- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.221
Aynen ben de tam böyle hissediyorum yıllardır hamile gibiyimHamile olmadan önceki hayatımda ne yaptığımı unuttum neredeyse
Ben de anlayamıyorum hamilelik zor bence Netflix dizi acardik cipsimiz alırdık yerdik koltukta beraber uzanıpAynen ben de tam böyle hissediyorum yıllardır hamile gibiyimözlersin diyenleri asla anlayamıyorum
Bende ikisinden alıcam ya gecelik beyaz aldım pijamayı evde de giyerim :)İkisini de atalım o zaman
Beyaz almaya asla cesaret edememBende ikisinden alıcam ya gecelik beyaz aldım pijamayı evde de giyerim :)
Bebek dogduktan sonra da ayni seyler gecerli malesef. Benim oglan 8 yasinda hala oturup bi sey izleyemiyoruz. Anca cocuk filmi olursaBen de anlayamıyorum hamilelik zor bence Netflix dizi acardik cipsimiz alırdık yerdik koltukta beraber uzanıpşimdi cips yasak koltuğa sığmıyoruz diziyi açıyoruz ya tuvaletim geliyor ya midem bulanıyor ya da midem yanıyor ne büyük nimetmis bir şeyler izleyebilmek
Yolun sonunda da ışık yok diyorsunBebek dogduktan sonra da ayni seyler gecerli malesef. Benim oglan 8 yasinda hala oturup bi sey izleyemiyoruz. Anca cocuk filmi olursasinema da ayni cocuk filmine gidiyoruz sureli tablet veriyoruz. Tablet saatine netflixten bi seyler acsak kendimize gozu bizim filmde oluyor yine agiz tadiyla bi sey izleyemiyorsun yani
Oyle demeyeyim hadiYolun sonunda da ışık yok diyorsun
Erkeklerin her zamanki çok bilmiş tavırları 2 hafta sen hamile ol biz sana destek olalım desek 3 gün idare edemezler ama iş lafa gelincw mangalda kül bırakmazlar kendini sıkma hiçEve cıktıgıma sevindim neyse doktora gidicez pazartesi bende ailem yakın die onlara geldım. Esım baya gergindi, Ben neden cıkmısım hastaneden bana imza attırdı doktor kendı istegı ile die. Ben cıkmadım onlar çıkardı.
Eczacı kasılma sakın stres olmayın dedı bismillah yani. Bu ıkı gunu atlayayım evime gecicem.
Netflix i iptal edeyim ben o zamanOyle demeyeyim hadibebeleri erken uyutabilirsen izleyebilirsin. Ama bizimki babasini uyuttuktan sonra uyudugu icin isik yok bize
Ay eveeet duydum bunu daOnlar cok aliskin. Ustelik cogu normal dogumda afedersiniz buyuk tuvaleti de yapiliyor. Vucut ne varsa disari atiyor. Cogunkisi bilmeden yapiyor hemsireler temizleyip hic bir sey soylemiyor bile. Arkadasim ikin dedikce ama cok tuvaletim geldi diye aglamis, onlar da cok normal sen ikin diye sakinlestirmisler.
Herseye ragmen ben normal dogum isterdim bu arada. Sezeryandan daha cok korkuyorum. Laparoskopide 3 gun nefes alamadim boynuma sirtima vurdu, cok gaz sancisi cektim. Agliyordum sancidan.
Iki bebek mecburi tasarruf oluyorben hic almadim park yatagin tek tarafini yukseltmeyi dusunuyorum. Cozum olmazsa alirim dedim.
Biz izleyemiyoruz diye iptal etmistik. Simdi surekli yatis halinda oldugumdan tekrar actik. Onlar okula gidince izliyorumNetflix i iptal edeyim ben o zaman
Ben o kadar hantallığa alıştım ki az yürüyüş yapayım yoruluyorum hemenHamile olmadan önceki hayatımda ne yaptığımı unuttum neredeyse
Onu fotoğraf çekimi için aldım :))Beyaz almaya asla cesaret edemem
Ben alışmışım kendi çamaşırlarımızı da hep kısa program yapıyorum15 dakika çok az ya en az bence 40 dakika olmalı
Kızlar doktordan hareket engeliniz yoksa mutlaka yürüyün haftada 3-4 gün yarımsaat. Doğum için hareket önemli, sezaryan da olsa çabuk toparlamak içinBen o kadar hantallığa alıştım ki az yürüyüş yapayım yoruluyorum hemen
Ben de aldım dün güya bir şey almıcaktım dayanamadım bir takım daha aldım bebeğeKızlar LCW uygulamada bahane25 kuponu var %25 indirim yapıyo baya indirim yaptı bişiler aldım. Neyse ki bişi almama kararı vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?