2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ahahahh sesli güldüm yaa
Dün sadece gerekli olan şeyleri aldım 4000 lira para gitti bir anda bu gidişle değil süpürge totomuza don bile alamayız bir süre sonra
Ay hayırlısı doğumdan sonra inşallah bez almaya paramız kalır
Zamanı gelse bi hayırlısıyla da toptan doğursakta rahatlasak

kavga edersen bil ki gözümüz değdi ahshshsj kız kötü biri de değil bak cimriliği asla yoktur hakkını yiyemem bebeğin bileziğini filan almış bizim durumumuz elhamdülillah iyi o da biliyor bir konuda eksiğimiz var desek dünyayı verir ama kafadan kontak hareketleri anlamsız değişik biri ben de çok takmıyorum kinlenmiyorum da gülüyorum artık

Dur şimdi girme aklıma bu ay bi totomu düzelteyim hayırlısıyla bi sürü para harcadım robot süpürge almaya para kalmadı
Tayta ihtiyacın varsa al ama her geçen ay artıyor. Ben kilom belli olsun diye geçe bıraktım pişmanım

Ahahahh sesli güldüm yaa

Ay hayırlısı doğumdan sonra inşallah bez almaya paramız kalır

Zamanı gelse bi hayırlısıyla da toptan doğursakta rahatlasak
Valla hiç sorma derin bir oh çekeceğim doğum sonrası birde şükür namazı ben az önce 200 lü molfix aldım 345 lira o da indirimde inşallah eski usul elde yıkamayız bir zaman sonra
Aman maşallah diyin alıp almamasından çok anlayış önemli kuşum ya, bu dönemde böyle hareket saçma olmuş

Aman allahım böyle kv varmıymış öp
başına koy bacım bizimkininde tek derdi bebeğe ben bakayımda sen temizliği yemeği yap
evime yerleşme planlarını yaptı doğum hastanemi kendi kendine devlete ayarladı bir ay kendi evinde bebeğe bakıp sonra benim eve geçevekmişiz
tabi bu arada benim ailem annem sanki yook hiç hesaba katılmıyor memlekete gidecekmiyim devlette normal doğum yapabilecekmiyim muayene bile olmazken
Şimdiden banyosunu (on günde bir banyo yapan kadın hergün yıkayacakmış pismiş) on kat giyimini şekerli suyunu ayarlıyor kafasında ben istemiyorum böyle şeyler dediğim halde vs vs

Şükret cnm kv bnm daha henüz ne lazım ne alım diye sormadı iki maaş halledersiniz düşüncesinde annem sağolsun bebeklerin herseyini hlltmeye çalışıyor yetmiyor para yollamaya çalışıyor
Benimkide tam böyle ya. Çocuk çocuk diye başımın etini yediler hiçbir şey almıyor sormuyor. Bir tane elbise örmüş sadece. Durumları da baya iyi. Ben büyük parçaları alıp destek olmasını beklerken hiç sesleri çıkmadı. Ben de sürekli annem şunu aldı babam bunu aldı diye anlattım geçen. Alınacak bir şey olursa söyle ben de alırım dedi sadece bu kadar. Şimdi ben doğum yapınca da yok yanında ben kalcam yok bebeğe ben bakcam diyip annemi göndermeye çalışacak düşündükçe bile çıldırıyorum

Benimki tam bu işte büyük bir kavga bizi bekliyor hissediyorum

Ooo Allah sabır versin valla kendisi niye bakıyormuş annesi falan mı çocuğun? Bence hemen gereken sınırı çiz. En sinir olduğum şey bu herhalde niye benim çocuğuma sen bakıyorsun? Densizlik gerçekten

Bende de bir numara sleepy bide 2 numara molfix var iki koli ıslak mendille 3tane 6lı temizleme pamuğu aldıydım beni biraz idare eder inşallah iki çeyrek takarlarda bez alırız hiç değil

Bende de bir numara sleepy bide 2 numara molfix var iki koli ıslak mendille 3tane 6lı temizleme pamuğu aldıydım beni biraz idare eder inşallah iki çeyrek takarlarda bez alırız hiç değil
Sleepy almadım çevremde 2 tane yeni doğum yapan var ikisinin bebeğine de alerji yaptı o yüzden molfix 200 lü bulunca aldım hemen fiyatta iyiydi 340 falandı sanırım. Islak mendil vs almadım daha hangi marka almalıyım bilmiyorum ama zaten ilk başta pamukla sileceğim çünkü benim de bebekken Islak mendile alerjim varmış yani hemen yara olurmuşum keza eşim de öyle. Bende tehlikeye atmayayım dedim pamukla başlayacağım. Yine 10 paket falan Islak mendil alırım diğer şeyler için tabii. Valla bizde herkese taktık inşallah geri gelir de bizi bu bataktan biraz kurtarır

Ooo Allah sabır versin valla kendisi niye bakıyormuş annesi falan mı çocuğun? Bence hemen gereken sınırı çiz. En sinir olduğum şey bu herhalde niye benim çocuğuma sen bakıyorsun?
kocamı çok seviyorum canım kocam iyi ki onunla evlenmişim ama ben 25 yaşında değil de 30umda evlensem o anasını görünce kaçardım kesin
Lohusalığımız nasıl geçecek bakalım şimdiden bu sıkıntılar beni geriyorken doğumdan sonra nasıl sabredeceğim bilmiyorum

Excelde rapor hazırlarken youtube'da arka planda halaylar otomatik açılmış.Diğer slov şarkılarda uyuyan kızım iki saattir horon tepiyor.
Denemek için başka şarkı açıyorum duruyor tempolu halay açınca hop hop halay başı olası geliyor anası gibi .

Evladına klasik müzik dinleten annelerin gözü yaşlı

Lohusalığımız nasıl geçecek bakalım şimdiden bu sıkıntılar beni geriyorken doğumdan sonra nasıl sabredeceğim bilmiyorum
amann takma sınırını bilmezse azarlayacağız yollayacağız evlerine. gerekli yerde tırnağını çıkarmayanı çiğ çiğ yerler

Benim ki de müzik duymasın

Kesinlikle öyle olacak sakince söylüyorum şuan ama banyosuna bile ikna edemedim hemen yaptırıcam pis o sevilmez doğunca diyor en iyisi doğduğunda kimseye vermemek
Bu banyo konusunu geçen eşime söyledim sen ne düşünüyorsun sence ne yapmalıyız diye o da göbek düştükten sonra banyo yaptırılır dedi şimdi kalkar kaynanam şöyle böyle der ya da kendi annem ben istemediğimi açıkça belirtirim. Tarakla fırça var baby plusun geçen bir arkadaş set halinde almıştı yeşil kv gördü beğenmedim dedi ben beğendiğim için aldım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…