2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım ben en başından beri agdaya gidiyorum kuaföre, benimde düşük tehlikem vardi ama doktorum yasaklamadi, hem daha uzun süre temiz kalıyor hemde korktuğum kadar etkilemiyor rica ediyorum yavas yavas sakin sakin yapıyor kuaförde
Canım sağlık ocaginda neyle bakiyorlar kan mi tahlil mi aliyorlar ona göre erken gitmek gerekiyor mu, aclik tokluk fln
O süt saklama kaplari o kadar küçük kiiii hic yer kaplicak gibi değil inan ki tek sağımda bu kadar az mi cikicak diye düşündüm ben hatta

Seker yuklememi saglik ocaginda yaptirdim ben. Kan da aldilar. Idrara orada baktilar hemen 5 dakikada. Tahliller icin erken gitmek gerekiyor saglik ocagina. Seker yuklemesi icin 9 dan once gel demisti ebe. Ama her saglik ocagi yapmiyormus

Ben attıydım bidaha atim

ahahahh bende şehir isimlerini listeden komple kaldırdım tanınma ihtimaline karşı

Aynen iki numaraya hızlı geçiliyo

hayır erkek ama sivri değil karnım yaygın
Benimde karnım sivri ama kız bebecik var içeride kişiden kişiye değişiyor sanırım.

Kv geldik. Ablamın yolladıkları geldi buraya. Ablam yeğenimin 1-1,5 yaşında giydiği kıyafetleri yollamış. Zaten çok uzun süre giyemedi falan. Kv diyorki; kıyafetten de bize hesap soracaklar. Biz giydirecek kıyafet bulamazdık. Bluzun kolundan don dikerdim çocuklara. Bide ikinci el kıyafet elinde sonunda. Görende bebek doğmadan 1,5 yaşında giyeceği şeyleri aldım sanacak. Of ne alaka ya dedim içimden. Cevap vermemeyi seçtim

Niye vermedin şuan bana dert oldu

Benimde öyle olmuştu sonra patlama yaşayıp bütün gece uyutmadı
Biz hiç o noktaya gelmedik geceleri güzel uyuyorum hareket ediyorsa da hissetmiyorum sanırım uyandıracak kadar hareketli değil benimki. Hiç bu kadar sessiz de kalmamıştı insan korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…