- Konu Sahibi sunshine__
-
- #31.801
Benim ayaklar hiç nevresim altına girmediÇarşafın yastığın soğuk yerleri benim. :) hormonal bence
Örtünmeden olmazBenim ayaklar hiç nevresim altına girmedihep dışardalar
Hadi gözün aydınKızlar selamlar ,
Yarın sanıyordum günleri karıştırmışım bugünmüş kontrolüm :)
Doktora gittim bebiş 1750 gram 43 cm boyu var
Baş gelişli (başından beri hep öyleydi)
Karın ölçüsü tam vakti ama kafası 10gün ilerde , büyük kafalı olur mu ya aklıma ilk o geldi :))
Dr geri de olmasın ileride olmasında hiç sorun yok dedi hatta başı ileriden gidenlerin zeka gelişiminin olumlu olduğuna dair tartışmalar var dedi.
Açılma vs yok leep oldun ama leep etkisi hiç yok vaktinde bile gelebilir bebiş rahmin yapısı önemli dedi vajinal ölçmedi karından baktı 35-36 mm dedi 4-5 mm sapma olur dedi
Karnın tek tarafa toplanması rahim kasılmasıdır . Bazı gebeler onu bebek toplandı sanar ama öyle değil dedi günde 5-6 normalmiş
Ritmik karnın atışı bebiş hıçkırığıdır, iyi bişey ciğer gelişimine katkısı olur dedi
10 gün sonraya çağırdı hem kontrole gidicem hem de çalışabilir raporu alıcam.
Son olarak çıkışta Migros’a uğradık molfix sarı paket oraya da gelmiş 219 tl almak isteyen ordan da alabilir :)
Ebebek kargom benim de kayboldu kolaygelsin diye bir kargoya vermişler korbell almıştım kargoda sorgulayınca böyle bir kargo bulunamadı diyordu müşteri hizmetlerini aradım şimdi yenisini göndermişler bekliyorum geleck diye cumartesi de taşınıcam inşallah gelirGeçen hafta salı günü kargoya verildi yarın 1 hafta olacak, hafta sonu hiç oynamadı kargo bende hani hafta sonu diye olmuştur dedim. Bugün aradım işte evet bir aksaklık olmuş biz sizi arayacağız saat 5 e kadar dediler aramadılar. 4.30 gibi ben aradım kargo aranıyor diye not düşmüşler. O kadar sinirliyim ki çocuğun Pişik kreminden bezine kadar her şey o kargoda. 5 bin liralık kargo nasıl kayboluyor koca kutu. Birde çocuk oyalar gibi arıyoruz diyorlar
Yaaa işte benim de işime gelir zaten amaBence biberondan da emmeli memeden de çünkü şöyle düşün işin olsa sütü sağmis olsan eşin ısıtıp verebilir
İnşallah olur diyelimYaaa işte benim de işime gelir zaten amabakalım olacak mı
Dönerken pijamani falan giyerken ağrı yapıyor muKizlar benim de dunden beri asagidaki kemigim agrimaya basladi. Bacagimi acinca agriyor adim atarken de. Cati agrisi mi oluyor bu? Dun biraz ayaklandim ondan mi oldu acababebekler de asagiyi tekmeliyor 2 gundur.
Deneyimim yok ama özelliklerini okudum tavsiyeleri okudum 12 13 biberonun aynı anda akış testinin olduğu videoları izledim en iyisi aventtiAnne memesine en yakın biberon hangisi acaba deneyimi olan var mı?
MaşallahKızlar selamlar ,
Yarın sanıyordum günleri karıştırmışım bugünmüş kontrolüm :)
Doktora gittim bebiş 1750 gram 43 cm boyu var
Baş gelişli (başından beri hep öyleydi)
Karın ölçüsü tam vakti ama kafası 10gün ilerde , büyük kafalı olur mu ya aklıma ilk o geldi :))
Dr geri de olmasın ileride olmasında hiç sorun yok dedi hatta başı ileriden gidenlerin zeka gelişiminin olumlu olduğuna dair tartışmalar var dedi.
Açılma vs yok leep oldun ama leep etkisi hiç yok vaktinde bile gelebilir bebiş rahmin yapısı önemli dedi vajinal ölçmedi karından baktı 35-36 mm dedi 4-5 mm sapma olur dedi
Karnın tek tarafa toplanması rahim kasılmasıdır . Bazı gebeler onu bebek toplandı sanar ama öyle değil dedi günde 5-6 normalmiş
Ritmik karnın atışı bebiş hıçkırığıdır, iyi bişey ciğer gelişimine katkısı olur dedi
10 gün sonraya çağırdı hem kontrole gidicem hem de çalışabilir raporu alıcam.
