- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.601
2 hafta mı doktor mu söylediE nabız akıllı asistan hafta dönüşümlerini pazartesinden veriyor kullandığım uygulama ise perşembeleri veriyor.
Doktor e nabız üzerinden hesaplama yapıyor muhtemelen. Sizde rapor falan durumlarınızı e nabız üzerinden kontrol edebilir siniz.
Bundan sonra iki hafta da bir kontrol ve nst olacakmış artık.
Ben 30. Haftamdayım.
Vücut çatlak bakım yağı siparişi verdim bakalımBenim hamileliğin başından beri yüzüm kuru döküntü oluyor sürekli ne kadar temizlesem bile yüzümden o görüntü gitmiyor. Sırtımda bir de özel bölgemde var gitmiyor vücudun için bebek yağı kullanabilirsin duştan sonra nemli tutuyor
MaşallahCanlarım doktora gittim bugün hersey yolunda 1 kilo 500 gram olmuş bebeğim. Allahıma şükürler olsun
16 ekim de 32. Haftam doluyor. Rapor için ve nst' ye girmek için gel dedi. Sizlerin de haberi olsun.
İnternetten daha mı uygun canım. Hastane alışverişini tamamlamışsın güzel olmuşKızlar dün ben de ekinoks indirimden suwenden gecelik aldım bedenini bugün mağazadan denemeye geldim ama ürün yokmuş . Ama o kadar güzel pijamalar varmış ki nette olmayan, ekinoksu kaçırdım ama 2 pijama takımı 1 gecelik bir sabahlık toplam 4 parça ürünü 1000 tl aldım
Çatlak değilde nemlendirici bişi kullansan ayrıca iyi olur ya da çatlak kremi nemlendirici özelliği varsa da olurVücut çatlak bakım yağı siparişi verdim bakalım
Senin yerinde kim olsa aynı şeyi hisseder öyle kolay bir olay değil o kadar belirsizlikApar topar ameliyat onlugu giydirip alınca ondan panikledim haftası cok kucuk anlatılmaz bazı duygular. Hafta küçük olması zaten stres olmaya yeter inşallah ileri haftaları görürüz sağlıkla.
Devletımız sağ olsun imkanlar güzel ama doktorlar ruhsuz olmus.
Kurdeşen tarzı miSelamlar herkese, ben de yine haberler iç açıcı değil Allah beterinden saklasın yine de çok şükür bugüne. Epey süredir bir kaşıntı vardı ben de önceleri önemsemedim. Son zamanlarda özellikle geceleri arttı sırtım full sivilcemsi şeylerle dolu bacak ve kollarımda da küçük küçğk kırmızı benekler çıkmaya başladı. Kaşınıyorlar cumartesi onu söyledim niye daha erken söylemedin dedi dr. Önemliymiş. Bilginiz olsun. Bir sürü kan tahlili istedi bu sabah onları verdim. Yarın çıkacak dün gece kaşıntıdan arık sinirlerim bozuldu ağladım gram uyumadım. Soğuk kompres iyi geliyor. Bakalım bu gece nasıl geçecek. Doktor noluyor Özlem dedi bi şeker bi kaşıntı bi de su meselesi var suyun gelip gelmediğini kontrol et dedi. Doktorda şaşırmış durumda yine de şükrediyorum Allah çabasız bu bebeği karnıma koydu 6 ayda gayet güzel geçti. Vardır bunların bir hikmeti diyorum. Ama sinirlerim çok bozuk. Biraz içimi dökeyim dedim. Dua beklerim.
Ben dün doktoruma sordum.E nabız akıllı asistan hafta dönüşümlerini pazartesinden veriyor kullandığım uygulama ise perşembeleri veriyor.
Doktor e nabız üzerinden hesaplama yapıyor muhtemelen. Sizde rapor falan durumlarınızı e nabız üzerinden kontrol edebilir siniz.
Bundan sonra iki hafta da bir kontrol ve nst olacakmış artık.
