- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.781
keçe organizerEv için şu keçe organizerlerden alan oldu mu nasıl kalitesi kumaş olsun istiyorum aslında ama bi babyjem de bide başka bitane var seçenek yok kumaşta
Eki Görüntüle 3307668 Eki Görüntüle 3307669
Yeşil olan babyjem ama diğerlerine göre biraz pahalı o kadar verilir mi diye bi düşündüm ama sanki yan cepler falan daha kullanışlı keçe ye göre gibi
Ben başta meme reddi yaşayınca bidaha ne biberon ne Emzik sürmedim ağzına ama bu dediğine de katılıyorum çünkü 5 aylıktı oğlum saç dökülmesi şikayeti ile gidip troid değerlerimin bozulduğunu sindigrafi çektirmemi istemişti doktor ve biz sağılan sütü ne biberonla ne başka bişeyle hiç bir şekilde veremediğimiz için sindigrafiyi ek gıda sonrasına ertelemek zorunda kalmıştık.sanki meme reddine gitmeyecek dozda biberonuda bilmeli gibi bu yüzdenBence biberondan da emmeli memeden de çünkü şöyle düşün işin olsa sütü sağmis olsan eşin ısıtıp verebilir
BEN . Ara ara hem de nasıl yanıyor buzlu su kovaları ile geziyorum evde yatağımın başındaAyaklarda yanma hissi yaşayan var mı kızlar?
Evet bende onu kastettim sürekli olmasa bile verdiğin zaman almalı içmeli. Tabii elimden geldiğince emziririm ama dediğin gibi bir şey olursa biberona da alışması çok iyi olurrBen başta meme reddi yaşayınca bidaha ne biberon ne Emzik sürmedim ağzına ama bu dediğine de katılıyorum çünkü 5 aylıktı oğlum saç dökülmesi şikayeti ile gidip troid değerlerimin bozulduğunu sindigrafi çektirmemi istemişti doktor ve biz sağılan sütü ne biberonla ne başka bişeyle hiç bir şekilde veremediğimiz için sindigrafiyi ek gıda sonrasına ertelemek zorunda kalmıştık.sanki meme reddine gitmeyecek dozda biberonuda bilmeli gibi bu yüzden
Canım doktora gözüktün mu. Bir ebe el ve ayakta yanma varsa hemen doktora gidin diye uyarmıştıBEN . Ara ara hem de nasıl yanıyor buzlu su kovaları ile geziyorum evde yatağımın başında
Geçmiş olsunKızlar doktorla görüştüm. 24 saatlik holter sonucuna baktı gerçektende gün içerisinde ara ara çarpıntıların olmuş nabız 140-150 leri bulmuş dedi ama bunu kansızlık ve hamileliğe bağladı. Nescafe , türk kahvesi, kola kesinlikle yasak dedi çayda çok çok açık yemeklerden 2 saat sonra içebilirsin dedi. Kan ilacına devam etmemi söyledi şuan için ilaç vereceği bir durum yokmuş ancak sol kalp kapağında gevşeme olduğunu söyledi onun içinde senede 1 kontrol ol mutlaka dedi. Bende haberler böyleşimdide bebişleri göreceğim randevu saatimi bekliyorum
Akşamları ayak altlarım ve bazen tüm vücudum. Pencere cam açtırıyorum biraz ferahlayınca geçiyor çok şükürBEN . Ara ara hem de nasıl yanıyor buzlu su kovaları ile geziyorum evde yatağımın başında
Gayet normal hamilelikte hatta yüzde kızarma bile olabiliyor bu haftalardaAkşamları ayak altlarım ve bazen tüm vücudum. Pencere cam açtırıyorum biraz ferahlayınca geçiyor çok şükür
Canım ben hem kaşık biberon aldım hem anne memesine yakın biberon . Hastanede ilk kaşık biberon ile süt vermelerini isteicem. Zaten doğum izninden sonra çalışmaya başlıcağım için Allah’ın emri biberon ile vericem sütüKızlar size birşey sorucam bizim bebelwr malum ikiz mama kacinilmaz heleki ilk zmnlarda meme reddi olmasın diye kimi anne memesine uygun biberon al diyor kimi kasık biberon deneyimleyen yada araştıran var mı ikisinide almalimiyim
Benim nispeten elim yanıyor ama vücudum değil sadece ayaklarım yanıyor. Normalde bu durumlarda doktor ilk şekeri soruyormuş ama benim şeker de hiç yok uykular haram oluyor o gün. Kaç gece eşimi uykudan uyandırıp masaj yaptırdığımı bilirimAkşamları ayak altlarım ve bazen tüm vücudum. Pencere cam açtırıyorum biraz ferahlayınca geçiyor çok şükür
Babyjem in basit kasik biberonunu aldim 1 tane bulunsun diye. Markanin cok bir onemi yok hepsi ayni mantik diye okumustum. Bilmiyorum ben de hangisi daha iyidir. Hastanede hemsirelere sorup duruma gore almak istiyorum.Hangi marka kaşık biberon? Sanırım benim de almam gerek
Ben de baya bi soğuk suya tutmadan uyuyamıyorum akşamları yatakta dönüp duruyorum da benzer durumda olan var mı diye merak etmiştimAkşamları ayak altlarım ve bazen tüm vücudum. Pencere cam açtırıyorum biraz ferahlayınca geçiyor çok şükür
Şeker bende de yok şükür. Bu ayak yanmalarından ve insülin direncimden ötürü kesin çıkar diye yaptırmıştım hatta testiBenim nispeten elim yanıyor ama vücudum değil sadece ayaklarım yanıyor. Normalde bu durumlarda doktor ilk şekeri soruyormuş ama benim şeker de hiç yok uykular haram oluyor o gün. Kaç gece eşimi uykudan uyandırıp masaj yaptırdığımı bilirim
Bnimki o kadar olmuyor ama benim gebelik diyabetim var gerçi çıkmadan da vardı. Bence tamamen hormonal.Benim nispeten elim yanıyor ama vücudum değil sadece ayaklarım yanıyor. Normalde bu durumlarda doktor ilk şekeri soruyormuş ama benim şeker de hiç yok uykular haram oluyor o gün. Kaç gece eşimi uykudan uyandırıp masaj yaptırdığımı bilirim
Çarşafın yastığın soğuk yerleri benim. :) hormonal benceBen de baya bi soğuk suya tutmadan uyuyamıyorum akşamları yatakta dönüp duruyorum da benzer durumda olan var mı diye merak etmiştim
Gittim canım gittim, ben gebelikten önce de yaşıyordum. Gebelikten sonra daha sert yaşamaya başladım. Tahlillerimin hiç birinde problem yokCanım doktora gözüktün mu. Bir ebe el ve ayakta yanma varsa hemen doktora gidin diye uyarmıştı
Hepinize geçmiş olsun kızlar. Son aylar hepimizi çok zorlayacak gibiGittim canım gittim, ben gebelikten önce de yaşıyordum. Gebelikten sonra daha sert yaşamaya başladım. Tahlillerimin hiç birinde problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?