- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.741
Eşimin iş yerine geldi kargoolar o açıp inceledi ben akşam bakıcam.çok güzeller güle güle kullansın. lolonsu bende görüyordum cesaret edemiyordum nasıl kalıtelerı
Bazen işyerleri insiyatif alarak tam yatırabiliyormuş.Yok canım gitmedim hem kararsızım kime gidecegimde hemde gitsem ne yapacak ki artık kimseye güvenim kalmadi
Canım ben bizim isyerinde doğum iznine çıkan arkadaşa sordum maaş tam mi yatiyor yoksa eksik mi diye tam dedi normal maaşın ne kadarsa o kadsr yani
Dunden beri benim de oyle canim. Dun cok kasildi ve sol kasik agrim vardi gece. Bugun gobek biraz daha buyumusyok kuzum orta kısımda daha çok, önemli bir şey olduğunu sanmıyorum gelip geçiyor ve dün başladı negatif bir durum olsa çoktan belli ederdi
Devlet şey demek istemiş burada özelde çalışıyorsan 6 ay çocuğunla vakit geçirmene müsade ediyorum , fazlasına hakkın yok . Sanki bizimkiler 9. aydan sonra ergen olup okula başlayacak. Biraz daha özel sektörün annelik şartlarının en azından iyileşmesi gerekiyor.En kötü 6 ay yerine 9 ay izin olsa çocuğun yaşına girdiğini görebilsek3 yıla kadar ücretsiz alabiliyoruz.
2 yıl bebek 2 yaşına gelene kadar.
1 yıl de memuriyette 5 yıl doldurduysan hakkın var ne zaman nasıl kullanmak istersen özgürsün.
evet ben de öyle düşünüyorum canımDunden beri benim de oyle canim. Dun cok kasildi ve sol kasik agrim vardi gece. Bugun gobek biraz daha buyumusatak zamanlarinda boyle oluyor bence. Karnimiz genislemeye calsitikca geriliyor agri yapiyor
Aynisini yaşadım dün bebekler döndü herhlde dedim kafaları asagidaydi çalışıyorum eve geçince ayaklarımı kaldırarak baya dinlendim sabaha çok şükür baya hafiflemisti. Herhlde çatı ağrısı buKizlar benim de dunden beri asagidaki kemigim agrimaya basladi. Bacagimi acinca agriyor adim atarken de. Cati agrisi mi oluyor bu? Dun biraz ayaklandim ondan mi oldu acababebekler de asagiyi tekmeliyor 2 gundur.
Pazardan beri kargom sende firması benim kargoda da hareket yok benimde yüklü alışverişim indirimden aldıklarım falan kaybolursa nasıl alacağım tekrar aynı ürünleri aynı fiyata bilmiyorum hareket yok kargodaGeçen hafta salı günü kargoya verildi yarın 1 hafta olacak, hafta sonu hiç oynamadı kargo bende hani hafta sonu diye olmuştur dedim. Bugün aradım işte evet bir aksaklık olmuş biz sizi arayacağız saat 5 e kadar dediler aramadılar. 4.30 gibi ben aradım kargo aranıyor diye not düşmüşler. O kadar sinirliyim ki çocuğun Pişik kreminden bezine kadar her şey o kargoda. 5 bin liralık kargo nasıl kayboluyor koca kutu. Birde çocuk oyalar gibi arıyoruz diyorlar
Anne memesine en yakın biberon hangisi acaba deneyimi olan var mı?Kızlar size birşey sorucam bizim bebelwr malum ikiz mama kacinilmaz heleki ilk zmnlarda meme reddi olmasın diye kimi anne memesine uygun biberon al diyor kimi kasık biberon deneyimleyen yada araştıran var mı ikisinide almalimiyim
Ben de biberon konusunda öneri bekliyorum ne almam lazım başlangıçta kullanım için özellikleAnne memesine en yakın biberon hangisi acaba deneyimi olan var mı?
Bence öyle bir biberon yokAnne memesine en yakın biberon hangisi acaba deneyimi olan var mı?
Lansinoh ve avent diyorlarAnne memesine en yakın biberon hangisi acaba deneyimi olan var mı?
