- 9 Nisan 2023
- 400
- 805
- 18
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.821
Evet benim bir de koltuk altımdan göğsüme doğru tenimin rengi de hafif koyulaştı büyüdükçe anlamadım normal miKeşke bende öyle olsam47den 58e çıktım. İnek memesi gibi oldular
Benimde böyle küçük de değil büyük de değil 5 kuruş boyutunda nokta nokta göğsümden koltuk altına doğru. Evet normal çünkü büyüyorEvet benim bir de koltuk altımdan göğsüme doğru tenimin rengi de hafif koyulaştı büyüdükçe anlamadım normal mi
Al benden de o kadar her şeyini alacaktı güya anca lafta . Ne lazım diye bana soruyor yahu alacak insan gezmeye çıktığında bile beğenir alır .ben mi diycem şunu şunu al diye almaya niyeti olan alır zaten sormaz bile. Bkz, Annem gezmeye diye çıktığımızda gözüne bi şeyler çarpmasın her şeyini fazla fazla aldı bi anne yanı beşik bi küçük beşik kıyafetler battaniyeler neler nelerŞükret cnm kv bnm daha henüz ne lazım ne alım diye sormadı iki maaş halledersiniz düşüncesinde annem sağolsun bebeklerin herseyini hlltmeye çalışıyor yetmiyor para yollamaya çalışıyor
Ya nasıl değiştiriliyor ben de istiyorum ama yapamadımkızlar yeni kullanıcı adım hayırlı olsunakrabadır tanıdıktır denk gelmeyelim diye değiştirdim o kadar şey anlatıyorum
Aynı aynı suan beni gördüm ya anlatmama rağmen ne eksikse ben alayım diyor odası eksik diyemedimBenimkide tam böyle ya. Çocuk çocuk diye başımın etini yediler hiçbir şey almıyor sormuyor. Bir tane elbise örmüş sadece. Durumları da baya iyi. Ben büyük parçaları alıp destek olmasını beklerken hiç sesleri çıkmadı. Ben de sürekli annem şunu aldı babam bunu aldı diye anlattım geçen. Alınacak bir şey olursa söyle ben de alırım dedi sadece bu kadar. Şimdi ben doğum yapınca da yok yanında ben kalcam yok bebeğe ben bakcam diyip annemi göndermeye çalışacak düşündükçe bile çıldırıyorum
Deseydin keşke bi odası kaldı diyeAynı aynı suan beni gördüm ya anlatmama rağmen ne eksikse ben alayım diyor odası eksik diyemedim
Ya ben ya ben niye değiştim sanıyorsunkızlar yeni kullanıcı adım hayırlı olsunakrabadır tanıdıktır denk gelmeyelim diye değiştirdim o kadar şey anlatıyorum
Hahaha anacım ağzının ucuyla diyor zaten bak ilk hamile kaldığımda bi bagaj dolusu kıyafet alacaktı neler neler doğuma iki buçuk ay kaldı olur her şey olur diyor fazla küçük kıyafet alma hemen büyüyorlar diyorDeseydin keşke bi odası kaldı diyearayıp sorsa ne eksik diye kendiliğinden ben direkt söylicem de . O da akıllı
Yok canım kestirme.Sacim cok uzadi benim de. Hurafe de olsa cesaret edip kestiremedim. Insallah dogumdan sonra kestiririm
Neydi ki eski Nick? . Ben seni yeni katıldın sanıyorumYa ben ya ben niye değiştim sanıyorsun
Bir yerden sonra bıkarız benceBen takıntılı bir insan olaraktan istediği kadar doğal içerik olsun sıcak suda yıkamadan kullanmam ıslak mendilibelki ilerde bıkar salarım onu bilemem ama şu yaşıma kadar ıslak mendili yıkamadan kullanmadım bi ebebeğin markası diğeri unibaby ıslak mendil aldım temiz içerikli ikiside. İyi yapmışsın yaa bez almakla temizleme pamuğunuda ipekten çok memnunlar, bende onu hem ebebeğin markası hem unibaby aldım biraz daha lazımmış kullananlar öyle dedi 2 tane daha 6lı alırım sonra ıslak mendile geçerim diye düşünüyorum
Aaa anneciğimin memleketiBenim kızımın babası Bayburtlu Mozart ters onlara
hesap detaylarına gir ordan canımYa nasıl değiştiriliyor ben de istiyorum ama yapamadım
Ya ben ya ben niye değiştim sanıyorsun
İşte böyle davranıp bide hak iddia edecekler ya ben ona deli oluyorumHahaha anacım ağzının ucuyla diyor zaten bak ilk hamile kaldığımda bi bagaj dolusu kıyafet alacaktı neler neler doğuma iki buçuk ay kaldı olur her şey olur diyor fazla küçük kıyafet alma hemen büyüyorlar diyoray krizlik dalga gecer gibi ya insanla. Ben daha bi çöpünü göremedim torununa da keyfi bilir elalem beni kınamaz bebeğim onları kınayacak nasıl babaanne dede diye
Ay evet buldum daha önceden baktım yoktu sanki değiştirmehesap detaylarına gir ordan canım
gönül rahatlığıyla gömebiliriz artık
Kız bebecik mi bu annesiDemin lohusa takımını bi deneyim şuan nasıl oluyo derken çektiydimbenimki aştı gitti Eki Görüntüle 3303112
Allah için iyi oynuyorlarAaa anneciğimin memleketieşine kalırsa davul zurna ister o zaman
Oynamaları süperdir gerçekten, sen şimdiden alıştır karnındaAllah için iyi oynuyorlar
Kundakta başlar deget Bayburt havaları
Ben attıydım bidaha atimKızlar emzirme sütyeni alan arkadaşlar boyutunu neye göre aldınız ve nerden aldınız hamilelik öncesi benim kalıp 80di
ahahahh bende şehir isimlerini listeden komple kaldırdım tanınma ihtimaline karşıkızlar yeni kullanıcı adım hayırlı olsunakrabadır tanıdıktır denk gelmeyelim diye değiştirdim o kadar şey anlatıyorum
Aynen iki numaraya hızlı geçiliyoBir yerden sonra bıkarız bencebende unibaby düşünüyorum biraz bakındım memnun geneli. Bezler gün geçtikçe artıyor yakalayınca aldım 200 tane de yeter herhalde sonra 2 numaraya geçilir zaten
hayır erkek ama sivri değil karnım yaygınKız bebecik mi bu annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?