- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.679
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.841
Canım ben en başından beri agdaya gidiyorum kuaföre, benimde düşük tehlikem vardi ama doktorum yasaklamadi, hem daha uzun süre temiz kalıyor hemde korktuğum kadar etkilemiyor rica ediyorum yavas yavas sakin sakin yapıyor kuafördeGünaydın herkese ben yine yatakta bebek kasıklarımda fıkır fıkır. Cumartesi kontrolüm var dua edin açılma ilerlememiş olsun. Bir de şu genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz ben riskimdrn dolayı ağdaya gelemiyorum. Jiletle yine risktrn dolayı eğilip tam temizleyemiyorum. Ama artık iyice bi el atmam gerek. Benim gibi olanlar bu işi nasıl çözüyor bir de banyo işini nasıl yapıyorlar?yardımınıza ihtiyacım var
Canım sağlık ocaginda neyle bakiyorlar kan mi tahlil mi aliyorlar ona göre erken gitmek gerekiyor mu, aclik tokluk flnKizlar idrar yolu enfeksiyonundan bi turlu kurtulamadimbiraz once saglik ocaginda baktilar yine enfeksiyon var. Yaklasik 1 aydir antibiyotik kullandim. En son dun bitti. Monurol, aksef, tekrar monurol, pyoloseptyl simdi tekrar monurol. Kurtulamayacagim sanirim enfeksiyondan. Temizlige o kadar dikkat ediyorum , su da iciyorum. Cranbery aldim ona baslayacagim. Enfeksiyon icin siz darkli olarak ne yapiyorsunuz
O süt saklama kaplari o kadar küçük kiiii hic yer kaplicak gibi değil inan ki tek sağımda bu kadar az mi cikicak diye düşündüm ben hattaÇalışan anneysen olabilir ama bence süt saklama şişeleri dolapta dondurucu da aşırı yer kaplar gibime geliyor bunun yerine poşetler var onlar daha kullanışlı gibi bir de çok pahalı yani o kadar vermeye gerek var mı bilmedim
Seker yuklememi saglik ocaginda yaptirdim ben. Kan da aldilar. Idrara orada baktilar hemen 5 dakikada. Tahliller icin erken gitmek gerekiyor saglik ocagina. Seker yuklemesi icin 9 dan once gel demisti ebe. Ama her saglik ocagi yapmiyormusCanım ben en başından beri agdaya gidiyorum kuaföre, benimde düşük tehlikem vardi ama doktorum yasaklamadi, hem daha uzun süre temiz kalıyor hemde korktuğum kadar etkilemiyor rica ediyorum yavas yavas sakin sakin yapıyor kuaförde
Canım sağlık ocaginda neyle bakiyorlar kan mi tahlil mi aliyorlar ona göre erken gitmek gerekiyor mu, aclik tokluk fln
O süt saklama kaplari o kadar küçük kiiii hic yer kaplicak gibi değil inan ki tek sağımda bu kadar az mi cikicak diye düşündüm ben hatta
Benimde karnım sivri ama kız bebecik var içerideBen attıydım bidaha atim
ahahahh bende şehir isimlerini listeden komple kaldırdım tanınma ihtimaline karşı
Aynen iki numaraya hızlı geçiliyo
hayır erkek ama sivri değil karnım yaygın
Sonra tuvalete zor yetişiyorumKızlar ya ben mesela yerimden kalkarken karnım ortada toplanıyor çok korkunç oluyo
Aysgl dü heralde ismimdi de şimdi deşifre oldum ne anlamı kaldıNeydi ki eski Nick? . Ben seni yeni katıldın sanıyorum
Hiç sorma dede nineyiz diye gezineceklerİşte böyle davranıp bide hak iddia edecekler ya ben ona deli oluyorum
Hele bi de isim önerisi yokmu kanser olursunİşte böyle davranıp bide hak iddia edecekler ya ben ona deli oluyorum
Niye vermedinKv geldik. Ablamın yolladıkları geldi buraya. Ablam yeğenimin 1-1,5 yaşında giydiği kıyafetleri yollamış. Zaten çok uzun süre giyemedi falan. Kv diyorki; kıyafetten de bize hesap soracaklar. Biz giydirecek kıyafet bulamazdık. Bluzun kolundan don dikerdim çocuklara. Bide ikinci el kıyafet elinde sonunda. Görende bebek doğmadan 1,5 yaşında giyeceği şeyleri aldım sanacak. Of ne alaka ya dedim içimden. Cevap vermemeyi seçtim
Ay benimde öyle yaKızlar ya ben mesela yerimden kalkarken karnım ortada toplanıyor çok korkunç oluyo
Olabilir canım türk kahvesi ve çikolata denedin miBebeğim iki gündür çok hareketsiz benim duygu durumumdan mı etkileniyor bilmiyorum,çıt yok
Yok canım çikolata değil de tatlı şeyler yedim ama yine de hareket etmediOlabilir canım türk kahvesi ve çikolata denedin mi
Çikolata ile Türk kahvesi dene canımYok canım çikolata değil de tatlı şeyler yedim ama yine de hareket etmedi
Hafta sonu için geldik cumartesi pazar için zaten ondan takmıyorumNiye vermedinşuan bana dert oldu
Yarın deneyim bakalım çikolata canım çekmiyor hiç ses çıkmazsa denicem yine de, konuşuyorum kaç dakikadır yok tepki vermiyorÇikolata ile Türk kahvesi dene canım
Benimde öyle olmuştu sonra patlama yaşayıp bütün gece uyutmadıBebeğim iki gündür çok hareketsiz benim duygu durumumdan mı etkileniyor bilmiyorum,çıt yok
Biz hiç o noktaya gelmedik geceleri güzel uyuyorumBenimde öyle olmuştu sonra patlama yaşayıp bütün gece uyutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?