- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.781
Ahhahaha valla ben de Mozart dinletince hareketleniyor, bilimsel olarakta Mozart’ı seviyor bebekler diye bazı detayli ultrason yapan doktorlar Mozart açıyormuşExcelde rapor hazırlarken youtube'da arka planda halaylar otomatik açılmış.Diğer slov şarkılarda uyuyan kızım iki saattir horon tepiyor.
Denemek için başka şarkı açıyorum duruyor tempolu halay açınca hop hop halay başı olası geliyor anası gibi .
Evladına klasik müzik dinleten annelerin gözü yaşlı
Ne diyem ne yorum yapam allaaaaahııım yaşarken sinir krizlik de böyle anlatınca komik He de geç herşeye amaaanevet gün2 olay2 kvdem rüzgarıyla geldidövsen bela öpsen zina dedikleri insanlar var karı tam onlardan benim amcamın oğlunun nişanlısının teyzesi bunların komşusu 2 ay önce olan cenazemiz vardı orada gelinimiz biraz tuhaf davrandı gitmiş onu teyzesine şikayet etmiş ortalığı birbirine kattı üstüne vazifeymiş gibi bana ipini modelini beğen bebeğe bir şeyler ördür dediği kadına (henüz hiçbir şey ördürmedim kvdemin lafına güvenmediğimden) bana hiç haber vermeden ben ördürdüm artık örmene gerek yok demiş kendi kendine iptal etmiş 3 tane yelek 2 patik 1 battaniye 1de kara lastik ayakkabı getirmiş sağolsun bir sürü şey getiriyorum alışveriş yapma bebeğe diyordu yelekleri görün 5 yaşında anca giyer çocuk herhalde ele mızrak göte yaprak sırtına da bir battaniyeyle gezicek sağolsun kara lastiği de var artık kızımın sırtı yere gelmez ALLAHIM HAŞA İSYAN ETMİYORUM AMA SEÇMECE Mİ YOLLUYORSUN YARABBİM
Hiç yararlanmadım kampanyadan nasıl oluyor bilmiyorumCanım banka kartı olması gerekiyordu diye hatırlıyorum(tam emin değilim) ve o mastercard ile ilk defa bu kampanyadan yararlanman gerekiyor. Yani her cuma aynı mastercard ile bu kampanyadan faydalanayım desen olmaz
Ben takıntılı bir insan olaraktan istediği kadar doğal içerik olsun sıcak suda yıkamadan kullanmam ıslak mendiliSleepy almadım çevremde 2 tane yeni doğum yapan var ikisinin bebeğine de alerji yaptı o yüzden molfix 200 lü bulunca aldım hemen fiyatta iyiydi 340 falandı sanırım. Islak mendil vs almadım daha hangi marka almalıyım bilmiyorum ama zaten ilk başta pamukla sileceğim çünkü benim de bebekken Islak mendile alerjim varmış yani hemen yara olurmuşum keza eşim de öyle. Bende tehlikeye atmayayım dedim pamukla başlayacağım. Yine 10 paket falan Islak mendil alırım diğer şeyler için tabii. Valla bizde herkese taktık inşallah geri gelir de bizi bu bataktan biraz kurtarır
öf ne takıcam yaNe diyem ne yorum yapam allaaaaahııım yaşarken sinir krizlik de böyle anlatınca komik He de geç herşeye amaaan
Prilamı tek seferde bırakınca ikinci gün başa dönüyor yine aynı oluyor insan sonra yine içince yam etkileri başlıyor, ben önce sayıyı düşürdüm sonra bıraktım birden bırakmak yerine öyle yapınca gayet sağlıklı oldu bulantı azda olsa ilk başta hissediyor insan belki de psikolojik olarak hani ilaç içmedim aman ya kusarsam düşüncesiyle oluyor olabilir..Kızlar akşam prilam almadım bakayım bulantı devam ediyor mu diye evet saat 14,00 gibi hem halsizdim midem de kötüydü yatıp uyudum şimdi uyandım geçmişti salata ve tarhana çorbası yedim şuan çok çok az var ama bilmiyorum akşama ne olur hâlâ benim gibi prilam kullanan var mı
Oh en iyisini yapıyorsunöf ne takıcam yaher şeyi takarsak yaşlanırız kızlar gülüyorum geçiyorum afedersin kaşarlaştım artık umursamıyorum kalbini kırmaktan çekiniyordum önceden ama artık o da umrumda değil
boşvericen geçicen çözüm bu. çok ciddiye alırsak kendimize yazık. gerektiğinde haddini bildirip mesafe koyup yola devamOh en iyisini yapıyorsun
Ya ne dicem benim kaynanam bırak bebeği kızım ihtiyacın var mı birşeye diye bile sormuyor bende artık amaaan dedim hepsi Bi cins işte
Evet artık bebişler baskı yapıyor ayakları ile . Eşim de diyor işte zorlama kötü oluyorsun doğuma kadar iç ara sıra gerçekten kötü oldum o zaman günde 1 taneye dusureyim en azındanPrilamı tek seferde bırakınca ikinci gün başa dönüyor yine aynı oluyor insan sonra yine içince yam etkileri başlıyor, ben önce sayıyı düşürdüm sonra bıraktım birden bırakmak yerine öyle yapınca gayet sağlıklı oldu bulantı azda olsa ilk başta hissediyor insan belki de psikolojik olarak hani ilaç içmedim aman ya kusarsam düşüncesiyle oluyor olabilir..
