- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.161
Çok kısa süreli kullanımı var onu düşünerek hareket etmekte fayda varMerhaba kızlar birşey sorucağım sevi bebe kiraz çekirdekli reflü yatağı almayı düşünüyorum fakat yataş juno yatağıda beğendim ama malum fiyat farkı var ve ben iki tane alacağım için fiyat performans da önemli ama tabii bebeklerin rahatlığı herşeyden daha önemli size sormak istedim
Ben en az 1.30 saat olan programda yıkadımKızlar iki tane sorum var ☺
1) emzirme atleti alırken gebelik öncesi bedeninizi mi aldınız??
2)Bebeğin kıyafetlerini 15 dklık programda yıkamayı düşünüyorum, kısa programda yıkanır mı?
Aboww yıpranmaz mı yaBen en az 1.30 saat olan programda yıkadım
Valla içime sinmedi ya ilk defa yıkadık yaAboww yıpranmaz mı ya
Ben de 1 saatlik programda yikamayi dusunuyorum. Dikilirken filan cok hijyenik bi yerde olmuyorlar. Iyice temizlensinler diye dusundum.Kızlar iki tane sorum var ☺
1) emzirme atleti alırken gebelik öncesi bedeninizi mi aldınız??
2)Bebeğin kıyafetlerini 15 dklık programda yıkamayı düşünüyorum, kısa programda yıkanır mı?
Sevi bebenin redlu yatagini oglumda kullanmistim. Guzeldi ama bebek asagi dogru kayiyordu surekli. Bu sefer babynest gibi olanini aldim sevibebenin. Juno alanlar da cok burada. Onu pek incelemedimMerhaba kızlar birşey sorucağım sevi bebe kiraz çekirdekli reflü yatağı almayı düşünüyorum fakat yataş juno yatağıda beğendim ama malum fiyat farkı var ve ben iki tane alacağım için fiyat performans da önemli ama tabii bebeklerin rahatlığı herşeyden daha önemli size sormak istedim
Peki sonrasında her yıkadığımızda 15 dk ya atmak mantıklı mı?Valla içime sinmedi ya ilk defa yıkadık ya
Bnde iki tane alicam diye hep fiyat performans düşündüm yengemde sevi bebe kullanmıştı memnundu ondan aldımMerhaba kızlar birşey sorucağım sevi bebe kiraz çekirdekli reflü yatağı almayı düşünüyorum fakat yataş juno yatağıda beğendim ama malum fiyat farkı var ve ben iki tane alacağım için fiyat performans da önemli ama tabii bebeklerin rahatlığı herşeyden daha önemli size sormak istedim
Victorinox soyacağı , solingenin meyve /sebze bıçaklarını tek geçerim .Valla evdekilerden pek memnun değilim kaç marka denedim, domates soyarken soyamıyorlar belki de yumuşak olduğundan domates bilmiyorum, hep bıçak kullanıyordum bir de bunu denicem bakalım, herkes çok övüyor övüldüğü kadar var mıymış
Güzel bence zarifSabahlıklı Güpürlü Yaka Lohusa Gecelik Takımı Pudra - 5805
Sabahlıklı Güpürlü Yaka Lohusa Gecelik Takımı Pudra - 5805 satın almak mı istiyorsunuz? Sabahlıklı Lohusa Gecelik Takımları en uygun ve ucuz fiyat garantisi, hızlı kargo ve kapıda ödeme seçeneği ile lohusasepeti.com'dan sipariş verebilirsiniz.www.lohusasepeti.com
Kızlar bu nasıl sizce?
Bende sevi bebe alayım madem çok teşekkür ediyorumBnde iki tane alicam diye hep fiyat performans düşündüm yengemde sevi bebe kullanmıştı memnundu ondan aldım
Sleepy bionatural islak mendil aldim. Ikincisi 1 tl kampanyasindan almistim temiz icerikliKızlar ben de elimden geldiğince pamuk ve su kullancam ama ıslak mendil de alayım diyorum birkaç kutu da olsa. Islak mendil içim hangi markayı öneriyorsunuz? Araştırma işinden hiç anlamıyorum
çok güzel canım. Masallah.Kızlar bugün ki kontrolüm Allah’a şükür çok güzel geçti .
Bebişko 1 kiloya yaklaşmış haftanla birebir gidiyorsun dedi .
Vesikalık pozlar vere durdu benimki kıpır kıpırda her zaman ki gibi
Şimdi doktorumu soru yağmuruna tuttum .
**Bu haftalarda karın bölgemizdeki sertleşme ve bebeğin kuvvetli tekmeleri canımızın yanmaları normal panik yapma ekstran bir durum olmadıkça dedi . Benim gibi göbek bölgesinde yağ tabası fazla olmayan henüz çok kilo almamış olanlar her an doğacak gibi hissetmemiz normalmiş
** Grip aşısı olmak istiyorum dedim . Gribal enfeksiyonlara çok çabuk yakalanıyorum diye . Şuan bana verdiği multivitamij ve demir ilacının bünyemi koruyacağını söyledi . Ama ağır bir griba yakalanacak olursam Dahiliye tarafından muayene olmam gerektiğini söyledi .
** kan uyuşmazlığı için test verdim negatif çıktı dedim . 28. Haftanda hemen al iğne vuralım dedi
** Geçmeyen ve sürekli tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var dedik idrar kültürü aldı antibiyotiğe dirençli bit bakteri türü olabilir sende dedi sonuca göre ilaç başlarız dedi (Kuvvetli bir antibiyotiğim daha dün bitti bugün enfeksiyonum tekrar başladı )
** Rapor işini sordum
E-nabızda hafta olarak önde gidiyorum bana raporu neye göre yazacaksanız dedim . Son Adet Tarihine göre yazılacak e-nabız önemli değil dedi
** Raporu başlatmak istediğin zaman 31+4 den sonra gelebilirsin dedi (32. Haftaiçinde bir günde gelsen problem yok dedi ) ( Ben 35-36 hafta arası istiyorum raporu dedim )
**son olarak normal doğum istiyorum vücut yapım müsait mi sizce olur mu dedim . Boyumu sordu annemin nasıl beni doğurduğunu sordu bebek haftasının üstünde kilolu olmadığı sürece normal doğum olursun diye düşünüyorum benim karşı tarafın talebi olmadığı taktirde ilk yönlendirdiğim normal doğum oluyor sende istiyorsan şuanlık bir problem yok son dönem çatı muayenesi ve muayeneler ile netleşir dedi .
Kartal devlet hastanesinde çok güzel 5 günlük dolu dolu gebe okulu var izne çıkınca oraya bir haftanı ayır mutlaka git dedi ( emzirme nefes egzersizi ve eğitimleri çok dolu dolu sana çok faydası olur dedi )
Doktorum evde düzenli olarak pilates ve skuat yapmaya başla normal doğum nefes kontrolü yapabildiğin sürece kolaylaşır bebek içinde hep hareketli olman faydalı olacaktır dedi .
Dolu dolu doktor görüşmemden aklımda kalan sorularıma cevaplar bu şekilde kızlar
O kampanyayla kaç liraya gelmişti canım . Şimdi kuponla alsam mı beklesem mi bakim biSleepy bionatural islak mendil aldim. Ikincisi 1 tl kampanyasindan almistim temiz icerikli
Paketi 15 liraya gelmisti canimO kampanyayla kaç liraya gelmişti canım . Şimdi kuponla alsam mı beklesem mi bakim bi
Şu an 26 ya geliyor bekliyim o zamanPaketi 15 liraya gelmisti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?