Ben 30. Haftamdayım.
benimkinin birini koruma huyuda hiç yoktur o yüzden şaşırdıkVaaayy olsun kız ne güzel iştezaten böyle her işe karışanlar gelinlerini koruyo benimkide muhtemelen korur laf ettirmez ama bana laf eder o ayrı
Tansiyonun düşmüştür şeker yüklemesi tansiyon düşürüyorKızlar bugün 75 mg şeker yüklemesi yapıldı içtim on beş dakika sonra bir ateş bastı beni ikinci saatindede gözlerim karardı terleme ateş basması kulak uğuldaması neyse bildiğin hasta bekleme alanında bekleme koltuklarında uzandım doktorada demedim ki bidaha içemem bu iptal olur die atlattım son kanıda verdim hayatımda normalde meyve ve karbonhidrat harici hiç şekerli yemem yiyemiyorum zaten bana bayağı ağır geldi sonuçlarım iyi çıktı ama çok kötüydüm hatta sonuçlarım iyi çıkmasaydı dedim herhalde şekerim var
Benim de 1 hafta önde gidiyor ama sat tarihim doğru şu an 31. Haftada gösteriyor beniBen dün doktoruma sordum.
E-nabız 1 hafta önde gösteriyor. Ben süreç olarak hangisi takip edeceğim dedim. Son Adet Tarihine göre bulunduğun hafta önemli dedi.
Rapor almak istediğimizde e-nabız önde veya geride gösterebliyor.O önemli değil dedi. ( E-nabızla aynı haftadaysak sıkıntı yok bizi önde gösteriyorsada kafalar karışmasın doktorumuz bize S.A.T tarihine göre doğum raporu hazırlayacakmış)
Aynen doğrudur İnsanların midesi bulanıyor sadece ben niye kötü oldum bukadar anlamadım halen sersem gibiyim evde yatıyorumTansiyonun düşmüştür şeker yüklemesi tansiyon düşürüyor
Tansiyonunuz ölçün tuzlu ayran toparlar düşmüşseAynen doğrudur İnsanların midesi bulanıyor sadece ben niye kötü oldum bukadar anlamadım halen sersem gibiyim evde yatıyorum
Ay verdim valla siparişi evde kremlerim de var baktım olmuyor onlarla desteklerimÇatlak değilde nemlendirici bişi kullansan ayrıca iyi olur ya da çatlak kremi nemlendirici özelliği varsa da olur
Geçmiş olsun canım kaşıntı çok önemli tabiki gebelikte buraya yazmistim hatta kuzenimin başına geldi diye ten renginde sararma fark ettin mi hiç? Gebelik kolestazindan şüphelenmis belli ki doktor da istediği testlerden. Kuzenimden 33. Hafta da çıktı suan 36 haftalik sürekli kan veriyor diyet yapıyor değerleri düştü çok şükür düşmese hemen sezeryana alincakti çok tehlikeli bir durum Allah korusunSelamlar herkese, ben de yine haberler iç açıcı değil Allah beterinden saklasın yine de çok şükür bugüne. Epey süredir bir kaşıntı vardı ben de önceleri önemsemedim. Son zamanlarda özellikle geceleri arttı sırtım full sivilcemsi şeylerle dolu bacak ve kollarımda da küçük küçğk kırmızı benekler çıkmaya başladı. Kaşınıyorlar cumartesi onu söyledim niye daha erken söylemedin dedi dr. Önemliymiş. Bilginiz olsun. Bir sürü kan tahlili istedi bu sabah onları verdim. Yarın çıkacak dün gece kaşıntıdan arık sinirlerim bozuldu ağladım gram uyumadım. Soğuk kompres iyi geliyor. Bakalım bu gece nasıl geçecek. Doktor noluyor Özlem dedi bi şeker bi kaşıntı bi de su meselesi var suyun gelip gelmediğini kontrol et dedi. Doktorda şaşırmış durumda yine de şükrediyorum Allah çabasız bu bebeği karnıma koydu 6 ayda gayet güzel geçti. Vardır bunların bir hikmeti diyorum. Ama sinirlerim çok bozuk. Biraz içimi dökeyim dedim. Dua beklerim.
Evet bende gebelik şekeri de çıktı. Kontrol altında şu anda. Sıkı bir diyetim var, Suyuyla ilgili bişey söylemedi dr. Az yada çok diye. Karaciğer ve safra yollarıyla ilgili bişey çıkmaz inşallah
Kurdeşen nasıl bişey bilmiyorum. Netten baktım ama benzetemedimKurdeşen tarzı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?