- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.467
- 53
- 25
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.801
Teşekkürler bende erkek doktorda rahat edemiyorumKeşke olsa bende araştırıyorum, bu ay oraya gidip orda Bi soruşturacağım.. Resul diye bir doktor önerdiler orda çalışan biriyle konuştum ama ben erkek istemiyorum siz bakın isterseniz
Ben de dün ebebekten baby &mom tayt aldım belinde lastik yok o kadar rahatmış ki hemen yıkayıp giydim sanırım bitane daha alıcam çok beğendimBaby Mom tayt aldım ben şimdi. 114e geldi kuponla. Hepsiburada da 150. Başka bi taytını almıştım bu markanın kısa. O kadar güzel geldi ki anlatamam dikişsizdi. Çok beğendim. Şimdide siyah aldım inşallah bu da aynı kumaş gelir. İki üç ay giymek için çok para vermek istemiyorum
Ben öyle yaptım nerdeyse bir sene oldu bu bir senede iki kere gittim dört kere falan telefonda konuştum
Öncesinde hep gittim her hafta nerdeyse.. Baş tacı ettim hamile olduğumu öğrendiğimde ( düşük yapmıştım) evinde temizlik vardı gittim Bi ucundan tuttum camını çerçevesini de sildim o derece... Ama Kıymetim bilinmedi.. Sonra birşeyler oldu ben darıldım aramadım gitmedim... Şimdi kıymetliyim ama lafta
Yatın kalkın şükredin sizinki uzakta benimki sürekli dibimdegaliba en iyisi kapını açmaması yaiyi olayım deyince sınır bilmiyor çoğu maalesef
aynen öyleburda olsa da benim pek bi işim yok kendi halinde takılsın yeter uğraşamam onla enerjim yetmez
Merhaba kaç haftalıksınkafam gerçekten gürültü kaldırmıyor ya ne güzel sakindim karnım yumuşacıktı takmıyorum desem de ister istemez gerildim herhalde karnım ufaktan gene kasıldı
Benim kızımın babası Bayburtlu Mozart ters onlaraAhhahaha valla ben de Mozart dinletince hareketleniyor, bilimsel olarakta Mozart’ı seviyor bebekler diye bazı detayli ultrason yapan doktorlar Mozart açıyormuş
Hahahahaha babasinin kiziiii daha şimdiden yaniBenim kızımın babası Bayburtlu Mozart ters onlara
Ben öyle şeylere falan hayatta karıştırmam zatem ben ne dersem o olacak yani yolarımKesinlikle öyle olacak sakince söylüyorum şuan ama banyosuna bile ikna edemedim hemen yaptırıcam pis o sevilmez doğunca diyor en iyisi doğduğunda kimseye vermemek
Evet ben de kısa almıştım çok sevdim. Dikişsiz mi senin aldığın da . Ben bide beli lastikli diye geçeni aldım onun kumaşı diğeri kadar güzel değilBen de dün ebebekten baby &mom tayt aldım belinde lastik yok o kadar rahatmış ki hemen yıkayıp giydim sanırım bitane daha alıcam çok beğendim
Dikişsiz nasıl oluyor bilmiyorum ama bu yüksek bel hamile tayt diye geçiyor belinde lastik yok çift katlı bel tarafı ve baya yüksek çok rahatmışEvet ben de kısa almıştım çok sevdim. Dikişsiz mi senin aldığın da . Ben bide beli lastikli diye geçeni aldım onun kumaşı diğeri kadar güzel değil
Üstümden koca bir yük kalktı, ama bır an once al, bıze 6-8hafts arası gelır dedılerhadi gözünaydın, ben hala alamadım :)
27+1 canımMerhaba kaç haftalıksın
Ben 80B kullanıyordum deneme olsun ikisini de bir beden artırayım dedim ve 85C aldım güzel olduKızlar emzirme sütyeni alan arkadaşlar boyutunu neye göre aldınız ve nerden aldınız hamilelik öncesi benim kalıp 80di
Benim ki büyüdü ama senin ki aynı mı kaldı yoksa büyüdü mu? Şuan sporcu atletler var onun L bedenini takıyorum anca oluyorBen 80B kullanıyordum deneme olsun ikisini de bir beden artırayım dedim ve 85C aldım güzel oldu
Profili bilmesem bu kim diyecektimkızlar yeni kullanıcı adım hayırlı olsunakrabadır tanıdıktır denk gelmeyelim diye değiştirdim o kadar şey anlatıyorum
Sınırlı kişi sayısı vardı canım o zaman kota dolmuşHiç yararlanmadım kampanyadan nasıl oluyor bilmiyorum
Ben hamilelik öncesi kiloma göre 2 kilo almış durumdayım şu an ve bence hepsini göğüslerime aldımBenim ki büyüdü ama senin ki aynı mı kaldı yoksa büyüdü mu? Şuan sporcu atletler var onun L bedenini takıyorum anca oluyor
Keşke bende öyle olsamBen hamilelik öncesi kiloma göre 2 kilo almış durumdayım şu an ve bence hepsini göğüslerime aldımdagiden emzirme yarım atleti almıştım onu rahat diye takmaya başladım xl aldım ancak oldu hem cup’ı bir beden büyüttüm c ye geçtim hem de sırtı 1 beden büyütüp 85 alınca denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?