2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aynen ben de tam böyle hissediyorum yıllardır hamile gibiyim özlersin diyenleri asla anlayamıyorum
Ben de anlayamıyorum hamilelik zor bence Netflix dizi acardik cipsimiz alırdık yerdik koltukta beraber uzanıp şimdi cips yasak koltuğa sığmıyoruz diziyi açıyoruz ya tuvaletim geliyor ya midem bulanıyor ya da midem yanıyor ne büyük nimetmis bir şeyler izleyebilmek

Bebek dogduktan sonra da ayni seyler gecerli malesef. Benim oglan 8 yasinda hala oturup bi sey izleyemiyoruz. Anca cocuk filmi olursa sinema da ayni cocuk filmine gidiyoruz sureli tablet veriyoruz. Tablet saatine netflixten bi seyler acsak kendimize gozu bizim filmde oluyor yine agiz tadiyla bi sey izleyemiyorsun yani

Eve cıktıgıma sevindim neyse doktora gidicez pazartesi bende ailem yakın die onlara geldım. Esım baya gergindi, Ben neden cıkmısım hastaneden bana imza attırdı doktor kendı istegı ile die. Ben cıkmadım onlar çıkardı.
Eczacı kasılma sakın stres olmayın dedı bismillah yani. Bu ıkı gunu atlayayım evime gecicem.

Yolun sonunda da ışık yok diyorsun

Erkeklerin her zamanki çok bilmiş tavırları 2 hafta sen hamile ol biz sana destek olalım desek 3 gün idare edemezler ama iş lafa gelincw mangalda kül bırakmazlar kendini sıkma hiç

Ay eveeet duydum bunu da

bu analık bana bir kuvvet verdi boğazım hafifçe acıyor diye dr gittim, gitmesem mi diyordum eşim zorla götürdü hatta. dr boğazıma bakınca off boğazların çok kötü iltihaplanmış kaç gündür çekiyorsun bunu dedi dedim eşimin zoruyla geldim hiçbir şey hissetmiyorum adam şaşırdı antibiyotik başlamak istedi ben iyiyim diye istemedim boğazına baktın mı hiç mecburen başlayacağız dedi gerçekten çıkınca baktım bembeyaz olmuş ama o kadar az acıyor ki ağrı eşiğim yükseldi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…