2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Anneannemler meyan kökünden yapar kola gibi oluyor tadı biraz ama güzel

Benim titremiyor sen yeni Doktora gittin mi

Kızlar günaydın. Kalp çarpıntısı yaşadığımı daha önce söylemiştim doktorun kardiyolojininde görmedi gerektiğini düşündü dün muayene oldun ve holter takıldı. Şimdi çıkartmaya gideceğiz. İnşallah bir sorun yoktur öğleden sonrada kadın doğum muayenem var yopun bir gün beni bekliyor

Bize de 3/2 ' si veriliyor tatlım.
Sudem
Yasal süreçte 3/2 tutarında yaptırılıyor aynı korona olduğumuz dönemde devletin raporlu olduğumuz sürecin bir kısmını karşılaması gibi
. Bazen tüm ücret iş yerine yarıyor onlar sana aktarıyor normal bir gidişatmış benim bildiğim
D d_g_g canım sgk senin şirkete yatıyor onlar sana gönderiyor değil mi o para senin hakkın çünkü ben sadece şirket aracı olarak sana aktarabilir diye biliyorum

Kızlar Lolons Ganimetlerim Geldi kundak ayrı tatlı hepiciğine bakıldım bayıla bayıla bu ay battım

Eklentiler

• 1C74580F-E65D-4A3D-AACB-1CBED7F742C5.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 72
  • 0A13EE87-6025-4182-B9EC-FCCD850B0F85.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 66
  • 3193C552-6D6F-425E-8032-9B2476FA9A9E.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 986836B3-79A2-40C4-96F8-B61EF27DB72E.webp
    38 KB · Görüntüleme: 72
Ben kamudayim benim bildiğim tam maaşın her ay düzenli yatıyor 3/2 si mi yatıyor

Güzel haberlerini bekliyoruz

Ben kamudayim benim bildiğim tam maaşın her ay düzenli yatıyor 3/2 si mi yatıyor
3/2 canım özel sektörde
Kanun o şekilde ama kamuda farklı mı onu bilmiyorum . Sadece kamu çalışanlarının bize göre ücretsiz izin süresi hakkı daha uzun . Rapor parasında aynı oran geçerli olması lazım ( mesela ben ücretsiz 6 ay izin alabilirken kamuda 1-2 yol arası talebe göre izin verilebiliyor diye biliyorum

Az önce baktım canım yönetmelikte kamu çalışanı. Maaaşı tam yatar kesintiye uğramaz yazıyordu .

Biz her ay düzenli tam maaşimizi almaya devam ediyormuşuz

Anaaa hangi firmayla geliyo ptt de normal10 gün önce aldım dün geldi. Gerçi ebebek Scotty le gönderiyor onlarda yapıyo böyle şeyler sonra gönderiyorlar ama geç geliyo
Ayaklarda yanma hissi yaşayan var mı kızlar?
olmayan yok ki

Anaaa hangi firmayla geliyo ptt de normal10 gün önce aldım dün geldi. Gerçi ebebek Scotty le gönderiyor onlarda yapıyo böyle şeyler sonra gönderiyorlar ama geç geliyo

olmayan yok ki
Canım alım yaptığın sırada kargoya veriliş ile teslimat diye iki ayrı bilgi verebiliyor e-bebek benimki kargoya verilmişti. Kargoda 4 gün bekletilip alım sırasında yazılan tarihte dağıtıma çıkarmışlardı. Onun gibi olabilir sebebi. ( ben 22 eylülde aldım ürünü günler önce kargoya verildi 28eylül perşembe teslim edilmek üzere depoda bekletiliyor.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-09-26 at 09.06.27.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 66
  • WhatsApp Image 2023-09-26 at 09.06.28.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…