2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben bez işine girmesem olmuyor mu yani almasak nolur
Ben stok yapacaktım arkadaşım dedi sakın yapma çünkü bebeğin cildi kabul etmiyor pişik oluyor hepsi elinde kalıyor dedi kendi hepsini denedj bir BİM'in ki pişik yapmadı

Siyah beyaz bi cikti veriyor ama cogu zaman neresi oldugu belli olmuyor onlarda. Her seferjnde yuzunu gostermiyor zaten
Bugün bana verdiği ultrason görüntüsünde belli oluyor aslında genelde belli oluyor gösteriyor doktorum ama bugün yaramazdi sürekli hareketli

Ben stok yapacaktım arkadaşım dedi sakın yapma çünkü bebeğin cildi kabul etmiyor pişik oluyor hepsi elinde kalıyor dedi kendi hepsini denedj bir BİM'in ki pişik yapmadı
Anasına çekerse bez beğenmez de onun minik poposunu ısırıcam yani böyle olmaz ki ya

Uyandıracak kadar galiba 27-28. Haftadan sonra başlıyordur… benim de 26. Ya gircem hiç uyandırmadı ama gün içinde bayağı hissediyorum, sen daha ufak haftalardasın diye hatırlıyorum
benim uykum pireli diye mi bilmiyorum beni uyandırıyordu şimdi bir de sırt üstü dönünce ağrım oluyor uyanıyorum. 25. haftada bir tekme attı eşim elini karnıma koymuştu o uyandı o neydi öyle diye

benim uykum pireli diye mi bilmiyorum beni uyandırıyordu şimdi bir de sırt üstü dönünce ağrım oluyor uyanıyorum. 25. haftada bir tekme attı eşim elini karnıma koymuştu o uyandı o neydi öyle diye
Ya işte her hamilelik kendine özgü, kimseyle kıyaslamamak lazım plasenta önde mi ? Arkadaysa daha çok hissediliyormuş ondan

Ya kızlar iki saat önce çıktık eşimle yarım saat kadar yürüdük geldik her şey çok güzeldi. Şimdi tam yatcam bir kasık ağrısı girdi bana sol taraftan adım atarken çok zorlandım yatağa doğru. Şimdi sol tarafıma yattım ama bilmiyorum geçer mi oğlum da çok hareketli maşallah. Yaşayan var mı benzer ağrı? (27+3)

gün 2 olay 3 eşim annesiyle kavga etmiş eve bir geldi fırtına gibi esti şeker gibi adama sinir krizi geçirtecekti annesi zor sakinleştirdim şimdi eşim uyudu ben gerilmişim onu öyle görünce ben uyuyamıyorum karı bir geldi fırtına gibi esti ağzıma etti 2 günde daha 7 gün burda 7 gün sonraya terapi randevusu mu alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…