- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.201
Benim gunde 5 6 kere oluyor. Hatta simdi su an oluyor tam. Genelde saat 5-8 arasi oluyor. Bu haftalarda normal deniyor. 10 dakikada bir oluyorsa fln sorun tabi hemen doktora haber vermek lazim.Kızlar ya az önce 1 dakika sürmeyen hafif sancım oldu sağ alt karnimda normal mi acaba eşime de söylemedim panik olur diye şimdi geçti ama
Canım bende kiraz cekirdekli sevi bebe aldım, altında bebek kaymasin diye bir sey var o olmasina dikkat ettim, o zaman hem kaymiyor hemde daha uzun süreli kullaniyorsunMerhaba kızlar birşey sorucağım sevi bebe kiraz çekirdekli reflü yatağı almayı düşünüyorum fakat yataş juno yatağıda beğendim ama malum fiyat farkı var ve ben iki tane alacağım için fiyat performans da önemli ama tabii bebeklerin rahatlığı herşeyden daha önemli size sormak istedim
Emzirme atleti alırken, gebelik öncesinden de simdiki halimden daha büyük aldım, benim göğüslerim büyümedi vücudum genislediKızlar iki tane sorum var ☺
1) emzirme atleti alırken gebelik öncesi bedeninizi mi aldınız??
2)Bebeğin kıyafetlerini 15 dklık programda yıkamayı düşünüyorum, kısa programda yıkanır mı?
Paketi 15 liraya gelmisti canim
Şu an 26 ya geliyor bekliyim o zaman
Aboo magazine gelgün 2 olay 3 eşim annesiyle kavga etmişeve bir geldi fırtına gibi esti şeker gibi adama sinir krizi geçirtecekti annesi zor sakinleştirdim şimdi eşim uyudu ben gerilmişim onu öyle görünce ben uyuyamıyorum karı bir geldi fırtına gibi esti ağzıma etti 2 günde daha 7 gün burda 7 gün sonraya terapi randevusu mu alsam
Suyun isisi ne kadar olmali?Ben hic solukluk yasamadim. Leke cikarmasi icin bir legene once 1 lt kaynar su koyuyorum, sonra tozu koyup karistiriyorum. Köpürüyor biraz, aktiflesiyormus boylece. Sonra uzerine musluktan su ekliyorum yetecek kadar ve lekeli camasiri basiyorum. Renklileri 2 saat tuttum sonra normal camasirlar ile makinede yikadim cikmisti. Beyazlari ve zor lekeleri tum gece beklettigim de oldu.
O ne kız?Ben 11.5 dan almıştım
Bionaturel almıştık ya n11 den ıslak mendilO ne kız?
Normal, benim de oluyor yanmaKızlar ya az önce 1 dakika sürmeyen hafif sancım oldu sağ alt karnimda normal mi acaba eşime de söylemedim panik olur diye şimdi geçti ama
O zaman ikisini de koymak iyi olurIlk dogumda kullanmadan geri getirmistim geceligi. Ama gecen serklaja gittigimde gecelik varsa giydirelim dedi ebeler. Olmadigi icin hastane onluguyle bekledim, hic rahat edemedim. O yuzden biraz once suwenden aldim basit bi gecelik
İkisini de atalım o zamanBenim arkadaşım hem pijama hem gecelik götürmüştü. Sezeryan olmuştu ona danışmıştım geceiik daha iyi dedi lastik yukarıda olsa da pijama o bölgeye temas ediyor mu ne demişti . Bir de tuvalete girip çıkarken pijamaya aşağı indir kaldır yapmak yerine gecelikte yukarı çekiyorsun daha kolay oluyor demişti .
Baby me leke çıkarıcısi var kuzenim çok memnundu içeriği de temiz bakabilirsinKızlar bebek kıyafetleri için leke çıkarıcıya ihtiyacım var. Ablamın gönderdiği kıyafetlerde baya leke var. Çimen lekesini falan geçirecek bişey lazım
Of bende çok sıkıldım o kadar uzun geliyor kiKendimi 2 senedir hamile gibi hissediyorum size de oluyor mu
Of bende çok sıkıldım o kadar uzun geliyor ki
Ben çok sıkıldım ya hamilelikten yani ağrı sancı dönemiyorum kalkamıyorum o kadar zor ki bazen diyorum ağlasam abartır miyimHamile olmadan önceki hayatımda ne yaptığımı unuttum neredeyse
Çok iyi oldu bunu paylaştığın teşekkür ediyorumBakın a101e katlanır küvet geliyormuş.
Aşkım ben ilk kaynattıgımı sıcak içiyorum akşama içeceğimi soğuk
Ben çok sıkıldım ya hamilelikten yani ağrı sancı dönemiyorum kalkamıyorum o kadar zor ki bazen diyorum ağlasam abartır miyim
Ben de aşırı halsizlik isteksizlik yorgunluk mutsuzluk var ya sadece uyumak istiyorum dermanım yok sanki sırt bel ağrısı da cabası bi de enfeksiyon arttı sanırım artık anlayabiliyorum sancı sık wc sürekli tuvalet hissiyatı böyle bi anlamsız huzursuzum yaTansiyon düşmesi çok ediyor insanı ya benimde sürekli düşüyor bu 2. Trimester de azalmıştı ama şuan yine var bol bol dinlen canım suyunu da eksik etme limondan da uzak dur. İki gündür o kadar halsizim ki inan yemek yapmak bile eziyet gibi geliyor zor kalkıyorum
60 derece olmaliSuyun isisi ne kadar olmali?
Tamam canim tesekkur ederim60 derece olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?