2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet benim bir de koltuk altımdan göğsüme doğru tenimin rengi de hafif koyulaştı büyüdükçe anlamadım normal mi
Benimde böyle küçük de değil büyük de değil 5 kuruş boyutunda nokta nokta göğsümden koltuk altına doğru. Evet normal çünkü büyüyor geçecek ama

Şükret cnm kv bnm daha henüz ne lazım ne alım diye sormadı iki maaş halledersiniz düşüncesinde annem sağolsun bebeklerin herseyini hlltmeye çalışıyor yetmiyor para yollamaya çalışıyor
Al benden de o kadar her şeyini alacaktı güya anca lafta . Ne lazım diye bana soruyor yahu alacak insan gezmeye çıktığında bile beğenir alır .ben mi diycem şunu şunu al diye almaya niyeti olan alır zaten sormaz bile. Bkz, Annem gezmeye diye çıktığımızda gözüne bi şeyler çarpmasın her şeyini fazla fazla aldı bi anne yanı beşik bi küçük beşik kıyafetler battaniyeler neler neler yani bi tuhaf ya valla ilk torun bir de bana hiç bi şey yapmadı gözümde de yok ama bari torununa öyle olma ya

Aynı aynı suan beni gördüm ya anlatmama rağmen ne eksikse ben alayım diyor odası eksik diyemedim

Deseydin keşke bi odası kaldı diye arayıp sorsa ne eksik diye kendiliğinden ben direkt söylicem de . O da akıllı
Hahaha anacım ağzının ucuyla diyor zaten bak ilk hamile kaldığımda bi bagaj dolusu kıyafet alacaktı neler neler doğuma iki buçuk ay kaldı olur her şey olur diyor fazla küçük kıyafet alma hemen büyüyorlar diyor ay krizlik dalga gecer gibi ya insanla. Ben daha bi çöpünü göremedim torununa da keyfi bilir elalem beni kınamaz bebeğim onları kınayacak nasıl babaanne dede diye

Sacim cok uzadi benim de. Hurafe de olsa cesaret edip kestiremedim. Insallah dogumdan sonra kestiririm
Yok canım kestirme.
Zaten buluttan nem kapan insanlarız.
Uykusuz rüya görmektense uyanık kalalım.
Bende senede en az bir kez uçlarından boyundan 10-12 cm aldırıyorum iyi oluyor.. Saçım gür bazen ara makas artırıyorum.

Bir yerden sonra bıkarız bence bende unibaby düşünüyorum biraz bakındım memnun geneli. Bezler gün geçtikçe artıyor yakalayınca aldım 200 tane de yeter herhalde sonra 2 numaraya geçilir zaten

İşte böyle davranıp bide hak iddia edecekler ya ben ona deli oluyorum

Kızlar emzirme sütyeni alan arkadaşlar boyutunu neye göre aldınız ve nerden aldınız hamilelik öncesi benim kalıp 80di
Ben attıydım bidaha atim
kızlar yeni kullanıcı adım hayırlı olsun akrabadır tanıdıktır denk gelmeyelim diye değiştirdim o kadar şey anlatıyorum
ahahahh bende şehir isimlerini listeden komple kaldırdım tanınma ihtimaline karşı
Bir yerden sonra bıkarız bence bende unibaby düşünüyorum biraz bakındım memnun geneli. Bezler gün geçtikçe artıyor yakalayınca aldım 200 tane de yeter herhalde sonra 2 numaraya geçilir zaten
Aynen iki numaraya hızlı geçiliyo
Kız bebecik mi bu annesi
hayır erkek ama sivri değil karnım yaygın

Eklentiler

• IMG_3650.webp
    78,8 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar ebebekte goon bebek bezi ikincisi %50 indirimli. Mutlu bebek serisi 4 numara alayım diyorum ama alan var mı veya önceki bebişler kullanan ? Premium ile farkı nedir mutlu bebek tanesi 2.25w geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…