- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.681
Balım ne ödeneği?Kızlar biz çalışan aralık anneleri inşallah sağlıklı şekilde doğumlarımızı yaptık. Doğum ödeneğinizi toplu halde mart -Nisan aylarında mı alacağız ?
Yoksa 4 aylık ödememiz 3/2 oranında aylık mı bize yatacak ?
Benim bildiğim rapor süremiz bitince 16. Haftada toplu yatıyordu . Bugün iş arkadaşım doğum iznine çıktığında ona her ay yattığını söyledi (7-8 ay önce doğum yaptı bu arkadaşım )
Tulumlar cok uygun. Dayanamdim aldim yine 2 taneKizlar hepsiburadada e bebek indirimi var yuzde 20
Doğum ücreti tatlım.Balım ne ödeneği?
Özel sektörde mi var?
Sirketten sirkete degisiyor ama. Bizde sgk parayi direk sirkete yatiriyor mesela. Biz almiyoruz.Doğum ücreti tatlım.
32. Haftayı doldurduğun da ( ikizler de değişiyor daha erken oluyor)
16 haftalık izin ve doğum parası ödeneği alıyorsun.
Memuriyet de sizin nasıl bilmiyorumsanırım maaş yatmaya devam mı edecek sizin?
Yüzmeyi demiyorum aşkım bildiğin titriyor ya onla birlikte benim karnımda titriyor tuhaf oluyorumEvet balık gibi davranıyor
Prego Venüs aldık bugün geldi çok beğendik eşimle hem pusetli hem kabin boy oluyor 4 5 yaşına kadar kullanılır ikinci bir arabaya gerek kalmiyor ☺Hanımlar, bebek arabası önerileri bekliyoruz?
Canım Bursa konuşulmuştu o sanırım muhasebe ile kaynaklı imiş aydan aya da alan vae toplu alan da varmış. Mesela Bizim şirkette , iş yeri maaşı kesmiyormuş maaşını ödemeye devam ediyormuş. Biz toplu aşıyormuşuz şirket hesabına gönderiyormuşuz parayıKızlar biz çalışan aralık anneleri inşallah sağlıklı şekilde doğumlarımızı yaptık. Doğum ödeneğinizi toplu halde mart -Nisan aylarında mı alacağız ?
Yoksa 4 aylık ödememiz 3/2 oranında aylık mı bize yatacak ?
Benim bildiğim rapor süremiz bitince 16. Haftada toplu yatıyordu . Bugün iş arkadaşım doğum iznine çıktığında ona her ay yattığını söyledi (7-8 ay önce doğum yaptı bu arkadaşım )
titreme değil de gerçekten bayağı sertleşiyor öne geliyor sanki kasılma gibi de değil bir değişik. gerçi bugün kasılmam çoktuYüzmeyi demiyorum aşkım bildiğin titriyor ya onla birlikte benim karnımda titriyor tuhaf oluyorum
Aa kaç gündür gelmedi kiKargo e bebek kargomu kaybetti sanırımAşırı sinirim bozuk umarım bulunur çocuğun bütün ihtiyaçları o kutuda
hacerana sitesinden almayi dusunuyorum insKızlar lohusa şerbetini nasıl yapacaksınız? Şerbet mi alacaksınız yoksa kendiniz mi hazırlayacaksınız?
Geçen hafta salı günü kargoya verildi yarın 1 hafta olacak, hafta sonu hiç oynamadı kargo bende hani hafta sonu diye olmuştur dedim. Bugün aradım işte evet bir aksaklık olmuş biz sizi arayacağız saat 5 e kadar dediler aramadılar. 4.30 gibi ben aradım kargo aranıyor diye not düşmüşler. O kadar sinirliyim ki çocuğun Pişik kreminden bezine kadar her şey o kargoda. 5 bin liralık kargo nasıl kayboluyor koca kutu. Birde çocuk oyalar gibi arıyoruz diyorlarAa kaç gündür gelmedi ki
Canım hangi şehirdeydin sen? Ben istanbuldayım ve malum havası çok kirli o yüzden odasına hava temizleyici koymayı düşünüyorum acaba sende istenbuldaysan ve doktor önermediyse diye bi sorayım dedim.Biz evde fakir xioami ve dyson kullanioruz ama bebek alerjik olmasin toza alissin die asla odasina koymama karari aldik cocuk doktorumuzda onermiyor
Nemlendirici de sadce kalorifere asicaz bebiste bi problem yoksa doktorumuz yine onermedi.
