2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kilo değil de bebeğin suyu fazla dedi ona kafam takıldı ya bende artık diyet yapayım o zaman

Kilo değil de bebeğin suyu fazla dedi ona kafam takıldı ya bende artık diyet yapayım o zaman
Benımde öyle malesef suyu fazla. Burda bıkac ark daha var aynı dertten muzdarip. Kesinlikle diyet boş verme sakın. Ben bos verdım yanlıs yaptım doktora gec sordum bu durumu.

Evimde soğuk oluyor iyi olur dedim. 1-3 ay aldım yenidoğanda giydirmekte sıkıntı olur mu
İyi yaptın bence. Ayrıca ısıtıcı çok lazım oluyo banyo yaptırırken yoksa aklında olsun. Bende bi fanlı ısıtıcı var ama normal mi alsam bilemiyorum. Fanlıda tek başına kocaman odayı ısıtıyo ama biraz kurutuyor havayı. Benim kadife falan var ama böyle tulum almadım

Benımde öyle malesef suyu fazla. Burda bıkac ark daha var aynı dertten muzdarip. Kesinlikle diyet boş verme sakın. Ben bos verdım yanlıs yaptım doktora gec sordum bu durumu.
Söğüş salata demiş ne kadar olması gerekiyor mesela birde sebze yemeğinde patates hariç demiş ya niye patates kafama takıldı

Sebze yemeklerine ne yapabilirim bana akıl verin aklıma gelmiyor of herşeyi yemeye alıştım şimdi ne halt edecem

Kızlar bende cok nefes darlığı oluyo zaten kahvaltı yedığımde sindirimim o kadar yavas ki 4 5 saatte anca sindiryorum sindirene kadar da duba gibi yatıyorum sizde boyle misiniz iştahınız falan nasıl? Nefes darlığı var mı? Bacaklarımda taşımıyo sanki artık eşim diyo kilo almadıgın için boyle sadece göbek olunca vucut nasıl taşısın ama inanın hiç iştahım yok hatta mide bulantım az da olsa tekrar başladı

Benimde böyle yemek yiyince nefes darlığı oluyo masada yiyorum ama bacaklarımı uzatıyorum ayaklarım şişiyo oturduğum yerde yemek yerken, şuan sol bacağımdan kasığıma hafif ağrı girdi yatıyorum. Çok oturunca iki haftadır böyle problem oluyo maalesef

Yemin ederim ben gittikçe daha geç sindiriyorum. Onu sindirene kadar çatlıcak gibi oluyorum. Nefes darlığı yaşıyorum. Ve sanki 5-6 gündür hafif mide bulantım geri geldi gibi hissediyorum.

Tamam iste demek istedigim sadece bebek yeteri kadar beslensin menusu bu. Bole uyguladiginda bebek yeteri kdr beslenio buyuyo ama suyu fln duzene giriyor

Söğüş salata demiş ne kadar olması gerekiyor mesela birde sebze yemeğinde patates hariç demiş ya niye patates kafama takıldı
Patates nisasta oldugu icin nisastada hem kilo aldirdigi hedme sekeri yukselttigi icin yemesi faydali degil.
Soguse gelince mesela 1 orta salatalikla domates kucuk bi havuc karisik gibi.

Dolap iki gözümün çiçeği
Çok faydalandım geçen ay bu batışlardayım girmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…