2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
2 hafta mı doktor mu söyledi

Vücut çatlak bakım yağı siparişi verdim bakalım

Canlarım doktora gittim bugün hersey yolunda 1 kilo 500 gram olmuş bebeğim. Allahıma şükürler olsun
16 ekim de 32. Haftam doluyor. Rapor için ve nst' ye girmek için gel dedi. Sizlerin de haberi olsun.
Maşallah bizim sat aynıydı galiba doğum için hangi günü hesaplıyorlar şuan

İnternetten daha mı uygun canım. Hastane alışverişini tamamlamışsın güzel olmuş

Senin yerinde kim olsa aynı şeyi hisseder öyle kolay bir olay değil o kadar belirsizlik

Kurdeşen tarzı mi

Ben dün doktoruma sordum.
E-nabız 1 hafta önde gösteriyor. Ben süreç olarak hangisi takip edeceğim dedim. Son Adet Tarihine göre bulunduğun hafta önemli dedi.
Rapor almak istediğimizde e-nabız önde veya geride gösterebliyor.O önemli değil dedi. ( E-nabızla aynı haftadaysak sıkıntı yok bizi önde gösteriyorsada kafalar karışmasın doktorumuz bize S.A.T tarihine göre doğum raporu hazırlayacakmış)

Kızlar bugün 75 mg şeker yüklemesi yapıldı içtim on beş dakika sonra bir ateş bastı beni ikinci saatindede gözlerim karardı terleme ateş basması kulak uğuldaması neyse bildiğin hasta bekleme alanında bekleme koltuklarında uzandım doktorada demedim ki bidaha içemem bu iptal olur die atlattım son kanıda verdim hayatımda normalde meyve ve karbonhidrat harici hiç şekerli yemem yiyemiyorum zaten bana bayağı ağır geldi sonuçlarım iyi çıktı ama çok kötüydüm hatta sonuçlarım iyi çıkmasaydı dedim herhalde şekerim var

Vaaayy olsun kız ne güzel işte zaten böyle her işe karışanlar gelinlerini koruyo benimkide muhtemelen korur laf ettirmez ama bana laf eder o ayrı
benimkinin birini koruma huyuda hiç yoktur o yüzden şaşırdıkama zaten belliydi o düğünde bir şey olacağı olmasın diye çok dua ettik şükür düğünde olmadı evde oldu. bu toplumda kadının maaşı erkeğin maaşından yüksekse kadının ailesi tarafından o erkek kabul görmüyor saygı görmüyor maalesef. erkek bunu kabul etse de erkeğin ailesi bir noktadan sonra tolere edemiyor o küçümsemeleri

Tansiyonun düşmüştür şeker yüklemesi tansiyon düşürüyor

Benim de 1 hafta önde gidiyor ama sat tarihim doğru şu an 31. Haftada gösteriyor beni

Geçmiş olsun canım kaşıntı çok önemli tabiki gebelikte buraya yazmistim hatta kuzenimin başına geldi diye ten renginde sararma fark ettin mi hiç? Gebelik kolestazindan şüphelenmis belli ki doktor da istediği testlerden. Kuzenimden 33. Hafta da çıktı suan 36 haftalik sürekli kan veriyor diyet yapıyor değerleri düştü çok şükür düşmese hemen sezeryana alincakti çok tehlikeli bir durum Allah korusun

Evet bende gebelik şekeri de çıktı. Kontrol altında şu anda. Sıkı bir diyetim var, Suyuyla ilgili bişey söylemedi dr. Az yada çok diye. Karaciğer ve safra yollarıyla ilgili bişey çıkmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…