Benim carsamba var bebeim
Canim benim sen kendin icin beslenmiosun. Oyuzden tatli hamurisi bedenin sana aitken yersin. Yeme smdi
Bie avuc her ogunde yiebilirsin kuzum. Kesin bilgi. Ben cok tuketiorum dietisyen okeyiyle
Ben geçen lohusa şerbeti aldım Antep’ten salça siparişi verirken gördüm ve nasıl yapılacağı hakkında hiç bir fikrim yokhacerana sitesinden almayi dusunuyorum ins
Uyumamışsındır için geçmiş gözünü dinlendirmişsindirKız ne ara 5 sayfa konuştunuz. Bende babaanne gibi uyumuşum ya yeni uyandım ne ara uyudum ne ara gözüm gitti hatırlamıyorum,
İstanbul canim. Hava temizleyiciler ileride alerjik olma riskini arttiriyor bnm esim alerjik oyuzden salon ytak odasi mutfak ve kapali balkonda hava temizleyiciler var. Evet tozu tutuyo fln ama ozellikle ufakken tozlara alismasini ben ve doktorumuz tercih ediyoruz. Esim asiri steril buyutulmus hala ceremesini cekiyor.Canım hangi şehirdeydin sen? Ben istanbuldayım ve malum havası çok kirli o yüzden odasına hava temizleyici koymayı düşünüyorum acaba sende istenbuldaysan ve doktor önermediyse diye bi sorayım dedim.
Çoğu hastaneler doğum paketi içinde lohusa şerbeti veriyor bir hastanenize sorun istersenizhacerana sitesinden almayi dusunuyorum ins
Evet bizde 16 hafta maaş yatıyorDoğum ücreti tatlım.
32. Haftayı doldurduğun da ( ikizler de değişiyor daha erken oluyor)
16 haftalık izin ve doğum parası ödeneği alıyorsun.
Memuriyet de sizin nasıl bilmiyorumsanırım maaş yatmaya devam mı edecek sizin?
Hayrolsun canım stresten olabilir mi kendini kasma düşünmemeye çalış hiç birsey bizden bebegimizden önemli değil ☹titreme değil de gerçekten bayağı sertleşiyor öne geliyor sanki kasılma gibi de değil bir değişik. gerçi bugün kasılmam çoktu
Günahları boyunlarına bazen kargo şirketi çalışanları malesef ürün, koli aşirabiliyor benim arkadaşımın kardeşi çalışıyordu bir kargo firmasinda her hafta pahalı birsey getiriyormuş bir robot süpürge bir marka ayakkabı ailesine de sahibi kayıp sirket bize verdi diyormuş meğer çalıyormuş sonra cikti ortaya mahkemelik oldu.Geçen hafta salı günü kargoya verildi yarın 1 hafta olacak, hafta sonu hiç oynamadı kargo bende hani hafta sonu diye olmuştur dedim. Bugün aradım işte evet bir aksaklık olmuş biz sizi arayacağız saat 5 e kadar dediler aramadılar. 4.30 gibi ben aradım kargo aranıyor diye not düşmüşler. O kadar sinirliyim ki çocuğun Pişik kreminden bezine kadar her şey o kargoda. 5 bin liralık kargo nasıl kayboluyor koca kutu. Birde çocuk oyalar gibi arıyoruz diyorlar
ne bileyim anlamadım ama karnımın içi de acıyor bence bebiş büyüyor rahim genişliyor geriliyor onunla bağlantılıHayrolsun canım stresten olabilir mi kendini kasma düşünmemeye çalış hiç birsey bizden bebegimizden önemli değil ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?