2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
28+1deyim çalışıyorum ogretmenin gun içerisinde ayakta kalma suremde fazla. Bu haftalarda olup aşağıya baskı hisseden var mı? Özellikle yuruken
Ben kasık ve bikini bölgemde ağrı baskı hissediyorum ara ara yürürken de taşıyamıyormuşum hissiyatı geliyor bi elimle destekleme ihtiyacı duyuyorum

Bence de sen belirsizlik yüzünden aşırı gerildin
Apar topar ameliyat onlugu giydirip alınca ondan panikledim haftası cok kucuk anlatılmaz bazı duygular. Hafta küçük olması zaten stres olmaya yeter inşallah ileri haftaları görürüz sağlıkla.
Devletımız sağ olsun imkanlar güzel ama doktorlar ruhsuz olmus.

Nasıl oldun bugün daha iyi misin?

Selamlar herkese, ben de yine haberler iç açıcı değil Allah beterinden saklasın yine de çok şükür bugüne. Epey süredir bir kaşıntı vardı ben de önceleri önemsemedim. Son zamanlarda özellikle geceleri arttı sırtım full sivilcemsi şeylerle dolu bacak ve kollarımda da küçük küçğk kırmızı benekler çıkmaya başladı. Kaşınıyorlar cumartesi onu söyledim niye daha erken söylemedin dedi dr. Önemliymiş. Bilginiz olsun. Bir sürü kan tahlili istedi bu sabah onları verdim. Yarın çıkacak dün gece kaşıntıdan arık sinirlerim bozuldu ağladım gram uyumadım. Soğuk kompres iyi geliyor. Bakalım bu gece nasıl geçecek. Doktor noluyor Özlem dedi bi şeker bi kaşıntı bi de su meselesi var suyun gelip gelmediğini kontrol et dedi. Doktorda şaşırmış durumda yine de şükrediyorum Allah çabasız bu bebeği karnıma koydu 6 ayda gayet güzel geçti. Vardır bunların bir hikmeti diyorum. Ama sinirlerim çok bozuk. Biraz içimi dökeyim dedim. Dua beklerim.

Merhabalar öyle biraz araştırırken size denk geldim de bende leep oldum kasım 2022’de şimdi 18 haftalık hamileyim serklaj falan oldunuz mu haftalar ilerledikçe korkuyorum
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsonız inşallah hayır olmadım çok şükür . Rahim ağzım şuan 31 mm . Uzunlukla birlikte rahmin yapısı da çok önemli imiş benim 16dan beri aynı uzunlukta .

Geçmiş olsun canım yaa alerjiden mi şüpheleniyor şuan neyden şüpheleniyor?

Kızlar dün ben de ekinoks indirimden suwenden gecelik aldım bedenini bugün mağazadan denemeye geldim ama ürün yokmuş . Ama o kadar güzel pijamalar varmış ki nette olmayan, ekinoksu kaçırdım ama 2 pijama takımı 1 gecelik bir sabahlık toplam 4 parça ürünü 1000 tl aldım

Cok uyguna gelmis. Gule gule kullan canim

S saskito mesajına cevap vermeyi beceremedim niyeyse, evet psikolojik olarak duygusal olarak zor bir süreç inşallah kalırsa da az kalır. Hangi kitaplar okudukların. Var mı şu an hala riskin seninde?
Hala risk var tabi, ama doktor artik biraz daha iyimser konusuyor.
Premature ile ilgili 1 kitap okudum.
Digeri de hamilelik doneminde bebegin annenin duygularini nasil paylastigini anlatiyor. Benim bakis acimi pozitif tutmamda cok yardimi oldu. Her hissettigimizi onlar da hissediyor dusuncesiyle hep olumlu dusunuyorum, daha karnimda da olsa onlarla guzel vakit gecirmeye calisiyorum

Eklentiler

• 20230925_142132.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 50
İnşallah güzel günler göreceğiz. 32 den sonra bende biraz daha rahatlıcam inşallah

Teşekkür ediyorum cevapladığınız için rahim yapısı nasıl önemliymiş ilk gebeliğim biraz yabancıyım konulara

E nabız akıllı asistan hafta dönüşümlerini pazartesinden veriyor kullandığım uygulama ise perşembeleri veriyor.
Doktor e nabız üzerinden hesaplama yapıyor muhtemelen. Sizde rapor falan durumlarınızı e nabız üzerinden kontrol edebilir siniz.
Bundan sonra iki hafta da bir kontrol ve nst olacakmış artık.
Ben 30. Haftamdayım.

Trendyolda mesaj geldi nasıl bu çanta.
S samozlem sanırım karaciğerle ilgili olabılır seker diyeti yapıo muydun sıvı fazla olmasın dıe.
Benimde seker olmasa hıc kalkmam ama yemekten sonra yürümek lazımmış.

Eklentiler

• Screenshot_20230925_145755.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…