- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.561
Tesadüfe bak biz de dün hastanedeydik, hastanenin karşısında düğün salonu var kavga çıktı düğün sonrası hangi şehirdeydin sen ?sağol canım iyiyim dün bir düğüne gittim hem çok yoruldum hem de kavga çıktı çok gerildim karnım taş gibi dr gitsem mi diyorum çok fazla sert ağrım yok ama
Kız ne kavgası senin hayat hep ekşın?sağol canım iyiyim dün bir düğüne gittim hem çok yoruldum hem de kavga çıktı çok gerildim karnım taş gibi dr gitsem mi diyorum çok fazla sert ağrım yok ama
Aasağol canım iyiyim dün bir düğüne gittim hem çok yoruldum hem de kavga çıktı çok gerildim karnım taş gibi dr gitsem mi diyorum çok fazla sert ağrım yok ama
bizim kavga evde çıktı balım, istanbulTesadüfe bak biz de dün hastanedeydik, hastanenin karşısında düğün salonu var kavga çıktı düğün sonrası hangi şehirdeydin sen ?
kız benim sessiz sakin bi hayatım var da bela çekiyorumKız ne kavgası senin hayat hep ekşın?
biraz telefonda falan konuştum rahatlayınca azaldı dinleneceğim bakalım artarsa giderim.Aageçmiyorsa git nolur nolmaz
Sesin çıkmayınca şey düşündüm kesin kv siyle falan meşgulbizim kavga evde çıktı balım, istanbul
kız benim sessiz sakin bi hayatım var da bela çekiyorumbir düğün vardı lanet olsun eve çağırdılar ısrarla yemeğe gittik, evde kavga çıktı bizle de alakası yoktu da gene de korktum herhalde ondan dolayı gerildim.
biraz telefonda falan konuştum rahatlayınca azaldı dinleneceğim bakalım artarsa giderim.
EvetHb de mi?
Benim de asiri kuruluk var vucudumda. Yuzum bile kupkuru. Kuruluktan kasiniyor bacaklarim,kollarimKızlar benim vücudum çok kurudu. Bacaklarım pul pul oldu. Normal mi bu? Sizde de aynı durum var mı? Yağ alıp tüm vücuduma kullanayım diyorum, kollarım bile kaşınıyor pul pul
Hemen bakıyorum hangi site
Kilo aldığımız için derimiz genişliyor bende de var krem sürüyorum bu ay arttıKızlar benim vücudum çok kurudu. Bacaklarım pul pul oldu. Normal mi bu? Sizde de aynı durum var mı? Yağ alıp tüm vücuduma kullanayım diyorum, kollarım bile kaşınıyor pul pul
HepsiburadaHemen bakıyorum hangi site
o düğüne gelmişti ya heh işte o düğüne gittikSesin çıkmayınca şey düşündüm kesin kv siyle falan meşgul
Benim hamileliğin başından beri yüzüm kuru döküntü oluyor sürekli ne kadar temizlesem bile yüzümden o görüntü gitmiyor. Sırtımda bir de özel bölgemde var gitmiyor vücudun için bebek yağı kullanabilirsin duştan sonra nemli tutuyorKızlar benim vücudum çok kurudu. Bacaklarım pul pul oldu. Normal mi bu? Sizde de aynı durum var mı? Yağ alıp tüm vücuduma kullanayım diyorum, kollarım bile kaşınıyor pul pul
Bence de sen belirsizlik yüzünden aşırı gerildinKızlar günaydın. Doktorumla nihayet görüşebildim heyet raporu verdi 32 ye kadar..izinlerim yandı neyse. muayene oldum vs sıkıntı yok gereksiz yere stres oldun dedı. Yalnız hafif ağrılar var.
Nıdıcard verdı ılac olarak. Duruma göre bakıcaz. Hedef 34 dedı tekrar pazartesi kontrol var her hafta kontrol olucak. Hep yatma sekere dıkkat et diyete dıkkat et dedı. Ben uzanıyorum genelde iş felan yapmam artık, kendimi cok yordum onu farkettım işe gttm geldım derken arada izin de almadım.
Ciğer geliştirici hareketleri azaltırmış bikaç gün. Oldugum için tekrar yapılmayacak.
Seker olan arklar yemekten sonra yuruyebılırsenız 20dk 25dk bol su ıcıp yürüyün buyuk olcude faydası oluyor.
Magnezyum suda eriyen ishal yaptı içmiyordum magosit verdı devlet hast. Onunda kasılmaya faydası varmıs. Ona basladım.
Eksikleri alıcam internetten.
Vaaayy olsun kız ne güzel işteo düğüne gelmişti ya heh işte o düğüne gittikbir gelin vardı yeminle düşman başına kavga çıktı bitti gittiler benim eşimde gelin arabası şoförüydü ondan dolayı gerildim bir sağ selamet gelse diye çünkü gelin damat arabada kavgaya devam ediyordu kaza filan yapacak diye korktum o gerginlikle. akrabalar konuşuyordu benim gelinim asla böyle yapmazdı diye benim kvde de biraz kırık biliyosun millet lafta edemiyor buna hepsine kızdı dedi ki burda 6 kaynanayız hepinizin gelinini topla benimkinin tırnağı etmez hepinizinki edepsizlik etti bir benimki hariç allah razı olsun yetiştirenden de ondan da dedi yanağımı öptü dedim hangi dağda kurt öldü acaba
Ay iyi yaa en azından kafan rahatmıştır net cevaplar aldığın için az kaldı zaten biraz daha dayanırsak inşallah sağlıklı şekilde geleceklerKızlar günaydın. Doktorumla nihayet görüşebildim heyet raporu verdi 32 ye kadar..izinlerim yandı neyse. muayene oldum vs sıkıntı yok gereksiz yere stres oldun dedı. Yalnız hafif ağrılar var.
Nıdıcard verdı ılac olarak. Duruma göre bakıcaz. Hedef 34 dedı tekrar pazartesi kontrol var her hafta kontrol olucak. Hep yatma sekere dıkkat et diyete dıkkat et dedı. Ben uzanıyorum genelde iş felan yapmam artık, kendimi cok yordum onu farkettım işe gttm geldım derken arada izin de almadım.
Ciğer geliştirici hareketleri azaltırmış bikaç gün. Oldugum için tekrar yapılmayacak.
Seker olan arklar yemekten sonra yuruyebılırsenız 20dk 25dk bol su ıcıp yürüyün buyuk olcude faydası oluyor.
Magnezyum suda eriyen ishal yaptı içmiyordum magosit verdı devlet hast. Onunda kasılmaya faydası varmıs. Ona basladım.
Eksikleri alıcam internetten.
Anladım teşekkür ederim40 yerine 4 diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?