2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kargom sende her gun dagitima cikmiyor bazi yerlerde. Bize sali ve persembeleri dagitima cikiyor sadece

Valla maile dönüş yok arıyorum açmıyorlar yani kaybolma ihtimali yüksek e bebek iade yapar sıkıntı olmazda tekrar indirim bekle falan benim büyük kızın ihtiyaçları da vardı zaman kaybı yani 1günde gelen kargo gelmiyorsa genelde kayboluyor büyük koli kaybetmeyi nasıl beceriyorlar orası ayrı soru işareti

Anne memesine en yakın biberon hangisi acaba deneyimi olan var mı?
Avent natural kullandim bencani. Bebegim yaklasik 2 hafta kuvozde kaldi. 3 saatte emzirmeye gidiyordum ama ememiyordu zayif oldugu icin. Emzirdikten sonra sagdigim ssutu veriyordum biberonla. Hastaneden ciktiktan sonra da baya devam ettim boyle. Meme reddi olmadi cok sukur bizde

Başka aldığım ürünlerde aynı firmaya baktım 1günde teslim hepsi sorum şu ki kargoda hareket yok e bebek teslim etmiş kalmış
Teslim ettik demedikleri surece problem olmaz bence. Sonucta onlarin hatasi. Firmanin karsilamasi lazim zararini

Hangi marka kaşık biberon? Sanırım benim de almam gerek

Ev için şu keçe organizerlerden alan oldu mu nasıl kalitesi kumaş olsun istiyorum aslında ama bi babyjem de bide başka bitane var seçenek yok kumaşta
Trendyolda indirim vardi biraz once aldim canim. Digerlerinin duzgun durmadigini soylemisler

Eklentiler

• Screenshot_20230926-125407_Trendyol.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 75
Ev için şu keçe organizerlerden alan oldu mu nasıl kalitesi kumaş olsun istiyorum aslında ama bi babyjem de bide başka bitane var seçenek yok kumaşta
Ben aldım aşırı kalite bekleme yani ev içinde kullanılır babyjemi bilmiyorum

Çok kötü değil uzun süre kullanılır

Eklentiler

• IMG20230926125938.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar doktorla görüştüm. 24 saatlik holter sonucuna baktı gerçektende gün içerisinde ara ara çarpıntıların olmuş nabız 140-150 leri bulmuş dedi ama bunu kansızlık ve hamileliğe bağladı. Nescafe , türk kahvesi, kola kesinlikle yasak dedi çayda çok çok açık yemeklerden 2 saat sonra içebilirsin dedi. Kan ilacına devam etmemi söyledi şuan için ilaç vereceği bir durum yokmuş ancak sol kalp kapağında gevşeme olduğunu söyledi onun içinde senede 1 kontrol ol mutlaka dedi. Bende haberler böyle şimdide bebişleri göreceğim randevu saatimi bekliyorum

Benim anlamadığım da o zaten küçük olsa hadi neyse ama kocaman koli yani nasıl kaybedebiliyorsunuz. Ben müşteri hizmetlerine ulaşıyorum ama sürekli aynı şey ilgileniyoruz dönüş yapacağız diyorlar

Tamm canım not aldım.
Biberona alışmasını istiyorum. Çalışmaya devam edersem kolaylık olacak. Ama emsin de istiyorum.
Çok şey istiyorum minnacık bebekten shhsshs

Tamm canım not aldım.
Biberona alışmasını istiyorum. Çalışmaya devam edersem kolaylık olacak. Ama emsin de istiyorum.
Çok şey istiyorum minnacık bebekten shhsshs
Bence biberondan da emmeli memeden de çünkü şöyle düşün işin olsa sütü sağmis olsan eşin ısıtıp verebilir

Noldu bulundu mu kargon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…