2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar iki tane sorum var ☺
1) emzirme atleti alırken gebelik öncesi bedeninizi mi aldınız??
2)Bebeğin kıyafetlerini 15 dklık programda yıkamayı düşünüyorum, kısa programda yıkanır mı?

Peki sonrasında her yıkadığımızda 15 dk ya atmak mantıklı mı?
Valla benim en yakin arkdsm docen cocukcu kendisi 90derecede uzun programda yikiomus cocuklaeinin kiyafetini
Benim makinada baby allergy kismi var orada yikiycam. Bozulursa bozulur ztn cok kisa giyicek muhim olan yenidogan da hijyeni saglamak. Sonrasi kolay

Kızlar ben de elimden geldiğince pamuk ve su kullancam ama ıslak mendil de alayım diyorum birkaç kutu da olsa. Islak mendil içim hangi markayı öneriyorsunuz? Araştırma işinden hiç anlamıyorum
Sleepy bionaturel aldım canım

Aynen öyle ama ona da kan bulaşır mı ya direkt üstüne düşüyor ya
Zaten süslü şeyler almak yerine evden eski götürmek daha mantıklı. Meme uçlarına lansinoh sürmüştüm, sütyen falan takamadım, çok şişti vücudum, o pijamada hala meme uçlarında yağ lekesi var.

Dün birden aklıma geldi normal doğum yaparken doktora karşı ay Allah razı olsun iyi dayanıyorlar ben görsem kusarım kesin ödüm kopar anksiyete depresyon hepsi gelir
Onlar cok aliskin. Ustelik cogu normal dogumda afedersiniz buyuk tuvaleti de yapiliyor. Vucut ne varsa disari atiyor. Cogunkisi bilmeden yapiyor hemsireler temizleyip hic bir sey soylemiyor bile. Arkadasim ikin dedikce ama cok tuvaletim geldi diye aglamis, onlar da cok normal sen ikin diye sakinlestirmisler.
Herseye ragmen ben normal dogum isterdim bu arada. Sezeryandan daha cok korkuyorum. Laparoskopide 3 gun nefes alamadim boynuma sirtima vurdu, cok gaz sancisi cektim. Agliyordum sancidan.

Bnde iki tane alicam diye hep fiyat performans düşündüm yengemde sevi bebe kullanmıştı memnundu ondan aldım
Iki bebek mecburi tasarruf oluyor ben hic almadim park yatagin tek tarafini yukseltmeyi dusunuyorum. Cozum olmazsa alirim dedim.

Çişli kakalı şeyleri elde sabunla akıtıp kaynar suda bekletiyordum ben. Sonra makinede düşük ısıda yıkıyordum.

Kızlar bebek kıyafetleri için leke çıkarıcıya ihtiyacım var. Ablamın gönderdiği kıyafetlerde baya leke var. Çimen lekesini falan geçirecek bişey lazım

Ben de bu konuda kararsızım gecelik mi pijama mi sezeryan olursak pijamanin lastiği acıtır mı acaba
Benim arkadaşım hem pijama hem gecelik götürmüştü. Sezeryan olmuştu ona danışmıştım geceiik daha iyi dedi lastik yukarıda olsa da pijama o bölgeye temas ediyor mu ne demişti . Bir de tuvalete girip çıkarken pijamaya aşağı indir kaldır yapmak yerine gecelikte yukarı çekiyorsun daha kolay oluyor demişti .

Kızlar bebek kıyafetleri için leke çıkarıcıya ihtiyacım var. Ablamın gönderdiği kıyafetlerde baya leke var. Çimen lekesini falan geçirecek bişey lazım
Ben yeni lekeler icin moms green in bitkisel camasir suyunu kullaniyorum. Renklilerde de kullaniliyor. Ama eski lekelerde ise yaramiyor. Oglumdan kalan bi tane orgu battaniyem vardi, cok az kullanmistik, tekrar kullanayim diye cikardim sari leke olmus moms green, kosla vanish, bulasik deterjani denedim teker teker. 3 defa yikandi ama hala duruyor leke

Burada cogu kisi ebebek ten aldi. Ben elite home camasir suyu tozu kullaniyorum yillardir. Icerik konusunda guvendigim icin bebeklere de onu kullanacagim

Ben de bu konuda kararsızım gecelik mi pijama mi sezeryan olursak pijamanin lastiği acıtır mı acaba
Ilk dogumda kullanmadan geri getirmistim geceligi. Ama gecen serklaja gittigimde gecelik varsa giydirelim dedi ebeler. Olmadigi icin hastane onluguyle bekledim, hic rahat edemedim. O yuzden biraz once suwenden aldim basit bi gecelik

Burada cogu kisi ebebek ten aldi. Ben elite home camasir suyu tozu kullaniyorum yillardir. Icerik konusunda guvendigim icin bebeklere de onu kullanacagim
Bu camasir suyu tozundan ben de aldim. Orgu battaniyede kullanmaya cekindim, renkleri solduruyor mu

İkisinede bakayım. Lekeleri çıkarıp katlayıp kaldıracağım yaşları büyük olduğu için

Ee nasıl çıkaracağız lekeleri

Kızlar ya az önce 1 dakika sürmeyen hafif sancım oldu sağ alt karnimda normal mi acaba eşime de söylemedim panik olur diye şimdi geçti ama

Bu camasir suyu tozundan ben de aldim. Orgu battaniyede kullanmaya cekindim, renkleri solduruyor mu
Ben hic solukluk yasamadim. Leke cikarmasi icin bir legene once 1 lt kaynar su koyuyorum, sonra tozu koyup karistiriyorum. Köpürüyor biraz, aktiflesiyormus boylece. Sonra uzerine musluktan su ekliyorum yetecek kadar ve lekeli camasiri basiyorum. Renklileri 2 saat tuttum sonra normal camasirlar ile makinede yikadim cikmisti. Beyazlari ve zor lekeleri tum gece beklettigim de oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…