- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.621
Kacmaz 50Kızlar n11 kuponu var mı?
Yokmuş canım. Yataş twiny aldım park yatağa. Vatana millete hayırlı olsun sjdkfkKacmaz 50
Super40 dene belki vardir
Bazen rahimler esnek oluyormuş uzun olsa bile birden kısalabiliyormuş, doktor bana eahmin kolajen yapısı iyi dedi bi kaçkere ıkkındırdı beni kısalmadı hiçTeşekkür ediyorum cevapladığınız içinrahim yapısı nasıl önemliymiş ilk gebeliğim biraz yabancıyım konulara
İnternete hiç satışını görmedim canım , online yokmuş ürünler. Sadece sabahlık vardı ama geceliği olmadığı için almamıştım . Mağazadan ikisini aldımİnternetten daha mı uygun canım. Hastane alışverişini tamamlamışsın güzel olmuş
Aynaya bakmıyorum ki yataktan kalkıp ama yok bence. Ne tür bir diyet yaptı? İlaç verilmedi mi bi de düşmesi içinGeçmiş olsun canım kaşıntı çok önemli tabiki gebelikte buraya yazmistim hatta kuzenimin başına geldi diye ten renginde sararma fark ettin mi hiç? Gebelik kolestazindan şüphelenmis belli ki doktor da istediği testlerden. Kuzenimden 33. Hafta da çıktı suan 36 haftalik sürekli kan veriyor diyet yapıyor değerleri düştü çok şükür düşmese hemen sezeryana alincakti çok tehlikeli bir durum Allah korusun
Deli gibi kasinan bir şey uykudan uyandırıyor k kadar kaşınıyor kırmızı kırmızı döküyor anlatınca aklıma ilk o geldi korku stres ve üzüntüden oluyorKurdeşen nasıl bişey bilmiyorum. Netten baktım ama benzetemedim
Doktor gebelik reaksiyonu olabilir dedi. Korkum kolestaz gibi bişey olmasın
Anladım. Dün uyutmadı işte kaşıntıdan . Umarım sadece hafif bir gebelik alerjisidirDeli gibi kasinan bir şey uykudan uyandırıyor k kadar kaşınıyor kırmızı kırmızı döküyor anlatınca aklıma ilk o geldi korku stres ve üzüntüden oluyor
Ömur torpusu bi sey urtiker. Bende kronik urtiker vardi. 3 yil filan alerji ilaci kullandim. Simdi probiyotik kullaniyorum, cok sukur birakabildim alerji ilacini.Deli gibi kasinan bir şey uykudan uyandırıyor k kadar kaşınıyor kırmızı kırmızı döküyor anlatınca aklıma ilk o geldi korku stres ve üzüntüden oluyor
Çok teşekkür ederim soracağım doktorumaBazen rahimler esnek oluyormuş uzun olsa bile birden kısalabiliyormuş, doktor bana eahmin kolajen yapısı iyi dedi bi kaçkere ıkkındırdı beni kısalmadı hiç
Ay nereden aldın canım ben dün baktım kalmamıştı 70x110 sen nereden buldunYokmuş canım. Yataş twiny aldım park yatağa. Vatana millete hayırlı olsun sjdkfk
Geçmiş olsun canım bende bayadır kaşınıyorum ama kan değerlerimde bir sıkıntı çıkmadı, alerji gibi düşündüm ben sivri sinek ısırıgına benziyor ve kaşınıyor elimde kolumda bacagimda ayaklarımda oluyor özellikle geceleri aşırı kaşınıyor deli ediyor beni. Kan tahlilinde karaciğer değerlerimde sorun çıkmayınca ben ekstra doktoruma söylemeye gerek duymadım söylemem mi lazımdı acaba. Tek baktıgım karaciğer alt ve ast değeri onlarda normalAynaya bakmıyorum ki yataktan kalkıp ama yok bence. Ne tür bir diyet yaptı? İlaç verilmedi mi bi de düşmesi için
Salca baharat yağ kızartma hazır gıda tarzı kuruyemis herseyi hayatından çıkarıp sadece haşlama beslenecrksin demis doktor kullandığı vitaminleri bıraktırmis yürüyüş bol su. İlaç vermiş tabi ki bu şekilde düşmus değerleri ama Allahtan o çok ilerlemeden fark etmisAynaya bakmıyorum ki yataktan kalkıp ama yok bence. Ne tür bir diyet yaptı? İlaç verilmedi mi bi de düşmesi için
İnşallahAnladım. Dün uyutmadı işte kaşıntıdan . Umarım sadece hafif bir gebelik alerjisidir
Cidden insanı mahvediyor benim lise döneminde Bir şey ciddi manada çok üzülmüştüm o zaman çıkmıştı senin alerjiye çevirmiş inşallah tekrarlamazÖmur torpusu bi sey urtiker. Bende kronik urtiker vardi. 3 yil filan alerji ilaci kullandim. Simdi probiyotik kullaniyorum, cok sukur birakabildim alerji ilacini.
Evet balık gibi davranıyorYa kızlar size de oluyor mu bebeğim hareketli olduğu zamanlar artık tekme atmıyor kolay kolay sadece kendini sertlestirip titriyor. Evet titriyor bildiginiz çok net hissediyorum neden böyle oluyor size de oluyor mu
Dün gece yatıyorum hani yüzerken elinle dalga yaparsın ya sanki bebek öyle yapıyor. Yani sanki karnımda suyu hissetmeme sebep oluyor gibi. Zaten demiştim ya bir gece beni uyutmadı diye ondan sonra sabah az hareketli ama gece kuduruyor anlamadım. Bide dediğim hareketi yapınca böyle içim hoş oluyor sanki acıyor mu desem gıdıklanma mı desem farklı bi his anlatamıyorumEvet balık gibi davranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?