beni unutma oğlun gelince, aynı ilgiyi isterim yoksa bende battaniyeye sarılır yatarım diyorişte bizim çekicilik biraz düşüyor malum üzerimize sinen bebek kokusu biraz kusmuk kokusu banyo bile yapmaya zaman bulamadığımız zamanlar olucak o yüzden bizden çok eşlere iş düşüyor bence bu konuda sadece ilişki değil bi sarılıp öpmek 2 güzel laf bile insanın içini ısıtıyor. inşallah onlar da bizi anlayıp bizi bu hallerimize rağmen ihmal etmezler yeni durumda anne ve baba olsak da eş olmaya da devam etmeliyiz tabi ki
Gün içinde 10 hareketini saydın mu tamamdırYa dünden beri bebek pozisyonu değiştirdi sanırım hareketlerini az hissediyorum farklı yerlerde oynuyo bide az oynuyo. Panikte yapmamaya çalışıyorum ama aklımada takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?