- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.301
Sağa yat benim midem kötü olduğu için sola çok yatamıyorum sağa yatıyorum genelde mecburi. Eğer midem iyiyse sola yatıyorum. Sonra yatakta bi sağa bi sola dönüyorumKızlar günaydın önerilen sol yan yatış diye dikkat etmeye çalışıyorum ama resmen sol yanım çürüdü artıkdoktoruna soran var mı yani insan tutuluyor sürekli de mntikli değil sanki
Oglumda aventinkini kullanmistim. Guzeldi o. Simdi mycey aldim ayni isi gorur diye dusunuyorumKızlar ben gögüs kalkanı almak istiyorum ama hangi marka alayım tavsiyeniz var mı, gümüş kapak almıştım ama kalkanda alsan iyi olur dediler içine süt doluyormus gümüş kapagın diye okudum. Tavsiyelerinize açığım
hangi hesapKız bu dolaptan bişi alma fikrini kim dedi be dün gece bakim dedim daha da çıkamıyorum millet etiketli ürünleri satıyo bitane mango bitane de hm tulum aldım etiketli. Mağazada gördüğüm ürün orda daha uygun
Yeni etiketli diye aratırsanız çıkıyor zaten bende o şekilde hm ve mangodan astronot tulum aldım ve baya uyguna geldi zaten etiketiyle kullanılmamış ürünler oldugu için hijyen açısından da sıkıntı olmuyor bende tavsiye ederimhangi hesap
Evet xL beden stokta az kalmış indirimi kaldırdılar heralde anlamadım tam amaSadece s bedende indirim var galiba canım diğer bedenlerdeki indirime yetişemedim olsaydı alacaktım ama kısmet artıkben biraz geniş olsun istiyorum
İşte benim şekerim yok kiM maviiikelebekkk verılen diyet listesi. Ancak vakit buldum.
Şeker, sıvı fazlalıgını artırıyormus aclık tokluk ıcın 1 hafta sonra takibe gidicem tekrar gidebilirmiyim bilmiyorum.
Dediğiniz geceliğe ben de bakmıştım satıcı suwen olmadığı için fiyat farkı var alacaksanız ona dikkat edin
Alt karın sancısı benim de olmaya başladı 10 sn kadar sürüyor sonra geçiyor ben yer değiştiriyorsa ondan mı oluyor diye düşünüyorum çünkü sancı sonrası tekme attığı yer değişiyor
Avent aldım benKızlar ben gögüs kalkanı almak istiyorum ama hangi marka alayım tavsiyeniz var mı, gümüş kapak almıştım ama kalkanda alsan iyi olur dediler içine süt doluyormus gümüş kapagın diye okudum. Tavsiyelerinize açığım
Beden kalmadığı için xl 700
Çoğu gitti azı kaldısağol cnm yoksa bu hamilelik bitmicek
Dolap uygulamasından yeni etiketli diye arama yap. Dün şu takımı 550 ye yanlış hatırlamıyorsam gördüm. Burda daha uygun. Kız olsa aldıydım Trendyol - Online Alışveriş - Apps on Google Playhangi hesap
Merhaba suwen in kendi sitesinden xl aldım kargo ile 255 tl ye geldiEvet xL beden stokta az kalmış indirimi kaldırdılar heralde anlamadım tam ama
Büyüyor bebecik ağrılar devam ederse bir gideyim bakayım erkenden bende, çok teşekkür ederimBenim dun aksam alt tarafi karnimin bi tuhafti hemsirelere sordum (esim icin hastanedeim) rahim genisleme agrisi olmadi muhtemel bu haftalarda agri olur dediler. Eger artmazsa normal artarsa gelin muayene edelim dedi
Hastanenin anlasmali fotocusu yok mu? Ben hastaneninkine cektiricem
İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza. Şu zamanları da güzelce atlatalım. 9 ekimde nasipse nst ye gireceğim bakalım artık nst zamanımız başlıyor29+5 tam tarif ettiğin gibi ayagiya kalkınca 10 saniye falan yuruyemedim karnımın altı ile belim aynı anda ağrıdı 10 saniye sonra geçti
Güle güle giysinBende bundan aldım uygun gibi geldi sizce
Benimde şekerim yok ama sıvı fazla oda kasılma sancı yapıo mus birde erken dogum tehditi. Bir ark sordu sen dıe aklımda kalmıs belkı bırının işine yarar burda gebelık sekeri cıkan.İşte benim şekerim yok ki
Doktor mu gerekli gördü yoksa rutin miİnşallah sağlıkla alalım kucağımıza. Şu zamanları da güzelce atlatalım. 9 ekimde nasipse nst ye gireceğim bakalım artık nst zamanımız başlıyor
Ben sordum. Sana ole bisey mi dedim ben okuyup kafana gore is yapiyosun diye azar isittimKızlar günaydın önerilen sol yan yatış diye dikkat etmeye çalışıyorum ama resmen sol yanım çürüdü artıkdoktoruna soran var mı yani insan tutuluyor sürekli de mntikli değil sanki
Benim sekerim yok ama gebeligin basindan beri kilo almamak icin diyetisyenle calisiyorum. Benim listeme asiri benziyor. Bende corba yok sdce. Corba =ekmek. Oluyo daha dogrusu. Cok guzel bir liste. Burda paylasilanlarda gordugum en guzel en mantikli liste. Saat ayarlamalari dahilİşte benim şekerim yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?