- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.721
Sütte yapıyo diye biliyorum ama kanda yapıyo olabilir. Reyhanlı olan çok güzel süt yapıyo ama
Bizim şirket de bu ay 5 öbür ay 7 öbür ay 15 bin gibi yatırıyomuş ne saçma3/2 canım özel sektörde
Kanun o şekilde ama kamuda farklı mı onu bilmiyorum . Sadece kamu çalışanlarının bize göre ücretsiz izin süresi hakkı daha uzun . Rapor parasında aynı oran geçerli olması lazım ( mesela ben ücretsiz 6 ay izin alabilirken kamuda 1-2 yol arası talebe göre izin verilebiliyor diye biliyorum
Az önce baktım canım yönetmelikte kamu çalışanı. Maaaşı tam yatar kesintiye uğramaz yazıyordu .
E nabızda nerede görünüyo ben göremedimÖzellikle bu açıdan sordum canım benim tam bebiş gelişimi 1 hafta önde görünüyor E-nabızda , rapor alırken neyi baz alacaklarını öğrenmeye çalıştım. Doktorum e-nabız sadece gebelik bildirimi bizim size uygun gördüğümüz rapor zamanı önemli olan dedi . E-nabızdaki hafta kafanı karıştırmasın dedi üstüne basa basa 2 gün önce
Ozel sektor icin soyle aciklamaya calisayim.Nasıl senin doğum paranı şirket alabiliyor inanılır gibi değil böyle şeylerde mi var bizim ülkemiz de
Ben hep kullandim. Emzirme altletlerim kapsizdi cunku. Bir de ilk baslarda sur cok akiyor. Birinden emzirirken digerinden akiyor filan. 1-2 ay kesin kullanirsinKızlar göğüs pedi ne kadar kullanılıyor doğumdan sonra
Benim de öyle tekme nadir oluyo ama sağdan sola geçişi falan hissediliyoYa kızlar size de oluyor mu bebeğim hareketli olduğu zamanlar artık tekme atmıyor kolay kolay sadece kendini sertlestirip titriyor. Evet titriyor bildiginiz çok net hissediyorum neden böyle oluyor size de oluyor mu
N11 de ve trendyolda stoklar güncellenmişti dün canımAy nereden aldın canım ben dün baktım kalmamıştı 70x110 sen nereden buldun
canım e-nabızda akıllı asistan kısmı var oraya girdiğinde sağ tarafta logo şeklinde bebek simgesi var orada görüyorsun.E nabızda nerede görünüyo ben göremedim
Bana ya toplu yatısın yada aydan aya.Bizim şirket de bu ay 5 öbür ay 7 öbür ay 15 bin gibi yatırıyomuş ne saçma
İnşallah hayırlı haberlerleİnşallah sıkıntılı bir şey çıkmaz canım, haftaya kontrolüm var o zaman söylerim bende mutlaka
Merhaba,Ya dünden beri bebek pozisyonu değiştirdi sanırım hareketlerini az hissediyorum farklı yerlerde oynuyo bide az oynuyo. Panikte yapmamaya çalışıyorum ama aklımada takıldı
çok güzeller güle güle kullansın. lolonsu bende görüyordum cesaret edemiyordum nasıl kalıtelerıKızlar Lolons Ganimetlerim Geldikundak ayrı tatlı hepiciğine bakıldım bayıla bayıla bu ay battım
3 yıla kadar ücretsiz alabiliyoruz.3/2 canım özel sektörde
Kanun o şekilde ama kamuda farklı mı onu bilmiyorum . Sadece kamu çalışanlarının bize göre ücretsiz izin süresi hakkı daha uzun . Rapor parasında aynı oran geçerli olması lazım ( mesela ben ücretsiz 6 ay izin alabilirken kamuda 1-2 yol arası talebe göre izin verilebiliyor diye biliyorum
Az önce baktım canım yönetmelikte kamu çalışanı. Maaaşı tam yatar kesintiye uğramaz yazıyordu .
yok kuzum orta kısımda daha çok, önemli bir şey olduğunu sanmıyorum gelip geçiyor ve dün başladı negatif bir durum olsa çoktan belli ederdiKarnın alta doğru mu sertleşiyor
Yok canım gitmedim hem kararsızım kime gidecegimde hemde gitsem ne yapacak ki artık kimseye güvenim kalmadiBenim titremiyor sen yeni Doktora gittin mi
Canım ben bizim isyerinde doğum iznine çıkan arkadaşa sordum maaş tam mi yatiyor yoksa eksik mi diye tam dedi normal maaşın ne kadarsa o kadsr yani3/2 canım özel sektörde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?