2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Teşekkür ediyorum cevapladığınız için rahim yapısı nasıl önemliymiş ilk gebeliğim biraz yabancıyım konulara
Bazen rahimler esnek oluyormuş uzun olsa bile birden kısalabiliyormuş, doktor bana eahmin kolajen yapısı iyi dedi bi kaçkere ıkkındırdı beni kısalmadı hiç

İnternetten daha mı uygun canım. Hastane alışverişini tamamlamışsın güzel olmuş
İnternete hiç satışını görmedim canım , online yokmuş ürünler. Sadece sabahlık vardı ama geceliği olmadığı için almamıştım . Mağazadan ikisini aldım

Aynaya bakmıyorum ki yataktan kalkıp ama yok bence. Ne tür bir diyet yaptı? İlaç verilmedi mi bi de düşmesi için

Kurdeşen nasıl bişey bilmiyorum. Netten baktım ama benzetemedim
Doktor gebelik reaksiyonu olabilir dedi. Korkum kolestaz gibi bişey olmasın
Deli gibi kasinan bir şey uykudan uyandırıyor k kadar kaşınıyor kırmızı kırmızı döküyor anlatınca aklıma ilk o geldi korku stres ve üzüntüden oluyor

Deli gibi kasinan bir şey uykudan uyandırıyor k kadar kaşınıyor kırmızı kırmızı döküyor anlatınca aklıma ilk o geldi korku stres ve üzüntüden oluyor
Ömur torpusu bi sey urtiker. Bende kronik urtiker vardi. 3 yil filan alerji ilaci kullandim. Simdi probiyotik kullaniyorum, cok sukur birakabildim alerji ilacini.

Aynaya bakmıyorum ki yataktan kalkıp ama yok bence. Ne tür bir diyet yaptı? İlaç verilmedi mi bi de düşmesi için
Geçmiş olsun canım bende bayadır kaşınıyorum ama kan değerlerimde bir sıkıntı çıkmadı, alerji gibi düşündüm ben sivri sinek ısırıgına benziyor ve kaşınıyor elimde kolumda bacagimda ayaklarımda oluyor özellikle geceleri aşırı kaşınıyor deli ediyor beni. Kan tahlilinde karaciğer değerlerimde sorun çıkmayınca ben ekstra doktoruma söylemeye gerek duymadım söylemem mi lazımdı acaba. Tek baktıgım karaciğer alt ve ast değeri onlarda normal

Salca baharat yağ kızartma hazır gıda tarzı kuruyemis herseyi hayatından çıkarıp sadece haşlama beslenecrksin demis doktor kullandığı vitaminleri bıraktırmis yürüyüş bol su. İlaç vermiş tabi ki bu şekilde düşmus değerleri ama Allahtan o çok ilerlemeden fark etmis

Ya kızlar size de oluyor mu bebeğim hareketli olduğu zamanlar artık tekme atmıyor kolay kolay sadece kendini sertlestirip titriyor. Evet titriyor bildiginiz çok net hissediyorum neden böyle oluyor size de oluyor mu

Ömur torpusu bi sey urtiker. Bende kronik urtiker vardi. 3 yil filan alerji ilaci kullandim. Simdi probiyotik kullaniyorum, cok sukur birakabildim alerji ilacini.
Cidden insanı mahvediyor benim lise döneminde Bir şey ciddi manada çok üzülmüştüm o zaman çıkmıştı senin alerjiye çevirmiş inşallah tekrarlamaz

Ya kızlar size de oluyor mu bebeğim hareketli olduğu zamanlar artık tekme atmıyor kolay kolay sadece kendini sertlestirip titriyor. Evet titriyor bildiginiz çok net hissediyorum neden böyle oluyor size de oluyor mu
Evet balık gibi davranıyor

Evet balık gibi davranıyor
Dün gece yatıyorum hani yüzerken elinle dalga yaparsın ya sanki bebek öyle yapıyor. Yani sanki karnımda suyu hissetmeme sebep oluyor gibi. Zaten demiştim ya bir gece beni uyutmadı diye ondan sonra sabah az hareketli ama gece kuduruyor anlamadım. Bide dediğim hareketi yapınca böyle içim hoş oluyor sanki acıyor mu desem gıdıklanma mı desem farklı bi his anlatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…