- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.741
evet anormal ağrıları insan anlıyor zatenEvet canım dr burak hazine var ya instada onun videosunu izledim dün. Diyorki; karnınızda bir şey büyürken ağrının sancının olmaması imkansız. Siz amuda kalksanızda, bir hareket yapsanızda bebek su balonu gibi bir şeyin içinde. Benim akıntımda var, ağrımda oluyor dinlenince geçiyorsa rahat ediyorum
Evet benAy öyle deme Ben çok duydum tüp bebek veya tedavi sonrası kendiliğinden gebelik
Ya sağlık ocağında doktor yok. Yani benim doktorum gitmiş hani hamile takibi yapılması gerekiyor ya bende takip yok takibi geçtim doktorum yokTelaş yapma kasılma olması rahmin büyümesine bağlı da olabilir valla ben saldım çayıra artık evham yaptıkça sanki semptomlar çoğalıyor ya
Geçen acile gittim burda da anlattım gördün mü bilmiyorum
Suyum geldi diye gittim testler nstler muayneler herşey normal çıktı
Kasılma için sadece asistan doktor ayrıca doktoruna sor onu dedi ama araştırdım normalmiş yalancı kasılmalarmış bunlar doğuma hazırlıkmış
Pozisyon değiştirince veya bir dakika sürüp geçiyorsa sıkıntı yokmuş.. Bele buran ağrıyla birlikte pozisyon değiştirince geçmiyorsa sıkıntıymış
ay daha önce de oldu yine aynı stresi yapmıştım dün modun düştü o yüzden şuan tepişiyo ben yazarkenkuşum evet stres yaratan bir mevzu bu, sana böyle dediğime bakma bende strese giriyorum ama işte doktorlara güvenmek dışında çaremiz yok. Diğer doktorum dese inanmazdım ama bu doktorum bayağı iyi bir adam güveniyorum. O içerde uyanıkken hiç durmuyor ama siz hissetmiyorsunuz çoğunu dedi. 30 35 arası en hareketli en net zamanları olur sonra yer daraldığı için yine azalır hareket yine korkar durursun bu gidişle diye söylendi bana sağolsunbirde farknettim stres olunca daha az hissediyorum o da geriliyor sanırım
Bnmde sabah açlık şekeri düşmüyordu cnm diyetin nasıl bilmiyorum ama suyunun içine ufacık bir tarçın kabuğu atıp gün içinde onu tuketiyorum birde son akşamki öğünde meyve yedikten sonra iki üç kaşık yoğurt yediğimde sabah açlık şekerim 90 altı oluyorRica ederimyaklaşık 15 gündür diyet yapıyorum. Diyetin 10.gününde tüm değerleri çekip attım doktoruma böyle devam diyete dedi. benim sabah açıklarım 90 ve üstü çıkıyor hep. Ama yemekle alakalı değil benim ki stres kaynaklı. İnşallah sağ salim kavuşuruz bebeklere.
Dur şimdi girme aklıma bu ay bi totomu düzelteyim hayırlısıyla bi sürü para harcadım robot süpürge almaya para kalmadıBaby Mom tayt aldım ben şimdi. 114e geldi kuponla. Hepsiburada da 150. Başka bi taytını almıştım bu markanın kısa. O kadar güzel geldi ki anlatamam dikişsizdi. Çok beğendim. Şimdide siyah aldım inşallah bu da aynı kumaş gelir. İki üç ay giymek için çok para vermek istemiyorum
Teşekkür ederimBnmde sabah açlık şekeri düşmüyordu cnm diyetin nasıl bilmiyorum ama suyunun içine ufacık bir tarçın kabuğu atıp gün içinde onu tuketiyorum birde son akşamki öğünde meyve yedikten sonra iki üç kaşık yoğurt yediğimde sabah açlık şekerim 90 altı oluyor
Ay ne güzelllEvet benilk kız tüp bebek 2. Bebe tek ilişki ve hamilelik nasıl oldu anlamadık
Bazen ters duruyorlarmış ondan az hissediyormuşuz sıpalar bizi korkutuyoray daha önce de oldu yine aynı stresi yapmıştım dün modun düştü o yüzden şuan tepişiyo ben yazarken
Şükret cnm kv bnm daha henüz ne lazım ne alım diye sormadı iki maaş halledersiniz düşüncesinde annem sağolsun bebeklerin herseyini hlltmeye çalışıyor yetmiyor para yollamaya çalışıyorevet gün2 olay2 kvdem rüzgarıyla geldidövsen bela öpsen zina dedikleri insanlar var karı tam onlardan benim amcamın oğlunun nişanlısının teyzesi bunların komşusu 2 ay önce olan cenazemiz vardı orada gelinimiz biraz tuhaf davrandı gitmiş onu teyzesine şikayet etmiş ortalığı birbirine kattı üstüne vazifeymiş gibi bana ipini modelini beğen bebeğe bir şeyler ördür dediği kadına (henüz hiçbir şey ördürmedim kvdemin lafına güvenmediğimden) bana hiç haber vermeden ben ördürdüm artık örmene gerek yok demiş kendi kendine iptal etmiş 3 tane yelek 2 patik 1 battaniye 1de kara lastik ayakkabı getirmiş sağolsun bir sürü şey getiriyorum alışveriş yapma bebeğe diyordu yelekleri görün 5 yaşında anca giyer çocuk herhalde ele mızrak göte yaprak sırtına da bir battaniyeyle gezicek sağolsun kara lastiği de var artık kızımın sırtı yere gelmez ALLAHIM HAŞA İSYAN ETMİYORUM AMA SEÇMECE Mİ YOLLUYORSUN YARABBİM
Dün sadece gerekli olan şeyleri aldım 4000 lira para gitti bir anda bu gidişle değil süpürge totomuza don bile alamayız bir süre sonraDur şimdi girme aklıma bu ay bi totomu düzelteyim hayırlısıyla bi sürü para harcadım robot süpürge almaya para kalmadı
Stresi azaltmaya çalışın, zor biliyorum ama bebekleri düşününce bi yardımcı oluyor sankiRica ederimyaklaşık 15 gündür diyet yapıyorum. Diyetin 10.gününde tüm değerleri çekip attım doktoruma böyle devam diyete dedi. benim sabah açıklarım 90 ve üstü çıkıyor hep. Ama yemekle alakalı değil benim ki stres kaynaklı. İnşallah sağ salim kavuşuruz bebeklere.
