- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.679
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.761
Canim emzirme süren boyunca mi hep derken mesela iki sene her gün müBen hep kullandim. Emzirme altletlerim kapsizdi cunku. Bir de ilk baslarda sur cok akiyor. Birinden emzirirken digerinden akiyor filan. 1-2 ay kesin kullanirsin
13 ay emdi. 13 ay kullandimCanim emzirme süren boyunca mi hep derken mesela iki sene her gün mü
Kargom sende her gun dagitima cikmiyor bazi yerlerde. Bize sali ve persembeleri dagitima cikiyor sadecePazardan beri kargom sende firması benim kargoda da hareket yok benimde yüklü alışverişim indirimden aldıklarım falan kaybolursa nasıl alacağım tekrar aynı ürünleri aynı fiyata bilmiyorum hareket yok kargoda
Valla maile dönüş yok arıyorum açmıyorlar yani kaybolma ihtimali yüksek e bebek iade yapar sıkıntı olmazda tekrar indirim bekle falan benim büyük kızın ihtiyaçları da vardı zaman kaybı yani 1günde gelen kargo gelmiyorsa genelde kayboluyor büyük koli kaybetmeyi nasıl beceriyorlar orası ayrı soru işaretie bebekten aldım canım, gerekirse mahkemeye de verilir böyle sorumsuzluk olur mu kargoyu arıyoruz ne demek. Öyle bişey varsa da hakkım helal değil yani her türlü de ararım hakkımı. İnsanlar hak yemekten hiç korkmuyor gerçekten
KargomSende diye bir firma resmen rezillik. E bebek nasıl böyle bir firmayla çalışıyor anlamıyorum. Ptt kargoya şükrettim
Aynı firma ve bende aynı durumdayım, ürünlerin parası az bişey değil bebeğin bütün ihtiyaçları o kargoda nerdeyse bu ne rezil bir firma ya. Bu sabah Gebze operasyon merkezinde diye güncellemişler e zaten operasyon merkezindeydi bu kargo
Başka aldığım ürünlerde aynı firmaya baktım 1günde teslim hepsi sorum şu ki kargoda hareket yok e bebek teslim etmiş kalmışKargom sende her gun dagitima cikmiyor bazi yerlerde. Bize sali ve persembeleri dagitima cikiyor sadece
Avent natural kullandim bencani. Bebegim yaklasik 2 hafta kuvozde kaldi. 3 saatte emzirmeye gidiyordum ama ememiyordu zayif oldugu icin. Emzirdikten sonra sagdigim ssutu veriyordum biberonla. Hastaneden ciktiktan sonra da baya devam ettim boyle. Meme reddi olmadi cok sukur bizdeAnne memesine en yakın biberon hangisi acaba deneyimi olan var mı?
Teslim ettik demedikleri surece problem olmaz bence. Sonucta onlarin hatasi. Firmanin karsilamasi lazim zarariniBaşka aldığım ürünlerde aynı firmaya baktım 1günde teslim hepsi sorum şu ki kargoda hareket yok e bebek teslim etmiş kalmış
Hangi marka kaşık biberon? Sanırım benim de almam gerekBu konu cok zor. Ben de surekli farkli gorusleri okuyorum.
tum okuduklarimdan anladigim su oldu. Bebekler cok kucukken kilo kaybetmesini istemedikleri icin kasik biberon oneriyorlar sanirim. Bol bol beslensin, emmek icin bosuna efor harcamasin. Ozellikle kuvezde ise.
Bir de bebek memeye alissin diye, bebek cekemese de sut gelmese bile memede iken agzina enjektor ile akitan var. Ya da minik bir boru ile agzina akitiyor bebek emerken. Hem memeye alismalari hem de efor harcamamalari icin mantikli geldi bana.
Normal kilo ve boydaki bebekler icin ise durum farkli. Memedeki gibi efor harcayarak beslensin, biberon rahat geldigi icin meme reddi yapmasin diye az akitan anne memesine benzer biberon kullaniyorlar.
