2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
M maviiikelebekkk verılen diyet listesi. Ancak vakit buldum.
Şeker, sıvı fazlalıgını artırıyormus aclık tokluk ıcın 1 hafta sonra takibe gidicem tekrar gidebilirmiyim bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_20230924_074608.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20230924_074624.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20230924_074637.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20230924_074654.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20230924_074713.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 58
Ya ne güzel herseyi sorup güzelce cevap alabilmissin doktorun erkek mi bir de karşı da oturuyordun sen degil mi
Verdiği multivitaminin adi ne bir de
Evet canım Pendikteyim sen bu tarafta olsan emin ol aradığın doktor benim saadet hanım derdim direkt ona gitmeni isterdim .
bayan benim doktorum benimde erkek doktor hassasiyetim var .
Nates VM +DHA kullandığım mutlu vitamin
Demir ilacı olarak Ferrum
Magnezyum için : magosit
D vitamini için : Desiferol

Eklentiler

• 46698ED7-5FB0-47B1-8D94-2A9AEA16CB83.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 58
  • F0F09A0E-204D-4AA4-A4B8-F9FC2C06B085.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 82
çok teşekkür ederim dediğiniz gibi biraz büyüsün o zaman anlarım bu beyefendi miymiş gazmıymış

Kızlar günaydın önerilen sol yan yatış diye dikkat etmeye çalışıyorum ama resmen sol yanım çürüdü artık doktoruna soran var mı yani insan tutuluyor sürekli de mntikli değil sanki
Benim doktorum hiç soluna yat demedi kağan Kocatepeyi izliyorum diyor ki sola yatmak iyi ama sürekli yatmak zorunda değilsiniz bebek veya siz rahatsız olunca vücut zaten sizi çevirir

Benim doktorum hiç soluna yat demedi kağan Kocatepeyi izliyorum diyor ki sola yatmak iyi ama sürekli yatmak zorunda değilsiniz bebek veya siz rahatsız olunca vücut zaten sizi çevirir
Bende hiç yatamıyorum ya sırt üstü yatıyorum sırtım çok ağrıyınca sağa sola her yere dönüyorum

Dediğiniz geceliğe ben de bakmıştım satıcı suwen olmadığı için fiyat farkı var alacaksanız ona dikkat edin

Alt karın sancısı benim de olmaya başladı 10 sn kadar sürüyor sonra geçiyor ben yer değiştiriyorsa ondan mı oluyor diye düşünüyorum çünkü sancı sonrası tekme attığı yer değişiyor

Benimkiyle neredeyse ayni, demek ki bu zart beslenmeliyiz gebelik Sekerinde…
Listeyi inceledim ama tatlı ve şekerli ürünler haricinde çok katı değil gibi geldi bana çok zorlanmazsınız diye düşünüyorum. Ben daha şeker testi yaptırmadım ama kahvaltıda yumurta peynir zeytin ceviz domates salatalık ve bir dilim ekmek yiyorum öğlen bir kase çorba akşam bir tabak sebze yemeği yanında bir kase yoğurt bir veya iki dilim ekmek. Hamur işi belki bir defa belki iki defa tüketmişimdir. Aslında herkesin böyle beslenmesi lazım bence. Paketli gıdalar sadece şekeri olanlara değil herkese zararlı sonuçta

Kızlar ben gögüs kalkanı almak istiyorum ama hangi marka alayım tavsiyeniz var mı, gümüş kapak almıştım ama kalkanda alsan iyi olur dediler içine süt doluyormus gümüş kapagın diye okudum. Tavsiyelerinize açığım

Vaaaar hala ayarlamadım ama
Niye öyle oluyor acaba
ne bilim yaa kuponlu diye mi dicem ama 28de kuponlulardan geldi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…