- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.901
Siyah beyaz bi cikti veriyor ama cogu zaman neresi oldugu belli olmuyor onlarda. Her seferjnde yuzunu gostermiyor zatenSiyah beyaz başka vermiyor mu doktorun
İncir ağacı diyorum çokta severdim halbuki1 paket 1 numara alsan yeterli bence. Hastane cantasina koymak icin, sonrasinda duruma gore alirsin. Ben 1 numara sleepy ve molfix pure soft aldim birer paket
Ben stok yapacaktım arkadaşım dedi sakın yapma çünkü bebeğin cildi kabul etmiyor pişik oluyor hepsi elinde kalıyor dedi kendi hepsini denedj bir BİM'in ki pişik yapmadıBen bez işine girmesem olmuyor muyani almasak nolur
Bugün bana verdiği ultrason görüntüsünde belli oluyor aslında genelde belli oluyor gösteriyor doktorumSiyah beyaz bi cikti veriyor ama cogu zaman neresi oldugu belli olmuyor onlarda. Her seferjnde yuzunu gostermiyor zaten
Anasına çekerse bez beğenmez deBen stok yapacaktım arkadaşım dedi sakın yapma çünkü bebeğin cildi kabul etmiyor pişik oluyor hepsi elinde kalıyor dedi kendi hepsini denedj bir BİM'in ki pişik yapmadı
Eskiden caput baglarlarmis yaİncir ağacı diyorum çokta severdim halbuki
Onun minik ayaklarınj görünce benimde ısırasim geliyorAnasına çekerse bez beğenmez deonun minik poposunu ısırıcam yani böyle olmaz ki ya
benim uykum pireli diye mi bilmiyorum beni uyandırıyordu şimdi bir de sırt üstü dönünce ağrım oluyor uyanıyorum. 25. haftada bir tekme attı eşim elini karnıma koymuştu o uyandı o neydi öyle diyeUyandıracak kadar galiba 27-28. Haftadan sonra başlıyordur… benim de 26. Ya gircem hiç uyandırmadı ama gün içinde bayağı hissediyorum, sen daha ufak haftalardasın diye hatırlıyorum
Ya işte her hamilelik kendine özgü, kimseyle kıyaslamamak lazımbenim uykum pireli diye mi bilmiyorum beni uyandırıyordu şimdi bir de sırt üstü dönünce ağrım oluyor uyanıyorum. 25. haftada bir tekme attı eşim elini karnıma koymuştu o uyandı o neydi öyle diye
Evettttt öyleler daha simdidennnnAma çok tatlı da babasının horuldamasına tepki vermeseo bi yandan babası bi yandan yani oyy
Ben süt ile hareket ettiriyorum canım dene istersen. Bir bardak süt iç sol tarafa yat ayaklarını karnına çekYok canım çikolata değil de tatlı şeyler yedim ama yine de hareket etmedi
Bende bugün aynısının 200 tane olanını aldım bayağı soruşturdum iyi dedilerOna göre sipariş vericem bacım iyi mi sence
Muzik acsan, biraz yuksek sesli belki hareket ederYok canım çikolata değil de tatlı şeyler yedim ama yine de hareket etmedi
arkada canım. ben 16. haftada başladım hissetmeye zatenYa işte her hamilelik kendine özgü, kimseyle kıyaslamamak lazımplasenta önde mi ? Arkadaysa daha çok hissediliyormuş ondan
bana daBana da
Ayy bi bakıyorsun ben kucağımda bebe memeler dışarda elimde bez leğende bok temizliyorumEskiden caput baglarlarmis ya5 metre kumasa bakar. Yika yika kullan
o zaman alsam mı yaBende bugün aynısının 200 tane olanını aldım bayağı soruşturdum iyi dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?