Benim kvde de benden sömürüyor sormayı geçtimŞükret cnm kv bnm daha henüz ne lazım ne alım diye sormadı iki maaş halledersiniz düşüncesinde annem sağolsun bebeklerin herseyini hlltmeye çalışıyor yetmiyor para yollamaya çalışıyor
Yine eli bos gelmemis canim. Benimki hem hic bi sey getirmez. Aldiklarima da bi ton laf eder neden aldin diye. Yazin onlara gittigimde alma, abisinden kalanlari giysin dediler. Cocugun giydigi harammisevet gün2 olay2 kvdem rüzgarıyla geldidövsen bela öpsen zina dedikleri insanlar var karı tam onlardan benim amcamın oğlunun nişanlısının teyzesi bunların komşusu 2 ay önce olan cenazemiz vardı orada gelinimiz biraz tuhaf davrandı gitmiş onu teyzesine şikayet etmiş ortalığı birbirine kattı üstüne vazifeymiş gibi bana ipini modelini beğen bebeğe bir şeyler ördür dediği kadına (henüz hiçbir şey ördürmedim kvdemin lafına güvenmediğimden) bana hiç haber vermeden ben ördürdüm artık örmene gerek yok demiş kendi kendine iptal etmiş 3 tane yelek 2 patik 1 battaniye 1de kara lastik ayakkabı getirmiş sağolsun bir sürü şey getiriyorum alışveriş yapma bebeğe diyordu yelekleri görün 5 yaşında anca giyer çocuk herhalde ele mızrak göte yaprak sırtına da bir battaniyeyle gezicek sağolsun kara lastiği de var artık kızımın sırtı yere gelmez ALLAHIM HAŞA İSYAN ETMİYORUM AMA SEÇMECE Mİ YOLLUYORSUN YARABBİM
bacı ben bir şey demiyorum yaptırdı allah razı olsun düşünmesi yeter ama kendi kendine yaptır diye birini ayarlayıp sonra kendi kendine hiç sormadan iptal etmesi, alışveriş yapma dünyayı getiriyorum diye defalarca söyleyip bu kadar şey getirmesi sence de sinir bozucu değil mi ahshsh bana bir ihtiyacın var mı diye asla sormuyor az önce aramış bir yere gitcem bir parça bir şey pişir götüreyim diyo dedim yapamam kokuyo banaŞükret cnm kv bnm daha henüz ne lazım ne alım diye sormadı iki maaş halledersiniz düşüncesinde annem sağolsun bebeklerin herseyini hlltmeye çalışıyor yetmiyor para yollamaya çalışıyor
Kız tövbee bunlar nasıl kvevet gün2 olay2 kvdem rüzgarıyla geldidövsen bela öpsen zina dedikleri insanlar var karı tam onlardan benim amcamın oğlunun nişanlısının teyzesi bunların komşusu 2 ay önce olan cenazemiz vardı orada gelinimiz biraz tuhaf davrandı gitmiş onu teyzesine şikayet etmiş ortalığı birbirine kattı üstüne vazifeymiş gibi bana ipini modelini beğen bebeğe bir şeyler ördür dediği kadına (henüz hiçbir şey ördürmedim kvdemin lafına güvenmediğimden) bana hiç haber vermeden ben ördürdüm artık örmene gerek yok demiş kendi kendine iptal etmiş 3 tane yelek 2 patik 1 battaniye 1de kara lastik ayakkabı getirmiş sağolsun bir sürü şey getiriyorum alışveriş yapma bebeğe diyordu yelekleri görün 5 yaşında anca giyer çocuk herhalde ele mızrak göte yaprak sırtına da bir battaniyeyle gezicek sağolsun kara lastiği de var artık kızımın sırtı yere gelmez ALLAHIM HAŞA İSYAN ETMİYORUM AMA SEÇMECE Mİ YOLLUYORSUN YARABBİM
Amin amin inşallahStresi azaltmaya çalışın, zor biliyorum ama bebekleri düşününce bi yardımcı oluyor sankisu an en önemli şey bebeklerimiz, insallah hepimiz sağlıkla kavuşacağız
Allmala arkadaşımın yazdığı gibi, diyetisyenim de bana akşam saat 22 de yarim bardak yoğurt yememi yazdı, sabaha şekeri düzenliyormuş…Teşekkür ederimbi de öyle deniyeyim
ben almıcam, 6aydan sonra ek gıdaya geçince koku sızdırıyormuş, katta bizim çöp kovası var günde iki kere oraya atarım. kapıcı da varsa bence gerek yok, tabi sen bilirsinKızlar Korbell çöp kovası gerekli mi? Almalı mıyım karar veremiyorum. Bez olayı bitince evde koyacak yer arıcam. Bir de bizim çöpleri her gün kapıcı alıyor zaten, bu yüzden bu kadar düşündüm gerekli mi diye kararsız kaldım.
İlişki tam olamamıştı henüz ben o ay doktora gitmiştim birliktelik olamıyor diyenasıl yani uzaktan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?