- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.861
Ben ona hiç mahal vermedim. Cinsiyet söylemek için aradığımda ismini de söyledimHele bi de isim önerisi yokmu kanser olursunhayırdır ya
Taam o zaman affedildiHafta sonu için geldik cumartesi pazar için zaten ondan takmıyorumbide bebek falan örmüş bişey demedim
dünde benim oldu bugün normale dönmeye başladı çok şükür bekle seninkide döner mutlaka dinlen bol bol. Muhtemelen pozisyonu değiştirdi senindeBebeğim iki gündür çok hareketsiz benim duygu durumumdan mı etkileniyor bilmiyorum,çıt yok
Bunu örmüşTaam o zaman affedildi
Yine düşünmüş ne güzel sağolsunBunu örmüş
Evet çok beğendim zaten. Çıngırak faln da yapmışYine düşünmüş ne güzel sağolsun
Uyandıracak kadar galiba 27-28. Haftadan sonra başlıyordur… benim de 26. Ya gircem hiç uyandırmadı ama gün içinde bayağı hissediyorum, sen daha ufak haftalardasın diye hatırlıyorumBiz hiç o noktaya gelmedik geceleri güzel uyuyorumhareket ediyorsa da hissetmiyorum sanırım uyandıracak kadar hareketli değil benimki. Hiç bu kadar sessiz de kalmamıştı insan korkuyor
İsim bulsam ya hiç sıkıntı değil bende hemen patlatcam da ikinci ismi babamın ismi olacak zatenBen ona hiç mahal vermedim. Cinsiyet söylemek için aradığımda ismini de söyledimona da bozuklardır eminim
Tanesi 1.60 geliyor galiba iyiEki Görüntüle 3305945
2 paketi 385 e geliyor iyi mi?
28+2 deyim gece bir tekme attı bana gözüm açıldı anında gece ilk defa bu kadar hissettim bir de benim plasenta önde ya geç hissettim belki sizin ki daha erken uyandırırUyandıracak kadar galiba 27-28. Haftadan sonra başlıyordur… benim de 26. Ya gircem hiç uyandırmadı ama gün içinde bayağı hissediyorum, sen daha ufak haftalardasın diye hatırlıyorum
29+2deim hic uyandırmadı daha. Minik minik vuruyo bnm kiz. Ama plesantam onde kafası asagida bunlar etkiler mi bilmiyorumUyandıracak kadar galiba 27-28. Haftadan sonra başlıyordur… benim de 26. Ya gircem hiç uyandırmadı ama gün içinde bayağı hissediyorum, sen daha ufak haftalardasın diye hatırlıyorum
Fiyat olarak çok iyi ama yeni nesil yazan molfixlerden memnun değil çoğu kişi, ben 1 numarayı bu maviden aldım ama yeni nesil olmayandan, 4 numarayı da molfix pure&softEki Görüntüle 3305945
2 paketi 385 e geliyor iyi mi?
Ona göre sipariş vericem bacım iyi mi senceTanesi 1.60 geliyor galiba iyi
Şimdi sanırım bu yeni nesil değil dimiFiyat olarak çok iyi ama yeni nesil yazan molfixlerden memnun değil çoğu kişi, ben 1 numarayı bu maviden aldım ama yeni nesil olmayandan, 4 numarayı da molfix pure&soft
Anam bunda yeni nesil yazıyormuş yaaaaaFiyat olarak çok iyi ama yeni nesil yazan molfixlerden memnun değil çoğu kişi, ben 1 numarayı bu maviden aldım ama yeni nesil olmayandan, 4 numarayı da molfix pure&soft
Çoğumuzun da plasentasi önde29+2deim hic uyandırmadı daha. Minik minik vuruyo bnm kiz. Ama plesantam onde kafası asagida bunlar etkiler mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?