2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
evet anormal ağrıları insan anlıyor zaten

Ya sağlık ocağında doktor yok. Yani benim doktorum gitmiş hani hamile takibi yapılması gerekiyor ya bende takip yok takibi geçtim doktorum yok
ay daha önce de oldu yine aynı stresi yapmıştım dün modun düştü o yüzden şuan tepişiyo ben yazarken

Bnmde sabah açlık şekeri düşmüyordu cnm diyetin nasıl bilmiyorum ama suyunun içine ufacık bir tarçın kabuğu atıp gün içinde onu tuketiyorum birde son akşamki öğünde meyve yedikten sonra iki üç kaşık yoğurt yediğimde sabah açlık şekerim 90 altı oluyor

Dur şimdi girme aklıma bu ay bi totomu düzelteyim hayırlısıyla bi sürü para harcadım robot süpürge almaya para kalmadı

Teşekkür ederim bi de öyle deniyeyim

evet gün2 olay2 kvdem rüzgarıyla geldi dövsen bela öpsen zina dedikleri insanlar var karı tam onlardan benim amcamın oğlunun nişanlısının teyzesi bunların komşusu 2 ay önce olan cenazemiz vardı orada gelinimiz biraz tuhaf davrandı gitmiş onu teyzesine şikayet etmiş ortalığı birbirine kattı üstüne vazifeymiş gibi bana ipini modelini beğen bebeğe bir şeyler ördür dediği kadına (henüz hiçbir şey ördürmedim kvdemin lafına güvenmediğimden) bana hiç haber vermeden ben ördürdüm artık örmene gerek yok demiş kendi kendine iptal etmiş 3 tane yelek 2 patik 1 battaniye 1de kara lastik ayakkabı getirmiş sağolsun bir sürü şey getiriyorum alışveriş yapma bebeğe diyordu yelekleri görün 5 yaşında anca giyer çocuk herhalde ele mızrak göte yaprak sırtına da bir battaniyeyle gezicek sağolsun kara lastiği de var artık kızımın sırtı yere gelmez ALLAHIM HAŞA İSYAN ETMİYORUM AMA SEÇMECE Mİ YOLLUYORSUN YARABBİM

Evet ben ilk kız tüp bebek 2. Bebe tek ilişki ve hamilelik nasıl oldu anlamadık
Ay ne güzelll maşallah maşallah bebişlere sağlıkla gelsin bakın kızlar olabiliyormuş canlı örnek burda
ay daha önce de oldu yine aynı stresi yapmıştım dün modun düştü o yüzden şuan tepişiyo ben yazarken
Bazen ters duruyorlarmış ondan az hissediyormuşuz sıpalar bizi korkutuyor aman maşallah sağlıkları yerinde olsun da tepişsinler hepsi

Şükret cnm kv bnm daha henüz ne lazım ne alım diye sormadı iki maaş halledersiniz düşüncesinde annem sağolsun bebeklerin herseyini hlltmeye çalışıyor yetmiyor para yollamaya çalışıyor

Kızlar akşam prilam almadım bakayım bulantı devam ediyor mu diye evet saat 14,00 gibi hem halsizdim midem de kötüydü yatıp uyudum şimdi uyandım geçmişti salata ve tarhana çorbası yedim şuan çok çok az var ama bilmiyorum akşama ne olur hâlâ benim gibi prilam kullanan var mı

Dur şimdi girme aklıma bu ay bi totomu düzelteyim hayırlısıyla bi sürü para harcadım robot süpürge almaya para kalmadı
Dün sadece gerekli olan şeyleri aldım 4000 lira para gitti bir anda bu gidişle değil süpürge totomuza don bile alamayız bir süre sonra

Stresi azaltmaya çalışın, zor biliyorum ama bebekleri düşününce bi yardımcı oluyor sanki su an en önemli şey bebeklerimiz, insallah hepimiz sağlıkla kavuşacağız

Şükret cnm kv bnm daha henüz ne lazım ne alım diye sormadı iki maaş halledersiniz düşüncesinde annem sağolsun bebeklerin herseyini hlltmeye çalışıyor yetmiyor para yollamaya çalışıyor
Benim kvde de benden sömürüyor sormayı geçtim

Yine eli bos gelmemis canim. Benimki hem hic bi sey getirmez. Aldiklarima da bi ton laf eder neden aldin diye. Yazin onlara gittigimde alma, abisinden kalanlari giysin dediler. Cocugun giydigi harammis

bacı ben bir şey demiyorum yaptırdı allah razı olsun düşünmesi yeter ama kendi kendine yaptır diye birini ayarlayıp sonra kendi kendine hiç sormadan iptal etmesi, alışveriş yapma dünyayı getiriyorum diye defalarca söyleyip bu kadar şey getirmesi sence de sinir bozucu değil mi ahshsh bana bir ihtiyacın var mı diye asla sormuyor az önce aramış bir yere gitcem bir parça bir şey pişir götüreyim diyo dedim yapamam kokuyo bana

Kız tövbee bunlar nasıl kv ben gidip şükredeyim canım kayınvalideme babynest setinden tutun bavuluma kadar aldı, yatak yaptı Nevresim aldı ben anne dur artık fazla oldu dedim. Doğuma gel diyorum annem de gelecek rahatsızlık vermeyeyim kızım kalabalıktan belki rahatsız olursun veya hasta halşnle çekinirsin diyor. Allah sabır versin sizlere

ben almıcam, 6aydan sonra ek gıdaya geçince koku sızdırıyormuş, katta bizim çöp kovası var günde iki kere oraya atarım. kapıcı da varsa bence gerek yok, tabi sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…