2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Merhaba kızlar birşey sorucağım sevi bebe kiraz çekirdekli reflü yatağı almayı düşünüyorum fakat yataş juno yatağıda beğendim ama malum fiyat farkı var ve ben iki tane alacağım için fiyat performans da önemli ama tabii bebeklerin rahatlığı herşeyden daha önemli size sormak istedim

Çok kısa süreli kullanımı var onu düşünerek hareket etmekte fayda var içimde kalır dersen al gitsin

Kızlar iki tane sorum var ☺
1) emzirme atleti alırken gebelik öncesi bedeninizi mi aldınız??
2)Bebeğin kıyafetlerini 15 dklık programda yıkamayı düşünüyorum, kısa programda yıkanır mı?

Kızlar iki tane sorum var ☺
1) emzirme atleti alırken gebelik öncesi bedeninizi mi aldınız??
2)Bebeğin kıyafetlerini 15 dklık programda yıkamayı düşünüyorum, kısa programda yıkanır mı?
Ben de 1 saatlik programda yikamayi dusunuyorum. Dikilirken filan cok hijyenik bi yerde olmuyorlar. Iyice temizlensinler diye dusundum.
Emzirme atletinde de simdiki bedenimi aldim. Benim goguslerim simdiden 2-3 beden buyudu. Emzirme doneminde sut doldugu icin daha da buyuyor

Sevi bebenin redlu yatagini oglumda kullanmistim. Guzeldi ama bebek asagi dogru kayiyordu surekli. Bu sefer babynest gibi olanini aldim sevibebenin. Juno alanlar da cok burada. Onu pek incelemedim

Kızlar bu nasıl sizce?

Bnde iki tane alicam diye hep fiyat performans düşündüm yengemde sevi bebe kullanmıştı memnundu ondan aldım

Victorinox soyacağı , solingenin meyve /sebze bıçaklarını tek geçerim .
Çok iyiler

Kızlar ben de elimden geldiğince pamuk ve su kullancam ama ıslak mendil de alayım diyorum birkaç kutu da olsa. Islak mendil içim hangi markayı öneriyorsunuz? Araştırma işinden hiç anlamıyorum
Sleepy bionatural islak mendil aldim. Ikincisi 1 tl kampanyasindan almistim temiz icerikli

çok güzel canım. Masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…