2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hafta sonu için geldik cumartesi pazar için zaten ondan takmıyorum bide bebek falan örmüş bişey demedim
Taam o zaman affedildi
Bebeğim iki gündür çok hareketsiz benim duygu durumumdan mı etkileniyor bilmiyorum,çıt yok
dünde benim oldu bugün normale dönmeye başladı çok şükür bekle seninkide döner mutlaka dinlen bol bol. Muhtemelen pozisyonu değiştirdi seninde

xiaomi oda termostatı n11de 168 tl indirim40 kodu da var bakın kızlar ihtiyacınız varsa

Biz hiç o noktaya gelmedik geceleri güzel uyuyorum hareket ediyorsa da hissetmiyorum sanırım uyandıracak kadar hareketli değil benimki. Hiç bu kadar sessiz de kalmamıştı insan korkuyor
Uyandıracak kadar galiba 27-28. Haftadan sonra başlıyordur… benim de 26. Ya gircem hiç uyandırmadı ama gün içinde bayağı hissediyorum, sen daha ufak haftalardasın diye hatırlıyorum

Ablam mamajoo elektonik usb uçlu süt sağma makinası yollamış. Bazı eksik parçaları varmış onları da yollayacak. Bilgisi olan var mı?

Ben ona hiç mahal vermedim. Cinsiyet söylemek için aradığımda ismini de söyledim ona da bozuklardır eminim
İsim bulsam ya hiç sıkıntı değil bende hemen patlatcam da ikinci ismi babamın ismi olacak zaten orda bi bozulmanın hasını yaşarlar

Uyandıracak kadar galiba 27-28. Haftadan sonra başlıyordur… benim de 26. Ya gircem hiç uyandırmadı ama gün içinde bayağı hissediyorum, sen daha ufak haftalardasın diye hatırlıyorum
28+2 deyim gece bir tekme attı bana gözüm açıldı anında gece ilk defa bu kadar hissettim bir de benim plasenta önde ya geç hissettim belki sizin ki daha erken uyandırır

29+2deim hic uyandırmadı daha. Minik minik vuruyo bnm kiz. Ama plesantam onde kafası asagida bunlar etkiler mi bilmiyorum

Fiyat olarak çok iyi ama yeni nesil yazan molfixlerden memnun değil çoğu kişi, ben 1 numarayı bu maviden aldım ama yeni nesil olmayandan, 4 numarayı da molfix pure&soft
Şimdi sanırım bu yeni nesil değil dimi yani senin aldığından dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…