2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya dünden beri bebek pozisyonu değiştirdi sanırım hareketlerini az hissediyorum farklı yerlerde oynuyo bide az oynuyo. Panikte yapmamaya çalışıyorum ama aklımada takıldı
Kuşum bende de oluyor bazen endişe etmemeye çalış. Doktorum bana 30.haftaya kadar hareket saymaya takar, düzen beklersen sadece kendini yorarsın dedi. 30 dan sonra da sabah öğlen akşam hareket hissediyorsan %90 iyidir dedi.

Başıma böyle bir şey gelirse kesin buraya tekrar gelir yazarım

Kız olur mu olur yine de sıkı korunun hemen bir tane daha zor olur

Valla zor olur korkmadım değil

Kan şeker takibi devam. Baska da bişey yok agrı olunca serum.
Kusura bakmayın yaz yaz hep aynı şeyler, sancı cıkmasa eve gitcektim. Ne beslenme ne uyku kaldı. Refakat olayı da yokmuş.

Canım benim inşallah bir an önce iyi olursun ne kusuru keşke sana yardımımız dokunsa

Bence vitamin vb ve de ödemin etkisi

Valla zor olur korkmadım değil
Bende niyeyse herkesi uyarıyorum sanki insanların kendi düşüncesi yok yanlış anlamayın kızlar sakın beni bu kadın delirmiş mi buna ne sanki derseniz haklısınız benim gözüm kesmesine bir uyarma ihtiyacı hissetmişim herhalde ama zor olur kız valla

Mfk nin videosunu izlemestim Instagraminda hala var çay demir emilimini azaltmaz diyordu.

Valla ben de, kılo artısının da etkısı var bunda, sureklı evdeyım yatıyorum, pıjama modu hep, hıc seksi deılım
ya aslında göğüsler büyüyor popo büyüyor onunda ayrı bi güzelliği var bence, bana öyle söyleniyor yani

Kızlar LCW mastercard indirimini nasıl kullanıyorsunuz? Sepete geldim ödeme aşamasında düşmüyor tutar maalesef.
Canım banka kartı olması gerekiyordu diye hatırlıyorum(tam emin değilim) ve o mastercard ile ilk defa bu kampanyadan yararlanman gerekiyor. Yani her cuma aynı mastercard ile bu kampanyadan faydalanayım desen olmaz

Kasılma bende de oluyor hemde çok fazla günde iki üç kere yaşıyorum adım atamıyorum acıdan gerginlikten sertlikten.. Doktora gidince soracağım
Ben hiç kan testi vermedim niye vermiyorum acaba çağırmıyorlar ki kontrole falan
Benide çağıran olmuyor gidiyorum doktora diyorum yazıyor ayda Bi kere kan iki ayda Bi idrar istemişti doktorum ama her seferinde idrar da veriyorum ben
yani aslında benim tam öyle değil ve 1-2 aydır bu şekilde her seferinde öyle olduğu için hazır olamama falan değil bence benimki mantar olasılığı daha yüksek
B BabyDust
Yalnız değilmişim doktor bana da enfeksiyon yada mantar dandır demişti ama ağrım yok kaşıntım yok sadece akıntım var biraz..
İki krem verdi biri iç biri dış birde antibiyotik vermişti
Ama hala geçmedi.. Sonra araştırdım hormonsalmış istek de olmadığı için doğumdan sonra da Bi süre devam ediyormuş bu durum malesef

O zaman koymayayım en kötü fazladan müslin koymuştum onu kullanırlar
Yine ilk defa yeni doğan bebekle beraber olacak kişilere bişi daha diyim, temiz bişi beklemeyin genelde birazcık kanlı oluyorlar saçları çok temiz olmuyo mesela. Ama yani normali bu anca o kadar temizleniyor
Gün içinde 10 hareketini saydın mu tamamdır
etmiştir yaa normalde sabahları ben açken çok aktif bugün sonradan oynadı
normale döndü gibi şuan. Eğer dönmeseydi çoktan hastanedeydim

Ya çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldu bu değerlerde çıkıyor benim de insallah insüline gerek kalmaz
Rica ederim yaklaşık 15 gündür diyet yapıyorum. Diyetin 10.gününde tüm değerleri çekip attım doktoruma böyle devam diyete dedi. benim sabah açıklarım 90 ve üstü çıkıyor hep. Ama yemekle alakalı değil benim ki stres kaynaklı. İnşallah sağ salim kavuşuruz bebeklere.

Ay gitsem şuan doktor yok kim bakacak bana

Ay gitsem şuan doktor yok kim bakacak bana
Telaş yapma kasılma olması rahmin büyümesine bağlı da olabilir valla ben saldım çayıra artık evham yaptıkça sanki semptomlar çoğalıyor ya
Geçen acile gittim burda da anlattım gördün mü bilmiyorum
Suyum geldi diye gittim testler nstler muayneler herşey normal çıktı
Kasılma için sadece asistan doktor ayrıca doktoruna sor onu dedi ama araştırdım normalmiş yalancı kasılmalarmış bunlar doğuma hazırlıkmış
Pozisyon değiştirince veya bir dakika sürüp geçiyorsa sıkıntı yokmuş.. Bele buran ağrıyla birlikte pozisyon değiştirince geçmiyorsa sıkıntıymış

Alcak bişide yok
Baby Mom tayt aldım ben şimdi. 114e geldi kuponla. Hepsiburada da 150. Başka bi taytını almıştım bu markanın kısa. O kadar güzel geldi ki anlatamam dikişsizdi. Çok beğendim. Şimdide siyah aldım inşallah bu da aynı kumaş gelir. İki üç ay giymek için çok para vermek istemiyorum

normale döndü gibi şuan. Eğer dönmeseydi çoktan hastanedeydim
kuşum evet stres yaratan bir mevzu bu, sana böyle dediğime bakma bende strese giriyorum ama işte doktorlara güvenmek dışında çaremiz yok. Diğer doktorum dese inanmazdım ama bu doktorum bayağı iyi bir adam güveniyorum. O içerde uyanıkken hiç durmuyor ama siz hissetmiyorsunuz çoğunu dedi. 30 35 arası en hareketli en net zamanları olur sonra yer daraldığı için yine azalır hareket yine korkar durursun bu gidişle diye söylendi bana sağolsun birde farknettim stres olunca daha az hissediyorum o da geriliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…