2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bence biberondan da emmeli memeden de çünkü şöyle düşün işin olsa sütü sağmis olsan eşin ısıtıp verebilir
Ben başta meme reddi yaşayınca bidaha ne biberon ne Emzik sürmedim ağzına ama bu dediğine de katılıyorum çünkü 5 aylıktı oğlum saç dökülmesi şikayeti ile gidip troid değerlerimin bozulduğunu sindigrafi çektirmemi istemişti doktor ve biz sağılan sütü ne biberonla ne başka bişeyle hiç bir şekilde veremediğimiz için sindigrafiyi ek gıda sonrasına ertelemek zorunda kalmıştık.sanki meme reddine gitmeyecek dozda biberonuda bilmeli gibi bu yüzden

KelebeksiRY inşallah çabucak bulunur ya kargom sende geç getiriyor genelde bnde o konuda şikayetçiyim ama kayıp farklı tabi inşallah kaybolmaz da bulunur. Benim bir kargom yolda gözüküyordu mesela teslimat şubesine ulaşmış haberim yoktu aynı kargoda başka kargolarım da vardı dağıtım elemanı yokmuş gidip biz aldık o zaman o kargom da oradaymış Aras kargoda böyle bir şey yaşadım. Belki öylesi şeyler olabilir

Evet bende onu kastettim sürekli olmasa bile verdiğin zaman almalı içmeli. Tabii elimden geldiğince emziririm ama dediğin gibi bir şey olursa biberona da alışması çok iyi olurr

Geçmiş olsun

Kızlar size birşey sorucam bizim bebelwr malum ikiz mama kacinilmaz heleki ilk zmnlarda meme reddi olmasın diye kimi anne memesine uygun biberon al diyor kimi kasık biberon deneyimleyen yada araştıran var mı ikisinide almalimiyim
Canım ben hem kaşık biberon aldım hem anne memesine yakın biberon . Hastanede ilk kaşık biberon ile süt vermelerini isteicem. Zaten doğum izninden sonra çalışmaya başlıcağım için Allah’ın emri biberon ile vericem sütü

Akşamları ayak altlarım ve bazen tüm vücudum. Pencere cam açtırıyorum biraz ferahlayınca geçiyor çok şükür
Benim nispeten elim yanıyor ama vücudum değil sadece ayaklarım yanıyor. Normalde bu durumlarda doktor ilk şekeri soruyormuş ama benim şeker de hiç yok uykular haram oluyor o gün. Kaç gece eşimi uykudan uyandırıp masaj yaptırdığımı bilirim

Şeker bende de yok şükür. Bu ayak yanmalarından ve insülin direncimden ötürü kesin çıkar diye yaptırmıştım hatta testi

Bnimki o kadar olmuyor ama benim gebelik diyabetim var gerçi çıkmadan da vardı. Bence tamamen hormonal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…