2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kendimi 2 senedir hamile gibi hissediyorum size de oluyor mu
Yaaaa ben daha dün hamile kalmış gibiyim karnım belli olalı 1.5 ay falan oldu. Ve çok tatlı bi his. Kıpırdaması falan delice geliyor bana. Belki sizden 1-2 hafta geriyimdir ondan böyle hissediyorum. Ama doğunca sıkıntısı daha çok olacak o yüzden dursun durduğu yerde

Hareket edince çok tatlı oluyor ama fizyolojik psikolojik olarak zorlu bir sürec

canım ben de sol taarfaıma yatınca tam o tarafta patlayan şeker varmış hissi oluyor bebek mi sence

Bu çanta ucuc kuponu ile 199 a falan düşüyor sizce pahalı mı
Kız 86 lira puanı ne ara biriktirdin
Yok be kız çocuga pikaçu çanta hemde 200 e gerek yok bence

Eqruo mağazası var. (İsmi yanlış yazmış olabilirim, forum istanbul da filan mağazaları var hatta iki tane farklı adda ama ikisi de aynı mağaza)
Çin ya da japonyadan ithal çok tatlı şeyler getiriyor oraya bir bak istersen.

Kartal devletteki eğitime nasıl katilim sağlıyorsunuz illa orda ki doktora takipli mi olmak gerek

Kartal devletteki eğitime nasıl katilim sağlıyorsunuz illa orda ki doktora takipli mi olmak gerek
Yok canım ben medipoldeuim benim doktorum orayı önerdi gebelik okuluna oranın mutlaka kayıt yaptır çok detaylı verimli ben hastalarıma orayı öneriyorum dedi . Bizim medipol ayda 1 gün tam süreli yapıyormuş Kartal devletteki daha faydalı olur dedi. Ben kayıt sürecini sorar öğrenirim yazarım Buradan

Eşim hiç alışveriş yapmadi 31 ucuc puani olmuş ben o kadar aldım 57 TL olmuş internetten satışı varsa bakaykm

canım ben de sol taarfaıma yatınca tam o tarafta patlayan şeker varmış hissi oluyor bebek mi sence
15 haftalık olduğunuzu görüyorum, hissetmek için her doktorun çok erken dediği bir evre aslında. Doktorlar genelde 20'den itibaren hissedilir diyor ancak siz hissediyorsanız olabilir elbette. Kendinizi en iyi siz bilirsiniz

30+2 haftalığım ve üst karın ağrılarım oluyor. Ayağa kalkınca da karnımın alt bölgesi anlık ağrıyor sanki karnım aşağı düşüyor gibi. Göğüs altı ile karın arası boşluğum da var. Bu durumda olan başkası var mı? Sancılarım ara sıra oluyor ama yalancı sancılar oluyor.

Eşim hiç alışveriş yapmadi 31 ucuc puani olmuş ben o kadar aldım 57 TL olmuş internetten satışı varsa bakaykm
Ben boyuna bişi alıyorum 28de kaldı daha da artmıyo
doktora mı sorsan sıksa ve geçmiyorsa nolur nolmaz

Ya ne güzel herseyi sorup güzelce cevap alabilmissin doktorun erkek mi bir de karşı da oturuyordun sen degil mi
Verdiği multivitaminin adi ne bir de

Benim dun aksam alt tarafi karnimin bi tuhafti hemsirelere sordum (esim icin hastanedeim) rahim genisleme agrisi olmadi muhtemel bu haftalarda agri olur dediler. Eger artmazsa normal artarsa gelin muayene edelim dedi
Var yaa doğum anında da istemiyorum oda da istiyorum çekinsin bakim duruma göre nolur
Hastanenin anlasmali fotocusu yok mu? Ben hastaneninkine cektiricem

29+5 tam tarif ettiğin gibi ayagiya kalkınca 10 saniye falan yuruyemedim karnımın altı ile belim aynı anda ağrıdı 10 saniye sonra geçti

Bu çok tatlıymış mereden aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…