2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kız bu dolaptan bişi alma fikrini kim dedi be dün gece bakim dedim daha da çıkamıyorum millet etiketli ürünleri satıyo bitane mango bitane de hm tulum aldım etiketli. Mağazada gördüğüm ürün orda daha uygun

Kızlar günaydın önerilen sol yan yatış diye dikkat etmeye çalışıyorum ama resmen sol yanım çürüdü artık doktoruna soran var mı yani insan tutuluyor sürekli de mntikli değil sanki
Sağa yat benim midem kötü olduğu için sola çok yatamıyorum sağa yatıyorum genelde mecburi. Eğer midem iyiyse sola yatıyorum. Sonra yatakta bi sağa bi sola dönüyorum

Oglumda aventinkini kullanmistim. Guzeldi o. Simdi mycey aldim ayni isi gorur diye dusunuyorum

Yeni etiketli diye aratırsanız çıkıyor zaten bende o şekilde hm ve mangodan astronot tulum aldım ve baya uyguna geldi zaten etiketiyle kullanılmamış ürünler oldugu için hijyen açısından da sıkıntı olmuyor bende tavsiye ederim

Benim aldığım suwen mağazası ama

Avent aldım ben

Büyüyor bebecik ağrılar devam ederse bir gideyim bakayım erkenden bende, çok teşekkür ederim

29+5 tam tarif ettiğin gibi ayagiya kalkınca 10 saniye falan yuruyemedim karnımın altı ile belim aynı anda ağrıdı 10 saniye sonra geçti
İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza. Şu zamanları da güzelce atlatalım. 9 ekimde nasipse nst ye gireceğim bakalım artık nst zamanımız başlıyor

İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza. Şu zamanları da güzelce atlatalım. 9 ekimde nasipse nst ye gireceğim bakalım artık nst zamanımız başlıyor
Doktor mu gerekli gördü yoksa rutin mi

Kızlar günaydın önerilen sol yan yatış diye dikkat etmeye çalışıyorum ama resmen sol yanım çürüdü artık doktoruna soran var mı yani insan tutuluyor sürekli de mntikli değil sanki
Ben sordum. Sana ole bisey mi dedim ben okuyup kafana gore is yapiyosun diye azar isittim36 dan sonra galiba o yatis oneriliyo. Cok emin degilim tarihe de ben sana soliycem o zmna kdr istedigin gibi yat dedi

İşte benim şekerim yok ki
Benim sekerim yok ama gebeligin basindan beri kilo almamak icin diyetisyenle calisiyorum. Benim listeme asiri benziyor. Bende corba yok sdce. Corba =ekmek. Oluyo daha dogrusu. Cok guzel bir liste. Burda paylasilanlarda gordugum en guzel en mantikli liste. Saat ayarlamalari dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…