2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Balım ne ödeneği?
Özel sektörde mi var?

Eklentiler

• Screenshot_20230925-232851_Hepsiburada.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20230925-232838_Hepsiburada.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 61
Balım ne ödeneği?
Özel sektörde mi var?
Doğum ücreti tatlım.
32. Haftayı doldurduğun da ( ikizler de değişiyor daha erken oluyor)
16 haftalık izin ve doğum parası ödeneği alıyorsun.
Memuriyet de sizin nasıl bilmiyorum sanırım maaş yatmaya devam mı edecek sizin?

Sirketten sirkete degisiyor ama. Bizde sgk parayi direk sirkete yatiriyor mesela. Biz almiyoruz.

Evet balık gibi davranıyor
Yüzmeyi demiyorum aşkım bildiğin titriyor ya onla birlikte benim karnımda titriyor tuhaf oluyorum
Hanımlar, bebek arabası önerileri bekliyoruz?
Prego Venüs aldık bugün geldi çok beğendik eşimle hem pusetli hem kabin boy oluyor 4 5 yaşına kadar kullanılır ikinci bir arabaya gerek kalmiyor ☺

Canım Bursa konuşulmuştu o sanırım muhasebe ile kaynaklı imiş aydan aya da alan vae toplu alan da varmış. Mesela Bizim şirkette , iş yeri maaşı kesmiyormuş maaşını ödemeye devam ediyormuş. Biz toplu aşıyormuşuz şirket hesabına gönderiyormuşuz parayı

Aa kaç gündür gelmedi ki
Geçen hafta salı günü kargoya verildi yarın 1 hafta olacak, hafta sonu hiç oynamadı kargo bende hani hafta sonu diye olmuştur dedim. Bugün aradım işte evet bir aksaklık olmuş biz sizi arayacağız saat 5 e kadar dediler aramadılar. 4.30 gibi ben aradım kargo aranıyor diye not düşmüşler. O kadar sinirliyim ki çocuğun Pişik kreminden bezine kadar her şey o kargoda. 5 bin liralık kargo nasıl kayboluyor koca kutu. Birde çocuk oyalar gibi arıyoruz diyorlar

Canım hangi şehirdeydin sen? Ben istanbuldayım ve malum havası çok kirli o yüzden odasına hava temizleyici koymayı düşünüyorum acaba sende istenbuldaysan ve doktor önermediyse diye bi sorayım dedim.

Canım hangi şehirdeydin sen? Ben istanbuldayım ve malum havası çok kirli o yüzden odasına hava temizleyici koymayı düşünüyorum acaba sende istenbuldaysan ve doktor önermediyse diye bi sorayım dedim.
İstanbul canim. Hava temizleyiciler ileride alerjik olma riskini arttiriyor bnm esim alerjik oyuzden salon ytak odasi mutfak ve kapali balkonda hava temizleyiciler var. Evet tozu tutuyo fln ama ozellikle ufakken tozlara alismasini ben ve doktorumuz tercih ediyoruz. Esim asiri steril buyutulmus hala ceremesini cekiyor.

Evet bizde 16 hafta maaş yatıyor

titreme değil de gerçekten bayağı sertleşiyor öne geliyor sanki kasılma gibi de değil bir değişik. gerçi bugün kasılmam çoktu
Hayrolsun canım stresten olabilir mi kendini kasma düşünmemeye çalış hiç birsey bizden bebegimizden önemli değil ☹
Günahları boyunlarına bazen kargo şirketi çalışanları malesef ürün, koli aşirabiliyor benim arkadaşımın kardeşi çalışıyordu bir kargo firmasinda her hafta pahalı birsey getiriyormuş bir robot süpürge bir marka ayakkabı ailesine de sahibi kayıp sirket bize verdi diyormuş meğer çalıyormuş sonra cikti ortaya mahkemelik oldu.
Bu da öyle birsey olmasın Allah korusun dediğin gibi koca kutu. Güvenilir bir yerden sipariş verdiysen paran iade olur ama indirimli aldıysan onlar yanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…