Bu konu cok zor. Ben de surekli farkli gorusleri okuyorum.Kızlar size birşey sorucam bizim bebelwr malum ikiz mama kacinilmaz heleki ilk zmnlarda meme reddi olmasın diye kimi anne memesine uygun biberon al diyor kimi kasık biberon deneyimleyen yada araştıran var mı ikisinide almalimiyim
çok tatlı modeller oluyor orada fiyatları da bence gayet uygun bakayım o haldeEşimin iş yerine geldi kargoolar o açıp inceledi ben akşam bakıcam.
İlk izlenim erkek gözüyle güzel beğendim dedi
e bebekten aldım canım, gerekirse mahkemeye de verilir böyle sorumsuzluk olur mu kargoyu arıyoruz ne demek. Öyle bişey varsa da hakkım helal değil yani her türlü de ararım hakkımı. İnsanlar hak yemekten hiç korkmuyor gerçektenGünahları boyunlarına bazen kargo şirketi çalışanları malesef ürün, koli aşirabiliyor benim arkadaşımın kardeşi çalışıyordu bir kargo firmasinda her hafta pahalı birsey getiriyormuş bir robot süpürge bir marka ayakkabı ailesine de sahibi kayıp sirket bize verdi diyormuş meğer çalıyormuş sonra cikti ortaya mahkemelik oldu.
Bu da öyle birsey olmasın Allah korusun dediğin gibi koca kutu. Güvenilir bir yerden sipariş verdiysen paran iade olur ama indirimli aldıysan onlar yanabilir
KargomSende diye bir firma resmen rezillik. E bebek nasıl böyle bir firmayla çalışıyor anlamıyorum. Ptt kargoya şükrettimAnaaa hangi firmayla geliyo ptt de normal10 gün önce aldım dün geldi. Gerçi ebebek Scotty le gönderiyor onlarda yapıyo böyle şeyler sonra gönderiyorlar ama geç geliyo
olmayan yok ki
Aynı firma ve bende aynı durumdayım, ürünlerin parası az bişey değil bebeğin bütün ihtiyaçları o kargoda nerdeyse bu ne rezil bir firma ya. Bu sabah Gebze operasyon merkezinde diye güncellemişler e zaten operasyon merkezindeydi bu kargoPazardan beri kargom sende firması benim kargoda da hareket yok benimde yüklü alışverişim indirimden aldıklarım falan kaybolursa nasıl alacağım tekrar aynı ürünleri aynı fiyata bilmiyorum hareket yok kargoda
Premature kitabinda ilgili sayfalari buldum ekliyorum. Bu yontemler normalden kucuk dogan bebekler icin.Bu konu cok zor. Ben de surekli farkli gorusleri okuyorum.
tum okuduklarimdan anladigim su oldu. Bebekler cok kucukken kilo kaybetmesini istemedikleri icin kasik biberon oneriyorlar sanirim. Bol bol beslensin, emmek icin bosuna efor harcamasin. Ozellikle kuvezde ise.
Bir de bebek memeye alissin diye, bebek cekemese de sut gelmese bile memede iken agzina enjektor ile akitan var. Ya da minik bir boru ile agzina akitiyor bebek emerken. Hem memeye alismalari hem de efor harcamamalari icin mantikli geldi bana.
Normal kilo ve boydaki bebekler icin ise durum farkli. Memedeki gibi efor harcayarak beslensin, biberon rahat geldigi icin meme reddi yapmasin diye az akitan anne memesine benzer biberon kullaniyorlar.
Ozellikle 1 aydan sonrA meme ve biberondan farkli miktarda sut geldigini ayirt edebiliyor cakallar :) ama biz gibi ikiz ya da kucuk doganlar ne zaman hangisine gecis yapmali gercekten zor bir denge ve karar. En iyisi cocuk doktoru ile birlikte ilerlemek. Ben simdilik 1 tane denemelik kasik biberon aldim. Enjektor de aklimda ama.
Bende lansinoh aldım canımAnne memesine en yakın biberon hangisi acaba deneyimi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?