2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Özellikle bu açıdan sordum canım benim tam bebiş gelişimi 1 hafta önde görünüyor E-nabızda , rapor alırken neyi baz alacaklarını öğrenmeye çalıştım. Doktorum e-nabız sadece gebelik bildirimi bizim size uygun gördüğümüz rapor zamanı önemli olan dedi . E-nabızdaki hafta kafanı karıştırmasın dedi üstüne basa basa 2 gün önce

Doktorumla yarın görüşeceğim ama 11 Ekim tekrar görüşeceğiz tam 32 ye denk geldiği için öyle verdi rdv yu

Kızlar bu hafta kimin kontrolü var benimki 4ekimde daha

canim sat tarihin kac

Oh iyi bari

Kızlar lohusa şerbetini nasıl yapacaksınız? Şerbet mi alacaksınız yoksa kendiniz mi hazırlayacaksınız?

Kızlar lohusa şerbetini nasıl yapacaksınız? Şerbet mi alacaksınız yoksa kendiniz mi hazırlayacaksınız?
Lohusa serbeti yapmayi dusunmuyorum. Ilk dogumumda hastane vermisti serbet. Sezaryenden cikinca belli bi sure bi sey yenilip icilmedigi icin ben icemedim. Ramazana denk gelmisti dogum. Herkes oruclu oldugu icin icememisti 2 saat filan biz icemeden goturmuslerdi

Bana gelen giden baya olur o yüzden yapcam internetten baktım hazır şişede var bide eski tip olandan var onu aktardan da alırım ama bilemiyorum da

Bana gelen giden baya olur o yüzden yapcam internetten baktım hazır şişede var bide eski tip olandan var onu aktardan da alırım ama bilemiyorum da
Çok cahilim bu konuda doğum yapar yapmaz mı yapılıyor bu şerbet, gerçi annem biliyordur ama ben bilmiyorum

Çok cahilim bu konuda doğum yapar yapmaz mı yapılıyor bu şerbet, gerçi annem biliyordur ama ben bilmiyorum
Benim annemde bilmez lohusa şerbeti bizim oralarda kiren vardır (kızılıcık) ondan komposto şeklinde yapmış . Gelene geçene lohusa şerbeti adı altında onu verebilir

Kızlar bu ay bütçe olarak çöktüm bıraktım owli aşkımı bütçe dostu bu peluşa gönlümü yaptırıdım . Kargoyu eşim yine iş yerinde unutmuş çok güzel diye anlata anlata bitirmedi . Ben 0-4 ay olanını aldım aralıktan marta kadar beni götürsün yeter fiyatıda çok uygundu 230 tl ye geldi trendyoldq düşünenler bir baksın

Covid yayilip da yasaklar gelmezse, benim de hastaneye gelip gidenim cok olacak . Cunku merkezde oturan cok akraba,arkadas var. Ben hastane icin sadece cikolata yaptirmayi dusunuyorum. Bizde de oyle lohusa serbeti filan olmaz pek

Ben de almistim bunun en acik rengini cok cici

Bunu gördüm herkeste beğenmiş içi pamukluydu yanlış hatırlamıyorsam. Owlinin içi pamuk değil dışıyla aynı. Bu kundakta daha rahat eder muhtemelen
yani doğum için hastaneye gittiğinde evde biyandan şerbet yapılır. Planlı doğumsa kolay bi gün önceden yap gitsin. Anne içinde iyi bişi diye biliyorum içeri doğalsa

Link var mi canim adini tam okuyamadim herhalde bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…