2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İngilte ve Avrupa doğumla vatandaşlık vermiyor. Brezilya ekonomisi Türkiyeden daha iyi ama gelir dağılımı adaletsiz o yüzden sokakta kalan insan sayısı fazla suç oranı yüksek ama pasaportu güçlü. Kanada veya Amerika ya vize alıp gidemiyorsanız ben öneririm

Anne baba doğumdan 1 sene sonra vatandaşlığa başvurma hakkı kazanıyor ama portekizce sınavına girmek durumundasınız

Tadini cikarin benimki perisan ediyor tekmeleriyle
Aynen yaa 17den beri geceleri uyuyamıyorum tekmesinden mesela şuan ben niye uyanığım niye uyumadım
benimde aynı muhtemelen rahatsız oluyo diye düşünüyorum o yüzden sağa dönüyorum hep

Anne baba doğumdan 1 sene sonra vatandaşlığa başvurma hakkı kazanıyor ama portekizce sınavına girmek durumundasınız
Konulara baya önden gidiyon dedim hangi ara konuşulduydu bu

benimde aynı muhtemelen rahatsız oluyo diye düşünüyorum o yüzden sağa dönüyorum hep
aksine kızlar bebeğin hareketlenmesi keyfinin yerinde olduğunu gösteriyor, sola yatınca hareketleniyor çünkü bebeğe giden kan ve oksijen artıyor bebiş mutlu olup oynuyor

Benimki de öyleydi sorun olmaz dedi

aksine kızlar bebeğin hareketlenmesi keyfinin yerinde olduğunu gösteriyor, sola yatınca hareketleniyor çünkü bebeğe giden kan ve oksijen artıyor bebiş mutlu olup oynuyor
Bizim rahatsızlık diye düşündüğümüz tekmeler iletişim sekliymis

Ben sordum çok fazla kan akışı olduğundan içerde halay çekiyorlar demişti bana onlar mutlu yani

Cogumuzun diil ya ole mi diyosunben de hep uzuluyodum bi duzgun fotosu yok çocuğumun die okdr da yalniz degilim yani
çoğu bebişler göstermiyor nedense doğumda gören arkadaşım var , ya da yan profil böyle sadece gözleri kulakları belli ama burun duduklar yok .
Ama bizimkini sor bir de maşallah kendini sergilemekten hiç çekinmiyor karnıma dokunan olunca hiç tavrını bozmuyor hareketlere devam . Ultrasonda hep tam profil :))
Hatta cinsiyetini bile iki bacağını açıp tam gösterdi

Cogumuzun diil ya ole mi diyosunben de hep uzuluyodum bi duzgun fotosu yok çocuğumun die okdr da yalniz degilim yani

Benim de oyle.Henuz hic tam olarak yuzunu goremedik hep plasentanin arkasina saklaniyor Bir de 28-32 hafta arasi yani bu zamanlar hatira fotografi icin en iyi zamanmis.Henuz bir tane bile net fotografi yok bizimkinin

Ben bugün 10:30 da sorucwm bebek benden bağımsızlığı ilan etti 3 gecedir nöbet tutuyorum tekmeler çok güçlü ve saatlerde oynak oynak hareket ediyor . Sert şekilde yön değiştiriyor ağrı yapıyor .kızların pek çoğunda vardı aynı şikayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…