- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #30.921
İngilte ve Avrupa doğumla vatandaşlık vermiyor. Brezilya ekonomisi Türkiyeden daha iyi ama gelir dağılımı adaletsiz o yüzden sokakta kalan insan sayısı fazla suç oranı yüksek ama pasaportu güçlü. Kanada veya Amerika ya vize alıp gidemiyorsanız ben öneririmYa is icin okdr cok brezilyaya gittim ki. Sana soyleyebilecegim su okdr fakirlerlerki inan hicbir avantaji olmaz cocugun orada dogmasının btw sende normal bir brezilya hastanesinde sogum yapmak istemezsin. Kanada amerika ingiltere veya ab uyesi kaliteli bi ulke cocugun hayatini kurtarir. Gerisinin hicbir anlami yok inan
Anne baba doğumdan 1 sene sonra vatandaşlığa başvurma hakkı kazanıyor ama portekizce sınavına girmek durumundasınızBrezilyada doğumu araştırıyorum doğum ve ihtiyaçlar turist bile olsan ücretsizmiş ilk üç ay vizesiz giriş varmış ordayken oturum izni olmasada uzatılıyormuşve doğan bebeğe vatandaşlık veriliyormuş dört sene sonrada anne babaya veriliyormuş vatandaşlık
Aynısıni bende yaşiyorum ama sormak aklıma hiç gelmediKızlar bebeğim hareketlendiginden beri beni sol tarafimda yatırmıyor, sola döndüğüm gibi pıt pıt tekmeler başlıyor, rahatsiz oluyor diye geri sağa dönüyorum, ne yapmalıyım sizce doktoruna bunu soran var mi
Aynen yaa 17den beri geceleri uyuyamıyorum tekmesinden mesela şuan ben niye uyanığım niye uyumadımTadini cikarinbenimki perisan ediyor tekmeleriyle
benimde aynı muhtemelen rahatsız oluyo diye düşünüyorum o yüzden sağa dönüyorum hepKızlar bebeğim hareketlendiginden beri beni sol tarafimda yatırmıyor, sola döndüğüm gibi pıt pıt tekmeler başlıyor, rahatsiz oluyor diye geri sağa dönüyorum, ne yapmalıyım sizce doktoruna bunu soran var mi
İngilte ve Avrupa doğumla vatandaşlık vermiyor. Brezilya ekonomisi Türkiyeden daha iyi ama gelir dağılımı adaletsiz o yüzden sokakta kalan insan sayısı fazla suç oranı yüksek ama pasaportu güçlü. Kanada veya Amerika ya vize alıp gidemiyorsanız ben öneririm
Konulara baya önden gidiyonAnne baba doğumdan 1 sene sonra vatandaşlığa başvurma hakkı kazanıyor ama portekizce sınavına girmek durumundasınız
Kızlar bebeğim hareketlendiginden beri beni sol tarafimda yatırmıyor, sola döndüğüm gibi pıt pıt tekmeler başlıyor, rahatsiz oluyor diye geri sağa dönüyorum, ne yapmalıyım sizce doktoruna bunu soran var mi
aksine kızlar bebeğin hareketlenmesi keyfinin yerinde olduğunu gösteriyor, sola yatınca hareketleniyor çünkü bebeğe giden kan ve oksijen artıyor bebiş mutlu olup oynuyorbenimde aynı muhtemelen rahatsız oluyo diye düşünüyorum o yüzden sağa dönüyorum hep
Benimki de öyleydi sorun olmaz dediKızlar bebeğim hareketlendiginden beri beni sol tarafimda yatırmıyor, sola döndüğüm gibi pıt pıt tekmeler başlıyor, rahatsiz oluyor diye geri sağa dönüyorum, ne yapmalıyım sizce doktoruna bunu soran var mi
Bugün deniyim canımMuzik acsan, biraz yuksek sesli belki hareket eder
Bizim rahatsızlık diye düşündüğümüz tekmeler iletişim sekliymisaksine kızlar bebeğin hareketlenmesi keyfinin yerinde olduğunu gösteriyor, sola yatınca hareketleniyor çünkü bebeğe giden kan ve oksijen artıyor bebiş mutlu olup oynuyor
Ben sordum çok fazla kan akışı olduğundan içerde halay çekiyorlar demişti bana onlar mutlu yaniKızlar bebeğim hareketlendiginden beri beni sol tarafimda yatırmıyor, sola döndüğüm gibi pıt pıt tekmeler başlıyor, rahatsiz oluyor diye geri sağa dönüyorum, ne yapmalıyım sizce doktoruna bunu soran var mi
Ben bu isme alışamadım yaa diyom bu kimaksine kızlar bebeğin hareketlenmesi keyfinin yerinde olduğunu gösteriyor, sola yatınca hareketleniyor çünkü bebeğe giden kan ve oksijen artıyor bebiş mutlu olup oynuyor
çoğu bebişler göstermiyor nedense doğumda gören arkadaşım var , ya da yan profil böyle sadece gözleri kulakları belli ama burun duduklar yok .Cogumuzun diil ya ole mi diyosunben de hep uzuluyodum bi duzgun fotosu yok çocuğumun die okdr da yalniz degilim yani
Cogumuzun diil ya ole mi diyosunben de hep uzuluyodum bi duzgun fotosu yok çocuğumun die okdr da yalniz degilim yani
Ben bugün 10:30 da sorucwm bebek benden bağımsızlığı ilan etti 3 gecedir nöbet tutuyorum tekmeler çok güçlü ve saatlerde oynak oynak hareket ediyor . Sert şekilde yön değiştiriyor ağrı yapıyor .kızların pek çoğunda vardı aynı şikayetKızlar bebeğim hareketlendiginden beri beni sol tarafimda yatırmıyor, sola döndüğüm gibi pıt pıt tekmeler başlıyor, rahatsiz oluyor diye geri sağa dönüyorum, ne yapmalıyım sizce doktoruna bunu soran var mi
Halay aç canım benim kız mendil istiyor içeride gülmekten ölüyorımBugün deniyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?