- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.661
Belki de tatlım haklısınTarihler uyuyorsa problem yok tatlım
Ben hem sağlık ocağı hemde özeldeki kendi doktoruma sordum kafam karışınca ikiside S.A.T önemli olan dedi . Demekki seni tam vaktinde girmişler
Çalışmadığım için umursamıyorumSen Allah’a emanet durumdasın tatlım
Özellikle bu açıdan sordum canım benim tam bebiş gelişimi 1 hafta önde görünüyor E-nabızda , rapor alırken neyi baz alacaklarını öğrenmeye çalıştım. Doktorum e-nabız sadece gebelik bildirimi bizim size uygun gördüğümüz rapor zamanı önemli olan dedi . E-nabızdaki hafta kafanı karıştırmasın dedi üstüne basa basa 2 gün önceBenim sat 2 mart ve enabıza o girildi fakat geç döllenme olduğu için özeldeki doktorum 8 mart olarak değiştirdi sat’ımı. Yani bebeğim 8 mart ile uyumlu. Bu durumda raporu doktorumun beyanına göre alabilir miyim? E nabızın 6 gün ileride olması sgk’da falan sorun yaratır mı bilginiz var mı?
Kızlar bu hafta kimin kontrolü var benimki 4ekimde daha
canim sat tarihin kacE nabız akıllı asistan hafta dönüşümlerini pazartesinden veriyor kullandığım uygulama ise perşembeleri veriyor.
Doktor e nabız üzerinden hesaplama yapıyor muhtemelen. Sizde rapor falan durumlarınızı e nabız üzerinden kontrol edebilir siniz.
Bundan sonra iki hafta da bir kontrol ve nst olacakmış artık.
Ben 30. Haftamdayım.
Oh iyi bariÖzellikle bu açıdan sordum canım benim tam bebiş gelişimi 1 hafta önde görünüyor E-nabızda , rapor alırken neyi baz alacaklarını öğrenmeye çalıştım. Doktorum e-nabız sadece gebelik bildirimi bizim size uygun gördüğümüz rapor zamanı önemli olan dedi . E-nabızdaki hafta kafanı karıştırmasın dedi üstüne basa basa 2 gün önce
Sanki daha iyi değil mi , çalışacağın maç süre çalışır doğum sonrasına izni kullanırsın :)Ay benim transfer tarihim girilmiş o yüzden çok farklı tarihler
Çalışmıyorum ki canımSanki daha iyi değil mi , çalışacağın maç süre çalışır doğum sonrasına izni kullanırsın :)
6 martcanim sat tarihin kac
Lohusa serbeti yapmayi dusunmuyorum. Ilk dogumumda hastane vermisti serbet. Sezaryenden cikinca belli bi sure bi sey yenilip icilmedigi icin ben icemedim. Ramazana denk gelmisti dogum. Herkes oruclu oldugu icin icememistiKızlar lohusa şerbetini nasıl yapacaksınız? Şerbet mi alacaksınız yoksa kendiniz mi hazırlayacaksınız?
Bana gelen giden baya olur o yüzden yapcam internetten baktım hazır şişede var bide eski tip olandan var onu aktardan da alırım ama bilemiyorum daLohusa serbeti yapmayi dusunmuyorum. Ilk dogumumda hastane vermisti serbet. Sezaryenden cikinca belli bi sure bi sey yenilip icilmedigi icin ben icemedim. Ramazana denk gelmisti dogum. Herkes oruclu oldugu icin icememisti2 saat filan biz icemeden goturmuslerdi
Çok cahilim bu konuda doğum yapar yapmaz mı yapılıyor bu şerbet, gerçi annem biliyordur ama ben bilmiyorumBana gelen giden baya olur o yüzden yapcam internetten baktım hazır şişede var bide eski tip olandan var onu aktardan da alırım ama bilemiyorum da
Benim annemde bilmez lohusa şerbeti bizim oralarda kiren vardır (kızılıcık) ondan komposto şeklinde yapmış . Gelene geçene lohusa şerbeti adı altında onu verebilirÇok cahilim bu konuda doğum yapar yapmaz mı yapılıyor bu şerbet, gerçi annem biliyordur ama ben bilmiyorum
Covid yayilip da yasaklar gelmezse, benim de hastaneye gelip gidenim cok olacak . Cunku merkezde oturan cok akraba,arkadas var. Ben hastane icin sadece cikolata yaptirmayi dusunuyorum. Bizde de oyle lohusa serbeti filan olmaz pekBana gelen giden baya olur o yüzden yapcam internetten baktım hazır şişede var bide eski tip olandan var onu aktardan da alırım ama bilemiyorum da
Ben de almistim bunun en acik renginiKızlar bu ay bütçe olarak çöktüm bıraktım owli aşkımı bütçe dostu bu peluşa gönlümü yaptırıdım . Kargoyu eşim yine iş yerinde unutmuşçok güzel diye anlata anlata bitirmedi . Ben 0-4 ay olanını aldım aralıktan marta kadar beni götürsün yeter fiyatıda çok uygundu 230 tl ye geldi trendyoldq düşünenler bir baksın
Eki Görüntüle 3307334
Bunu gördüm herkeste beğenmiş içi pamukluydu yanlış hatırlamıyorsam. Owlinin içi pamuk değil dışıyla aynı. Bu kundakta daha rahat eder muhtemelenKızlar bu ay bütçe olarak çöktüm bıraktım owli aşkımı bütçe dostu bu peluşa gönlümü yaptırıdım . Kargoyu eşim yine iş yerinde unutmuşçok güzel diye anlata anlata bitirmedi . Ben 0-4 ay olanını aldım aralıktan marta kadar beni götürsün yeter fiyatıda çok uygundu 230 tl ye geldi trendyoldq düşünenler bir baksın
Eki Görüntüle 3307334
yani doğum için hastaneye gittiğinde evde biyandan şerbet yapılır. Planlı doğumsa kolay bi gün önceden yap gitsin. Anne içinde iyi bişi diye biliyorum içeri doğalsaÇok cahilim bu konuda doğum yapar yapmaz mı yapılıyor bu şerbet, gerçi annem biliyordur ama ben bilmiyorum
Link var mi canim adini tam okuyamadim herhalde bulamadimKızlar bu ay bütçe olarak çöktüm bıraktım owli aşkımı bütçe dostu bu peluşa gönlümü yaptırıdım . Kargoyu eşim yine iş yerinde unutmuşçok güzel diye anlata anlata bitirmedi . Ben 0-4 ay olanını aldım aralıktan marta kadar beni götürsün yeter fiyatıda çok uygundu 230 tl ye geldi trendyoldq düşünenler bir baksın
Eki Görüntüle 3307334
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?