- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.721
Kız ilaç daha güvenilireşim korunsun valla o ilaçlara ben hiç güvenmiyorum
Kuşum bende de oluyor bazen endişe etmemeye çalış. Doktorum bana 30.haftaya kadar hareket saymaya takar, düzen beklersen sadece kendini yorarsın dedi. 30 dan sonra da sabah öğlen akşam hareket hissediyorsan %90 iyidir dedi.Ya dünden beri bebek pozisyonu değiştirdi sanırım hareketlerini az hissediyorum farklı yerlerde oynuyo bide az oynuyo. Panikte yapmamaya çalışıyorum ama aklımada takıldı
Kız olur mu olur yine de sıkı korunun hemen bir tane daha zor olur
Kan şeker takibi devam. Baska da bişey yok agrı olunca serum.
Kusura bakmayın yaz yaz hep aynı şeyler, sancı cıkmasa eve gitcektim. Ne beslenme ne uyku kaldı. Refakat olayı da yokmuş.
Bence vitamin vb ve de ödemin etkisiİşin garibi ben çok yemiyorum da. Ama bir haftada 2 kilo aldım mesela bu nasıl mümkün anlayamıyorum . Normalde yediğim dışında ekstra yemiyorum da. Bide hamilelik öncesi gece geç saatlerde yemek yerdim, makarna pilav çok tüketirdim hiç kilo sıkıntısı yaşamadım. Ama şimdi fazla karbonhidrat tüketmediğim halde hızlı kilo alıyorum
Bende niyeyse herkesi uyarıyorum sanki insanların kendi düşüncesi yokValla zor olur korkmadım değil
nasıl yani uzaktan??Biz yeni evli sayılırız hiç korunmadık şimdi de korunalım diyip unutuyoruzbizim bebekte uzaktan oldu herhangi bir girişimde bulunamamıştık henüz doktor bile şaşkın
Mfk nin videosunu izlemestim Instagraminda hala var çay demir emilimini azaltmaz diyordu.Birde kan ilacını sabah akşam kullanmama rağmen kanım 10.4 ten10.9 olmuş sadece yine günde iki devam et dedi ne yiyip içmeli yükselmesi için çayı da artık tamamen kesicem açık içmeye başlamıştım ama azaltmamıştım
Burada hep Doktorlar yapıyor az insan var diye belki deeBenim hemsirem takip ediyor her seyi. O iletisim kuruyor benimle. Aile hekimini gormuyorum bile
Bu sevisme konusunda da esimin muhtesem yorumunu soliym eglenin. Ne o cocugun kafasina bambam vuramamtransferden onceydi en son bizimde unuttum vallahi hep dilimde ama yemio
Buarada sizde var mi.benim acaip ozguvenin dusuk. Yani istese mesela dielim ki kendimi hic sexy hissetmiyorum. Gobek fln. Ztn hareketim kisitli. Kadin gibi hissetmiyorum da nasil anlatiym.anlatabildim mi? Bole hisseden var mi?
ya aslında göğüsler büyüyor popo büyüyor onunda ayrı bi güzelliği var bence, bana öyle söyleniyor yaniValla ben de, kılo artısının da etkısı var bunda, sureklı evdeyım yatıyorum, pıjama modu hep, hıc seksi deılım
Canım banka kartı olması gerekiyordu diye hatırlıyorum(tam emin değilim) ve o mastercard ile ilk defa bu kampanyadan yararlanman gerekiyor. Yani her cuma aynı mastercard ile bu kampanyadan faydalanayım desen olmazKızlar LCW mastercard indirimini nasıl kullanıyorsunuz? Sepete geldim ödeme aşamasında düşmüyor tutar maalesef.
