- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.881
Trendyolda şimdi baktım tanesi 2.14e geliyorOna göre sipariş vericem bacım iyi mi sence
Plasentam28+2 deyim gece bir tekme attı bana gözüm açıldı anında gece ilk defa bu kadar hissettim bir de benim plasenta önde ya geç hissettim belki sizin ki daha erken uyandırır
Tadini cikarinÇoğumuzun da plasentasi öndebenim de öyle, yastık görevi görüyor, demek ki biraz daha geç uyandıracak
Ben de önceden aldım da sonra kızlar söylediAnam bunda yeni nesil yazıyormuş yaaaaaof almıyom napim
Cogumuzun diil ya ole mi diyosunÇoğumuzun da plasentasi öndebenim de öyle, yastık görevi görüyor, demek ki biraz daha geç uyandıracak
Evet benim de öyle geç hissetmiştim şimdi güçlü hissediyorumÇoğumuzun da plasentasi öndebenim de öyle, yastık görevi görüyor, demek ki biraz daha geç uyandıracak
Ah kıyamamTadini cikarinbenimki perisan ediyor tekmeleriyle
Kaç kişinin önde bilmiyorum benimki de önde fotoğraflari o yüzden yokCogumuzun diil ya ole mi diyosunben de hep uzuluyodum bi duzgun fotosu yok çocuğumun die okdr da yalniz degilim yani
Tabi tabi aynen hı hı ne geceleri duruyor ne de sabahın körüPlasentam
Benim de önde, muhtemelen ben de daha geç hissedeceğim, olsun güzel güzel uyuruz, bu da bir artı
Dur onun indirimini takip edim artık sagol bebeğimBen de önceden aldım da sonra kızlar söyledibence sleppy alabilirsin ya sarı paketlerinden
Evet bence grupta en az 60-70% önde diye düşünüyorum, çoğunlukla öyle okudumCogumuzun diil ya ole mi diyosunben de hep uzuluyodum bi duzgun fotosu yok çocuğumun die okdr da yalniz degilim yani
Ay evet ya yok. Sdce 20. Haftada detaylida foto aldik. Ama atil beyin makinasi farkliymis fln bnm dr ole dedi.Kaç kişinin önde bilmiyorum benimki de önde fotoğraflari o yüzden yok
AhhahahahahahahahTabi tabi aynen hı hı ne geceleri duruyor ne de sabahın körü
Benimki arkada ama tüm ultrasonlarda fındığım elleri veya kollarıyla yüzünü kapatıyorKaç kişinin önde bilmiyorum benimki de önde fotoğraflari o yüzden yok
Benim plasenta onde degil ama yine de pek fotograf vermiyor doktorum. Zaten elleri ve ayaklariyla sürekli yuzunu kapatiyor. Zaten olcumu bile zor aliyor doktor bebegin hareketinden. Dun ebe de kalp atisini zor dinledi. Tam buluyor kalp atisini bizimki kaciyorKaç kişinin önde bilmiyorum benimki de önde fotoğraflari o yüzden yok
Ama çok tatlı da babasının horuldamasına tepki vermeseAhhahahahahahahahkeşke uyandırsa diyordum bu yorumdan sonra korkmadım değil
Siyah beyaz başka vermiyor mu doktorunBenim plasenta onde degil ama yine de pek fotograf vermiyor doktorum. Zaten elleri ve ayaklariyla sürekli yuzunu kapatiyor. Zaten olcumu bile zor aliyor doktor bebegin hareketinden. Dun ebe de kalp atisini zor dinledi. Tam buluyor kalp atisini bizimki kaciyor
Fotograf da 22. Haftada vermisti renkli doktor. Bi de ayrintilidakiler vat onlar da guzel degil
1 paket 1 numara alsan yeterli bence. Hastane cantasina koymak icin, sonrasinda duruma gore alirsin. Ben 1 numara sleepy ve molfix pure soft aldim birer paketBen bez işine girmesem olmuyor muyani almasak nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?