Sonraki süreçte rennie çiğneme tableti çiğnedim midem ağzıma gelince ekşime yanma da kusma yapıyor çünkü o yetmeyince gaviskon duble aldım.. Bir şişe bitince geçti.. Zaman zaman tekrarlıyor şimdi ama Prilam içmiyorum yine rennie ve gaviskon ile devam ediyorum.. Bi ara mide acısı çektim doktora söyledim yanma hem kusma hem acı yapıyor diye mide koruyucu verdi, sorun yok diye içmemiştim ama yine başladı üç gün önce iki gün üst üste kustum dört kere yanöa acıya dönüşünce mide koruyucu içmeye başladım
Şuan şükürler olsun yanma yok bulantı arada oluyor ama hafif sonra geçiyor, birde mide suyum hep boğazımda sanki ne yesem bir saat içinde geri geliyor..
Bunlarda artık mideye baskı olduğu için oluyor diye düşünüyorum
Amaaann sürekli görmüyorsun boşver kv işte tipik inşallah hemen gider evine de sana sıkıntı çıkartmazkocamı çok seviyorum canım kocam iyi ki onunla evlenmişim ama ben 25 yaşında değil de 30umda evlensem o anasını görünce kaçardım kesin
Bak buna kızdım işte hamileden birşey istemek haramdır günahtır bu ne ya...bacı ben bir şey demiyorum yaptırdı allah razı olsun düşünmesi yeter ama kendi kendine yaptır diye birini ayarlayıp sonra kendi kendine hiç sormadan iptal etmesi, alışveriş yapma dünyayı getiriyorum diye defalarca söyleyip bu kadar şey getirmesi sence de sinir bozucu değil mi ahshsh bana bir ihtiyacın var mı diye asla sormuyor az önce aramış bir yere gitcem bir parça bir şey pişir götüreyim diyo dedim yapamam kokuyo bana
Kız o haliyle kadın ne yapsın düşünmesi yeterKızlar çoğumuz istemesek de kv illa gelir başta benim ki ona nerde istenmeyen iş var onu veririmben sanmıyorum gelipte evimi temizleyecek kadın zaten dizi ağrıyor ödem olmuş kırık mi bir şey varmış anlattı geçen de unuttum hepsini kendi evini zor hallediyor agritmis dizini evi temizlerken görümcem unide dünyadan bir haber gezmedigi yer kalmadı eşim işte annem gelsin evi temizler yemek yapar sen hareket edemiyorsun dedi kadın daha kendi evini zor temizler o ayakla diyince evet ağrıtmis temizlik yaparken dedi bir yandan beni düşünüyor biliyorum ama nebliyim
galiba en iyisi kapını açmaması yaBak buna kızdım işte hamileden birşey istemek haramdır günahtır bu ne ya...
Ay gelmesinler allahım ya rabbim Bi faydan olmadığı gibi alt üst ediyor insanı
Ben şanslıyım benim kv daha kapımı açmadı
aynen öyleAmaaann sürekli görmüyorsun boşver kv işte tipik inşallah hemen gider evine de sana sıkıntı çıkartmaz
Ben öyle yaptım nerdeyse bir sene oldu bu bir senede iki kere gittim dört kere falan telefonda konuştumboşvericen geçicen çözüm bu. çok ciddiye alırsak kendimize yazık. gerektiğinde haddini bildirip mesafe koyup yola devam
deveye diken çoğu insana yaranan da malum....Ben öyle yaptım nerdeyse bir sene oldu bu bir senede iki kere gittim dört kere falan telefonda konuştum
Öncesinde hep gittim her hafta nerdeyse.. Baş tacı ettim hamile olduğumu öğrendiğimde ( düşük yapmıştım) evinde temizlik vardı gittim Bi ucundan tuttum camını çerçevesini de sildim o derece... Ama Kıymetim bilinmedi.. Sonra birşeyler oldu ben darıldım aramadım gitmedim... Şimdi kıymetliyim ama lafta
Gece bir tane iç öyle yat 12 saat etkisi var diye biliyorum bir tane içinceEvet artık bebişler baskı yapıyor ayakları ile . Eşim de diyor işte zorlama kötü oluyorsun doğuma kadar iç ara sıra gerçekten kötü oldum o zaman günde 1 taneye dusureyim en azından
Benimde öyle ya yarım saat yok aramız da ya kv önceden çok şey yaptı hiçbirini unutamıyorum en basiti arkamdan demedigi kalmamış bir kaç bir şey de duyunca da bende unutamıyorum. Ayağı öyle olmasa da normalde de değişik bir tip. Eşimin aile bağları biraz kopuk anne baba ayrı olunca öyle büyümüş. Pek babalık görmeyince çocuğumuza da bana da çok düşkün baba olacağını öğrendiği gün mesela aşırı yorgundu gece vardiyasından çıktı hic kahvaltı filan yapmadan direkt uyumak istiyorum aşırı yorgunum halim yok dedi ben söyleyince saat 3e 4e kadar uyuyamadiKız o haliyle kadın ne yapsın düşünmesi yeter
Ne dertliymişim ben ya benimki daha kapımı açmadı uzaktan yemek ister misin yollayayım bile demedi aramızda yarım saatlik mesafe yok düşün
Bir de halsizlik geldiGece bir tane iç öyle yat 12 saat etkisi var diye biliyorum bir tane içince
Bende kötü olsam bırakamazdım diyordum ilaçsız yaşayamayacağım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?