2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Her ay yatıyo benim bildiğim. İzne ayrıldınız mı?

Arkadaşlar ben hamilelikten önce 4 ay kadar folik asit kullanmıştım. Hamile kaldığımdan beri de devam ediyorum. Hatta 3-4 aydır hem demir ilacımdan hem multivitaminden folat alıyorum. Sizin de kullandığınız hem multivitaminde hem demirde folat bulunuyor mu? Vucut fazla olan folatı depolamıyormuş diye duydum ama yine de merak ettim

Merhaba bence söylemende yarar var. Benim vücudum da çıkanlar da aynen bu şekilde tanımladığın gibi. Sonuçları yarın alıcam ben

Anladım teşekkür ederim. Bende saydıklarının hiçbiri yok zaten gebelik şekerinden dolayı. İnşallah çıkmaz

Benim de aynı oluyor sanki elimin içinde dönüyor gibi

Benim Demir ilacimda ve multivitaminimde folat var fazlası idrarla atılıyor

Merhaba bence söylemende yarar var. Benim vücudum da çıkanlar da aynen bu şekilde tanımladığın gibi. Sonuçları yarın alıcam ben
İnşallah sıkıntılı bir şey çıkmaz canım, haftaya kontrolüm var o zaman söylerim bende mutlaka

Tatlım e nabıza göre verecek benim doktorum.
Kafalar karışık
E nabız sistemiyle, doktorun bana verdiği tarih eşleşiyo

Tatlım e nabıza göre verecek benim doktorum.
Kafalar karışık
E nabız sistemiyle, doktorun bana verdiği tarih eşleşiyo
Tarihler uyuyorsa problem yok tatlım
Ben hem sağlık ocağı hemde özeldeki kendi doktoruma sordum kafam karışınca ikiside S.A.T önemli olan dedi . Demekki seni tam vaktinde girmişler

Ben hem sağlık ocağı hemde özeldeki kendi doktoruma sordum kafam karışınca ikiside S.A.T önemli olan dedi . Demekki seni tam vaktinde girmişler
Ay benim transfer tarihim girilmiş o yüzden çok farklı tarihler

Her ay yatıyo benim bildiğim. İzne ayrıldınız mı?
2 türlü oluyormuş
İş yerindeki muhasebe biriminin bildirmesine bağlıymış . Her ay bildirim yaparlarsa aylık doğum raporu sonuna doğru bildirim yaparlarsa tek seferde veriliyormuş

Benim sat 2 mart ve enabıza o girildi fakat geç döllenme olduğu için özeldeki doktorum 8 mart olarak değiştirdi sat’ımı. Yani bebeğim 8 mart ile uyumlu. Bu durumda raporu doktorumun beyanına göre alabilir miyim? E nabızın 6 gün ileride olması sgk’da falan sorun yaratır mı bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…