Ozellikle 1 aydan sonrA meme ve biberondan farkli miktarda sut geldigini ayirt edebiliyor cakallar :) ama biz gibi ikiz ya da kucuk doganlar ne zaman hangisine gecis yapmali gercekten zor bir denge ve karar. En iyisi cocuk doktoru ile birlikte ilerlemek. Ben simdilik 1 tane denemelik kasik biberon aldim. Enjektor de aklimda ama.
Trendyolda indirim vardi biraz once aldim canim. Digerlerinin duzgun durmadigini soylemislerEv için şu keçe organizerlerden alan oldu mu nasıl kalitesi kumaş olsun istiyorum aslında ama bi babyjem de bide başka bitane var seçenek yok kumaşta
Ben aldım aşırı kalite bekleme yani ev içinde kullanılır babyjemi bilmiyorumEv için şu keçe organizerlerden alan oldu mu nasıl kalitesi kumaş olsun istiyorum aslında ama bi babyjem de bide başka bitane var seçenek yok kumaşta
Çok kötü değil uzun süre kullanılırEv için şu keçe organizerlerden alan oldu mu nasıl kalitesi kumaş olsun istiyorum aslında ama bi babyjem de bide başka bitane var seçenek yok kumaşta
Benim anlamadığım da o zaten küçük olsa hadi neyse ama kocaman koli yani nasıl kaybedebiliyorsunuz. Ben müşteri hizmetlerine ulaşıyorum ama sürekli aynı şey ilgileniyoruz dönüş yapacağız diyorlarValla maile dönüş yok arıyorum açmıyorlar yani kaybolma ihtimali yüksek e bebek iade yapar sıkıntı olmazda tekrar indirim bekle falan benim büyük kızın ihtiyaçları da vardı zaman kaybı yani 1günde gelen kargo gelmiyorsa genelde kayboluyor büyük koli kaybetmeyi nasıl beceriyorlar orası ayrı soru işareti
Tamm canım not aldım.Avent natural kullandim bencani. Bebegim yaklasik 2 hafta kuvozde kaldi. 3 saatte emzirmeye gidiyordum ama ememiyordu zayif oldugu icin. Emzirdikten sonra sagdigim ssutu veriyordum biberonla. Hastaneden ciktiktan sonra da baya devam ettim boyle. Meme reddi olmadi cok sukur bizde
Ben aldım aşırı kalite bekleme yani ev içinde kullanılır babyjemi bilmiyorum
Bence biberondan da emmeli memeden de çünkü şöyle düşün işin olsa sütü sağmis olsan eşin ısıtıp verebilirTamm canım not aldım.
Biberona alışmasını istiyorum. Çalışmaya devam edersem kolaylık olacak. Ama emsin de istiyorum.
Çok şey istiyorum minnacık bebekten shhsshs
Ev içinde kullanırım diye aldım o yüzden pek para vermek istemedim açıkçası ama siz kendiniz bilirsiniz tercih sizinEki Görüntüle 3307668 Eki Görüntüle 3307669
Yeşil olan babyjem ama diğerlerine göre biraz pahalı o kadar verilir mi diye bi düşündüm ama sanki yan cepler falan daha kullanışlı keçe ye göre gibi
Noldu bulundu mu kargon?Geçen hafta salı günü kargoya verildi yarın 1 hafta olacak, hafta sonu hiç oynamadı kargo bende hani hafta sonu diye olmuştur dedim. Bugün aradım işte evet bir aksaklık olmuş biz sizi arayacağız saat 5 e kadar dediler aramadılar. 4.30 gibi ben aradım kargo aranıyor diye not düşmüşler. O kadar sinirliyim ki çocuğun Pişik kreminden bezine kadar her şey o kargoda. 5 bin liralık kargo nasıl kayboluyor koca kutu. Birde çocuk oyalar gibi arıyoruz diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?