Kasılma bende de oluyor hemde çok fazla günde iki üç kere yaşıyorum adım atamıyorum acıdan gerginlikten sertlikten.. Doktora gidince soracağımKızlar şimdi sağlık ocağından geldim kan tahlili verdim gitmişken izlemimi de yaptırdım. Hemşire tansıyonuma falan baktı sonra bebegi de dinleyelim dedi karnımı açtım kalp atışını dinledik sonra sende kasılma var haberin olsun dedi. Nasıl anladınız dedim az önce karnın semsertti bak şimdi yumuşak dedi eti mi çekti gercektende öyleydi şok oldum evet genelde karnım sert dedim doktoruna soyle dediböyle giderse Allah korusun erken doğum yaparsin ciğer geliştirici iğne yapılması lazım dedi kac kere söyledim doktora birsey yapmadı dedim alt karnıma baskı yapıyor de dedi onuda dedim nst ye bile sokmadı magnezyum verdi onu da iciyorum fayda etmiyor dedim o ne biçim doktor ya doktorunu değiştir dedi
Bunu diyen hemşire yani hemşire bile anladı karnımda ki sertliği kasilmayi benim doktorum anlamadı şaka gibi. Anladjm ki sırf doktor diye körü körüne güvenmemek lazımmış bu zamanda iyi, işinin ehli doktor bulmak çok zor
Benide çağıran olmuyor gidiyorum doktora diyorum yazıyor ayda Bi kere kan iki ayda Bi idrar istemişti doktorum ama her seferinde idrar da veriyorum benBen hiç kan testi vermedim niye vermiyorum acaba çağırmıyorlar ki kontrole falan
B BabyDustyani aslında benim tam öyle değil ve 1-2 aydır bu şekilde her seferinde öyle olduğu için hazır olamama falan değil bence benimki mantar olasılığı daha yüksek
Yine ilk defa yeni doğan bebekle beraber olacak kişilere bişi daha diyim, temiz bişi beklemeyin genelde birazcık kanlı oluyorlar saçları çok temiz olmuyo mesela. Ama yani normali bu anca o kadar temizleniyorO zaman koymayayım en kötü fazladan müslin koymuştum onu kullanırlar
etmiştir yaa normalde sabahları ben açken çok aktif bugün sonradan oynadıGün içinde 10 hareketini saydın mu tamamdır
normale döndü gibi şuan. Eğer dönmeseydi çoktan hastanedeydimKuşum bende de oluyor bazen endişe etmemeye çalış. Doktorum bana 30.haftaya kadar hareket saymaya takar, düzen beklersen sadece kendini yorarsın dedi. 30 dan sonra da sabah öğlen akşam hareket hissediyorsan %90 iyidir dedi.
Rica ederimYa çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldubu değerlerde çıkıyor benim de insallah insüline gerek kalmaz
Ay gitsem şuan doktor yokKasılma bende de oluyor hemde çok fazla günde iki üç kere yaşıyorum adım atamıyorum acıdan gerginlikten sertlikten.. Doktora gidince soracağım
Benide çağıran olmuyor gidiyorum doktora diyorum yazıyor ayda Bi kere kan iki ayda Bi idrar istemişti doktorum ama her seferinde idrar da veriyorum ben
B BabyDust
Yalnız değilmişimdoktor bana da enfeksiyon yada mantar dandır demişti ama ağrım yok kaşıntım yok sadece akıntım var biraz..
İki krem verdi biri iç biri dış birde antibiyotik vermişti
Ama hala geçmedi.. Sonra araştırdım hormonsalmış istek de olmadığı için doğumdan sonra da Bi süre devam ediyormuş bu durum malesef
Bilmiyorum ki yoksa bu kadar kısa sürede böyle bir kilo alınmaz yani alınmamalıBence vitamin vb ve de ödemin etkisi
Alcak bişide yokİndirim40
Super50
Telaş yapma kasılma olması rahmin büyümesine bağlı da olabilir valla ben saldım çayıra artık evham yaptıkça sanki semptomlar çoğalıyor yaAy gitsem şuan doktor yokkim bakacak bana
Baby Mom tayt aldım ben şimdi. 114e geldi kuponla. Hepsiburada da 150. Başka bi taytını almıştım bu markanın kısa. O kadar güzel geldi ki anlatamam dikişsizdi. Çok beğendim. Şimdide siyah aldım inşallah bu da aynı kumaş gelir. İki üç ay giymek için çok para vermek istemiyorumAlcak bişide yok
kuşum evet stres yaratan bir mevzu bu, sana böyle dediğime bakma bende strese giriyorum ama işte doktorlara güvenmek dışında çaremiz yok. Diğer doktorum dese inanmazdım ama bu doktorum bayağı iyi bir adam güveniyorum. O içerde uyanıkken hiç durmuyor ama siz hissetmiyorsunuz çoğunu dedi. 30 35 arası en hareketli en net zamanları olur sonra yer daraldığı için yine azalır hareket yine korkar durursun bu gidişle diye söylendi bana sağolsunnormale döndü gibi şuan. Eğer dönmeseydi çoktan hastanedeydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?