Son olarak çıkışta Migros’a uğradık molfix sarı paket oraya da gelmiş 219 tl almak isteyen ordan da alabilir :)
Yatarken pek degil. Ama ayakta bacaklarimi hareket ettirince agriyor ozellikleDönerken pijamani falan giyerken ağrı yapıyor mu
Canım gümüş kapak aldın mı onu da araştırdın mı yaDeneyimim yok ama özelliklerini okudum tavsiyeleri okudum 12 13 biberonun aynı anda akış testinin olduğu videoları izledim en iyisi aventti
Bebeğe göre değil sata göre doğum planlanıyor herşey normalse yani bebek 36.hafta ama ultrasonsa 38 alalım yok sata göre 38olmalı kullanılmayan izinler ekleniyor ama 32.haftada mutlaka çalışır yada çalışamaz raporu almamız gerekiyor çalışsak bile çalışabilir almalıyızKızlar merhaba,
Ocak annelerinden geliyorum iki şey soracağım sizlere cevaplarsanız sevinirim
Şimdi ben MEB de öğretmenim ve 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum. Doğumu sezeryan istiyorum. Sezeryan da da doktor 38. Haftada alırız dedi. Memurların 8 hafta doğum öncesi, 8 hafta doğum sonrası izin hakları var biliyorsunuzdur. Şimdi diyelim ki ben 37 ye kadar çalıştım 38 de doğuma gittim. O zaman ben doğum öncesi iznimin sadece 1 haftasını kullanmış oluyorum demi yani geri kalan 7 hafta doğum sonrasına ekleniyor? Ya da 35 te ayrıldım 38 de sezeryan oldum o zaman da 3 haftasını kullanmış oluyorum ve 5 hafta doğum sonrasına kalmış oluyor?
Diğer bir sorum da şu,
Benim son adet tarihim 31 marttı ancak doktor 5. Ya da 6. Haftaydı sanırım tam emin değilim adet tarihimi güncelledi 8 nisan olarak, 31 martla uyumlu değil kese demişti. Şu an 8 nisana göre bebek 2 hafta önde gidiyor. Doktora güncelleme yapmıştınız hocam demiştim son kontrolümde, o da bana tekrar tarih değiştirmek gibi bir şeyimiz yok bebek son adet tarihine göre bebek önde gidiyor deriz dedi. Peki bebeğin doğacağı tarihi düşünecek olursak son adet tarihi olarak 31 marta göre mi, 8 nisana göre mi yoksa ultrasonda çıktığı haftaya göre mi doğum oluyor?
Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
Bizim biraz degisik. Normal maasimi da almiyorum ben ise gitmedigim icinNasıl senin doğum paranı şirket alabiliyor inanılır gibi değil böyle şeylerde mi var bizim ülkemiz de
@Sudem
Yasal süreçte 3/2 tutarında yaptırılıyor aynı korona olduğumuz dönemde devletin raporlu olduğumuz sürecin bir kısmını karşılaması gibi
. Bazen tüm ücret iş yerine yarıyor onlar sana aktarıyor normal bir gidişatmış benim bildiğim
D d_g_g canım sgk senin şirkete yatıyor onlar sana gönderiyor değil mi o para senin hakkın çünkü ben sadece şirket aracı olarak sana aktarabilir diye biliyorum
Ben en yakin biberon madela calm die okudum gecen bi anneden. Bebek cok zorlaniyomus cekmek icin.Tamm canım not aldım.
Biberona alışmasını istiyorum. Çalışmaya devam edersem kolaylık olacak. Ama emsin de istiyorum.
Çok şey istiyorum minnacık bebekten shhsshs
Tamam tatlımBizim biraz degisik. Normal maasimi da almiyorum ben ise gitmedigim icin
Eki Görüntüle 3307770 Yani goruyorsun ki para bize cidden ugramiyor:)
Ben en yakin biberon madela calm die okudum gecen bi anneden. Bebek cok zorlaniyomus cekmek icin.
Ne aldin dersen avent ve dr brows aldim emziricegime inancim sonsuzama sıkıntı olursa madela da alirim. Pahaliymis dierlerine gore bi arastir istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?