2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar ya az önce 1 dakika sürmeyen hafif sancım oldu sağ alt karnimda normal mi acaba eşime de söylemedim panik olur diye şimdi geçti ama
Benim gunde 5 6 kere oluyor. Hatta simdi su an oluyor tam. Genelde saat 5-8 arasi oluyor. Bu haftalarda normal deniyor. 10 dakikada bir oluyorsa fln sorun tabi hemen doktora haber vermek lazim.

Canım bende kiraz cekirdekli sevi bebe aldım, altında bebek kaymasin diye bir sey var o olmasina dikkat ettim, o zaman hem kaymiyor hemde daha uzun süreli kullaniyorsun
Kızlar iki tane sorum var ☺
1) emzirme atleti alırken gebelik öncesi bedeninizi mi aldınız??
2)Bebeğin kıyafetlerini 15 dklık programda yıkamayı düşünüyorum, kısa programda yıkanır mı?
Emzirme atleti alırken, gebelik öncesinden de simdiki halimden daha büyük aldım, benim göğüslerim büyümedi vücudum genisledi
Paketi 15 liraya gelmisti canim

Şu an 26 ya geliyor bekliyim o zaman

Trendyolda ikincisi 1 tl ile alınca paketi 15 liraya gelmisti bende öyle almıştım. Suan 370, 24 paketi 371tlye gelmişti

Aboo magazine gel
Neler oldu kız?
Geçmiş yapamadım ne var ne yok haberim yok

Suyun isisi ne kadar olmali?

Kızlar ya az önce 1 dakika sürmeyen hafif sancım oldu sağ alt karnimda normal mi acaba eşime de söylemedim panik olur diye şimdi geçti ama
Normal, benim de oluyor yanma
Hissi gibi… sordum
Bugün doktoruma arada ağrı sancı vs normal dedi… eşlik eden bişi olmasın ve saatlerce sürmesin sadece dedi…

Ilk dogumda kullanmadan geri getirmistim geceligi. Ama gecen serklaja gittigimde gecelik varsa giydirelim dedi ebeler. Olmadigi icin hastane onluguyle bekledim, hic rahat edemedim. O yuzden biraz once suwenden aldim basit bi gecelik
O zaman ikisini de koymak iyi olur

İkisini de atalım o zaman

Kızlar bebek kıyafetleri için leke çıkarıcıya ihtiyacım var. Ablamın gönderdiği kıyafetlerde baya leke var. Çimen lekesini falan geçirecek bişey lazım
Baby me leke çıkarıcısi var kuzenim çok memnundu içeriği de temiz bakabilirsin

Ben de aşırı halsizlik isteksizlik yorgunluk mutsuzluk var ya sadece uyumak istiyorum dermanım yok sanki sırt bel ağrısı da cabası bi de enfeksiyon arttı sanırım artık anlayabiliyorum sancı sık wc sürekli tuvalet hissiyatı böyle bi anlamsız huzursuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…