- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.321
Çok iyi benceBende bundan aldım uygun gibi geldi sizce
Evet ben sormuştum canım teşekkür ederimBenimde şekerim yok ama sıvı fazla oda kasılma sancı yapıo mus birde erken dogum tehditi. Bir ark sordu sen dıe aklımda kalmıs belkı bırının işine yarar burda gebelık sekeri cıkan.
Kilo değil de bebeğin suyu fazla dedi ona kafam takıldı ya bende artık diyet yapayım o zamanBen sordum. Sana ole bisey mi dedim ben okuyup kafana gore is yapiyosun diye azar isittim36 dan sonra galiba o yatis oneriliyo. Cok emin degilim tarihe de ben sana soliycem o zmna kdr istedigin gibi yat dedi
Benim sekerim yok ama gebeligin basindan beri kilo almamak icin diyetisyenle calisiyorum. Benim listeme asiri benziyor. Bende corba yok sdce. Corba =ekmek. Oluyo daha dogrusu. Cok guzel bir liste. Burda paylasilanlarda gordugum en guzel en mantikli liste. Saat ayarlamalari dahil
Evimde soğuk oluyor iyi olur dedim. 1-3 ay aldım yenidoğanda giydirmekte sıkıntı olur muÇok iyi bence
Benımde öyle malesef suyu fazla. Burda bıkac ark daha var aynı dertten muzdarip. Kesinlikle diyet boş verme sakın. Ben bos verdım yanlıs yaptım doktora gec sordum bu durumu.Kilo değil de bebeğin suyu fazla dedi ona kafam takıldı ya bende artık diyet yapayım o zaman
İyi yaptın bence. Ayrıca ısıtıcı çok lazım oluyo banyo yaptırırken yoksa aklında olsun. Bende bi fanlı ısıtıcı var ama normal mi alsam bilemiyorum. Fanlıda tek başına kocaman odayı ısıtıyo ama biraz kurutuyor havayı. Benim kadife falan var ama böyle tulum almadımEvimde soğuk oluyor iyi olur dedim. 1-3 ay aldım yenidoğanda giydirmekte sıkıntı olur mu
Söğüş salata demiş ne kadar olması gerekiyor mesela birde sebze yemeğinde patates hariç demiş ya niye patates kafama takıldıBenımde öyle malesef suyu fazla. Burda bıkac ark daha var aynı dertten muzdarip. Kesinlikle diyet boş verme sakın. Ben bos verdım yanlıs yaptım doktora gec sordum bu durumu.
Sebze yemeklerine ne yapabilirim bana akıl verin aklıma gelmiyorBenımde öyle malesef suyu fazla. Burda bıkac ark daha var aynı dertten muzdarip. Kesinlikle diyet boş verme sakın. Ben bos verdım yanlıs yaptım doktora gec sordum bu durumu.
Onun miktarı yok istediğin kadar yiyebilirsin patates şekeri arttırıyor o yüzdenSöğüş salata demiş ne kadar olması gerekiyor mesela birde sebze yemeğinde patates hariç demiş ya niye patates kafama takıldı
Bezelye bamya ıspanak pırasa kabak patlıcan domates dolmalık biber karnabaharSebze yemeklerine ne yapabilirim bana akıl verin aklıma gelmiyorof herşeyi yemeye alıştım şimdi ne halt edecem
Onun miktarı yok istediğin kadar yiyebilirsin patates şekeri arttırıyor o yüzden
tam ben yacazaktım benden önce yazmışsınBezelye bamya ıspanak pırasa kabak patlıcan domates dolmalık biber karnabahar
Benimde böyle yemek yiyince nefes darlığı oluyo masada yiyorum ama bacaklarımı uzatıyorum ayaklarım şişiyo oturduğum yerde yemek yerken, şuan sol bacağımdan kasığıma hafif ağrı girdi yatıyorum. Çok oturunca iki haftadır böyle problem oluyo maalesefKızlar bende cok nefes darlığı oluyo zaten kahvaltı yedığımde sindirimim o kadar yavas ki 4 5 saatte anca sindiryorum sindirene kadar da duba gibi yatıyorum sizde boyle misiniz iştahınız falan nasıl? Nefes darlığı var mı? Bacaklarımda taşımıyo sanki artık eşim diyo kilo almadıgın için boyle sadece göbek olunca vucut nasıl taşısın ama inanın hiç iştahım yok hatta mide bulantım az da olsa tekrar başladı
Yemin ederim benKızlar bende cok nefes darlığı oluyo zaten kahvaltı yedığımde sindirimim o kadar yavas ki 4 5 saatte anca sindiryorum sindirene kadar da duba gibi yatıyorum sizde boyle misiniz iştahınız falan nasıl? Nefes darlığı var mı? Bacaklarımda taşımıyo sanki artık eşim diyo kilo almadıgın için boyle sadece göbek olunca vucut nasıl taşısın ama inanın hiç iştahım yok hatta mide bulantım az da olsa tekrar başladı
Tamam iste demek istedigim sadece bebek yeteri kadar beslensin menusu bu. Bole uyguladiginda bebek yeteri kdr beslenio buyuyo ama suyu fln duzene giriyorKilo değil de bebeğin suyu fazla dedi ona kafam takıldı ya bende artık diyet yapayım o zaman
Patates nisasta oldugu icin nisastada hem kilo aldirdigi hedme sekeri yukselttigi icin yemesi faydali degil.Söğüş salata demiş ne kadar olması gerekiyor mesela birde sebze yemeğinde patates hariç demiş ya niye patates kafama takıldı
Dolap iki gözümün çiçeğiKız bu dolaptan bişi alma fikrini kim dedi be dün gece bakim dedim daha da çıkamıyorum millet etiketli ürünleri satıyo bitane mango bitane de hm tulum aldım etiketli. Mağazada gördüğüm ürün orda daha uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?