- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.281
Evet canım Pendikteyim sen bu tarafta olsan emin ol aradığın doktor benim saadet hanım derdim direkt ona gitmeni isterdim .Ya ne güzel herseyi sorup güzelce cevap alabilmissindoktorun erkek mi bir de karşı da oturuyordun sen degil mi
Verdiği multivitaminin adi ne bir de
çok teşekkür ederim15 haftalık olduğunuzu görüyorum, hissetmek için her doktorun çok erken dediği bir evre aslında. Doktorlar genelde 20'den itibaren hissedilir diyor ancak siz hissediyorsanız olabilir elbette.Kendinizi en iyi siz bilirsiniz
Aldım bakalım inşallah güzel olurEvet canım ben demiştim şimdiki bedeninizi alın diye
Suwenin hem de çok uyguna geldi dün 230 a aldım hbBu çok tatlıymış mereden aldın
Xl alayım dedim 700 olmuşSuwenin hem de çok uyguna geldi dün 230 a aldım hb
Suwen My Chick Hamile Lohusa Gecelik
Sepette indirim var çok uygun bence
Ne diyorsun yaa keşke dün uyumadan görseymişimXl alayım dedim 700 olmuş
Ben sabah sordumNe diyorsun yaa keşke dün uyumadan görseymişim
Benim doktorum hiç soluna yat demediKızlar günaydın önerilen sol yan yatış diye dikkat etmeye çalışıyorum ama resmen sol yanım çürüdü artıkdoktoruna soran var mı yani insan tutuluyor sürekli de mntikli değil sanki
Bende hala 230 gorunuyorBen sabah sordumnasipte varsa olur zaten
Bende hiç yatamıyorum ya sırt üstü yatıyorum sırtım çok ağrıyınca sağa sola her yere dönüyorumBenim doktorum hiç soluna yat demedikağan Kocatepeyi izliyorum diyor ki sola yatmak iyi ama sürekli yatmak zorunda değilsiniz bebek veya siz rahatsız olunca vücut zaten sizi çevirir
Benim doktorum hiç soluna yat demedikağan Kocatepeyi izliyorum diyor ki sola yatmak iyi ama sürekli yatmak zorunda değilsiniz bebek veya siz rahatsız olunca vücut zaten sizi çevir
Sadece s bedende indirim var galiba canım diğer bedenlerdeki indirime yetişemedim olsaydı alacaktım ama kısmet artıkSuwenin hem de çok uyguna geldi dün 230 a aldım hb
Suwen My Chick Hamile Lohusa Gecelik
Sepette indirim var çok uygun bence
Benimkiyle neredeyse ayni, demek ki bu zart beslenmeliyiz gebelik Sekerinde…M maviiikelebekkk verılen diyet listesi. Ancak vakit buldum.
Şeker, sıvı fazlalıgını artırıyormus aclık tokluk ıcın 1 hafta sonra takibe gidicem tekrar gidebilirmiyim bilmiyorum.
Listeyi inceledim ama tatlı ve şekerli ürünler haricinde çok katı değil gibi geldi bana çok zorlanmazsınız diye düşünüyorum. Ben daha şeker testi yaptırmadım ama kahvaltıda yumurta peynir zeytin ceviz domates salatalık ve bir dilim ekmek yiyorum öğlen bir kase çorba akşam bir tabak sebze yemeği yanında bir kase yoğurt bir veya iki dilim ekmek. Hamur işi belki bir defa belki iki defa tüketmişimdir. Aslında herkesin böyle beslenmesi lazım bence. Paketli gıdalar sadece şekeri olanlara değil herkese zararlı sonuçtaBenimkiyle neredeyse ayni, demek ki bu zart beslenmeliyiz gebelik Sekerinde…
Vaaaar hala ayarlamadım amaBenim dun aksam alt tarafi karnimin bi tuhafti hemsirelere sordum (esim icin hastanedeim) rahim genisleme agrisi olmadi muhtemel bu haftalarda agri olur dediler. Eger artmazsa normal artarsa gelin muayene edelim dedi
Hastanenin anlasmali fotocusu yok mu? Ben hastaneninkine cektiricem
ne bilim yaa kuponlu diye mi dicem ama 28de kuponlulardan geldi anlamadımNiye öyle oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?