- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.701
Anneannemler meyan kökünden yapar kola gibi oluyor tadı biraz ama güzelBunu gördüm herkeste beğenmiş içi pamukluydu yanlış hatırlamıyorsam. Owlinin içi pamuk değil dışıyla aynı. Bu kundakta daha rahat eder muhtemelen
yani doğum için hastaneye gittiğinde evde biyandan şerbet yapılır. Planlı doğumsa kolay bi gün önceden yap gitsin. Anne içinde iyi bişi diye biliyorum içeri doğalsa
Benim titremiyor sen yeni Doktora gittin miYüzmeyi demiyorum aşkım bildiğin titriyor ya onla birlikte benim karnımda titriyor tuhaf oluyorum
Prego Venüs aldık bugün geldi çok beğendik eşimle hem pusetli hem kabin boy oluyor 4 5 yaşına kadar kullanılır ikinci bir arabaya gerek kalmiyor ☺
Karnın alta doğru mu sertleşiyorne bileyim anlamadım ama karnımın içi de acıyor bence bebiş büyüyor rahim genişliyor geriliyor onunla bağlantılı
Nasıl senin doğum paranı şirket alabiliyor inanılır gibi değil böyle şeylerde mi var bizim ülkemiz deSirketten sirkete degisiyor ama. Bizde sgk parayi direk sirkete yatiriyor mesela. Biz almiyoruz.
Bize de 3/2 ' si veriliyor tatlım.Evet bizde 16 hafta maaş yatıyor
Link var mi canim adini tam okuyamadim herhalde bulamadim
Bize de 3/2 ' si veriliyor tatlım.
Doğum izninde olduğumuzda verilen rapor parası canım ödenek olarak telafuz etmişim mesajımdaBalım ne ödeneği?
Özel sektörde mi var?
Ben kamudayim benim bildiğim tam maaşın her ay düzenli yatıyor 3/2 si mi yatıyorSudem
Yasal süreçte 3/2 tutarında yaptırılıyor aynı korona olduğumuz dönemde devletin raporlu olduğumuz sürecin bir kısmını karşılaması gibi
. Bazen tüm ücret iş yerine yarıyor onlar sana aktarıyor normal bir gidişatmış benim bildiğim
D d_g_g canım sgk senin şirkete yatıyor onlar sana gönderiyor değil mi o para senin hakkın çünkü ben sadece şirket aracı olarak sana aktarabilir diye biliyorum
Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar günaydın. Kalp çarpıntısı yaşadığımı daha önce söylemiştim doktorun kardiyolojininde görmedi gerektiğini düşündü dün muayene oldun ve holter takıldı. Şimdi çıkartmaya gideceğiz. İnşallah bir sorun yokturöğleden sonrada kadın doğum muayenem var yopun bir gün beni bekliyor
3/2 canım özel sektördeBen kamudayim benim bildiğim tam maaşın her ay düzenli yatıyor 3/2 si mi yatıyor
Olsun denedim daha önceden tadı güzel bence ben anca hazır alırım diye düşünüyorumAnneannemler meyan kökünden yapar kola gibi oluyor tadı biraz ama güzel
Biz her ay düzenli tam maaşimizi almaya devam ediyormuşuz3/2 canım özel sektörde
Kanun o şekilde ama kamuda farklı mı onu bilmiyorum . Sadece kamu çalışanlarının bize göre ücretsiz izin süresi hakkı daha uzun . Rapor parasında aynı oran geçerli olması lazım ( mesela ben ücretsiz 6 ay izin alabilirken kamuda 1-2 yol arası talebe göre izin verilebiliyor diye biliyorum
O şerbet kan yapsın diye mi süt yapsın diye mi iciliyor yoksa öylesine miOlsun denedim daha önceden tadı güzel bence ben anca hazır alırım diye düşünüyorum
Anaaa hangi firmayla geliyo ptt de normal10 gün önce aldım dün geldi. Gerçi ebebek Scotty le gönderiyor onlarda yapıyo böyle şeyler sonra gönderiyorlar ama geç geliyoGeçen hafta salı günü kargoya verildi yarın 1 hafta olacak, hafta sonu hiç oynamadı kargo bende hani hafta sonu diye olmuştur dedim. Bugün aradım işte evet bir aksaklık olmuş biz sizi arayacağız saat 5 e kadar dediler aramadılar. 4.30 gibi ben aradım kargo aranıyor diye not düşmüşler. O kadar sinirliyim ki çocuğun Pişik kreminden bezine kadar her şey o kargoda. 5 bin liralık kargo nasıl kayboluyor koca kutu. Birde çocuk oyalar gibi arıyoruz diyorlar
olmayan yok kiAyaklarda yanma hissi yaşayan var mı kızlar?
Sütte yapıyo diye biliyorum ama kanda yapıyo olabilir. Reyhanlı olan çok güzel süt yapıyo amaO şerbet kan yapsın diye mi süt yapsın diye mi iciliyor yoksa öylesine mi
Canım alım yaptığın sırada kargoya veriliş ile teslimat diye iki ayrı bilgi verebiliyor e-bebek benimki kargoya verilmişti. Kargoda 4 gün bekletilip alım sırasında yazılan tarihte dağıtıma çıkarmışlardı. Onun gibi olabilir sebebi. ( ben 22 eylülde aldım ürünü günler önce kargoya verildi 28eylül perşembe teslim edilmek üzere depoda bekletiliyor.Anaaa hangi firmayla geliyo ptt de normal10 gün önce aldım dün geldi. Gerçi ebebek Scotty le gönderiyor onlarda yapıyo böyle şeyler sonra gönderiyorlar ama geç geliyo
olmayan yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?