2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Keşke olsa bende araştırıyorum, bu ay oraya gidip orda Bi soruşturacağım.. Resul diye bir doktor önerdiler orda çalışan biriyle konuştum ama ben erkek istemiyorum siz bakın isterseniz
Teşekkürler bende erkek doktorda rahat edemiyorum

Ben de dün ebebekten baby &mom tayt aldım belinde lastik yok o kadar rahatmış ki hemen yıkayıp giydim sanırım bitane daha alıcam çok beğendim

galiba en iyisi kapını açmaması ya iyi olayım deyince sınır bilmiyor çoğu maalesef

aynen öyle burda olsa da benim pek bi işim yok kendi halinde takılsın yeter uğraşamam onla enerjim yetmez
Yatın kalkın şükredin sizinki uzakta benimki sürekli dibimde her hafta gidiyoruz da gelmiyonuz diye laf ediyo

Kesinlikle öyle olacak sakince söylüyorum şuan ama banyosuna bile ikna edemedim hemen yaptırıcam pis o sevilmez doğunca diyor en iyisi doğduğunda kimseye vermemek
Ben öyle şeylere falan hayatta karıştırmam zatem ben ne dersem o olacak yani yolarım benim annem mesela diyo ki biz sizi yıkamıştık ama sen nasıl dersen öyle yaparız bunu enfeksiyon riski oluyormuş. Yani olması gereken bu zaten söylenmesi gereken

Ben de dün ebebekten baby &mom tayt aldım belinde lastik yok o kadar rahatmış ki hemen yıkayıp giydim sanırım bitane daha alıcam çok beğendim
Evet ben de kısa almıştım çok sevdim. Dikişsiz mi senin aldığın da . Ben bide beli lastikli diye geçeni aldım onun kumaşı diğeri kadar güzel değil

Evet ben de kısa almıştım çok sevdim. Dikişsiz mi senin aldığın da . Ben bide beli lastikli diye geçeni aldım onun kumaşı diğeri kadar güzel değil
Dikişsiz nasıl oluyor bilmiyorum ama bu yüksek bel hamile tayt diye geçiyor belinde lastik yok çift katlı bel tarafı ve baya yüksek çok rahatmış

Kızlar emzirme sütyeni alan arkadaşlar boyutunu neye göre aldınız ve nerden aldınız hamilelik öncesi benim kalıp 80di

Benim ki büyüdü ama senin ki aynı mı kaldı yoksa büyüdü mu? Şuan sporcu atletler var onun L bedenini takıyorum anca oluyor
Ben hamilelik öncesi kiloma göre 2 kilo almış durumdayım şu an ve bence hepsini göğüslerime aldım dagiden emzirme yarım atleti almıştım onu rahat diye takmaya başladım xl aldım ancak oldu hem cup’ı bir beden büyüttüm c ye geçtim hem de sırtı 1 beden büyütüp 85 alınca denk geldi

Keşke bende öyle olsam 47den 58e çıktım. İnek memesi gibi oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…