- 26 Mart 2023
- 36
- 37
- 3
- 31
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.641
Her ay yatıyo benim bildiğim. İzne ayrıldınız mı?Kızlar biz çalışan aralık anneleri inşallah sağlıklı şekilde doğumlarımızı yaptık. Doğum ödeneğinizi toplu halde mart -Nisan aylarında mı alacağız ?
Yoksa 4 aylık ödememiz 3/2 oranında aylık mı bize yatacak ?
Benim bildiğim rapor süremiz bitince 16. Haftada toplu yatıyordu . Bugün iş arkadaşım doğum iznine çıktığında ona her ay yattığını söyledi (7-8 ay önce doğum yaptı bu arkadaşım )
Merhaba bence söylemende yarar var. Benim vücudum da çıkanlar da aynen bu şekilde tanımladığın gibi. Sonuçları yarın alıcam benGeçmiş olsun canım bende bayadır kaşınıyorum ama kan değerlerimde bir sıkıntı çıkmadı, alerji gibi düşündüm ben sivri sinek ısırıgına benziyor ve kaşınıyor elimde kolumda bacagimda ayaklarımda oluyor özellikle geceleri aşırı kaşınıyor deli ediyor beni. Kan tahlilinde karaciğer değerlerimde sorun çıkmayınca ben ekstra doktoruma söylemeye gerek duymadım söylemem mi lazımdı acaba. Tek baktıgım karaciğer alt ve ast değeri onlarda normal
Anladım teşekkür ederim. Bende saydıklarının hiçbiri yok zaten gebelik şekerinden dolayı. İnşallah çıkmazSalca baharat yağ kızartma hazır gıda tarzı kuruyemis herseyi hayatından çıkarıp sadece haşlama beslenecrksin demis doktor kullandığı vitaminleri bıraktırmis yürüyüş bol su. İlaç vermiş tabi ki bu şekilde düşmus değerleri ama Allahtan o çok ilerlemeden fark etmis
Benim de aynı oluyor sanki elimin içinde dönüyor gibiDün gece yatıyorum hani yüzerken elinle dalga yaparsın ya sanki bebek öyle yapıyor. Yani sanki karnımda suyu hissetmeme sebep oluyor gibi. Zaten demiştim ya bir gece beni uyutmadı diye ondan sonra sabah az hareketli ama gece kuduruyor anlamadım. Bide dediğim hareketi yapınca böyle içim hoş oluyor sanki acıyor mu desem gıdıklanma mı desem farklı bi his anlatamıyorum
Ürtiker nasıl bişey bendeki de öyle mi acabaCidden insanı mahvediyor benim lise döneminde Bir şey ciddi manada çok üzülmüştüm o zaman çıkmıştı senin alerjiye çevirmiş inşallah tekrarlamaz
Benim Demir ilacimda ve multivitaminimde folat var fazlası idrarla atılıyorArkadaşlar ben hamilelikten önce 4 ay kadar folik asit kullanmıştım. Hamile kaldığımdan beri de devam ediyorum. Hatta 3-4 aydır hem demir ilacımdan hem multivitaminden folat alıyorum. Sizin de kullandığınız hem multivitaminde hem demirde folat bulunuyor mu? Vucut fazla olan folatı depolamıyormuş diye duydum ama yine de merak ettim
Böyle kırmızı döküntü internetteki resimler gibi değildi benimki kırmızı yuvarlak ve durmadan kaşınıyorÜrtiker nasıl bişey bendeki de öyle mi acaba
Prego kabin boy pusetli bebek arabası aldık travel sistem değil daha hafif ve küçükHanımlar, bebek arabası önerileri bekliyoruz?
İnşallah sıkıntılı bir şey çıkmaz canım, haftaya kontrolüm var o zaman söylerim bende mutlakaMerhaba bence söylemende yarar var. Benim vücudum da çıkanlar da aynen bu şekilde tanımladığın gibi. Sonuçları yarın alıcam ben
Tatlım e nabıza göre verecek benim doktorum.Ben dün doktoruma sordum.
E-nabız 1 hafta önde gösteriyor. Ben süreç olarak hangisi takip edeceğim dedim. Son Adet Tarihine göre bulunduğun hafta önemli dedi.
Rapor almak istediğimizde e-nabız önde veya geride gösterebliyor.O önemli değil dedi. ( E-nabızla aynı haftadaysak sıkıntı yok bizi önde gösteriyorsada kafalar karışmasın doktorumuz bize S.A.T tarihine göre doğum raporu hazırlayacakmış)
E nabıza göre ben bugün 30. Haftaya girdim. Doğuma 77 gün kaldı diyorMaşallahbizim sat aynıydı galiba doğum için hangi günü hesaplıyorlar şuan
32. Hafta da nst başlayacak ve bundan sonra seni iki hafta da bir görecem dedi.2 hafta mı doktor mu söyledi
Tarihler uyuyorsa problem yok tatlımTatlım e nabıza göre verecek benim doktorum.
Kafalar karışık
E nabız sistemiyle, doktorun bana verdiği tarih eşleşiyo
Bende daha almadımHanımlar, bebek arabası önerileri bekliyoruz?
Ay benim transfer tarihim girilmiş o yüzden çok farklı tarihlerTarihler uyuyorsa problem yok tatlım
Ben hem sağlık ocağı hemde özeldeki kendi doktoruma sordum kafam karışınca ikiside S.A.T önemli olan dedi . Demekki seni tam vaktinde girmişler
2 türlü oluyormuşHer ay yatıyo benim bildiğim. İzne ayrıldınız mı?
Sen Allah’a emanet durumdasın tatlımAy benim transfer tarihim girilmiş o yüzden çok farklı tarihler
Benim sat 2 mart ve enabıza o girildi fakat geç döllenme olduğu için özeldeki doktorum 8 mart olarak değiştirdi sat’ımı. Yani bebeğim 8 mart ile uyumlu. Bu durumda raporu doktorumun beyanına göre alabilir miyim? E nabızın 6 gün ileride olması sgk’da falan sorun yaratır mı bilginiz var mı?Tarihler uyuyorsa problem yok tatlım
Ben hem sağlık ocağı hemde özeldeki kendi doktoruma sordum kafam karışınca ikiside S.A.T önemli olan dedi . Demekki seni tam vaktinde girmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?