- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.581
İnşallah inşallah tüm riskli olan arkadaşlarıma sabır ve şifa diliyorumGüzel düşün güzel olsun inşallah zor günlerin mükafatı da çok güzel olur Allah'ın izniyle 38leri görürüz inşallah
Aminn inşallahOlabilir, her doktor farklı ve kendi tecrübelerine göre ilerliyordur belki de gerek yoktur sanahayırlısıyla olsun herşey insallah
Ben kasık ve bikini bölgemde ağrı baskı hissediyorum ara ara yürürken de taşıyamıyormuşum hissiyatı geliyor bi elimle destekleme ihtiyacı duyuyorum28+1deyim çalışıyorum ogretmenin gun içerisinde ayakta kalma suremde fazla. Bu haftalarda olup aşağıya baskı hisseden var mı? Özellikle yuruken
Doğru, mm cm ye çevirince böyle oluyor. :) teşekkür ederim anladım4 cm=40mm canım, bazı doktora cm olarak soyluyor, bazıları mm olarak
Apar topar ameliyat onlugu giydirip alınca ondan panikledim haftası cok kucuk anlatılmaz bazı duygular. Hafta küçük olması zaten stres olmaya yeter inşallah ileri haftaları görürüz sağlıkla.Bence de sen belirsizlik yüzünden aşırı gerildin
Losyon hangi marka alıcaz?
Nasıl oldun bugün daha iyi misin?Apar topar ameliyat onlugu giydirip alınca ondan panikledim haftası cok kucuk anlatılmaz bazı duygular. Hafta küçük olması zaten stres olmaya yeter inşallah ileri haftaları görürüz sağlıkla.
Devletımız sağ olsun imkanlar güzel ama doktorlar ruhsuz olmus.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsonız inşallahMerhabalaröyle biraz araştırırken size denk geldim de bende leep oldum kasım 2022’de şimdi 18 haftalık hamileyim serklaj falan oldunuz mu haftalar ilerledikçe korkuyorum
Geçmiş olsun canım yaaSelamlar herkese, ben de yine haberler iç açıcı değil Allah beterinden saklasın yine de çok şükür bugüne. Epey süredir bir kaşıntı vardı ben de önceleri önemsemedim. Son zamanlarda özellikle geceleri arttı sırtım full sivilcemsi şeylerle dolu bacak ve kollarımda da küçük küçğk kırmızı benekler çıkmaya başladı. Kaşınıyorlar cumartesi onu söyledim niye daha erken söylemedin dedi dr. Önemliymiş. Bilginiz olsun. Bir sürü kan tahlili istedi bu sabah onları verdim. Yarın çıkacak dün gece kaşıntıdan arık sinirlerim bozuldu ağladım gram uyumadım. Soğuk kompres iyi geliyor. Bakalım bu gece nasıl geçecek. Doktor noluyor Özlem dedi bi şeker bi kaşıntı bi de su meselesi var suyun gelip gelmediğini kontrol et dedi. Doktorda şaşırmış durumda yine de şükrediyorum Allah çabasız bu bebeği karnıma koydu 6 ayda gayet güzel geçti. Vardır bunların bir hikmeti diyorum. Ama sinirlerim çok bozuk. Biraz içimi dökeyim dedim. Dua beklerim.
Cok uyguna gelmis. Gule gule kullan canimKızlar dün ben de ekinoks indirimden suwenden gecelik aldım bedenini bugün mağazadan denemeye geldim ama ürün yokmuş . Ama o kadar güzel pijamalar varmış ki nette olmayan, ekinoksu kaçırdım ama 2 pijama takımı 1 gecelik bir sabahlık toplam 4 parça ürünü 1000 tl aldım
Sağ olasın. Karaciğer değerleriyle ilgili bir sürü test istedi. Sanırım safra karaciğerden şüpheleniyor. Gebelik reaksiyonu olabilir dedi.Geçmiş olsun canım yaaalerjiden mi şüpheleniyor şuan neyden şüpheleniyor?
Hala risk var tabi, ama doktor artik biraz daha iyimser konusuyor.
İnşallah güzel günler göreceğiz. 32 den sonra bende biraz daha rahatlıcam inşallahHala risk var tabi, ama doktor artik biraz daha iyimser konusuyor.
Premature ile ilgili 1 kitap okudum.
Digeri de hamilelik doneminde bebegin annenin duygularini nasil paylastigini anlatiyor. Benim bakis acimi pozitif tutmamda cok yardimi oldu. Her hissettigimizi onlar da hissediyor dusuncesiyle hep olumlu dusunuyorum, daha karnimda da olsa onlarla guzel vakit gecirmeye calisiyorum
Teşekkür ediyorum cevapladığınız içinHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsonız inşallahhayır olmadım çok şükür . Rahim ağzım şuan 31 mm . Uzunlukla birlikte rahmin yapısı da çok önemli imiş benim 16dan beri aynı uzunlukta .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?